astropedia.gr

Πώς αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες τα ζώδια

Πώς αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες τα ζώδια
«Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται», λέει ο σοφός λαός μας και για μια ακόμη φορά έχει δίκιο. Εσείς λοιπόν πως συμπεριφέρεστε όταν αντιμετωπίζετε κάποια δυσκολία; Το βάζετε στα πόδια ή αντιμετωπίζετε το πρόβλημά σας με επιμονή και θάρρος;

Όποια πάντως κι αν είναι η συμπεριφορά σας,
την αιτία θα την βρείτε στο ζώδιο σας!
 

Κριός

Αναμφισβήτητα ανήκετε στους «θερμοκέφαλους» του ζωδιακού κύκλου. Εύκολα ο παρορμητισμός σας, σας μπλέκει σε καβγάδες και τις περισσότερες φορές ούτε που το καταλαβαίνετε. Τις περισσότερες φορές μπροστά σε ένα πρόβλημα το βάζετε στα πόδια, αλλά επειδή αυτή η συμπεριφορά δεν σας οδηγεί πουθενά η συμβουλή μας είναι πρώτον να σκέφτεστε καλά προτού πράξετε και δεύτερον αφού πράξετε να αναλαμβάνετε τις ευθύνες ώστε το πάθημα να σας γίνετε και μάθημα!


Ταύρος

Δύσκολα μπλέκετε σε καβγάδες μιας και μελετάτε καλά το κάθε σας βήμα, ωστόσο, όπως και κάθε άλλος άνθρωπος, δεν μπορείτε να αποφεύγετε και τα διάφορα προβλήματα που παρουσιάζονται στην καθημερινότητά σας. Η πρώτη σας αντίδραση δεν είναι άλλη από το να το ρίξετε στο φαγητό, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μη ξεφορτώνεστε το πρόβλημα αλλά να φορτώνεστε και με παραπανίσια κιλά! Χαλαρώστε και σκεφτείτε καλά τι είναι αυτό που σας προβληματίζει. Αν το συνειδητοποιήσετε με ηρεμία, έχετε όλη την ικανότητα να το αντιμετωπίσετε.


Δίδυμοι

Εσάς δύσκολα σας πτοούν τα προβλήματα, όχι γιατί είστε χοντρόπετσοι αλλά γιατί έχετε μια θετική αντιμετώπιση των πραγμάτων. Ευτυχώς δεν αφήνετε τις καταστάσεις να σας καταβάλουν αλλά πάντοτε αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες ώστε να λύσετε μια ώρα αρχύτερα το πρόβλημα πριν αυτό πάρει γιγαντιαίες διαστάσεις. Τις περισσότερες φορές λοιπόν ξεπερνάτε τις αντιξοότητες όσο το δυνατόν με λιγότερες απώλειες. Μπράβο σας!


Καρκίνος
Το ότι είστε από τα πιο ευαίσθητα άτομα δεν το αμφισβητεί κανείς, όμως αυτή η ευαισθησία σας, σας οδηγεί πολλές φορές σε ακραίες καταστάσεις. Όπως το σύμβολο του ζωδίου σας, έτσι κι εσείς, όταν αντιμετωπίζετε δυσκολίες κλείνεστε στο καβούκι σας και τίποτα δεν μπορεί να σας κουνήσει από εκεί. Όμως με το να κρύβεστε δεν λύνετε κανένα πρόβλημα. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα, όσο επώδυνη κι αν είναι για εσάς, και θα δείτε πως καλύτερα να πονέσετε πολύ για λίγο, παρά να αφήνετε να διαιωνίζεται ένα πρόβλημα πονώντας λίγο και συνέχεια!


Λέων
Για εσάς το κάθε πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπίζεται με αξιοπρέπεια και το να δείξετε τον πόνο σας στους άλλους είναι ανεπίτρεπτο. Έτσι, αφού δεν θέλετε να εξομολογηθείτε σε κανέναν τον πόνο σας το ρίχνετε στο shopping therapy. Όμως με αυτό τον τρόπο δεν πετυχαίνετε τίποτα άλλο παρά να φουσκώνετε τις πιστωτικές σας κάρτες κι έτσι και το πρόβλημά σας παραμένει αλλά και το χρέος σας ανεβαίνει. Η συμβουλή μας είναι να βρείτε έναν καλό φίλο για να λέτε το τι σας απασχολεί και μέσα από τη συζήτηση να βρίσκετε και τη λύση.


Παρθένος

Για εσάς όλη η ζωή είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αφού πουθενά και σε κανέναν δεν βρίσκετε την τελειότητα που τόσο αγαπάτε. Έτσι έχετε μάθει να αντιμετωπίζετε συνεχώς τα διάφορα προβλήματα που σας παρουσιάζονται ρίχνοντας το στη δουλειά. Αποτέλεσμα; Γίνεστε γκρινιάρηδες, μονόχνοτοι και απαισιόδοξοι χωρίς να λύνετε κανένα σας πρόβλημα, δίνοντας μάλιστα την εντύπωση πως το απολαμβάνετε κι από πάνω. Η συμβουλή μας είναι όταν βρίσκεστε σε μια δύσκολη κατάσταση προσπαθήστε να το ρίξετε έξω, να συναντηθείτε με κόσμο και να μην το βάλετε κάτω!


Ζυγός
Είστε άνθρωποι που αγαπάτε τη δικαιοσύνη και αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας όπως και τους άλλους γύρω σας με αντικειμενικότητα. Σπάνια μπλέκεστε από μόνοι σας σε δυσάρεστες καταστάσεις μιας και λατρεύετε την ησυχία και την αρμονία. Επειδή τα προβλήματα όμως παρουσιάζονται σε όλους μας, παρουσιάζονται και σε εσάς. Τις περισσότερες φορές τα αντιμετωπίζετε με θετικό τρόπο και βρίσκετε γρήγορα τη λύση τους ώστε να επιστρέψετε μια ώρα αρχύτερα στην ηρεμία σας και στο όμορφο περιβάλλον σας.


Σκορπιός

Εσείς το γνωρίζετε καλύτερα από κάθε άλλον πόσο αυτοκαταστροφικοί είστε. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένα πρόβλημα που εσείς να μην μπορείτε να το κάνετε μεγαλύτερο. Λες και το ευχαριστιέστε, βουτάτε μέσα στο πρόβλημα και μένετε εκεί καθηλωμένοι μέχρι κάποιος να σας τραβήξει και να σας βγάλει στο φως. Κανένα πρόβλημα δεν είναι χειρότερο από την ίδια την απαισιοδοξία που σας καταλαμβάνει ορισμένες φορές, γι’ αυτό φροντίστε όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα να είστε κοντά σε ανθρώπους που σας αγαπούν και σας φτιάχνουν τη διάθεση.


Τοξότης

Εσείς είστε τα αισιόδοξα παιδιά του ζωδιακού και γι’ αυτό σπάνια αφήνετε τα προβλήματα να σας χαλάνε τη διάθεση. Όταν λοιπόν αντιμετωπίζετε δύσκολες καταστάσεις, βρίσκετε πάντα λύση και μάλιστα γρήγορα προκειμένου να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας σπορ που δεν είναι άλλο από τα ταξίδια.


Αιγόκερως

Αφόρητα εγκεφαλικοί τύποι καθώς είστε, προσπαθείτε πάντα να υπάρχει ένα πρόγραμμα στη ζωή σας που το τηρείτε με ευλάβεια. Ωστόσο επειδή οι ανατροπές υπάρχουν πάντα στη ζωή, συχνά αναγκάζεστε να τις αντιμετωπίσετε με τι άλλο παρά με την τετράγωνη λογική σας που σας βγάζει από τα αδιέξοδα. Αν και η μέθοδός σας είναι τις περισσότερες φορές επιτυχής, εμείς θα σας συμβουλεύαμε κοντά στη λογική να βάζετε και λίγο συναίσθημα, έτσι για ποικιλία.


Υδροχόος
Τις περισσότερες φορές φορτώνεστε τα προβλήματα όλων των άλλων και προσπαθείτε εναγωνίως να βρείτε λύση που θα τους ανακουφίσει. Μόνο που ήρθε η ώρα να αναλογιστείτε μήπως όλα αυτά τα κάνετε για να αποφύγετε να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας. Κάθε φορά λοιπόν που έχετε ένα πρόβλημα μην το προσπερνάτε με τη δικαιολογία πως θυσιάζεστε για τους άλλους, γιατί στο τέλος θα είστε από τους χαμένους του παιχνιδιού της ζωής.


Ιχθύες
Αθεράπευτα ρομαντικοί καθώς είστε, ένα πρόβλημα μπορεί να σας τσακίσει και να σας αναποδογυρίσει τη ζωή. Αφήστε λοιπόν για λίγο τον κόσμο της φαντασίας σας και χρησιμοποιήστε τη λογική σας. Αν θέλετε, μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα!Newsletter