astropedia.gr

Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ - Απρίλιος 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ - Απρίλιος 2022
Η κάρτα του μήνα αναφέρεται στην ανάγκη να κάνουμε υπομονή και να μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα ή να πάρουμε αποφάσεις και να κάνουμε κινήσεις που μπορεί να τις μετανιώσουμε μετά, γιατί δεν έχουμε ακόμη όλα τα δεδομένα. Η αναμονή αξίζει και οι προσπάθειες που έχουμε καταβάλει μέχρι τώρα είναι απλά θέμα χρόνου να δώσουν τα αποτελέσματά τους και οι κόποι μας τελικά να αποδώσουν. Είναι ο μήνας που οι καρποί ωριμάζουν και δεν χρειάζεται να βιαστούμε αλλά ούτε να παρέμβουμε στην εξέλιξη των σχεδίων. Η ανυπομονησία μπορεί να είναι και η αιτία που ίσως χαθούν οι κόποι μας και τελικά δεν έχουμε αυτό που θέλουμε. Ο μήνας μας ζητά να αποδεχτούμε τον χρόνο που χρειάζεται.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699Η κάρτα του μήνα είναι το 7 Πεντάκτινο

 
ΚΡΙΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Κύπελο
Ένας ρομαντικός μήνας που σε κάνει να αναπολείς το παρελθόν και τις ευχάριστες στιγμές, ίσως με μια δόση μελαγχολίας μιας και αυτές οι καλές στιγμές ανήκουν στο παρελθόν και δεν πρόκειται να συμβούν με τον ίδιο τρόπο ή με τα ίδια πρόσωπα στο παρόν. Γενικά λειτουργείς με απλότητα και αθωότητα, απολαμβάνεις τα απλά πράγματα της ζωής και δίνεις έμφαση στην διάδραση και τις σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους. Η υπερβολική προσκόλληση στο παρελθόν όμως δεν σε βοηθά να αντιμετωπίσεις το παρόν και να σχεδιάσεις το μέλλον σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Ξίφος
Αυτόν τον μήνα έχεις την ανάγκη να ξεκουραστείς σε όλα τα επίπεδα και αποσύρεσαι, όσο μπορείς και όσο σου το επιτρέπει το πρόγραμμά σου, για να  ανασυγκροτήσεις την ενέργειά σου και για να βάλεις σε τάξη το μυαλό σου και τις σκέψεις σου. Έχεις προστασία και δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι πολύ, κάτι που θα μπορούσε τελικά να επιβαρύνει ακόμη και την υγεία σου, πάρε τον χρόνο σου και θεράπευσε μέσα σου αυτό που χρειάζεται να θεραπευθεί. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις. 

 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Πεντάκτινο
Είναι μια περίοδος εξειδίκευσης για σένα, κάτι που μπορεί να έχει να κάνει με τις επαγγελματικές σου ασχολίες και ενδιαφέροντα ή μπορεί να έχει ν α κάνει με την προσωπική σου ζωή και τώρα να μπαίνεις σε μια διαδικασία καλύτερης και βαθύτερης κατανόησης του συντρόφου. Γενικότερα δραστηριοποιείσαι και εξελίσσεσαι, κάνεις καινούργιες αρχές και αποκτάς καινούργιες δραστηριότητες. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ακόλουθος Ράβδος

Ο μήνας φέρνει ευκαιρίες για καινούργια και ευχάριστα πράγματα που σου δίνουν την δυνατότητα να αλλάξεις και να εξελίξεις την καθημερινότητά σου και την ποιότητα της ζωής σου. Ευχάριστες ειδήσεις έρχονται, λειτουργείς ανέμελα αλλά και λίγο παρορμητικά και γεμίζεις ενθουσιασμό. Μια πρόταση θα φανεί πολύ καλή για να την απορρίψεις, μην βιαστείς όμως και εξέτασε κάθε πτυχή και πλευρά. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

  
ΛΕΩΝ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 10 Κύπελο

Ο μήνας φέρνει ολοκλήρωση στις υποθέσεις σου και βλέπεις σιγά-σιγά όλα τα κομμάτια του παζλ να μπαίνουν στην θέση τους και να έχεις την συνολική εικόνα. Είναι μια πολύ κάρτα αυτή που σου έχει πέσει, νιώθεις ευτυχία και αγάπη και η ζωή σου πλημμυρίζει με χαρά και γαλήνη. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Κύπελο

Ο μήνας σε φέρνει στην θέση να ξυπνήσεις και να βγεις από τον λήθαργο που βρίσκεσαι, να αναγνωρίσεις τις αυταπάτες σου και να μετριάσεις τα υπερβολικά όνειρα που κάνεις. Είναι μια περίοδος προσγείωσης και χρειάζεται να παλέψεις την αδυναμία λήψης αποφάσεων και την σύγχυση που επικρατεί στο μυαλό σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΖΥΓΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Ράβδος
Λειτουργείς με παρορμητικότητα αυτόν τον μήνα και αυτή την φορά αυτό είναι καλό γιατί η παρόρμησή σου σε οδηγεί σε αποφασιστικότητα και μπορείς να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που βρίσκεται στον δρόμο σου και μέσω ενός υγιούς ανταγωνισμού να καταφέρεις πολλά! Φρόντισε οι προστριβές σου να μην πάρουν όμως μεγάλη έκταση γιατί αυτό θα σε κουράσει και θα σε μπερδέψει, καθώς πρόκειται ουσιαστικά για σπατάλη της ενέργειάς σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Πεντάκτινο
Πρόκειται για μια θετική κάρτα που υπόσχεται επιτυχίες στα επαγγελματικά σου σχέδια και ευτυχία στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Η περίοδος είναι καλή και ευνοϊκή, η αυτοπεποίθησή σου μεγαλώνει και η αυτοεκτίμησή σου ανεβαίνει, προσοχή να μην εστιάσεις μόνο στην υλική επιτυχία, αλλά να λάβεις υπόψη και να φροντίσεις και τον συναισθηματικό σου κόσμο. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Ξίφος
Πρόκειται για έναν μεταβατικό μήνα που σε βοηθά να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημα, να βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν και να συνεχίσεις τον δρόμο της ζωής σου με αποδοχή στις δύσκολες καταστάσεις που δεν μπορείς πλέον να αλλάξεις και με αναζήτηση νέων οριζόντων. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Βασιλιάς Πεντάκτινο
Κινείσαι ρεαλιστικά και πρακτικά και επικεντρώνεσαι στους στόχους που έχεις θέσει αυτή την περίοδο με αποτέλεσμα να πετυχαίνεις και να αποκτάς αυτοπεποίθηση και αξιοπιστία στο περιβάλλον σου. Στα προσωπικά σου η περίοδος φέρνει αισθησιασμό, υπομονή και προστατευτικότητα προς το ταίρι σου, ενώ αν είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, μπορείς να περιμένεις την εμφάνιση ενός σταθερού εραστή. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης Κύπελο
Η κάρτα του μήνα παραπέμπει σε προσωπικά ζητήματα και στον κόσμο των συναισθημάτων. Κάνεις όνειρα και αισθάνεσαι τον αισθησιασμό και την αποπλάνηση από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή εσύ κινείσαι με αυτόν τον τρόπο και παρασύρεις την άλλη πλευρά σε πελάγη ευτυχίας. Φρόντισε όμως να μην σε παρασύρει ο αισθησιασμός σε κατευθύνσεις άλλες, που ουσιαστικά δεν θες και λειτουργούν μόνο ως επιβεβαίωση. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΙΧΘΥΕΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Ράβδος

Κρατάς τις επιφυλάξεις σου και γενικότερα μια αμυντική στάση αυτόν τον μήνα και θέλεις να παραμείνεις στο γνώριμο και ασφαλές. Αυτό έχει να κάνει με γεγονότα που έχουν παρέλθει και δεν είναι καλό ούτε βοηθητικό να υψώνεις εμπόδια, να καταπιέζεις τις θετικές σου σκέψεις και τα συναισθήματα και να καταλήγεις σε αδράνεια, ακαμψία ή ακόμη και σκληρότητα εξαιτίας του φόβου σου για το μέλλον. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.  

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.