astropedia.gr

Πώς ξοδεύουνε τα ζώδια;

Πώς ξοδεύουνε τα ζώδια;
Αλήθεια ποια είναι άποψή σας σχετικά με τα χρήματα; Είστε από αυτούς που μόλις παίρνουν το μισθό στα χέρια τους ξοδεύουν μέχρι και το τελευταίο τους ευρώ;

Ή μήπως είστε από εκείνους που τα κάνουνε μασούρι (όπως λέει και η μαμά μου) και τα φυλάνε για κάποιο πιθανό μελλοντικό έξοδο;

Ή απλά δε σας νοιάζουν καθόλου και οι χρηματικές σας δοσοληψίες είναι εντελώς συμπτωματικές; Ας αφήσουμε το σύμπαν να μας εξηγήσει τι πραγματικά συμβαίνει.

 
Κριός
 
Τα χρήματα για εσάς δεν παίζουν και πολύ σημαντικό ρόλο. Τα χρησιμοποιείτε περισσότερο για να εξυπηρετήσετε τους σκοπούς σας και για να είστε εντάξει με τις υποχρεώσεις σας. Βέβαια, δεν τα τσιγκουνεύεστε καθόλου όταν πρόκειται να τα ξοδέψετε στις διάφορες αθλητικές και ψυχαγωγικές σας δραστηριότητες. Καθώς στους Κριούς αρέσει να «νικάνε» και να βγαίνουνε μπροστά, σας ικανοποιεί ιδιαίτερα να έχετε πάντα παραπάνω χρήματα στην τσέπη και το δείχνετε με την πρώτη ευκαιρία. Επιπλέον, ξέρετε πάντα να βγάζετε χρήματα όταν τα χρειάζεστε! (Αυτό δεν ξέρω πως το καταφέρνετε) Όπως και να ‘χει, καλό είναι να υπάρχει δίπλα σας ένας αξιόλογος σύντροφος, ώστε να σας κρατάει σε ισορροπία εκεί που χρειάζεται. Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


Ταύρος
 
Η αυτοεκτίμηση σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ασφάλεια που νιώθετε σχετικά με τα χρήματα. Θέλετε να έχετε ένα σεβαστό ποσό σε έναν τραπεζικό λογαριασμό ή τουλάχιστον να γνωρίζετε πως υπάρχουν ακίνητα, καταθέσεις, μετοχές (υπερβάλλω λίγο!) στην κατοχή της οικογένειάς σας. Ο πλούτος είναι σημαντικός για σας, καθώς βλέπετε τα χρήματα ως ένα μέσον που θα σας κάνει να απολαύσετε αυτά που πραγματικά θέλετε. Ως Ταύροι, λατρεύετε τα υλικά αγαθά και κυνηγάτε το χρήμα για να ικανοποιείτε αυτές σας τις ανάγκες. Ακόμη, μπορεί να αισθανθείτε ενοχλημένοι, εάν βλέπετε πως οι άλλοι απαιτούνε πολύ παραπάνω από εσάς και πως δεν τους αρκούν αυτά που εσείς είστε διατεθειμένοι να τους δώσετε. Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
Δίδυμος 
 
Παραδόξως, σας ενδιαφέρουν πολύ τα χρήματα! Αισθάνεστε ανασφάλεια εάν δεν έχετε χρήματα στην κατοχή σας. Είστε πολύ καλοί με τις χρηματικές συναλλαγές και μπορείτε εύκολα να συμμετάσχετε σε κοινές επιχειρηματικές επενδύσεις. Είστε, δε, ιδιαίτερα πειθαρχημένοι στο να διαχωρίζετε τις σχέσεις σας, είτε αυτές έχουν να κάνουν με συναλλαγές με φίλους είτε έχουν να κάνουν με συνέταιρους. Τα χρήματα είναι το δικό σας μέσο ελευθερίας ώστε να τα χρησιμοποιήσετε για να εντείνετε την επικοινωνία γύρω σας. (Και κάπως έτσι κάνετε χαρούμενο το Γερμανό, τη Vodafone, τα Public και όλους τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και τεχνολογίας). Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


Καρκίνος
 
Άλλο ένα ζώδιο που νιώθει ασφάλεια όταν έχει γεμάτο πορτοφόλι! Τα χρήματα είναι εκείνα που θα στολίσουν το σπίτι σας με όμορφα έπιπλα, θα σας χαρίσουν ευχέρεια κινήσεων και θα ψυχαγωγήσουν τον ευρύ κύκλο των απαιτητικών και ταυτόχρονα καλόγουστων φίλων σας. Μπορείτε εύκολα να ξεφύγετε όταν πρόκειται για εξόδους, εστιατόρια και δώρα και αυτό σας καθιστά ευάλωτους, όταν δεν έχετε πλέον άλλα να ξοδέψετε. Η γενναιοδωρία είναι χαρακτηριστικό σας και γι’ αυτό το λόγο, η διαχείριση χρημάτων σε συνδυασμό με τρίτους γίνεται πιο δύσκολη απ’ ότι νομίζετε. Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.   

 
Λέων
Όντες οι ηγέτες του ζωδιακού κύκλου, οι Λέοντες δε θα μπορούσαν ποτέ να δεχθούν την ανέχεια! Δεν είστε σχεδιασμένοι για να είστε φτωχοί, καθώς σας αρέσει να εντυπωσιάζετε και να διασκεδάζετε πλουσιοπάροχα. Τα χρήματα κρατάνε το prestige και την εικόνα σας ψηλά και γι’ αυτό αποζητάτε πάντα υψηλές απολαβές. Σας αρέσει, ακόμα, να ικανοποιείτε τους άλλους και να τους προσφέρετε όσα περισσότερα μπορείτε, καθώς έτσι αισθάνεστε πως είστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Τέλος, είστε πάντα πλήρως ενημερωμένοι σχετικά με τα χρήματα και είστε φτιαγμένοι για να ασχολείστε με τα χρηματοοικονομικά ή τα τραπεζικά επαγγέλματα. Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.         

 
Παρθένος
 
Παρόλο που είστε γνωστοί για την αγάπη σας για την τάξη και τη νοικοκυροσύνη, μπορείτε κάλλιστα να γίνεται χαοτικοί όσον αφορά στα χρήματα. Ως ζώδιο της Γης, αρχίζετε να συμμορφώνεστε κατά τη μέση ηλικία, όπου εκεί γίνεστε πολύ πιο συνεπείς και οργανωτικοί. Δεν σας αρέσουν καθόλου τα φρου φρου και τα αρώματα, καθώς είστε άνθρωποι που ψάχνετε την ουσία. Τα χρήματα, λοιπόν, τα χρησιμοποιείτε για σοβαρούς σκοπούς, καθώς όλες σας οι κινήσεις είναι ουσιώδεις. Και ό,τι και να πάρετε, θέλετε πάντα να’ χει την καλύτερη ποιότητα. (Άλφα-άλφα!) Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


Ζυγός
 
Οι Ζυγοί φημίζεστε για τον extravagant χαρακτήρα σας. Σας αρέσει να κάνετε εμφανίσεις με καινούργια ρούχα, αξεσουάρ, τα μαλλιά σας να είναι άψογα και η εμφάνισή σας να κερδίζει τις εντυπώσεις. Όλα αυτά, όμως, χρειάζονται χρήματα για να συντηρηθούν και κάπως έτσι, καταλήγετε να ξοδεύετε ασύστολα χρήματα σε σπα, σε μασάζ, σε καινούργια γκαρνταρόμπα και σε αμέτρητα κεράσματα σε φίλους και γνωστούς. Μερικές φορές, γίνεστε ασυγκράτητοι και βρίσκεστε να χρωστάτε από δω και από κει. Αλλά όλα αυτά θα τελειώσουν κατά τη μέση ηλικία, όπου η σοφία σας σχετικά με τα οικονομικά, θα είναι πλέον ανεπτυγμένη και οι κινήσεις ας θα γίνουν επιτέλους πιο προσεκτικές και μετρημένες.Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


Σκορπιός
 
Οι Σκορπιοί κρύβετε μία μυστικοπάθεια σχετικά με τα χρήματα. Ασχολείστε πολύ με τα οικονομικά σας και είστε ιδιαιτέρως καλοί στην αποταμίευση τους. Σας αρέσει να βρίσκετε τις καλύτερες ευκαιρίες και να εξετάζετε λεπτομερώς τις επιλογές σας. Τα χρήματα για εσάς σημαίνουν ασφάλεια, αλλά και δύναμη και επιρροή. Δεν σας αρέσει να επιδεικνύεστε και να είστε γνωστοί λόγω της οικονομικής σας ευρωστίας, αλλά προτιμάτε να έχετε τη δική σας οικονομική ανεξαρτησία, ώστε να μη βρεθείτε ποτέ στην ανάγκη των άλλων. Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
Τοξότης
 
Πιστεύετε ακράδαντα στην τύχη σχετικά με τα χρήματα. Δεν σας αρέσει να ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια μόνο και μόνο για τον τζόγο, αλλά έχετε την αίσθηση πως υπάρχει μία ανώτερη δύναμη, η οποία θα σας φροντίζει για πάντα. Για σας τα χρήματα είναι λίγο μοιρολατρικά. Πιστεύετε πως «αν είναι να ‘ρθουν, θε να ‘ρθουν, αλλιώς να προσπεράσουν». Η θεά τύχη είναι εκείνη που είτε τα φέρνει, είτε τα παίρνει. Επιπλέον, αν και σας αρέσει να τα χρησιμοποιείτε για τις διάφορες δραστηριότητές σας, πρέπει να βρείτε έναν τρόπο ώστε να μην τελειώνουν τόσο γρήγορα και μένετε συχνά άφραγκοι. Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
Αιγόκερως
 
Και για σας το οικονομικό status παίζει μεγάλο ρόλο! Χρειάζεστε ένα σεβαστό ποσό χρημάτων ώστε να αισθάνεστε καλά και να μπορείτε να κινείστε άνετα. Δεν αγοράζετε ποτέ πράγματα χαμηλής ποιότητας, σας αρέσουν τα καλά και ακριβά, αλλά φροντίζετε πάντα να επενδύετε σε αυτά που κρατάνε στο χρόνο. Αρέσκεστε, όταν σας το επιτρέπουν τα οικονομικά σας, στο να διασκεδάζετε με στυλ, ενώ έχετε εμμονή με την αποκατάστασή σας. Είναι σίγουρο πως έχετε ήδη βρει ένα καλό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει και σας κάνει να νιώθετε πιο σίγουροι για το μέλλον. Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


Υδροχόος
 
Τα χρήματα για εσάς είναι ένα αόριστο θέμα. Είναι λίγο ρομαντικός και καθόλου πρακτικός ο τρόπος που τα προσεγγίζετε. Λόγω ζωδίου, αισθάνεστε πως δε θέλετε να υπάρχει κάτι που να σας δεσμεύει σε αυτόν τον υλικό κόσμο και βλέπετε τα χρήματα με κακό μάτι. Καταλήγετε να είστε τόσο γενναιόδωροι, καθώς δεν θέλετε να ασχολείστε με τόσο ποταπά, κατά τη γνώμη σας, πράγματα. Έχετε ανώτερους σκοπούς και σας απασχολούν τα πιο ουσιαστικά και θεμελιώδη. Παρόλα αυτά, καθώς μεγαλώνετε, θα αισθανθείτε την ανάγκη να αποκτήσετε καλύτερη σχέση μαζί τους, καθώς θα δείτε πως εξυπηρετούν καλύτερα τους σκοπούς σας και σας κάνουν να αισθάνεστε ασφάλεια και προστασία. Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
Ιχθύες
 
Χρήματα; Ποια χρήματα; Για εσάς δεν έχουν καμία, μα καμία σημασία! Είστε ανώτεροι αυτών! Μισείτε τις χρηματικές συναλλαγές και δεν μπορείτε με τίποτα να υποβάλλετε τον εαυτό σας στη διαδικασία να αποταμιεύετε ή να σκεφτείτε λίγο παρακάτω τη ζωή σας. Αν και η τύχη πάνω στα οικονομικά είναι με το μέρος σας, χρειάζεστε έναν άνθρωπο που θα μπορεί να κρατάει το σπίτι σας σε μία σειρά και να φροντίζει τις υποχρεώσεις σας. Διαφορετικά, το χάος θα επικρατήσει και τα χρήματα θα πετάξουν, με έναν μαγικό τρόπο, έξω από το παράθυρο. Μάθετε περισσότερα στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: