astropedia.gr

Μπλοκάρεις την αγάπη;

Μπλοκάρεις την αγάπη;
Σε περίπτωση που δεν το έχεις παρατηρήσει τις περισσότερες φορές το κάρμα είναι ολοζώντανο μπροστά σου κι όμως δεν είσαι σε θέση να το δεις και να αρπάξεις την ευκαιρία σου στον έρωτα και την αγάπη.

Η ευτυχία είναι αναμφισβήτητο δικαίωμα όλων των ανθρώπων από την ώρα της γέννησης τους, είναι όμως και μία συνειδητή επιλογή. Με το να ελευθερώσεις τον εαυτό σου από παρελθοντικές απογοητεύσεις και ανικανοποίητες προσδοκίες, θα βάλεις τέλος σ’ένα κύκλο ερωτικών μπλοκαρισμάτων και θα είσαι και πάλι σε θέση να υποδεχτείς την αγάπη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας   
Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
 
Προσκόλληση σε πρότυπα
Όταν ψάχνουμε έναν ήρωα  ή ερωτευόμαστε με την ιδέα ενός ανθρώπου και όχι με το πραγματικό πρόσωπο, μένουμε προσκολλημένοι σε συγκεκριμένα πρότυπα. Υποφέρουμε και πονάμε όταν η πραγματικότητα δεν ταιρίαζει με όσα έχουμε φανταστεί. Όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περιμένουμε η απογοήτευση είναι το αποτέλεσμα. Η προσδοκία είναι η μητέρα όλων των απογοητεύσεων. Η προσκόλληση σε πρότυπα μας κάνει να ασκούμε έλεγχο κι όταν προσπαθούμε να κατευθύνουμε μια σχέση απομακρυνόμαστε από τον σύντροφο. Χαλάρωσε και πάρε τα πράγματα όπως έρχονται, μη περιορίζεις τη ζωή σου μένοντας δέσμιος/α μιας προκαθορισμένης πορείας βασισμένη σε ιδεατά πρότυπα.

Μη ρεαλιστικές προσδοκίες
Όσο ρομαντικά και να το βλέπεις δεν θα καταφέρεις να τετραγωνίσεις τον κύκλο, και το μάθημα που θα πάρεις θα είναι αποτυχία. Αν ο σύντροφος σου πιστεύει πως ο γάμος θα είναι ποινή φυλάκισης και καταδίκης του και πως τα παιδιά θα είναι το μαρτύριο του, ενώ εσύ ελπίζεις σε ένα πετυχημένο γάμο και ονειρεύεσαι παιδιά και ένα ευτυχισμένο σπιτικό, δεν είσαι με τον σωστό άνθρωπο. Το να επιμένεις σε αυτή την σχέση, παλεύοντας να την κάνεις λειτουργική, δεν θα αλλάξει. Αντιθέτως χάνεις και τον χρόνο σου και την ενέργεια σου.

Χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτογνωσία
Συχνά προβάλλουμε τους δικούς μας προσωπικούς φόβους στην σχέση μας. Όταν αισθανόμαστε άσχημα με τον εαυτό μας, μια πιθανή απομάκρυνση μοιάζει με εγκατάλειψη και οι ανθρώπινες αδυναμίες μοιάζουν με προσωπική επίθεση. Οι σχέσεις καθρεφτίζουν τους διαφορετικούς εσωτερικούς κόσμους του καθενός, πολλές φορές αυτό που με ενοχλεί και κρίνω στον σύντροφό μου είναι αυτό που δεν μου αρέσει στον ίδιο μου τον εαυτό. Όταν ασχοληθούμε και γνωρίσουμε καλύτερα εμάς τους ίδιους, λύνοντας τα δικά μας εσωτερικά προβλήματα, η ποιότητα των σχέσεών μας βελτιώνεται θαεματικά.

Ένα ''ανικανοποίητο μυαλό''
Η ρίζα για τις περισσότερες δυστυχισμένες σχέσεις είναι το ''ανικανοποίητο μυαλό''. Βλέποντας το ποτήρι της ζωής και της αγάπης μισογεμάτο και όχι μισοάδειο ακούγεται απλό. Παρόλαυτα  το να κρατάς θετική στάση έχοντας μονίμως έναν αισιόδοξο τρόπο σκέψης απέχει από το απλό και το εύκολο. Οι περισσότεροι ξεκινάμε μια σχέση εξιδανικεύοντας, γεμίζοντας ελπίδες για το μέλλον και σύντομα όλα καταρρέουν και αισθανόμαστε πως η ζωή μάς έδειξε για άλλη μια φορά το σκληρό της πρόσωπο. Όλοι επιλέγουμε κάθε στιγμή, κάθε μέρα να δούμε τον εαυτό μας είτε ως ''θύμα'' εξαιτίας των παρελθοντικών αποτυχιών είτε ως ''νικητή',' ενώ αρκεί να προσπαθούμε να αντλούμε ευτυχία εστιάζοντας στην θετική πλευρά ακόμα και των απογοητεύσεων αυξάνοντας έτσι τις ευκαιρίες να βρούμε την σχέση της ζωής μας.

Απογοήτευση κα συγχώρεση
Στην προσπάθεια μας να ανανεωθούμε και να βαδίσουμε εκ νέου στον δρόμο για την ευτυχία, είναι ζωτικής σημασίας να σταματήσουμε να μετανιώνουμε και να απελευθερώσουμε τον εαυτό μας από τα κατάλοιπα του παρελθόντος. Το αγκάθι της απόρριψης καρφώνεται βαθιά στην ψυχή μας και μας δηλητηριάζει από μέσα προς τα έξω. Η συγχώρεση είναι το πρώτο βήμα για να ξεμπλοκάρεις την ερωτική σου ζωή. Βρες ένα ήσυχο μέρος, οραματίσου το πρόσωπο (ένα την φορά) που σου προκάλεσε πόνο και συνειδητά προσπάθησε σε εκείνο το μέρος εκείνη τη στιγμή να τον/την συγχωρέσεις. Συγκεντρώσου και κάνε το συγκεκριμένο πρόσωπο να αισθανθεί την συγχώρεση σου. Νιώσε την απελευθέρωση του θυμού και της στεναχώριας που σε κρατούσαν φυλακισμένο/η. Παρόλο που ίσως χρειαστούν μερικές προσπάθειες κάθε φορά θα απελευθερώνεις από μέσα σου αυτό το τοξικό δηλητήριο, θα σπας τον καρμικό κύκλο που εμπόδιζε την αγάπη στη ζωή σου.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter