astropedia.gr

Ο κυβερνήτης του 8ου οίκου στους 12 οίκους

Ο κυβερνήτης του 8ου οίκου στους 12 οίκους
Ο 8ος οίκος κυβερνά τη ζωή και το θάνατο, τα ψυχολογικά προβλήματα, τον πόνο και τη θλίψη, τα σκάνδαλα, το μετασχηματισμό, την αναγέννηση, τη σεξουαλικότητα, τα χρήματα που έχουμε από κοινού με τους άλλους, τους φόρους, τα δάνεια, τις αποταμιεύσεις και τα αποκρυφιστικά θέματα. Ο όγδοος οίκος θεωρείται ότι συσχετίζεται με τη μακροζωία ή όχι του ατόμου και σηματοδοτεί τον τρόπο του θανάτου, είτε πρόκειται για φυσικό θάνατο ή για αφύσικο, όπως θάνατος από πνιγμό, πυρκαγιά, ατύχημα, αυτοκτονία ή χρόνιες ασθένειες και δείχνει κατά πόσο αυτός ο θάνατος θα είναι αργός, ξαφνικός ή βίαιος.

Επίσης συσχετίζεται με την κληρονομικότητα, τις κληρονομιές, τις διαθήκες και την ασφάλιση. Δείχνει τον πλούτο, τα κέρδη και τα χρέη από συνεργασίες και τα χρήματα που προέρχονται από κληρονομιές. Ο όγδοος οίκος είναι επίσης γνωστός ως ο οίκος του μυστηρίου και της δυστυχίας, έχει να κάνει με την κακοτυχία και τις ψυχολογικές διακυμάνσεις, τη θλίψη και τις εσωτερικές ανησυχίες, την κατήφεια, την απογοήτευση, την απώλεια, και την κακή φήμη. Τα μέρη του σώματος που κυβερνώνται από τον όγδοο οίκο είναι ο προστάτης, το αναπαραγωγικό σύστημα και το παχύ έντερο.

Στην Πολιτική Αστρολογία, σηματοδοτεί θέματα που αφορούν τη δημόσια θνησιμότητα, το ποσοστό γεννήσεων και θανάτων ενός κράτους και τις καταστροφές, όπως πλημμύρες, πυρκαγιές, πείνα, ασθένειες και σεισμούς. Επίσης δείχνει τις εισαγωγές και τις εξαγωγές της χώρας, την φορολογία, τις οφειλές προς ξένες χώρες, την απώλεια εδάφους, τα δημόσια δάνεια, τα χρέη, τα επιτόκια και το δημοσιονομικό έλλειμμα. Είναι ο φυσικός οίκος του Σκορπιού.

Διάβασε παρακάτω τι σηματοδοτεί ο κυβερνήτης του 8ου οίκου
στον καθένα από τους 12 οίκους του Ωροσκοπίου.

Ο κυβερνήτης του 8ου οίκου στον 1ο γενέθλιο οίκο

Αν ο κυβερνήτης του 8ου οίκου σου είναι στον 1ο γενέθλιο οίκο σου, ο μετασχηματισμός, η στάση σου για τη ζωή και το θάνατο, οι οικονομικοί πόροι των άλλων ανθρώπων, το σεξ και τα μεταφυσικά θέματα επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου και την εμφάνισή σου. Η τάση σου να θέλεις να ζήσεις τη ζωή στα άκρα είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που οι άλλοι άνθρωποι βλέπουν σε σένα. Η επιθυμία σου για ένταση και πάθος στη ζωή σου και η σεξουαλικότητά σου γίνονται άμεσα αντιληπτές από τους άλλους.

Τα χρέη σου επηρεάζουν τον τρόπο που παρουσιάζεις τον εαυτό σου και δείχνεις ένα άτομο με ψυχολογικές διακυμάνσεις ή/και ψυχολογικά προβλήματα.  Όσο πιο βαθιές και οικείες σχέσεις δημιουργείς με τους άλλους, τόσο πιο πολύ επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου. Έχεις την ανάγκη να ενώσεις την περιουσία σου με τους άλλους και αμέσως γίνεται αντιληπτό από τους άλλους το ενδιαφέρον σου για τη ζωή, το θάνατο και για τα απόκρυφα θέματα.

Η σεξουαλική σου δραστηριότητα επηρεάζει την εικόνα που παρουσιάζεις προς τα έξω ενώ οι ερωτικοί σου σύντροφοι δύσκολα μπορούν να αντιληφθούν τι σκέφτεσαι και αισθάνεσαι. Οι συναισθηματικές εμπειρίες σου και ο σύντροφός σου ασκούν μεγάλη επίδραση στην στάση σου στη ζωή. Το ενδιαφέρον σου για την μεταφυσική, το σεξ και το θάνατο επηρεάζει την εμφάνισή σου και την προσέγγισή σου στη ζωή. Είσαι διερευνητικός και έχεις την ικανότητα να κατανοείς τα κρυμμένα κίνητρα των ενεργειών των άλλων, κι αυτό είναι κάτι που οι άλλοι άνθρωποι το βλέπουν.

Ο κυβερνήτης του 8ου οίκου στον 2ο γενέθλιο οίκο

Αν ο κυβερνήτης του 8ου οίκου σου είναι στον 2ο γενέθλιο οίκο σου, ο μετασχηματισμός, η στάση σου για τη ζωή και το θάνατο, οι οικονομικοί πόροι των άλλων ανθρώπων, το σεξ και τα μεταφυσικά θέματα εξυπηρετούν την ανάγκη σου για να έχεις χρήματα και οικονομική σταθερότητα, καθορίζοντας τις προσωπικές αξίες σου. Οι συναισθηματικές ανησυχίες σου, η σεξουαλικότητα και η μεταφυσική θα σε βοηθήσουν να καθορίσεις τις αξίες σου.

Το σεξ μπορεί να καλύπτει την ανάγκη της επιβίωσής σου ή μπορεί να χρησιμοποιήσεις την ικανότητά σου για έρευνα για να κερδίζεις τα προς το ζην. Οι κληρονομιές και ο θάνατος επηρεάζουν τα οικονομικά σου και την προσωπική περιουσία σου. Η ανάγκη σου για βαθιά συναισθηματική αλληλεπίδραση με τους άλλους μπορεί να σε βοηθήσει ή όχι στα οικονομικά σου. Το ενδιαφέρον σου για τη μεταφυσική κα ό, τι είναι κρυμμένο μπορεί να σου αποφέρει χρήματα. Τα χρέη σου επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή σου και την αυτοεκτίμησή σου.

Είσαι κτητικός στους σεξουαλικούς σου συντρόφους ή μπορεί να λάβεις χρήματα διαμέσου του σεξ και δημιουργείς σεξουαλικές σχέσεις προς αναζήτηση της οικονομικής ασφάλειας. Το σεξ επηρεάζει τον τρόπο που ξοδεύεις και κερδίζεις χρήματα. Η δυνατότητά σου να κατανοείς τα κίνητρα των άλλων ανθρώπων σε βοηθά να κάνεις χρήματα. Οι κοινοί οικονομικοί πόροι προσθέτουν στο εισόδημά σου.

Ο κυβερνήτης του 8ου οίκου στον 3ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 8ου οίκου σου είναι στον 3ο γενέθλιο οίκο σου, ο μετασχηματισμός, η στάση σου για τη ζωή και το θάνατο, οι οικονομικοί πόροι  των άλλων ανθρώπων, το σεξ και τα μεταφυσικά θέματα εξυπηρετούν την ανάγκη σου για επικοινωνία, τη συλλογή πληροφοριών και την καθημερινή αλληλεπίδραση με τους άλλους. Οι συναισθηματικές ανησυχίες σου και οι σεξουαλικές σου δραστηριότητες επηρεάζουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και επικοινωνείς όπως και αυτά που γράφεις και αυτά για τα οποία μιλάς. Μπορεί να γράψεις σε ένα blog για το σεξ και την ψυχολογία.

Κληρονομικά ή σεξουαλικά ζητήματα ίσως προκύψουν με τα αδέλφια σου ή τους συγγενείς σου. Έχεις ανάγκη για συναισθηματικό βάθος με τους ανθρώπους γύρω σου και μπορεί να χρησιμοποιήσεις την ερευνητική και ψυχολογική σου ικανότητα στο γράψιμο, την ομιλία και την εκπαίδευση. Οι κληρονομιές και ο θάνατος συσχετίζονται θετικά ή αρνητικά με τα αδέλφια σου και τους γείτονες. Μπορεί να γράψεις μακάβριες ιστορίες ή για τα απόκρυφα θέματα, ενώ σου αρέσει να μιλάς συχνά για μεταφυσικά ζητήματα.

Τα χρέη σου επηρεάζουν τη μάθηση και τη σχέση με τα αδέλφια σου. Η σεξουαλική σου ζωή επηρεάζει την επικοινωνία σου και μπορεί να δημιουργήσεις σεξουαλικές σχέσεις μέσα από τον κοινωνικό κύκλο σου ή τους συγγενείς σου.  Η δυνατότητά σου να καταλαβαίνεις τα κίνητρα των άλλων ανθρώπων σε ωθεί να γράψεις και να μιλήσεις και επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Ο κυβερνήτης του 8ου οίκου στον 4ο γενέθλιο οίκο

Αν ο κυβερνήτης του 8ου οίκου σου είναι στον 4ο γενέθλιο οίκο σου, ο μετασχηματισμός, η στάση σου για τη ζωή και το θάνατο, οι οικονομικοί πόροι των άλλων ανθρώπων, το σεξ και τα μεταφυσικά θέματα εξυπηρετούν την ανάγκη σου για βαθιά συναισθηματική ασφάλεια και συσχετίζονται με τις οικογενειακές σχέσεις, τις ρίζες και την κληρονομιά σου. Οι συναισθηματικές ανησυχίες σου και τα σεξουαλικά ζητήματα επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή σου.

Έντονες καταστάσεις ή μυστικά ή συναισθηματική καταπίεση μπορεί να υπάρχουν στην οικογένειά σου και το σπίτι σου. Μπορεί να χρησιμοποιήσεις την ικανότητά σου για έρευνα για να διερευνήσεις την ψυχολογία των άλλων. Τα χρέη σου, οι κληρονομιές και ο θάνατος βοηθούν ή εμποδίζουν την οικογένειά σου και επηρεάζουν τη σχέση σου με τα μέλη της οικογένειάς σου.

Έχεις βαθιά ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια κι αυτό θα το νιώσεις καλύτερα με τους ανθρώπους τους οποίους αισθάνεσαι σαν οικογένεια. Το ενδιαφέρον σου για τα μεταφυσικά ζητήματα έχει θετική ή αρνητική επίδραση στην οικογένειά σου. Μπορεί να βρεις ερωτικούς συντρόφους μέσα από την οικογένειά σου και κάνεις σεξ μόνο όταν νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής. Ο θάνατος και ποικίλες συναισθηματικές εμπειρίες συμβαίνουν στο σπίτι σου.

Ο κυβερνήτης του 8ου οίκου στον 5ο γενέθλιο οίκο

Αν ο κυβερνήτης του 8ου οίκου σου είναι στον 5ο γενέθλιο οίκο σου, ο μετασχηματισμός, η στάση σου για τη ζωή και το θάνατο, οι οικονομικοί πόροι των άλλων ανθρώπων, το σεξ και τα μεταφυσικά θέματα εξυπηρετούν τη δημιουργικότητα και συσχετίζονται με τους ερωτικούς σου συντρόφους και τα παιδιά σου. Νιώθεις βαθιά συναισθήματα για τους συντρόφους σου και τα παιδιά σου και θα αποκομίσεις έντονες συναισθηματικές εμπειρίες από αυτούς.

Τολμάς να πάρεις ρίσκα στις ερωτικές σχέσεις σου και σε σχέση με τους οικονομικούς πόρους των άλλων ανθρώπων ενώ η σεξουαλική σου συμπεριφορά εξαρτάται από τη διάθεση του συντρόφου σου. Κάνεις σεξ για να κάνεις παιδιά ή χρησιμοποιείς το σεξ για διασκέδαση, ευχαρίστηση και χαλάρωση. Η ικανότητά σου για έρευνα μπορεί να γίνει χόμπι ή να γίνεις ερασιτέχνης ντετέκτιβ ή ερευνητής.

Οι κληρονομιές και ο θάνατος μπορεί να εμπεριέχονται ή να συσχετίζονται με τα δημιουργικά έργα σου ή μπορεί να νιώθεις συναισθηματική ένταση στις δημιουργικές σου προσπάθειες. Η στάση σου για τη ζωή και το θάνατο επηρεάζει τον τρόπο που παίρνεις ρίσκα. Τα βαθιά συναισθήματά σου αντικατοπτρίζονται στα δημιουργικά έργα σου και επηρεάζουν τον τρόπο που διασκεδάζεις. Η επιθυμία σου για βαθιές συναισθηματικές εμπειρίες σε ωθούν σε ριψοκίνδυνες και επικίνδυνες συμπεριφορές.

Ο κυβερνήτης του 8ου οίκου στον 6ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 8ου οίκου σου είναι στον 6ο γενέθλιο οίκο σου, ο μετασχηματισμός, η στάση σου για τη ζωή και το θάνατο, οι οικονομικοί πόροι των άλλων ανθρώπων, το σεξ και τα μεταφυσικά θέματα συσχετίζονται με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου, την εργασία σου και τα ζώα. Θα ασχοληθείς με τους άλλους ανθρώπους, ως μέρος της καθημερινής εργασίας σου. Μπορεί να εργάζεσαι ως φοροτεχνικός ή να έχεις ένα επάγγελμα που αφορά την ακίνητη περιουσία, ως λογιστής, συλλέκτης απορριμμάτων, ψυχολόγος ή σε νεκροτομείο.

Ο θάνατος ή οι σεξουαλικές δραστηριότητες μπορεί είναι μέρος του καθημερινού περιβάλλοντος της εργασίας σου. Έχεις μια βαθιά συναισθηματική σύνδεση με τα ζώα ή μπορεί να είσαι εργαζόμενος σε κέντρο περίθαλψης ζώων. Έχεις συναισθηματικές ανησυχίες για τη σεξουαλικότητα, την υγεία, τη διατροφή και την καλή φυσική σου κατάσταση. Μπορεί να χρησιμοποιήσεις φυτικά συμπληρώματα για την ενίσχυση της σεξουαλικής σου λειτουργίας ή για μια χρόνια ασθένεια.

Οι σεξουαλικές σου δραστηριότητες επηρεάζουν την υγεία σου και την εργασία σου. Μπορεί να χρησιμοποιήσεις την ικανότητά σου για έρευνα στους τομείς της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Αγχώνεσαι γύρω από την υγεία και τη διατροφή σου ή η εργασία σου, σου δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση.

Ο κυβερνήτης του 8ου οίκου στον 7ο γενέθλιο οίκο

Αν ο κυβερνήτης του 8ου οίκου σου είναι στον 7ο γενέθλιο οίκο σου, ο μετασχηματισμός, η στάση σου για τη ζωή και το θάνατο, οι οικονομικοί πόροι των άλλων ανθρώπων, το σεξ και τα μεταφυσικά θέματα συσχετίζονται με τις σημαντικές σχέσεις σου, το σύντροφό σου, τις συνεργασίες σου, τις συγκρούσεις και τις διαπραγματεύσεις. Τα χρέη σου και οι κληρονομιές εμπλέκονται με το γάμο σου, τις επιχειρήσεις και τις συνεργασίες σου.

Μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος με ανοιχτούς εχθρούς. Έχεις την ικανότητα να χρησιμοποιείς τις διερευνητικές σου ικανότητες στο γάμο σου, τις επιχειρηματικές συνεργασίες σου και τις διαπραγματεύσεις που κάνεις. Το σεξ είναι σημαντικό στο γάμο σου ενώ οι κληρονομιές και ο θάνατος επηρεάζουν το γάμο σου και τις σημαντικές σχέσεις σου. Η ανάγκη σου για βαθιά συναισθήματα μπορεί να βοηθήσει να γίνει ο γάμος σου εύκολος ή δύσκολος. Το ενδιαφέρον σου για τα μεταφυσικά ζητήματα επηρεάζει το είδος του συντρόφου που θα επιλέξεις για γάμο.

Βλέπεις τους σεξουαλικούς σου συντρόφους ως μελλοντικούς συζύγους. Η ικανότητά σου να κατανοείς τα κίνητρα των άλλων ανθρώπων σε βοηθάει να κάνεις καλές διαπραγματεύσεις. Οι αρνητικές συναισθηματικές εμπειρίες σου σε κάνουν να δημιουργείς αντιπαραθέσεις. Δημιουργείς σεξουαλικές σχέσεις με σκοπό την αναζήτηση ενός μόνιμου ερωτικού συντρόφου.

Ο κυβερνήτης του 8ου οίκου στον 8ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 8ου οίκου σου είναι στον 8ο γενέθλιο οίκο σου, ο μετασχηματισμός, η στάση σου για τη ζωή και το θάνατο, οι οικονομικοί πόροι των άλλων ανθρώπων, το σεξ και τα μεταφυσικά θέματα είναι αυτοσκοπός της ζωής σου. Το σεξ έχει για σένα μια βαθιά αναγεννητική και μετασχηματιστική χροιά και είναι το μέσο για να συνδεθείς βαθύτερα με ένα άλλο πρόσωπο. Μπορεί επίσης να συσχετίζεται με το θάνατο και με τους οικονομικούς πόρους των άλλων.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ικανότητά σου για έρευνα για να κατανοήσεις τα βαθύτερα κίνητρα των ενεργειών των άλλων ανθρώπων. Διερευνάς τις συνθήκες θανάτου και τους οικονομικούς πόρους των άλλων. Μπορεί να έχεις χρέη ή να χρωστάς φόρους ή να είσαι συλλέκτης χρεών και φόρων. Τα χρέη σου και οι κληρονομιές επηρεάζουν τη σεξουαλική σου συμπεριφορά. Μελετάς σε βάθος θέματα ζωής και θανάτου και συνδέεσαι βαθιά συναισθηματικά με τους άλλους ανθρώπους.

Ο θάνατος και  οι αρνητικές συναισθηματικές εμπειρίες σου επηρεάζουν την επιθυμία σου να συνδεθείς βαθιά με τους άλλους. Έχεις έντονο ενδιαφέρον για τα μεταφυσικά ζητήματα και το θάνατο και μπορεί να εφαρμόσεις την απόκρυφη γνώση στις σεξουαλικές σου σχέσεις. Αναγεννιέσαι επειδή κατανοείς τον κύκλο του θανάτου και της ζωής. Κάνεις σεξουαλικές σχέσεις μόνο για το σεξ.

Ο κυβερνήτης του 8ου οίκου στον 9ο γενέθλιο οίκο

Αν ο κυβερνήτης του 8ου οίκου σου είναι στον 9ο γενέθλιο οίκο σου, ο μετασχηματισμός, η στάση σου για τη ζωή και το θάνατο, οι οικονομικοί πόροι των άλλων ανθρώπων, το σεξ και τα μεταφυσικά θέματα εξυπηρετούν την ανάγκη σου να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και συσχετίζονται με τα ταξίδια και την εξερεύνηση ξένων πολιτισμών και φιλοσοφιών. Οι συναισθηματικές ανησυχίες σου και οι σεξουαλικές δραστηριότητες θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Ψάχνεις σεξουαλικές εμπειρίες με άτομα από άλλες χώρες και διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σου.

Η στάση σου για το σεξ συμβάλλει στη διαμόρφωση της φιλοσοφίας της ζωής σου και ο θάνατος διαμορφώνει το σύστημα των πεποιθήσεων σου. Ταξιδεύεις για να αποκομίσεις βαθιές εμπειρίες και για έρευνα. Σου αρέσει να διερευνάς άλλους πολιτισμούς, θρησκείες και συστήματα πεποιθήσεων. Μπορεί να εφαρμόσεις το διερευνητικό ένστικτό σου στη συγγραφή και να κάνεις ρεπορτάζ στη δημοσιογραφία. Ίσως αποκτήσεις κληρονομιά στο εξωτερικό ή ενώσεις τα περιουσιακά σου στοιχεία με ξένους. Η στάση σου για τη  ζωή και το θάνατο επηρεάζεται από ανθρώπους που είναι ξένοι και συσχετίζεται με το σύστημα των πεποιθήσεων σου.

Το ενδιαφέρον σου για τα μεταφυσικά ζητήματα σε οδηγεί στο να ταξιδέψεις ή τα χρέη σου και η φοροδιαφυγή σε αναγκάζουν να φύγεις σε άλλη χώρα. Οι ερωτικοί σου σύντροφοι σε ενθαρρύνουν να ταξιδέψεις στο εξωτερικό. Άνθρωποι από άλλους πολιτισμούς και θρησκείες σε βοηθούν να κατανοείς τα κίνητρα των άλλων ανθρώπων. Θα λάβεις πολλές συναισθηματικές εμπειρίες που εκφράζονται μέσω της θρησκείας και της φιλοσοφίας. Η σεξουαλική σου ζωή πρέπει να ταιριάζει με τις θρησκευτικές σου πεποιθήσεις και το πολιτισμικό σου υπόβαθρο. Το σεξ εκφράζεται μέσα από τη θρησκεία.

Ο κυβερνήτης του 8ου οίκου στον 10ο γενέθλιο οίκο

Αν ο κυβερνήτης του 8ου οίκου σου είναι στον 10ο γενέθλιο οίκο σου, ο μετασχηματισμός, η στάση σου για τη ζωή και το θάνατο, οι οικονομικοί πόροι των άλλων ανθρώπων, το σεξ και τα μεταφυσικά θέματα εξυπηρετούν την ανάγκη σου να αποκτήσεις φήμη, να κερδίσεις αναγνώριση για τα επιτεύγματά σου και συσχετίζονται με το επάγγελμα που θα επιλέξεις. Οι συναισθηματικές ανησυχίες σου θα σε βοηθήσουν να βρεις το επάγγελμα που σου ταιριάζει.

Η σεξουαλικότητα μπορεί να οικοδομήσει τη φήμη σου και εκφράζεται μέσα από το επάγγελμά σου. Χρησιμοποιείς τις ερευνητικές σου ικανότητες στην καριέρα σου και σε βοηθούν στη φήμη σου. Τα χρέη και οι κληρονομιές επηρεάζουν την κοινωνική σου θέση και την καριέρα σου ή ο θάνατος επηρεάζει το επάγγελμα που θα επιλέξεις. Τα βαθιά συναισθήματα προς τον κοινωνικό σου περίγυρο συμβάλλουν στην αναγνώριση και τη φήμη σου. Η ενασχόληση με τη μεταφυσική και το ενδιαφέρον σου για το θάνατο μπορεί να γίνει επάγγελμα.

Οι ερωτικοί σου σύντροφοι ενισχύουν την κοινωνική σου θέση και σε βοηθούν να κερδίσεις φήμη και αναγνώριση. Το σεξ είναι ένας τρόπος για να ανέβεις τη σκάλα της επιτυχίας και οι ερωτικοί σου σύντροφοι συσχετίζονται με την επαγγελματική σου ζωή. Θα αποκομίσεις πολλές συναισθηματικές εμπειρίες μέσα από το επάγγελμά σου. Τα οικονομικά που έχεις από κοινού με τους άλλους επηρεάζουν την κοινωνική θέση σου και βοηθούν ή εμποδίζουν την καριέρα σου.

Ο κυβερνήτης του 8ου οίκου στον 11ο γενέθλιο οίκο
Αν ο κυβερνήτης του 8ου οίκου σου είναι στον 11ο γενέθλιο οίκο σου, ο μετασχηματισμός, η στάση σου για τη ζωή και το θάνατο, οι οικονομικοί πόροι των άλλων ανθρώπων, το σεξ και τα μεταφυσικά θέματα εξυπηρετούν την ανάγκη σου να συνδεθείς με άτομα που έχουν παρόμοιες ιδέες με τις δικές σου και επηρεάζουν  τις ελπίδες και τα όνειρά σου, τους φίλους σου και τις ομάδες όπου ανήκεις. Μπορεί να νιώσεις έντονο σεξουαλικό πάθος για κάποιον φίλο σου.

Ίσως να έχεις χρέη εξαιτίας των φίλων σου ή μιας ομάδας. Εκφράζεις το ενδιαφέρον σου για τη ζωή και το θάνατο μέσα από τις δραστηριότητες μιας ομάδας. Σεξουαλικές δραστηριότητες μπορεί να συμβούν μέσα σε ομάδες ή ακόμα και ομαδικό σεξ. Μπορεί να διαμαρτύρεσαι στους φίλους σου για τη σεξουαλική σου ζωή ή να προσπαθήσεις να αποπλανήσεις κάποιον από αυτούς. Οι ερευνητικές σου ικανότητες και το ενδιαφέρον σου για τη μεταφυσική είναι εμφανή στους φίλους σου και τις ομάδες όπου ανήκεις.

Μπορεί  να κάνεις φίλους που τους ενδιαφέρουν τα απόκρυφα θέματα. Θα πρέπει να ρυθμίσεις τις οφειλές σου για την επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων και των ονείρων σου. Το ενδιαφέρον σου για τη μεταφυσική προσελκύει οπαδούς και η δυνατότητά σου να κατανοείς τα κίνητρα των άλλων ανθρώπων επηρεάζει τις φιλίες σου. Νιώθεις την ανάγκη για συναισθηματικό βάθος στις φιλίες σου.

Ο κυβερνήτης του 8ου οίκου στον 12ο γενέθλιο οίκο

Αν ο κυβερνήτης του 8ου οίκου σου είναι στον 12ο γενέθλιο οίκο σου, ο μετασχηματισμός, η στάση σου για τη ζωή και το θάνατο, οι οικονομικοί πόροι των άλλων ανθρώπων, το σεξ και τα μεταφυσικά θέματα εξυπηρετούν την ανάγκη σου να απελευθερώσεις τη θλίψη και το πόνο σου, να ξεφύγεις από την πραγματικότητα και να συνειδητοποιήσεις το σκοπό της ζωής σου. Οι συναισθηματικές ανησυχίες σου και το σεξ σε βοηθούν να απελευθερώσεις τη θλίψη και την απογοήτευσή σου.

Μπορεί να χρησιμοποιήσεις τις ερευνητικές σου ικανότητες για να εξερευνήσεις το μεταφυσικό και να έρθεις σε επαφή με το θείο. Οι κληρονομιές, τα χρέη και η φοροδιαφυγή μπορεί να είναι η αυτοκαταστροφή σου. Ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή και το θάνατο επηρεάζει το ενδιαφέρον σου για το κάρμα, τα όνειρα και τα παραφυσικά φαινόμενα. Μπορείς να αναλύσεις όνειρα ή να γίνεις θεραπευτής. Τα όνειρα σου παρέχουν έντονες εμπειρίες. Θέλεις να δημιουργήσεις βαθιά συναισθηματικές σχέσεις με τους άλλους και κάνεις σεξ για να ξεφύγεις από τις καθημερινές ευθύνες.

Το ενδιαφέρον σου για τα κρυμμένα πράγματα σε οδηγεί να αναλύσεις τα όνειρα και να ασχοληθείς με τον πνευματικό κόσμο. Κατανοείς τα κίνητρα των άλλων ανθρώπων κι αυτό σε κάνει να θέλεις να είσαι μόνος. Θα αποκομίσεις πολλές συναισθηματικές εμπειρίες μέσα από φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Μπορεί το σεξ να συσχετίζεται με ιδρύματα, νοσοκομεία και φυλακές.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: