astropedia.gr

Ο Σεπτέμβριος αριθμολογικά

Ο Σεπτέμβριος αριθμολογικά
Καρμικός και δύσκολος ο Σεπτέμβρης αριθμολογικά.
Η απομόνωση δεν κάνει καλό, μοιραστείτε συναισθήματα και ευθύνες.
από τον Athan

Καλό μηνα σε όλους!

Ο Σεπτέμβριος σφραγίζεται αριθμολογικά από τον αριθμό 7 από 16. Το 16 είναι ένας από τους αριθμούς καρμικού χρέους και καλό είναι να ρίξετε μια ματια και εδώΟ μήνας αυτός έχει αρκετές σκέψεις και οι περισσότεροι από εμάς θα συγκεντρωθούμε στα θέματα που μας απασχολούν πιο έντονα, προσπαθώντας να δώσουμε πρακτικές λύσεις και να βρούμε μέσα από έρευνα που θα κάνουμε, τι είναι ακριβώς αυτό που φταίει στη ζωή μας, προσπαθώντας να το διορθώσουμε. Κατά τη διάρκεια του μήνα θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις με τα σημαντικά πρόσωπα στη ζωή μας και τα αισθηματικά μας θέματα θα μπορέσουν να εξυγιανθούν και να έρθουν σε ισορροπία, ανάλογα βεβαίως και με τον τρόπο που θα διεξαχθούν οι συζητήσεις και με το πού ακριβώς θα εστιαστούμε. Ειναι σημαντικό αυτόν τον μήνα να έχουμε ξεκαθαρίσει μέσα μας ποιό ακριβώς είναι το βασικό θεμα που δημιουργεί προβλήματα και ανισορροπίες και ποια θέματα δεν είναι βασικά, αλλα περιφερειακά ή απόριες του βασικού θέματος. Είναι δηλαδή βασικό να μην υπάρχει σύγχυση στο μυαλό μας και να λειτουργήσουμε ψυχραιμα και αποτελεσματικα, όχι μόνο στα αισθηματικά μας, αλλά σε όλες μας τις υποθέσεις.

Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Αυγούστου αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας. Η ''πέτρα'' της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.
 
Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε. 

Θεμέλιος Λίθος 1
Για εσάς ο Σεπτέμβριος ειναι ένας προσωπικός μήνας 8 απο 17.  Είναι περίοδος που θα σας απασχολήσουν τόσο τα οικονομικά σας θέματα, στα οποία θα καταφέρετε να βάλετε επιτέλους τάξη, αλλά και θέματα οργάνωσης της ζωής σας. Αυτόν τον μήνα θα προσπαθήσετε και θα καταφέρετε να βρείτε από πού χάνετε ενέργεια  και να κλείσετε τη διαρροή. Στα αισθηματικά, δεσμευμένοι και αδέσμευτοι διανύετε μια τυχερή περίοδο με σημαντικές εξελίξεις στη σχέση σας ή με σημαντικές γνωριμίες που θα γίνουν και στις οποίες θα πρέπει να δώσετε προσοχή.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 2 
Για εσάς ο Σεπτέμβριος ειναι ένας προσωπικός μήνας 9 απο 18. Είναι περίοδος που παίρνετε τις αποφάσεις σας για κάτι καινούργιο. Το παλιό και επαναλαμβανόμενο σας έχει κουράσει και η ανάγκη σας για ανανέωση είναι παρούσα. Για τις γυναίκες με θεμέλιο λίθο 2 ο Σεπτέμβρης είναι ευνοϊκός μήνας για εγκυμοσύνη. Γενικότερα, ευνοούνται οι σχέσεις που μετράνε λίγο χρόνο, ενώ οι πολύχρονες και πολυκαιρισμένες σχέσεις ή θα χρειαστούν μια ριζική ανανέωση ή θα βαδίσουν αυτόν τον μήνα προς το χρονοντούλαπο της ζωής σας.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 3
Για εσάς ο Σεπτέμβριος ειναι ένας προσωπικός μήνας 1 απο 10. Ο αριθμός 10 ειναι φορτισμενος με καρμικες έννοιες, οπότε καλό ειναι να ρίξετε μια ματιά και εδω. Είναι περίοδος που θέλετε και μπορείτε να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Η διάθεσή σας αλλά και η ενέργειά σας είναι στα πάνω τους και αισθανεστε ότι έχετε πολλά να κάνετε. Η ερωτική σας ζωή και η φυδική σας κατάσταση επίσης παίρνουν τα πάνω τους και τόσο οι αδέσμευτοι όσο και οι δεσμευμένοι θα ανανεωθείτε, θα δημιουργήσετε και θα (ξανα)ερωτευτείτε.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 4
Για εσάς ο Σεπτέμβριος ειναι ένας προσωπικός μήνας 2 απο 20. Είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να φανειτε λίγο προσεκτικοί στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας και τις προσωπικές σας εξάρσεις. Κάποια πράγματα που περιμένατε να συμβούν ή να ολοκληρωθούν από τις αρχές του καλοκαιριού, τώρα είναι ο μήνας που θα συμβούν. Στα αισθηματικά σας έχετε την ανάγκη να σας κατανοήσουν περισσότερο, αλλά δεν ανοίγεστε τόσο πολύ και παραμένετε στα βασικά και πρακτικά. Μπορείτε να έχετε την κατανόηση και την αγάπη των άλλων αρκεί να τους μιλήσετε απλά και καθαρά, χωρίς εξάρσεις και συμβολισμούς.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 5 
Για εσάς ο Σεπτέμβριος ειναι ένας προσωπικός μήνας 3 απο 12. Είναι περίοδος πολύ θετική τόσο για επαγγελματικά όσο και για προσωπικά θέματα. Καινούργιες ιδέες και σχέδια έρχονται και πέφτουν στα χέρια σας για να τα βάλετε μπρός και να τα υλοποιήσετε. Καινούργια πρόσωπα έρχονται μπροστά σας και είναι στο χέρι σας να να ζήσετε πολλές ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Οι δεσμευμένοι βάζετε τάξη στην προσωπική σας ζωή και απολαμβάνετε ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σας.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 6
Για εσάς ο Σεπτέμβριος ειναι ένας προσωπικός μήνας 4 απο 13. Ο αριθμός 13 ειναι φορτισμενος με καρμικες έννοιες, οπότε καλό ειναι να ρίξετε μια ματιά και εδω. Είναι περίοδος που θα σας απασχολήσουν έντονα πρακτικά ζητήματα και θα χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο από ό,τι συνήθως στην εκτέλεση των καθημερινών σας καθηκόντων. Είναι μήνας που η ύπαρξή σας θα περιστραφή κυρίως γύρω από την εργασία, φροντίστε να βρίσκετε χρόνο για να ξεκουράζετε το σώμα σας και στα αισθηματικά σας θέματα προβλέπεται σταθερότητα που για κάποιους θα είναι μια παρηγορητική όαση ασφάλειας ενώ για κάποιους άλλους θα είναι ακόμη μια αιτία ψυχολογικής αυτή τη φορά κούρασης, ανάλογα με την πλήρη ημερομηνία της γέννησης του καθενός.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 7
Για εσάς ο Σεπτέμβριος ειναι ένας προσωπικός μήνας 5 απο 14. Ο αριθμός 14 ειναι φορτισμενος με καρμικες έννοιες, οπότε καλό ειναι να ρίξετε μια ματιά και εδω. Είναι περίοδος που θα συμβούν κάποιες αλλαγές και ανακατατάξεις στη ζωή σας. Γενικότερα, προσπαθήστε να μην αλλάξετε εσείς οι ίδιοι πολλά πράγματα γιατι οι αλλαγές θα έρθουν από μόνες τους. Μπορείτε όμως να εκμεταλλευτείτε την προσωπική ενέργεια του μήνα για να αλλάξετε κάτι πολύ σημαντικό για εσάς και το οποίο έχετε σκεφτεί και θέλετε πολύ να αλλάξει προς το καλύτερο. Ανανέωση στα προσωπικά σας και εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα που θα είναι θετικές για εσάς.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 8
Για εσάς ο Σεπτέμβριος ειναι ένας προσωπικός μήνας 6 απο 15. Ειναι περίοδος που σας απασχολούν οικονομικα θεματα, θεματα οργάνωσης της καθημερινότητας σας και λειτουργείτε δημιουργώντας τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για ομαλή ροή σε θεματα που σχετίζονται με την οικογενεια σας, το σπίτι σας αλλά και με τις υποχρεώσεις που εχετε απέναντι στο κράτος και τις τράπεζες. Για κάποιους ο μήνας μπορεί να φανεί κουραστικός επειδή οι υποχρεώσεις θα τρέχουν και ολα θα χρειαστεί να περάσουν απο το χέρι σας με αποτέλεσμα να αισθανθείτε οτι χρειάζεστε διακοπές. Βάλτε και αυτη σας την ανάγκη μεσα σε ενα προγραμμα και δρομολογειστε ενα διάλειμμα, αποφεύγοντας την παρορμητική κίνηση να τα τιναξετε ολα στον αέρα απλα για να ξεφυγετε.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 9
Για εσάς ο Σεπτέμβριος ειναι ένας προσωπικός μήνας 7 απο 16. Ο αριθμός 16 ειναι φορτισμενος με καρμικες έννοιες, οπότε καλό ειναι να ρίξετε μια ματιά και εδωΕιναι περίοδος που θα μπείτε λίγο περισσότερο μεσα σας και θα ψάξετε σε βάθος τη ρίζα των προβλημάτων σας, καταφέρνοντας να βρείτε την αιτία της ανισορροπίας. Παράλληλα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην απομακρυνθείτε πολύ απο τους οικείους σας και τις ευθύνες που εχετε στην καθημερινότητα της ζωής σας. Ειναι αλήθεια οτι εχετε κουραστεί αρκετά απο τον κόσμο, τα πρόσωπα και τη ζωή που τρέχει και θέλετε λίγο να απομονωθείτε, αλλά δε θα ηταν καλό να αποφύγετε τις υποχρεώσεις σας. Δώστε προσοχή περισσότερο στα οικονομικα θεματα αυτόν τον μήνα και στις ανάγκες που μπορεί να εχει το ταίρι σας ή η οικογένεια σας.
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.Newsletter