astropedia.gr

Ταρώ Μαΐου: Κάνε το πρώτο βήμα

Ταρώ Μαΐου: Κάνε το πρώτο βήμα
  • Η κάρτα του μήνα
    Οκτώ Πεντάκτινο

Αυτό το μήνα αγωνίζεσαι για να είσαι πιο αποδοτικός και παραγωγικός στην εργασία σου αλλά και στο πως θα κάνεις περισσότερα χρήματα. Δίνεις περισσότερη προσοχή στην εργασία σου, ίσως επεκτείνεις τις δεξιότητές σου, νιώθεις περήφανος για τα επιτεύγματά σου. Θέλεις να δείξεις στους γύρω σου την εξουσίασου, στο πλαίσιο της αφοσίωσης και των υπηρεσιών.

Είσαι πιο δημιουργικός, ετοιμάζεσαι να βάλεις τις τελευταίες πινελιές σε ένα έργο σου και παράλληλα πειραματίζεσαι με κάτι άλλο. Αυτή η κάρτα αναφέρεται επίσης σε ένα νέο ενδιαφέρον, κάτι καινούργιο ή την υλοποίηση ενός ονείρου ζωής και αφιερώνεις πλήρως τον εαυτό σου σε αυτό. Κάνεις ό, τι σου αρέσει, αγωνίζεσαι για τους στόχουςσου και μπορείς να δεις ακόμα και χρήματα να απορρέουν από τις προσπάθειές σου.

Το Οκτώ Πεντάκτινο μπορεί επίσης να αναφέρεται σε μια δύσκολη εργασία, την οποία όμως διεκπεραιώνεις με ευκολία καθώς αγαπάς πραγματικά αυτό που κάνεις. Οι συμπαντικές ενέργειες αυτού του μήνα σου ζητούν να σκεφτείς σε βάθος τι πραγματικά θέλεις να κάνεις στη ζωή σου και να σκεφτείς σοβαρά τις επιλογές σου, πιστεύοντας στην αξία σου και τις δυνατότητές σου.

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ αντιπροσωπεύει
το ζώδιό σου για τον μήνα Μάιο


ΚΡΙΟΣ
Έξι των Ξιφών

Αυτό το μήνα αγωνίζεσαι για να βάλεις τα πάντα σε ηρεμία και τάξη. Να ξέρεις ότι τυχόν αλλαγές που θα συμβούν, θα αποδειχθούν προς το καλύτερο, ακόμα κι αν αισθάνεσαι μια χροιά εκνευρισμού ή λύπης. Η αισιοδοξία έρχεται πίσω στη ζωή σου, κάνεις μεγάλα όνειρα για ένα πιο φωτεινό μέλλον και πάλι. Στην επαγγελματική σου ζωή, αφήνεις μια αρνητική κατάσταση και είσαι έτοιμος να προβάλεις τα ταλέντα σου, ακόμα και σε ένα ευρύτερο κοινό. Εάν αισθάνεσαι απογοητευμένος με την τρέχουσα κατάσταση της σταδιοδρομίας σου, προσπάθησε να έχεις πίστη στον εαυτό σου!

Το πιο σημαντικό αυτό το μήνα είναι ότι έχεις δύναμη και θάρρος για να κάνεις  πλάνα για τη ζωή σου, είσαι εσύ αυτός που τη διαμορφώνει και όχι οι άλλοιάνθρωποι. Στην ερωτική σου ζωή, η σχέση σου αναζωογονείται αυτό το μήνα. Τυχόν διαφωνίες, μπερδέματα και παρεξηγήσεις θεραπεύονται και τα αφήνεις πίσω σου, στο παρελθόν. Ο σύντροφός σου, σου δείχνει την αγάπη του, κάνετε μαζί πράγματα που σας ενθουσιάζουν. 

Ίσως οι καθημερινές, πρακτικές απαιτήσεις μπορεί να αποσβέσουν τη φλόγα του έρωτα και του πάθους, αλλά αυτό δεν σε απασχολεί τώρα. Αν είσαι μόνος, το ερωτικό πάθος σου θα ικανοποιηθεί καθώς τώρα κινείσαι για να κάνεις αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα σου και εκπέμπεις μια χαρούμενη διάθεση και ενθουσιασμό στους γύρω σου. Όλα αυτά ενισχύουν τις πιθανότητες να συναντήσεις κάποιον/α που απογειώνει το πάθος σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΤΑΥΡΟΣ
Βασίλισσα Πεντάκτινο

Αυτό το μήνα ο καλύτερος τρόπος για να γίνουν τα πιο τολμηρά ​​και ευφάνταστα  όνειρά σου πραγματικότητα είναι ο πρακτικός και ρεαλιστικός τρόπος των ενεργειών σου. Νιώθεις πανέτοιμος να πατήσεις σε πιο στέρεο έδαφος και να χτίσεις τις φιλοδοξίες σου σε μια νέα πραγματικότητα. Αν κινηθείς μεθοδικά και αργά, θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση. Στην επαγγελματική σου ζωή, λαμβάνεις εκτίμηση και αποδοχή, αλλά δεν είσαι διατεθειμένος να ανεχτείς οποιαδήποτε μη φερέγγυα και αρνητική συμπεριφορά.

Απαιτείς σεβασμόκαι εκτίμηση, κάνεις κάποια μακροπρόθεσμα σχέδια για να χτίσεις τη δική σου ασφάλεια. Στην αγάπη και τις σχέσεις, μπορεί να θελήσεις να κάνεις λίγο πίσω. Έχεις την τάση να είσαι υπομονετικός, είσαι πιστός και φροντίζεις το σύντροφό σου, δίνοντας πολλά, αλλά αυτό το μήνα δεν έχεις καμία διάθεση να επιτρέψειςστον αγαπημένο σου να επωφεληθεί από την καλόκαρδη φύση σου.

Αυτοί που δεν σέβονται τα όριά σου, θα πρέπει να προσέξουν! Είσαι σαφής στη σχέση σου για το τι περιμένεις και δεν σε παρασύρουν τώρα φρούδες υποσχέσεις. Αν είσαι μόνος, προσπάθησε να μην αφήσεις το πάθος σου και τη σεξουαλική επιθυμία σου να σε παρασύρουν, δες τι κρύβεται στο κάτω μέρος των πραγμάτων και αποφάσισε ανάλογα. Είναι πιθανόν αυτό το νέο πρόσωπο να μην ψάχνει ό, τι κι εσύ. Να είσαι ανοικτός και φιλικός, αλλά μην αφήνεις ελεύθερη την καρδιά σου προς αποφυγή της συναισθηματικής απογοήτευσης. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΔΙΔΥΜΟΙ
Δύο Πεντάκτινο

Αυτός ο μήνας σε καλεί να αγωνιστείς για τη δημιουργία συναισθηματικής και οικονομικής ισορροπίας και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την αρμονία στις σχέσεις σου. Μην ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και βάλε στην άκρη κάποιες από τις πολλαπλές σου ευθύνες, προκειμένου να επικεντρωθείς στις βασικές σου προτεραιότητες.

Στην καριέρα σου, θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, αλλά δεν θα πρέπει να παρασυρθείς από επικίνδυνους ελιγμούς. Αν ψάχνεις για επαγγελματική αλλαγή, είναι καλύτερο να κάνεις σε βάθος έρευνα, αντί να αφήνεις τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σου να σε βγάλουν σε επικίνδυνα μονοπάτια. Στην ερωτική σου ζωή, η σχέση σου θα είναι ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων σου αλλά είναι  σημαντικό να ξέρει ο αγαπημένος σου πόσο σημαντικός είναι για εσένα. Μπορεί να έχει λανθασμένη εντύπωση για τα συναισθήματά σου ή ακόμη και ιδέες για πιθανό χωρισμό αν αισθάνεται παραμελημένος.

Αν είσαι μόνος, να είσαι πολύ σαφής για το τι θέλεις πριν από την έναρξη μιας νέας σχέσης ή συναντώντας μια παλιά αγάπη. Εάν δεν είσαι έτοιμος για δέσμευση, να είσαι ειλικρινής με τους άλλους, αλλά πάνω απ’ όλα με τον εαυτό σου. Μπορεί να είσαι πολύ ρομαντικός και να παρασυρθείς από τις συγκινήσεις και το σεξουαλικό πάθος μιας νέας ή παλιάς αγάπης, αλλά μπορεί επίσης να εκνευριστείς αν νιώσεις αναγκασμένος να αναλώσεις πολύ χρόνο, χώρο και ενέργεια για αυτό το άτομο. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επτά των Κυπέλλων

Νιώθεις δυνατός για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου αυτό το μήνα, αλλά εξωγενή εμπόδια δημιουργούν σύγχυση και διαφωνίες, ίσως για μια κατάσταση όπου δεν είναι ξεκάθαρο για το ποιος είναι υπεύθυνος για αυτήν. Στην εργασία σου μπορεί να σου ανατεθούν συγκεκριμένες ευθύνες για ορισμένα πράγματα που θα σου δημιουργήσουν άγχος, πράγμα το οποίο θα απαιτήσει υπερβολικές προσπάθειες. Ίσως επίσης αναλάβεις ένα έργο το οποίο είναι στη δικαιοδοσία κάποιου άλλου. Εάν νιώθεις πίεση, θα πρέπει να βρεις το θάρρος να μιλήσεις.

Είναι ζωτικής σημασίας να καθορίσεις τις ακριβείς λεπτομέρειες και να μην επιτρέψεις σε κανέναν να επωφεληθεί από την εργατικότητά σου. Στη συναισθηματική σου ζωή, αν είσαι μόνος μπορεί να υπάρξουν περισσότερες από μία ερωτικές προοπτικές που σε κάνουν ευτυχισμένο και ενθουσιασμένο. Είναι βέβαια υπέροχο να έχεις την πολυτέλεια της επιλογής στην ερωτική σου ζωή, απλά σιγουρέψου αν υπάρχουν κοινές επιθυμίες και προσδοκίες από αυτή τη σχέση. Εσύ μπορεί να θέλεις τη δέσμευση, ενώ ο άλλος μπορεί απλά να θέλει μια περιπέτεια!

Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να υπάρξει σύγκρουση με το σύντροφό σου σε σχέση με καθημερινά και πρακτικά θέματα στην κοινή ζωή σας. Προσπάθησε να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις αυτό το μήνα, αν είναι δυνατόν. Αν πραγματικά δεν μπορείς να το αποφύγεις, τότε έλεγξε κάθε λεπτομέρεια και βεβαιώσου ότι είστε και οι δύο πολύ σαφείς σχετικά με το τι περιμένετε από τη σχέση σας. Μην αφήσεις μια απλή σύγχυση για μικρά πράγματα να προκαλέσει συναισθηματικό χάος. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΛΕΩΝ
Έξι Πεντάκτινο

Υπάρχει μια ατμόσφαιρα γενναιοδωρίας γύρω σου αυτό το μήνα, δίνεις και παίρνεις κατανόηση και αγάπη, είσαι πιο γενναιόδωρος με τον εαυτό σου! Αυτό το μήνα απολαμβάνεις τη ζωή, διασκεδάζεις και επεκτείνεσαι. Χαίρεσαι την παρέα των στενών φίλων σου οι οποίοι σε ενθαρρύνουν και σου συμπαραστέκονται στη ζωή.  Στην επαγγελματική σου ζωή, αν αναζητάς μια αλλαγή σταδιοδρομίας είναι πιθανό να κερδίσεις κάτι πολύ καλύτερο, κάτι που σου αξίζει και προβάλει τα ταλέντα και τις ικανότητές σου.

Όλη η σκληρή δουλειά σου ανταμείβεται και σου φέρνει επιτυχία. Ακόμα και αν είσαι ευχαριστημένος με τις υπάρχουσες συνθήκες στην εργασία σου,  θα υπάρξει μεγάλη βελτίωση στην επικοινωνία και τις σχέσεις σου στο χώρο της εργασίας. Στην ερωτική σου ζωή, αισθάνεσαι πιο ευτυχισμένος στη σχέση σου, διασκεδάζεις με το σύντροφό σου, επιθυμείς να βρεθείτε όλοι μαζί με τους κοινούς φίλους σας.

Αν είσαι μόνος, αυτός ο μήνας μπορεί να σου φέρει μια νέα αγάπη στη ζωή σου ή ακόμα κι έναν/μια πρώην, με τον/την οποίον/α όμως θα πρέπει να καταβάλεις τεράστιες προσπάθειες για να αποσαφηνίσεις τις προθέσεις του και τα κίνητρά του. Το πιο σημαντικό αυτό το μήνα είναι το «γνώθι σαυτόν», δηλαδή να εκτιμάς και να σέβεσαι τον εαυτό σου. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν χρειάζεσαι κάποιον άλλον να εκπληρώσει τις επιθυμίες σου και να σε συνοδεύσει στο ταξίδι της ζωής.Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Κόσμος

Αυτό το μήνα κάνεις προσπάθειες να ολοκληρώσεις τη σκληρή δουλειά σου και αλλάζει η στάση σου για κάποια άτομα γύρω σου. Επαγγελματικά, αν έχεις δουλέψει σκληρά, τότε θα πάρεις αρκετές ανταμοιβές, ωστόσο, μπορεί να καταλαμβάνεσαι κάποιες στιγμές από εκνευρισμό, ο οποίος όμως θα σε ωθήσει να κινηθείς για την υλοποίηση ορισμένων μακροπρόθεσμων σχεδίων σου.

Αν νιώθεις να πνίγεσαι σε απαισιόδοξες σκέψεις, δοκίμασε να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες προκειμένου να ανανεώσεις τόσο την ψυχική όσο και τη συναισθηματική σου ενέργεια. Ταξίδια και νέες γνωριμίες μπαίνουν στο παιχνίδι αυτό το μήνα τόσο στη συναισθηματική όσο και την επαγγελματική σφαίρα, κάνεις χαρούμενες και ισχυρές διασυνδέσεις που σε βοηθούν, κυρίως στα οικονομικά σου.Συναισθηματικά, αν είσαι μόνος μπορεί να έχεις στιγμέςντεζά-βου ή κάποια συναισθηματική επανασύνδεση με κάποιον/α από το παρελθόν σου.

Μην αφήνεις όμως ελεύθερη την καρδιά σου, αργότερα μπορεί να μετανιώσεις γι’ αυτό. Αυτή η επανασύνδεση ίσως είναι ένας τρόπος για να κάνεις εκκαθάριση από την αρνητική ενέργεια που έχεις συσσωρεύσει μέσα σου και να δώσεις τέλος στο αρνητικό κάρμα. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να αισθάνεσαι λίγο κουρασμένος και πτώση της λίμπιντό σου, και θα χρειαστεί να προσπαθήσεις για να αισθάνεσαι πιο χαρούμενος. Αν ένιωθεςπαγιδευμένος στη σχέση σου ή ότι βρίσκεσαι σε μια στατική κατάσταση, ανέμενε μια υπέροχη μεταμόρφωση! Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΖΥΓΟΣ
Ο Ιππότης των Ξιφών

Αυτός ο μήνας φέρνει μαζί του μια ισχυρή ενέργεια και σε ωθεί να κάνεις τις σκέψεις σου πράξεις. Κινείσαι σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου που περιλαμβάνουν τις σχέσεις σου, τη σταδιοδρομία σου, ακόμη και το μέρος που μένεις. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αφήνεις την αισιοδοξία και τον παρορμητισμό σου να σε παρασύρουν και προσπαθείς να αλλάξεις τα πάντα με τη μία! Είναι επίσης ζωτικής σημασίας αυτό το μήνα να αποφύγεις την τάση σου να χρησιμοποιείς σκληρά λόγια με τους γύρω σου, ακόμα κι αν αισθάνεσαι ότι έχουν άδικο.

Στην καριέρα σου, οι άλλοι  συνειδητοποιούν τις ικανότητές σου και ασκείς μεγάλη επιρροή με τις πολύτιμες συμβουλές σου. Μιλάς με ενθουσιασμό και πάθος, αλλά προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές. Στη συναισθηματική σου ζωή, ίσως ο σύντροφός σου, σου δείξει την εγωιστική και δυναμική πλευρά του αυτό το μήνα, έτσι προσπάθησε να αποφύγεις τις συγκρούσεις και τις λογομαχίες ή να υποστηρίζεις με σθένος τις απόψεις σου.

Οι αντιπαραθέσεις δεν θα αποφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα, αντίθετα ίσως δημιουργήσουν συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις την έμφυτη ευγενική και διπλωματική σου συμπεριφορά. Αν ψάχνεις καιρό την αγάπη, αυτός ο μήνας σου φέρνει συναρπαστικά άτομα στη ζωή σου, αλλά μην προσπαθήσεις να παίξεις παιχνίδια μυαλού και κάνεις όνειρα για το μέλλον. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Βασίλισσα των Ράβδων

Προετοιμάσου για έναν δυναμικό και συναρπαστικό μήνα! Έχεις έναν ιδιαίτερο ζήλο και φιλοδοξίες για να υλοποιήσεις τα μεγάλα όνειρά σου, τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική σου ζωή. Από τη φύση σου είσαι σταθερός και αντιστέκεσαι στην αλλαγή, όμως όλη αυτή η έντονη ενέργεια που νιώθεις αυτό το μήνα, σε ωθεί προς νέα δεδομένα στη ζωή σου και εκπλήσσεις τους γύρω σου.

Στην καριέρα σου, ξεκινάςνέα έργα, ίσως αναλάβεις έναν νέο ηγετικό ρόλο που σου αποφέρει οικονομική ευημερία. Επιθυμείς να κάνεις τη ζωή σου πιο όμορφη και άνετη,  βρίσκεις την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σου. Στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι μόνος, έχεις τη διάθεση να βγεις έξω και να κοινωνικοποιηθείς, έτσι έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις κάποιον/α από τον κοινωνικό σου περίγυρο ή συμμετέχοντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις οι οποίες θα είναι άφθονες αυτό το μήνα. Ίσως συναντήσεις ένα ξεχωριστό πρόσωπο, κάποιον/α που είναι διατεθειμένος να σου προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά.

Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου θα θέλει να τον ακολουθήσεις στις δραστηριότητές σου. Μην είσαι απρόθυμος καθώς θα εκπλαγείς από το πόσο κοντά θα σας φέρει αυτό και θα ανανεώσει τη σχέση σας. Μπορεί να κάνετε ένα νέο οικονομικό πλάνο μαζί ή απλά εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας και τις ευαισθησίες σας.Με το συνετό και λογικό μυαλό σου, αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου για τα λάθη σου και αντιμετωπίζεις τυχόν παρατεταμένα αρνητικά ζητήματα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Εγκράτεια

Αυτός ο μήνας δίνει έμφαση στην εύρεση της σωστής ισορροπίας με τους γύρω σου. Μπορεί να χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στονχρόνο που αναλώνεις στην εργασία σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν αναλώνεις υπερβολικές ώρες στην εργασία σου, τότε ανέμενε παράπονα ή ακόμα και συγκρούσεις με τις φιλίες σου ή την  οικογένεια ή το σύντροφό σου. Στην πραγματικότητα, μπορεί να αισθάνεσαι εκνευρισμένος και αγχωμένος από τις συναισθηματικές ανάγκες ή τις απαιτήσεις των άλλων και ίσως να θέλεις να απομακρυνθείς για να δεις πως θα βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου.

Στην ερωτική σου ζωή, αν υπήρχαν ανταγωνιστικές καταστάσεις ή παρατεταμένα αρνητικά συναισθηματικά ζητήματα στη σχέση σου, τώρα βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά και έχεις διάθεση για συμβιβασμό. Κοιτάς πίσω στο παρελθόν, για τυχόν λάθη που αισθάνεσαι ότι έχεις κάνει και συνειδητοποιείς τι είναι καλό για την αρμονία της σχέσης σου.

Να ξέρεις πως οι κινήσεις που θα κάνειςαυτό το μήνα, θα έχουν επιρροή στο κοινό μέλλον σας. Αν είσαι μόνος, είναι ένας μήνας που η αγάπη θα έρθει να σε βρει, έτσι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ. Ωστόσο, μην βιαστείς να κάνεις όνειρα για το μέλλον, ίσως στην πορεία βαρεθείς. Το βαθύ καρμικό μήνυμα αυτού του μήνα είναι να βρεις την ικανοποίηση μέσα στον εαυτό σου, τότε οι άλλοι θα παρατηρήσουν την εσωτερική λάμψη σου και την ηρεμία σου και θα είσαι ακαταμάχητος! Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ερημίτης

Είναι ένας καλός μήνας για να κάνεις μερικά βήματα πίσω και να είσαι πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Θα επωφεληθείς σίγουρα από την ηρεμία και τη μοναξιά σου κι αυτό θα σε βοηθήσει να σχεδιάσεις το μέλλον σου. Σίγουρα δουλεύεις πολύ σκληρά για να πετύχεις και προσπαθείς να κάνεις το σωστό πράγμα για τους άλλους, αλλά αυτό το μήνα θα χρειαστεί να αναρωτηθείς ποιο είναι το σωστό για τον εαυτό σου.

Στην επαγγελματική ζώνη, παραβλέπεις κάποια πράγματα ή διαισθάνεσαι ότι κάποιοι γύρω σου δεν είναι και τόσο ειλικρινείς. Μην σε απασχολεί αυτό όμως, αν και αργοπορημένα, η επιτυχία και η αναγνώριση θα έρθουν.Τοπιο σημαντικό τώρα είναι να είσαι καλά οργανωμένος και να συγκρατηθείς αν κάποιοι δεν σε αναγνωρίζουν όσο θα ήθελες. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


Στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να βιώσεις συναισθηματική απόσταση με το σύντροφό σου. Ακόμα κι αν είσαι σε σύγχυση για το τι συμβαίνει, είναι σημαντικό να του δώσεις το χρόνο που θέλει αλλά και να τον αφήσεις να γνωρίζει πόσο πολλά σημαίνει για σένα. Αν είσαι μόνος, η ερωτική σου ζωή δεν θα έχει και τη μεγαλύτερη προτεραιότητα αυτό το μήνα. Αυτός ο μήνας σου προσφέρει ευκαιρίες και στιγμές για περισυλλογή και μοναξιά. Αν βεβαίως υπάρξει κάποια πρόταση, δεν θα την αρνηθείς, αλλά προέχει για σένα η ηρεμία και η γαλήνη της ψυχής σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αυτοκράτειρα

Υποδέξου τη χαρά, τον ενθουσιασμό και την κοινωνικοποίηση αυτό το μήνα, παίρνεις τα καλύτερα από τη ζωή, τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα μπορούσαν πραγματικά να σου προσφέρουν πολλά περισσότερα από ό, τι φαντάζεσαι. Στην καριέρα σου, είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου, τόσο οι συνάδελφοι σου όσο και οι ανώτεροι σουυποκλίνονται στις απόψεις και τις ιδέες σου. Αν αναζητάς μια νέα επαγγελματική θέση ή ακόμα και εργασία, άφησε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει στις επιλογές σου, θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Στη συναισθηματική σου ζωή, νιώθεις την αγάπη και τη χαρούμενη ατμόσφαιρα γύρω σου. Αν είσαι σε σχέση, νιώθεις περισσότερη αρμονία και ισορροπία με το σύντροφό σου, κάνεις προσπάθειες για να υπάρχει συναισθηματική  εγγύτητα. Εάν σκέφτεστε την έναρξη ή την επέκταση οικογένειας, τότε αυτό το μήνα το σύμπαν σου στέλνει τη θετική ενέργειά του. Αν δεν επιδιώκεις την οικογένεια, τότε απλά θα νιώσεις περισσότερη θαλπωρή και ζεστασιά στη σχέση σου.

Αν είσαι μόνος, συμμετέχεις σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις και διασκεδάζεις με τους φίλους σου, έτσι σου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσεις κάποιον/α συμβατό με τα ενδιαφέροντά σου και τα ιδανικά σου. Ίσως ακόμα να έχεις κάποια ξαφνική  επίσκεψη από το παρελθόν σου που σου χαρίζει ενθουσιασμό και έντονο ερωτικό πάθος. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΙΧΘΥΣ
Το Αστέρι

Αυτός είναι ένας μήνας που το σύμπαν σε καλεί να αποφασίσεις σχετικά με τις αλλαγές που θέλεις να υλοποιηθούν στη ζωή σου, έχεις ένα μεγάλο όραμα, υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες. Αν αισθάνεσαι ότι σου αξίζει μεγαλύτερη ανταμοιβή για οποιεσδήποτε από τις προσπάθειές σου, τότε παίρνεις την πρωτοβουλία και ζητάς περισσότερα! Επαγγελματικά, αν αισθάνεσαι ότι η καριέρα σου δεν σε κάνει ευτυχισμένο, τότε ήρθε η ώρα να θυμηθείς  ότι έχεις τη δύναμη να κάνεις αλλαγές.

Εξέτασε το ενδεχόμενο να κάνεις νέες κοινωνικές επαφές ή ακόμα απευθύνσου σε κάποιες παλιές γνωριμίες σου, αν ψάχνεις για μια αλλαγή στη σταδιοδρομία σου. Οι ελπίδες σου αναπτερώνονται και οι επιθυμίες σου υλοποιούνται στην ερωτική σου ζωή, ο σύντροφός σου καταλαμβάνει περίοπτη θέση στη ζωή σου. Οποιαδήποτε απόσταση υπήρχε ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου, θα ξεπεραστεί αυτό το μήνα. Τυχόν συγκρούσεις ή διαφωνίες θα εξαλειφθούν καθώς ο σύντροφός σου δείχνει μια πραγματική προθυμία να ακούσει τις απόψεις και τις επιθυμίες σου.

Αν είσαι μόνος, θα πρέπει να πατάς γερά τα πόδια σου στη γη και να μην αφήνεις να σε παρασύρουν τα συναισθηματικά όνειρά σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου και να μην ωραιοποιείς τους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους σου, δεν χρειάζεται να τους βάζεις ψηλά, σε ένα βάθρο. Έχε υπόψη σου ότι οι βαθύτερες και πιο διαρκείς σχέσεις είναι αυτές που βασίζονται στη φιλία και τις κοινές απόψεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑNewsletter