astropedia.gr

Ταρώ Οκτωβρίου

Ταρώ Οκτωβρίου
Η κάρτα του μήνα
Ο Τροχός της Τύχης
Αυτός είναι ένας μήνας με απροσδόκητα γεγονότα! Μην αποθαρρύνεσαι από αυτό, η αλλαγή θα είναι καλή. Συνήθως χάνουμε θαυμάσιες ευκαιρίες εάν δεν τις παρατηρήσουμε και τις εκμεταλλευτούμε, και εσύ θα πρέπει να θυμάσαι  ότι αυτόν το μήνα πολλά από τα γεγονότα θα είναι έξω από τον έλεγχό σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να σκέφτεσαι θετικά! Στα επαγγελματικά σου, μπορεί να δημιουργηθούν ξαφνικές αλλαγές αλλά και αρκετές προκλήσεις.

Εάν έχεις την επιθυμία να κάνεις κάτι διαφορετικό, το Σύμπαν σου ζητά να είσαι διεκδικητικός και τολμηρός. Αν είχες περάσει δύσκολες στιγμές στην εργασία σου, από αυτόν το μήνα αρχίζεις να βλέπεις μια αλλαγή προς το καλύτερο. Συναισθηματικά, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει κάτι στη σχέση σου ή μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι ο σύντροφός σου δεν εναρμονίζεται με τις ανάγκες σου.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα απομακρυνθείς, αλλά μπορεί να χρειαστεί να αντιδράσεις γρήγορα σε ό, τι πει ή κάνει το άλλο σου μισό. Το σημαντικό είναι να επικοινωνείς ανοιχτά και ειλικρινά με το ταίρι σου, αποσαφηνίζοντας ακριβώς πως αισθάνεσαι και χωρίς να γίνεσαι αντιδραστικός. Αν είσαι εκτός σχέσης και ψάχνεις καιρό μια νέα σχέση, ανέμενε αυτόν το μήνα να ερωτευτείς πρόσωπο που είναι εντελώς διαφορετικό από τα συνήθη κριτήριά σου.

Κριός
Ο Μάγος

Από αυτόν το μήνα έρχεται το τέλος μιας έντονης χρονικής περιόδου, νιώθεις μια μαγική δύναμη μέσα σου και γύρω σου που κατευθύνει τη ζωή σου. Αν είχες υπομείνει καιρό μια αρνητική κατάσταση από ανάγκη, τώρα βαδίζεις σε νέα μονοπάτια. Στην επαγγελματική σου ζωή υπάρχουν νέα ξεκινήματα και συναρπαστικές ευκαιρίες για πρόοδο και άνοδο στη σταδιοδρομία σου, συναντάς τα σωστά άτομα, στο σωστό μέρος, τη σωστή χρονική στιγμή.

Αν υπάρχει κάτι που πραγματικά λαχταρούσες να κάνεις ή είχες προσπαθήσει για αυτό, αυτός είναι ο μήνας που θα υλοποιηθεί. Νιώθεις ευθύνη για το πεπρωμένο σου και αποφασίζεις εσύ για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσεις. Συναισθηματικά, ανέμενε αναβίωση του πάθους στη σχέση σου, μπορείς να προσβλέπεις σε βαθύτερα επίπεδα δέσμευσης. Αν υπήρξαν αντικρουόμενα επιχειρήματα ή διαφωνίες με το ταίρι σου, να είσαι βέβαιος ότι τα αρνητικά συναισθήματα θα εξαφανιστούν αυτόν το μήνα.

Θα νιώσεις πιο σιγουριά για τα συναισθήματα του αγαπημένου σου προσώπου, ειδικά αν η σχέση σου είχε περάσει από αστάθεια. Αν είσαι εκτός σχέσης, νιώθεις την ανάγκη συναισθηματικά και ψυχικά να ξεκινήσεις την αναζήτηση για μια νέα σχέση, έτσι βγαίνεις έξω για να συναντήσεις νέους ανθρώπους. Ίσως γνωρίσεις κάποιο άτομο με τον οποίο νιώθεις αρμονία σε πνευματικό, συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ταύρος
Ο Ερημίτης

Ήρθε η ώρα για προβληματισμό στη ζωή σου, να αποσαφηνίσεις τι και ποιους χρειάζεσαι για να είσαι ευτυχισμένος. Αν και θα είσαι σε συνεχή κίνηση και θα ασχοληθείς με πολλές δραστηριότητες, ο Οκτώβριος σου φέρνει την ευκαιρία να κάνεις λίγο πίσω και να σκεφτείς αναλυτικά τι θέλεις να κάνεις, πού θέλεις να φτάσεις και ποια άτομα επιθυμείς στη ζωή σου.

Αν ήσουν σε σύγχυση για όλα αυτά, τότε αυτός ο μήνας σου δίνει την ευκαιρία να τα εξετάσεις και να αποφασίσεις. Δεν θα είσαι και τόσο κοινωνικός, απολαμβάνεις την ξεκούραση σου, έχεις έναν πιο αργό ρυθμό τόσο στην καθημερινότητά σου όσο και την εργασία σου. Το σύμπαν σου ζητά να εκτιμήσεις αυτά που ήδη έχεις στη ζωή σου αλλά και να κάνεις νέα όνειρα για το μέλλον.

Συναισθηματικά, επιδιώκεις μια ήρεμη ατμόσφαιρα, έτσι αν υπήρχαν κάποιες  αμφισβητούμενες καταστάσεις με το σύντροφό σου, κάνεις προσπάθειες για να είσαι σε μεγαλύτερη ευελιξία. Αυτό θα σου επιτρέψει να δεις τη συμπεριφορά του αγαπημένου σου προσώπου με μεγαλύτερη σαφήνεια καθώς επίσης και να αναλύσεις τις δικές σου αντιδράσεις στις προκλήσεις. Αν δεν έχεις κάποια σχέση αυτή τη περίοδο, πας πίσω στο παρελθόν και αποσαφηνίζεις, γιατί κάποια πράγματα έχουν πάει τόσο στραβά. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Δίδυμοι
Οκτώ των Ράβδων

Θα είσαι σε συνεχή κίνηση και δράση αυτόν το μήνα, έχεις μέσα σου μια έντονη ενεργητικότητα, θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου, να πετάξεις μακριά. Στην επαγγελματική σου ζωή, θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψηλά στην εργασία σου, έτσι θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δράσεις γρήγορα για να επωφεληθείς πλήρως από αυτές. Οι μεγάλες φιλοδοξίες σου ευοδώνονται και οι ιδέες σου αναγνωρίζονται.

Ανέμενε κάποιου είδους προώθηση, μια νέα ηγετική θέση ή κάποια εξέλιξη που σου δίνει πολύ περισσότερο κύρος, δύναμη και ανεξαρτησία. Το τελευταίο από αυτά είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν εργάζεσαι για τον εαυτό σου. Στη συναισθηματική σου ζωή τα πράγματα θα είναι εξίσου συναρπαστικά, όμως δεν θα ανησυχείς και τόσο αν η σχέση σου δεν κινείται αρκετά γρήγορα ή αν το ταίρι σου δεν είναι σε θέση να συμβαδίσει μαζί σου.

Νιώθεις ηρεμία και  απολαμβάνεις τις στιγμές. Σε βάθος χρόνου, όλες οι προσπάθειες που έχεις καταβάλει στη σχέση σου θα σε ανταμείψουν με συναισθηματική πληρότητα και χαρούμενα αποτελέσματα. Αν είσαι εκτός σχέσης, τότε ανέμενε να τραβήξεις την προσοχή περισσότερων από έναν υποψήφιων συντρόφων. Εσύ θα επιλέξεις το κατάλληλο πρόσωπο για σένα! Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Καρκίνος
Άσσος των ξιφών

Νέα ξεκινήματα και νέα μονοπάτια διαβαίνεις αυτόν το μήνα, παίρνεις μια βαθιά ανάσα από τις προκλήσεις που έχεις αντιμετωπίσει, και με τη δύναμη και το θάρρος σου εξορίζεις τους φόβους και τις ανασφάλειες που είχες για την πραγματοποίηση αλλαγών. Αν είχες αμφιβολίες και αρνητικές σκέψεις που σε εμπόδιζαν να αναλάβεις δράση, τώρα κάνεις νέα ξεκινήματα, τόσο στη σχέση σου όσο και στα επαγγελματικά σου.

Λειτουργείς με την καρδιά σου και απομακρύνεις ό, τι δεν είναι γόνιμο, προκειμένου να ανθίσουν νέα πράγματα. Στη σταδιοδρομία σου, ήρθε η ώρα να πάρεις μια απόφαση για το αν θα μείνεις ή θα φύγεις ή θα αποδεχτείς την τρέχουσα κατάσταση. Εάν τελικά μείνεις, βεβαιώσου ότι θα έχεις στο μέλλον την αναγνώριση για τις ιδέες σου και τη δημιουργικότητά σου. Νέα ξεκινήματα προβλέπονται και στην ερωτική σου ζωή.

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να υπάρχει κάτι που πρέπει να εξαλειφθεί για να προχωρήσει η σχέση σου και γι’ αυτό επιδιώκεις ειλικρινείς συζητήσεις με το ταίρι σου. Είναι σημαντικό να μιλήσεις μέσα από την καρδιά σου αυτό το μήνα προκειμένου να μάθεις τις προθέσεις που έχει το άλλο σου μισό. Αν είσαι εκτός σχέσης, θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι νέο, συναντάς ανθρώπους που είναι ειλικρινείς αλλά μπορεί όμως να σου κρύβουν κάτι. Πρόσεξε τις επιλογές σου για να μην πληγωθείς. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Λέων
Δέκα των κυπέλλων

Η ευτυχία σου βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα αυτό το μήνα. Συναντήσεις με τους στενούς φίλους σου, την οικογένεια σου η με άτομα από τη δουλειά σου, θα σου φέρουν την αληθινή ικανοποίηση. Αναζητάς μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής σου ζωής και θα καταφέρεις στο τέλος να τα συνδυάσεις.

Στα επαγγελματικά σου θα προκύψουν νέες ευκαιρίες ή μπορεί να γίνεις ο ηγέτης σε μια ομάδα ή να αναλάβεις καινούργια ίσως και περισσότερα καθήκοντα που θα ενισχύσουν τον επαγγελματικό σου ρόλο. Δεν θα πρέπει να επαναπαυθείς και θα πρέπει να προσπαθείς συνεχώς προκειμένου να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου.

Στη συναισθηματική ζωή σου, είναι καιρός να νιώσεις χαρά και αισιοδοξία. Τυχόν διαφωνίες που μπορεί να υπήρχαν στη σχέση σου θα έχουν μια ευτυχή κατάληξη για σας καθώς το άλλο σου μισό θα λάβει υπόψη του την άποψή σου. Εάν ανήκεις στα ελεύθερα λιοντάρια, θα έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία να συναντήσεις κάποιο πρόσωπο που θα μοιραστείς μαζί του τον τρόπο σκέψης για τη ζωή και τα συναισθήματά σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Παρθένος
Έξι πεντάκτινο

Ο μήνας αυτός σου δίνει την ευκαιρία να εξισορροπήσεις κάπως τη ζωή σου. Αυτή η κάρτα μπορεί να εκδηλωθεί ως μια ευκαιρία για να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια στα οικονομικά σου. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα σου δοθεί η δυνατότητα για να επιτευχθεί η ισορροπία στις σχέσεις σου, επαγγελματικές ή προσωπικές. Οι θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου ίσως δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα με ορισμένους ανθρώπους, οι οποίοι δυσανασχετούν με την επιτυχία σου.

Πρόσεξε εκείνους που θα προσπαθήσουν να σου κάνουν πόλεμο νεύρων. Η εσωστρεφής ενέργεια αυτής της κάρτας σε βοηθά να εμβαθύνεις στον εαυτό σου και να δεις αναλυτικά κάποιες καταστάσεις, που θα σε κάνουν να πιστέψεις και πάλι στους ανθρώπους. Ίσως προβληματίζεσαι για μια πρόσφατη μικρή θυσία που έκανες για κάποιο πρόσωπο που αγαπάς.

Εάν είσαι σε σχέση αυτό το μήνα θα έχεις την ευκαιρία μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου να επέλθει η πολυπόθητη ισορροπία στη σχέση σου και αυτό το κλίμα θα εδραιωθεί ακόμα περισσότερο. Εάν δεν είσαι σε σχέση πρόκειται να γνωρίσεις ένα αρκετά ενδιαφέρον πρόσωπο το οποίο θα σε γοητεύσει, αλλά για να εξελιχθεί η κατάσταση χρειάζονται αργές και σταθερές κινήσεις από τη πλευρά σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ζυγός
Τρία των κυπέλλων

Η αληθινή ευτυχία σου χτυπά την πόρτα. Αυτό το μήνα ευνοούνται νέες συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, τόσο στην ερωτική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Στα επαγγελματικά σου ανοίγονται νέες πόρτες για συνεργασίες με νέα άτομα και αυτό επεκτείνει την κοινωνική σου ζωή αλλά και την ανοδική πορεία της εργασίας σου.

Το σίγουρο είναι ότι θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση και θα αισθανθείς όμορφα κατά την διάρκεια του μήνα. Στην ερωτική σου ζωή, εμβαθύνουν τα συναισθήματα με τον ταίρι σου και η σχέση σου γίνεται δυνατότερη. Αν είσαι εκτός σχέσης, οι φίλοι ή η οικογένειά σου μπορεί να συμβάλουν θετικά σε μια νέα γνωριμία. Θα υπάρξει μια ευκολία στη συναναστροφή σου με νέα άτομα καθώς θα γίνει αντιληπτή η θετική ενέργεια που εκπέμπεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Σκορπιός
Ο Τρελός

Μια αισιόδοξη, ανέμελη και χαρούμενη ενέργεια σε περιβάλει αυτό το μήνα, έχεις  μια πιο ανοικτή και αισιόδοξη άποψη για τον κόσμο. Ένα νέο, χαρούμενο ξεκίνημα έρχεται στη ζωή σου, που αφορά την ικανότητά σου να δεις τον εαυτό σου και τις καταστάσεις γύρω σου με μια πιο θετική προοπτική. Ανακαλύπτεις εκ νέου τον εαυτό σου, κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Στην επαγγελματική σου ζωή, διαμορφώνεις τη δική σου διαδρομή, πιστεύεις στην δύναμή σου.

Μπορεί κάποια άτομα γύρω σου να μην καταλαβαίνουν πάντα την άποψή σου ή τις ενέργειές σου, αλλά εσύ δεν αποθαρρύνεσαι καθώς, επειδή πιστεύεις στον εαυτό σου και τις επιλογές σου, οι άλλοι πείθονται από την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό σου. Στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι εκτός σχέση, μπορεί να μην νιώθεις ακόμη την ανάγκη για μια μεγάλη δέσμευση ακόμη. Στην πραγματικότητα, μπορεί να θέλεις να απολαύσεις τις στιγμές και να βγεις με διαφορετικά άτομα για να δεις ποιο είναι το τέλειο ταίρι για σένα.

Είναι σημαντικό να γνωρίσεις πολύ καλά το άτομο προτού χαρίσεις την καρδιά σου και πριν αποφασίσεις για δέσμευση. Αν είσαι σε σχέση, τότε σε περιμένουν συναρπαστικές εκπλήξεις ή μπορεί να προγραμματίσεις με το ταίρι σου κάποιες νέες περιπέτειες μαζί. Απόλαυσε τη διασκέδαση που σου προσφέρει αυτός ο μήνας. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Τοξότης
Τέσσερα των ξιφών

Αυτόν το μήνα μπορεί να χρειαστεί να ξεκουραστείς περισσότερο και να αφοσιωθείς στην ισορροπία των δικών σου αναγκών με τις επιθυμίες των άλλων. Αν κάποια γεγονότα και άνθρωποι είχαν μονοπωλήσει το χρόνο και την ενέργειά σου, τώρα αναζητάς χρόνο για τον εαυτό σου. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις ανανέωση, κυρίως σε πνευματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά, αν η καριέρα σου δεν πηγαίνει προς την κατεύθυνση που θέλεις πραγματικά, μην παίρνεις οποιεσδήποτε βιαστικές αποφάσεις ή κάνεις ξαφνικά τολμηρά άλματα. Κάνε ένα βήμα πίσω και δες τι μπορείς να αλλάξεις. Ακόμα και αν διαπιστώσεις ότι δεν αναγνωρίζεσαι όσο θα ήθελες, μην αναζητάς κάτι νέο από απόγνωση.

Συναισθηματικά, στη σχέση σου μπορεί να χρειαστείς κάποιο προσωπικό χρόνο για να ασχοληθείς με τα δικά σου ενδιαφέροντα και προσωπικές δραστηριότητες. Σιγουρέψου ότι δεν παραμελείς το ταίρι σου  και ότι κάνεις προσπάθειες για να διατηρήσεις τη σπίθα του πάθους ζωντανή προκειμένου να μην αντιμετωπίσεις τα παράπονά του. Εάν δεν υπάρχει κάτι στη ζωή σου, βεβαιώσου ότι δεν δημιουργείς σχέσεις νοσηρής συναισθηματικής προσκόλλησης και ότι δεν παραμελείς τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Αιγόκερως
Άσσος Πεντάκτινο

Ήρθε η ώρα να αρχίσεις να σκέφτεσαι πως θα θέσεις τα σχέδιά σου σε δράση και να προσπαθήσεις να αγωνιστείς για την υλοποίηση των στόχων σου. Αυτή η κάρτα  αντιπροσωπεύει ένα νέο ξεκίνημα, και σε αυτή την περίπτωση νέων οικονομικών ευκαιριών και εγχειρημάτων. Σε ενθαρρύνει να φυτέψεις τους σπόρους της οικονομικής ευημερίας και αφθονίας και να αγωνιστείς για να αναπτυχθούν.

Αυτό μπορεί να αφορά μια αύξηση ή μια προαγωγή ή ακόμα και νέες ευκαιρίες απασχόλησης που περιλαμβάνουν μεγαλύτερο μισθό. Ίσως επίσης δεις ότι λαμβάνεις ανταμοιβές από τη δική σου γενναιοδωρία στο παρελθόν ή ευεργετείς κάποιους άλλους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερους οικονομικούς πόρους στη διάθεσή σου για να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια. Θα πρέπει όμως να είσαι προσγειωμένος, λογικός και συγκεντρωμένος στους στόχους σου για να έχεις τύχη και οικονομική αφθονία.

Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι θα ανοίξει ένας νέος κύκλος στη σχέση σου πολύ πιο ουσιαστικός και θα αφήσεις πίσω σου μια αρκετά άσχημη περίοδο. Εάν ανήκεις στους ελεύθερους Αιγόκερους, πολύ πιθανόν να έχεις την επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν σου, το οποίο θα επιδιώξει να ξαναμπεί στη ζωή σου και να επανορθώσει για τα λάθη του. Βλέπεις μια θετική αλλαγή στην τύχη σου, ευοδώνονται τα όνειρά σου, το σύμπαν έχει να σου προσφέρει πολλά. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Υδροχόος
Ο Κρεμασμένος

Αυτόν το μήνα δεν κάνεις επικίνδυνα άλματα, ούτε και παίρνεις τολμηρά ρίσκα, αναζητάς  την ηρεμία και είσαι σε διαδικασία περισυλλογής. Ωστόσο, είναι ένας μήνας όπου θα αφιερώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου στον προγραμματισμό, την προετοιμασία, αλλά και την αναθεώρηση κάποιων σχεδίων. Μπορεί να επιθυμείς ή ακόμα και να χρειάζεσαι κάποια αλλαγή σε ορισμένες πτυχές της ζωής σου αλλά είναι σημαντικό να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις βιαστικά.

Μην αφήνεις τους άλλους να επηρεάσουν τις αποφάσεις σου, ακόμα και αν μερικοί άνθρωποι γύρω σου σε κατηγορήσουν για εσωστρέφεια και απόμακρη συμπεριφορά. Στον επαγγελματικό σου τομέα θα αποδείξεις πόσο δίκιο είχες σε όλα. Με την πίστη στον εαυτό σου και τον αυτοσεβασμό δείχνεις την εμπειρία σου και τη σοφία σου.

Συναισθηματικά, δεν θα υπάρχει καμία έλλειψη αγάπης από το ταίρι σου αυτόν το μήνα, αν και μπορεί να υπάρξουν στιγμές όπου θα νιώσεις κάποιον εκνευρισμό από τις απαιτήσεις του. Αν είσαι εκτός σχέσης, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ψάξεις την αγάπη, θα έρθει εκείνη να σε βρει. Να είσαι ο εαυτός σου, αυτό είναι πολύ ελκυστικό για τους άλλους. Αυτόν το μήνα θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου για να νιώσεις την πραγματική ευτυχία. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ιχθύες
Η Εγκράτεια

Αν είχες απογοητευθεί τον τελευταίο καιρό από τη συμπεριφορά των άλλων ανθρώπων ή είχες αντιμετωπίσει φαινομενικά ανυπέρβλητα εμπόδια, επανέρχεται αυτόν το μήνα η ηρεμία στη ζωή σου. Μπορεί ακόμη και να είχες εξοργιστεί με ορισμένους ανθρώπους και καταστάσεις, είτε στο σπίτι σου, είτε στα επαγγελματικά σου, αλλά τώρα να ξέρεις ότι θα χαλαρώσεις και θα μπορέσεις να σκεφτείς καθαρά και πάλι.

Στην εργασία σου, κάνεις προσπάθειες για την αποκατάσταση της ισορροπίας και της αρμονίας, παίρνεις τον έλεγχο της ζωής σου και εκπλήσσεις τους ανταγωνιστές σου με την ηρεμία σου και τη διπλωματία σου όταν προσπαθούν να σου επιτεθούν. Μπορεί επίσης να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου ή σου παρουσιάζονται καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες με διαρκή αποτελέσματα. Στη συναισθηματική σου ζωή, ίσως να αναρωτιέσαι κατά πόσο η σχέση σου έχει κλονιστεί από τις διαφωνίες και τις συγκρούσεις και αν υπάρχει ισορροπία του δούναι και λαβείν.

Παίρνεις απόφαση για το αν θα επιλέξεις να μείνεις και να επιμείνεις για τη διατήρησή της ή αν θα φύγεις μακριά. Αν υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, συναντάς κάποιο πρόσωπο που σου προσφέρει την προοπτική της συντροφικότητας και όχι κάποια φευγαλέα περιπέτεια. Αφήνεις τον χρόνο να κυλήσει για να οικοδομήσεις μια σταθερή σχέση και το πιο σημαντικό, τώρα έχεις αρκετή ενέργεια και υπομονή για να χτίσεις γερά θεμέλια. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677Newsletter