astropedia.gr

Αριθμολογία Μάιος 2018

Αριθμολογία Μάιος 2018
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες! Ο μήνας έχει ενδοσκοπικό χαρακτήρα και μπαίνουμε με αφορμή πρόσφατα γεγονότα ή καταστάσεις που ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια από το παρελθόν μας σε διαδικασία διερεύνησης, ψαξίματος και σκέψης που τελικά μας οδηγεί στο να εξάγουμε συμπεράσματα και να συνειδητοποιήσουμε το πώς και το γιατί. Σε λιγότερο ψυχολογικό και πιο πρακτικό επίπεδο ο μήνας προσφέρει δυνατότητες να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα με αφορμή ένα ταξίδι ή μέσα από την απόφαση να αφήσουμε στην άκρη για λίγο τα προβλήματά μας και να ασχοληθούμε με πράγματα που μας αρέσουν και που τρέφουν την ψυχή μας. Η περίοδος ευνοεί την μελέτη και την προετοιμασία για εξετάσεις κάθε είδους, ενώ στα προσωπικά μας είναι καλό να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά καθώς η περίοδος φέρνει την τάση για παράλληλες σχέσεις ή για παράνομα φλερτ…


μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία


Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1

Ο μήνας δίνει έμφαση στην δύναμη που αναπτύσσεις και στην ικανότητα να ξεδιαλύνεις υποθέσεις και να βάλεις μια σειρά στην ζωή σου. Αυτή την περίοδο μπορείς να πατήσεις πόδι και να επαναφέρεις σε τάξη τα θέματα που έχουν ξεφύγει ή τα άτομα που κινούνται αντίθετα από τα συμφέροντά σου, ενώ στην προσωπική σου ζωή είναι κατάλληλο διάστημα για να συζητήσεις ξεκάθαρα και να οδηγήσεις την σχέση στην κατεύθυνση που εσύ θέλεις. 

Θεμέλιος λίθος 2

Ο μήνας σε πιέζει να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες και να φέρεις εις πέρας καταστάσεις και σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Η κοινωνική σου ζωή αποκτά πιο γρήγορους ρυθμούς και γνωρίζεις νέα πρόσωπα που διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών σου ή είναι περίοδος που έρχεσαι σε επαφή ξανά με φίλους και γνωστούς που έχεις καιρό να δεις. Το διάστημα αυτό είναι ουσιαστικά προπαρασκευαστικό για μια νέα αρχή που θα γίνει τον επόμενο μήνα και τώρα ασχολείσαι με τις τελευταίες λεπτομέρειες που είναι απαραίτητες για να τελειώσεις ένα κεφάλαιο και να ξεκινήσεις ένα καινούργιο.
 
 
Θεμέλιος λίθος 3

Δυναμικός μήνας με πολλά γεγονότα και εξελίξεις. Οι ρυθμοί αυξάνουν και οι καταστάσεις τρέχουν και είναι περίοδος που μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα με τόλμη και να πάρεις αποφάσεις που ε οδηγούν σε έναν καινούργιο δρόμο ή που εγκαινιάζουν ένα καινούργιο κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής σου. Θα βρεθείς αντιμέτωπος με άτομα που θα ΄σου βάλουν εμπόδια ή που έχουν ισχυρή θέληση και δεν διατίθενται να συμφωνήσουν ή να ενισχύσουν τα σχέδια και τις αποφάσεις σου. Μπορείς να τα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια και τις αντιδράσεις, αρκεί να είσαι σίγουρος και ξεκάθαρος για αυτά που θες και να έχεις ελέγξει κάθε παράμετρο της δράσης σου και κάθε πιθανή συνέπεια των αποφάσεων σου.

Θεμέλιος λίθος 4

Ο μήνας είναι απαιτητικός στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών και χρειάζεται να είσαι υπομονετικός, να δείξεις κατανόηση και να υποστηρίξεις σε κάποιες περιπτώσεις τις ιδέες και τις ανάγκες του συντρόφου ή του συνεργάτη, ακόμη και αν αυτό φαίνεται ότι λειτουργεί εις βάρος των δικών σου σχεδίων και επιθυμιών. Η περίοδος ζητά υπομονή και αντοχή και ψυχολογικά δεν είσαι έτοιμος να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, όσο και αν μέσα σου μεγαλώνει και κορυφώνεται η ανάγκη να το κάνεις.

Θεμέλιος λίθος 5

Επικοινωνιακή περίοδος με επαφές, κινήσεις, μετακινήσεις και αρκετές αλλαγές. Ο μήνας είναι αρκετά δημιουργικός και δεν θα πρέπει να χάσεις καμία ευκαιρία που μπορεί να σε εξελίξει και να σε σπρώξει να κάνεις ένα βήμα παραπάνω στην ζωή σου! Αρκετά θετικό διάστημα και για την αισθηματική σου ζωή, καθώς τα πράγματα γίνονται πιο ερωτικά και η σχέση σου μπορεί να προχωρήσει και να εξελιχθεί. Είναι πιο εύκολο τώρα να συζητήσεις με τον σύντροφο και να έρθετε σε συμφωνία ή αν είσαι μόνος, να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό πρόσωπο.
 
Θεμέλιος λίθος 6

Σοβαρός μήνας κατά τον οποίο χρειάζεται να επενδύσεις σε χρόνο και προσπάθεια για να καταφέρεις κάτι σημαντικό. Η ενέργεια του μήνα φέρνει κούραση, άγχος, τρέξιμο για να προλάβεις τον χρόνο και πιθανή σωματική εξάντληση.  Εννοείται ότι πρέπει να βρεις χρόνο και για σένα, για να ξεκουράσεις σώμα και μυαλό, μόνο έτσι θα καταφέρεις να πετύχεις αυτό που θέλεις να πετύχεις. Η περίοδος μπορεί να είναι εξαντλητική, αλλά σου δίνει μια σημαντική ευκαιρία για να πετύχεις κάτι μεγάλο, σοβαρό, κάτι που θα είναι η απαρχή και η βάση για τις μελλοντικές σου εξελίξεις.

Θεμέλιος λίθος 7

Ανατρεπτικός μήνας με  πολλές εξελίξεις που αλλάζουν το σκηνικό της ζωής σου και σε κάνουν να συνειδητοποιείς ότι τίποτα δεν παραμένει το ίδιο για πολύ. Η περίοδος σου δίνει την ευκαιρία να ανανεωθείς και να βγεις ίσως από το καβούκι σου, αν το τελευταίο διάστημα σε είχε όντως περιορίσει και αναγκάσει να προσαρμοστείς σε καταστάσεις που δεν σου άρεσαν. Εκφράζεσαι περισσότερο και πιο άνετα, χωρίς απαραίτητα να δίνεις τόση σημασία στα εμπόδια και έχεις την δύναμη να πετύχεις αυτό που θες, χωρίς φόβο και με πάθος. Καλή περίοδος με ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, ενώ στην προσωπική σου ζωή θα θελήσεις να φέρεις την ανανέωση, οτιδήποτε και αν σημαίνει αυτό…

Θεμέλιος λίθος 8

Ο μήνας σε φέρνει αντιμέτωπο με ευθύνες και υποχρεώσεις. Τα οικονομικά ζητήματα ή οι σχέσεις με την οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο και είναι περίοδος που θα χρειαστεί να διατηρήσεις το μέτρο και τις ισορροπίες για να μπορέσεις να έχεις αποτελέσματα. Οι αλλαγές και η αποσταθεροποίηση που φέρνει ο μήνας δεν είναι απαραίτητα κάτι αρνητικό, αν και αρχικά μπορεί να σου φανεί κάπως έτσι. Αντιθέτως πρόκειται για κρυμμένες ευκαιρίες που σε βοηθάνε να ανανεωθείς, να αλλάξεις απόψεις, να προσαρμοστείς στα δεδομένα που υπάρχουν και να εξελιχθείς ως άτομο.    
    
Θεμέλιος λίθος 9

Μήνας περίσκεψης και αυτοανάλυσης. Οι συνθήκες που επικρατούν σε βάζουν σε διαδικασία να σκεφτείς και να αποτιμήσεις την μέχρι τώρα πορεία σου, ώστε να μπορέσεις να καταλάβεις ποια είναι τα επόμενα βήματά σου γενικότερα στην ζωή σου ή ειδικότερα σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί έντονα αυτόν τον μήνα. Η περίοδος είναι κατάλληλη για μελέτη, έρευνα, συνειδητοποιήσεις και αποφάσεις που θα παρθούν μέσα από ψυχραιμία και λογική. Καταλαβαίνεις καλύτερα τους ανθρώπους, τα κρυμμένα τους κίνητρα και συνειδητοποιείς πτυχές του εαυτού σου που μέχρι τώρα μπορεί και να αγνοούσες. Μια σχέση που για κάποιο λόγο πρέπει να μείνει μυστική σε απασχολεί πιο σοβαρά αυτή την περίοδο.
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: