astropedia.gr

Σκορπιός και κρύσταλλοι

Σκορπιός και κρύσταλλοι
Το όγδοο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και η καρδιά του φθινοπώρου. Χαρακτηρίζεται από ένα μυστήριο και απόμακρο ύφος. Κρατάει πολλά πράγματα για τον εαυτό του ενώ συχνά παρουσιάζεται να διακατέχεται από πείσμα και εγωισμό που εύκολα μπορούν να του αποσπάσουν την προσοχή, να χάσει τον έλεγχο προσωπικών του θεμάτων και να οδηγηθεί σε λανθασμένες αποφάσεις. Ο Σκορπιός είναι ισχυρός, παθιασμένος και αποφασιστικός, χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Παράλληλα ανά διαστήματα θα εκφράσει συναισθήματα ζηλοτυπίας και μνησικακίας, άλλοτε σε πιο ήπιους και άλλοτε σε πιο αισθητούς τόνους.

Μάτι της γάτας για κατανόηση και άμεση επίλυση των προβλημάτων.

Θεωρείται ο ιδανικός λίθος για τη βαθύτερη κατανόηση, την σωστή κρίση και την επίλυση των προβλημάτων αυτών που χαρακτηρίζουμε σαν μειονεκτήματα και που πράγματι τελικά δεν μας ωφελούν πουθενά. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά στον χαρακτήρα μας και το μάτι της γάτας έχει την ικανότητα να εντοπίζει τις λεπτομέρειες αυτές και να βλέπει ποια συναισθήματα εκφράζονται με λανθασμένος τρόπο, όπως επίσης και ποια είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το προφίλ ενός ιδιαίτερου θα έλεγε κανείς χαρακτήρα. Με την βοήθεια του κρυστάλλου αυτού, το πείσμα, ο εγωισμός, η ζήλεια και η μνησικακία πρόκειται να απομακρυνθούν ολοκληρωτικά. Έπειτα από την αποδοχή των συναισθημάτων αυτών ακολουθεί η αποβολή τους παραχωρώντας την θέση τους σε εκείνα που λειτουργούν θετικά για εμάς, αλλά και τους γύρω μας.

Μάτι της τίγρης για ενίσχυση της θέλησης και την εξωτερίκευση των ήδη υπαρχόντων θετικών χαρακτηριστικών.

Ηρεμεί τον νου, χτίζει την αυτοπεποίθηση και δείχνει πώς να είμαστε ενεργητικοί με ένα πολύ δομημένο τρόπο. Βελτιώνει την επικοινωνία ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου και βοηθάει στο να ξεχωρίσουμε αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε από αυτό που απλά θέλουμε. Με την βοήθεια του συγκεκριμένου λίθου καταφέρνουμε εύκολα να ανακαλύψουμε τα ταλέντα μας, να συνειδητοποιήσουμε τις δυνατότητες που έχουμε και να τις προωθήσουμε. Ο δυναμισμός, το πάθος και η αποφασιστικότητα, που είναι από τα βασικά θετικά χαρακτηριστικά, καθώς και όλα τα υπόλοιπα που αλλάζουν από Σκορπιό σε Σκορπιό, θα γίνουν πλέον βασικές αρχές της καθημερινότητάς σας, αλλάζοντας παράλληλα και ολόκληρη την ζωή σας!

Επιλέξτε ένα μοκαΐτη για να "προβλέπετε" τον εαυτό σας.
Μία συναισθηματική αστάθεια επιφέρει γενικότερη έξαρση. Το να μη γνωρίζεις τι διάθεση θα έχεις στα επόμενα λεπτά είναι κάτι που φθείρει ψυχολογικά από μόνο του. Ο μοκαΐτης δεν είναι ο κρύσταλλος που θα σας ηρεμήσει και θα σας κάνει γενικά προβλέψιμους. Εξάλλου είστε εκ φύσεως ισχυρό ζώδιο που αρέσκεται σε ένα γεμάτο και ενεργητικότατο βιογραφικό - βιωματικό. Ο λίθος αυτός θα ενισχύσει την επιθυμία σας για νέες εμπειρίες, την ίδια στιγμή όμως θα κατευνάσει την ένταση προκειμένου να είστε σε θέση να επεξεργαστείτε όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες, να βρείτε όλες τις πιθανές λύσεις και κατευθύνσεις και να επιλέξετε με την βοήθεια του κρυστάλλου την πιο σωστή για εσάς.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: