astropedia.gr

Παραλογισμοί, υπερβολές και ζώδια

Παραλογισμοί, υπερβολές και ζώδια


ΚΡΙΟΣ

Είσαι χαλαρός…είσαι άνετος και όταν περπατάς ο κόσμος σου ανήκει. Αρχηγέ μου!
Ξέρεις πως να καμουφλάρεις τα ‘’τρελά’’ σου πίσω από χαμόγελα και κουβέντες, ενώ μέσα σου βράζεις.
Ο σύντροφος σου δεν έχει επικοινωνήσει μαζί σου λίγες ώρες τώρα. ‘’Κι αν μου λέει ψέματα; Κι αν δεν πήγε στο γραφείο σήμερα;’’ σκέφτεσαι όσο ανταλλάζει ματιές με το πρόσωπο απέναντι.
Για να τελειώνουμε Κριαράκια μου είναι γνωστό ότι από τον θρόνο σας δεν σας κατεβάζει κανείς και τίποτα, κι εφόσον έχετε την τάση να δίνετε σάρκα και οστά σ ’ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας που γεννήσατε εσείς οι ίδιοι, επόμενο βήμα σας είναι να δράσετε όπως μόνο εσείς ξέρετε… Επιπόλαια!


ΤΑΥΡΟΣ

Ένα ζώδιο της γης, με το πάθος της φωτιάς και το ¨τα ξέρω όλα¨ του αέρα. Άντε βγάλε άκρη!
Το να ανεβάσεις την πίεση ενός Ταύρου είναι πολύ εύκολο όταν αναιρείς αυτό που λέει.
Όσο εσύ επιμένεις στο δικό σου, τόσο εκείνος θα ορμάει.
Για να καταλάβετε τι εννοώ… και ο ίδιος ο Stephen Hawking να ήταν μπροστά του αναλύοντας του την θεωρία των πάντων, αν ο Ταύρος είχε διαφορετική άποψη επι του θέματος, θα επέμενε μέχρι τέλους.  Ώρες ώρες ξεφεύγετε, Ταυρακια μου… Γι’ αυτό θα σας πρότεινα να αφήσετε στην άκρη την ισχυρογνωμοσύνη του αέρα και να κρατήσετε το πάθος της φωτιάς που έχετε συνδυάζοντάς το με τα θετικά της γης που σας αντιπροσωπεύει. Φιλιά!


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν τα ζώδια τα συμβολίζαμε με σημεία στίξης, ο Δίδυμος θα ήταν το ερωτηματικό. Ρωτάει…ρωτάει…ρωτάει…και θα μου πεις εσύ καλέ μου αναγνώστη ότι δεν βρίσκεις κάτι κακό σε αυτό.
Κάθισε αναπαυτικά και άκου λοιπόν.
Σκοπός αυτών των ερωτήσεων είναι το τεστάρισμα του συνομιλητή τους.
Ύπουλο, ε; Δίδυμος, φίλοι μου, είναι εκείνος που έχει άποψη για όλα, χωρίς να είναι πάντα ορθή, θα βασίζεται όμως σε επιχειρήματα που θα γίνονται αποδεκτά εξαιτίας της ευχέρειας του λόγου του.
Όπως καταλάβατε…ο Δίδυμος ξέρει πώς να πουλάει ακριβά τον εαυτό του και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε ν ‘αρνηθούμε.
Θα προσθέσω επίσης στα ‘παράλογα’ το γεγονός ότι ένας Δίδυμος απολαμβάνει να μιλάει για το σεξ περισσότερο από το να το κάνει.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπερευαίσθητος, οξύθυμος, υπερπροστατευτικός και αλλά πολλά σε υπερβολικό όπως πάντα βαθμό ο Καρκίνος μας.
Ένα ζώδιο συχνά πολύ αγαπητό στους γύρω του μέχρι να γίνει κάποιο αρνητικό σχόλιο για την εμφάνιση του.
Τώρα, για τα ρούχα του θα ναι; Για τα παπούτσια του; Για τα μαλλιά του…; Ότι και να ‘ναι αυτό, το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το ίδιο.
Εδώ, το bitch face συναντάει το ένα και μοναδικό ζώδιο ανάμεσα στ’ άλλα έντεκα του ζωδιακού που μπορεί να το υποστηρίξει στο έπακρον.
Σας προκαλώ λοιπόν να δοκιμάσετε αυτό ή κάτι αντίστοιχο σ ‘ένα Καρκίνο κι αν δεν νιώσετε τι πάει να πει δολοφονική ματιά εγώ δεσμεύομαι να μην ξαναγράψω ποτέ.


ΛΕΩΝ

Από την μια η αριστοκρατία και η αυτοπεποίθηση μέχρι και στον τρόπο που κινείται ένας Λέων, από την άλλη ο υπέρμετρος εγωισμός του.
Φανταστείτε τον βασιλιά της ζούγκλας να μετατρέπεται σε γατούλα στο άψε σβήσε.
Στην περίπτωση του Λέοντα η μετάλλαξη από εγωκεντρικό αλλά ώριμο ον σε παιδάκι του νηπιαγωγείου που κλαίει σε μια γωνία επειδή δεν το παίζουν οι φίλοι του, είναι κάτι που παρατηρείται συχνά όταν θιχτεί ο εγωισμός του.
«Βαρύ πεπόνι», «κρατάω μούτρα», είναι εκφράσεις που είναι κομμένες και ραμμένες για σας Λιονταράκια μου.
Νιώθετε  πρώτοι, νιώθετε νικητές και έτσι πρέπει να είστε κιόλας.
Γι’ αυτό σε περίπτωση που τα πράγματα δεν γίνουν όπως τα θέλετε ξεκινάτε τα μουτράκια, τα οποία όμως δεν είναι ικανά να κάνουν τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε να σας κάνουν πέρα.
Ποιος θα μπορούσε άλλωστε να μην λυγίσει μπροστά σε ένα ανυπεράσπιστο γατάκι;


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε αυτήν την περίπτωση «το παράλογο» είναι τρόπος ζωής, αφού το συγκεκριμένο ζώδιο φαίνεται να ψειρίζει το καθετί.
Μια μικρή λεπτομέρεια είναι ικανή σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα να κάνει την Παρθένο να αναθεωρήσει πολλά.
Ο ψυχικός κόσμος της κλονίζεται συχνά μιας και είναι το μοναδικό ζώδιο από τα δώδεκα που εξετάζει εξονυχιστικά συμπεριφορές, καταστάσεις και γενικά ανθρώπους.
Αυτό συνεπάγεται με το ότι αν ένα άτομο στο ζώδιο του Παρθένου σε έχει επιλέξει για κομμάτι της ζωής του, τότε έχει δει σε σένα αυτό το κάτι που σε καθιστά άξιο για φίλο ή σύντροφό του.
Είναι επίσης το ιδανικό άτομο για λεπτοδουλειές όλων των ειδών  αφού φημίζεται για την τελειομανία του.
Ωστόσο το γεγονός ότι υπεραναλύει τα πάντα είναι κάτι που μπορεί να εξοργίσει τους ανθρώπους γύρω του… Γι’ αυτό καλή μου Παρθένε, κούλαρε!


ΖΥΓΟΣ

Άλλο ένα ζώδιο που φάσκει και αντιφάσκει.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο Ζυγός συμβολίζεται με την ζυγαριά.
Αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι εδώ θα τα βρει μπαστούνια, διότι κυρίες και κύριοι πρέπει να προσέχετε τα λόγια και τις πράξεις απέναντι σε έναν Ζυγό, γιατί όπως φαίνεται τίποτα δεν πέφτει κάτω και κρίνεστε συνεχώς.
Φίλοι μου, εδώ μιλάμε για τον δικηγόρο όλου του ζωδιακού.
Έναν δικηγόρο με πολύ εγωισμό και μάστερ στα μουτράκια. Φανταστείτε έναν Ζυγό και μια Παρθένο στον ίδιο χώρο… Χαμός!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι γνωρίζετε για το σύνδρομο καταδίωξης;
Αν δεν έχετε καμία επίγνωση περί του θέματος, η πολύ παρέα με έναν Σκορπιό θα βοηθήσει.
Ο Σκορπιός λοιπόν εκεί που είναι φιλικός, διασκεδαστικός και ακομπλεξαριστος μπορεί να μετατραπεί σε καχύποπτο και αγενή σε πολύ λίγο χρόνο και αυτό γιατί είναι εύκολο να του γεννηθούν υποψίες.
Οι υποψίες αυτές σχετίζονται με απάτες, έχθρες και προδοσίες στο πρόσωπο του.
Φυσικά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων τίποτε απ’ όλα αυτά δεν συμβαίνει.
Αν τώρα υπάρξει κάποιος που θελήσει να τον λογικέψει και να τον ηρεμήσει είναι σίγουρο ότι θα ταλαιπωρηθεί και χωρίς να είναι και βέβαιο ότι θα έχει κάποιο αποτέλεσμα.
Άβυσσος η ψυχή του Σκορπιού, παιδιά!


ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Οι περισσότεροι από σας που είχατε σχέση (πάσης φύσεως) με άτομα αυτού του ζωδίου γνωρίζετε ότι είναι ικανά να σας εξουθενώσουν… κι όμως τα άτομα αυτά φημίζονται επίσης και για τη χαρά, το πάθος και την ζωντάνια τους!
Οι Τοξότες φαίνεται ότι βλέπουν τα πράγματα στη ζωή με έναν δικό τους τρόπο και γενικά μπορεί να πει κανείς ότι ζουν σε έναν δικό τους κόσμο.
Τα άτομα στο ζώδιο αυτό είναι ικανά να αγαπήσουν πολύ…να αφιερώσουν τραγούδια στον σύντροφο τους ενώ κλαίνε με μαύρο δάκρυ ενώ συντάσσουν ερωτικό γράμμα.
Ωστόσο, όσο έντονα και βαθιά νιώθουν την αγάπη και το πάθος, το ίδιο γρήγορα μπορούν να πάνε από το ένα πρόσωπο στο άλλο.
TIP: Μην θεωρήσετε ποτέ μα ποτέ έναν Τοξότη δεδομένο γιατί στο τέλος βλέπω εσάς να κλαίτε με μαύρο δάκρυ όσο ακούτε Βέρτη και γράφοντας ερωτική επιστολή. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχει τόσα πλεονεκτήματα!
Είναι υπεύθυνος, τίμιος και κατά βάθος αγαθός, είναι όμως και εκείνος που άμα του πει κάποιος ότι ξέρει να κάνει ποδήλατο στη μια ρόδα με μια τούρτα στα χεριά ενώ μιλάει στο τηλέφωνο, η απάντηση που θα πάρει από έναν Αιγόκερω είναι πως αυτό είναι κάτι που ο ίδιος κάνει από τότε που ήταν πέντε ετών!
Ποιο είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα;
Ένας Αιγόκερως όλα τα μπορεί και πάντα καλύτερα από τους άλλους.
Έχει ένα εκπληκτικό ταλέντο να μπορεί να σε πείσει για το απίστευτο με την υπέρμετρη αυτοπεποίθηση του… Για παράδειγμα: ‘’Τα σαββατοκύριακα πηγαίνω για πικνίκ με την Σκάρλετ Γιόχανσον με το ιδιωτικό μου διαστημόπλοιο’’.
Ωστόσο, Αιγόκερε, δεν θα σου κρατήσουμε ποτέ μούτρα γιατί γνωρίζουμε ότι πάρα το παρατραβηγμένο μπλα-μπλα σου,  έχεις καλή ψυχή!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Οι Υδροχόοι είναι από τα πιο επικοινωνιακά ζώδια εξαιτίας του κυρίαρχου στοιχείου τους.
Μιλάμε φυσικά για τον αέρα.
Παρολαυτά  ένας Υδροχόος δεν θα σου πει ποτέ, όσο ειλικρινής και να είναι, ότι συχνά είναι αντικοινωνικός.
Έχετε τύχει ποτέ σε καφετέρια με πολλά άτομα μεταξύ των οποίων κάποια από αυτά να σας είναι άγνωστα και ένα από αυτά να είναι μόνιμα με ένα υπεροπτικό ύφος που παρατηρεί τα πάντα χωρίς να μιλάει; Αυτός είναι Υδροχόος!
Φαίνεται πως η αντικοινωνικότητα αυτού του ζωδίου βασίζεται στην υπέρμετρη προκατάληψη που το διακατέχει.
Στις φιλίες τους μπορούν να σταθούν δίπλα σε κάποιον όταν το χρειάζεται, υπερασπίζονται πάντα τον άνθρωπο τους και τα πάνε καλά (όπως είπαμε πιο κόσμια πιο πάνω) με το bitch face ( όχι σαν του Καρκίνου βέβαια!).  

ΙΧΘΥΣ

«Ωραίο πράγμα ο έρωτας» σκέφτονται τα ψαράκια μας «αλλά κάτι λείπει».
Αυτό που χρειάζεται το συγκριμένο ζώδιο στην ερωτική του ιστορία είναι κάτι που θ ‘αφήσει το κοινό που διαβάζει αυτό το άρθρο με το στόμα ανοιχτό.
Γνωρίζουμε όλοι την ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας σωστά; Σωστά!
Ένα κατατρεγμένο λοιπόν ζευγάρι από συγγενείς και φίλους εξ αίτιας της μεταξύ τους σχέσης…κρυφά ραντεβουδάκια κάτω από το φεγγαρόφωτο… και τα δύο πιτσουνάκια που πεθαίνουν από υπερβολική δόση αγάπης.
Αυτό το τελευταίο, ναι!
Οι Ιχθύες επιζητούν τα άκρα στην αγάπη χωρίς όμως να σημαίνει αυτό ότι θα χρειαστεί να πεθάνει κανείς κυριολεκτικά για να τους αποδείξει την αγάπη του. Αρκεί απλά να τους το πει…  
  
           
ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: