astropedia.gr

Ενεργειακή γείωση: Τι είναι και που βοηθάει

Ενεργειακή γείωση: Τι είναι και που βοηθάει
Τι είναι η ενεργειακή γείωση και γιατί είναι σημαντική; Πώς μπορείτε να γειώσετε τον εαυτό σας; Μπορεί να τα έχετε ακούσει ξανά όλα τα παραπάνω, γνωρίζετε όμως πόσο σημαντικό είναι αυτό για εσάς; Εάν αναλώνεστε συνεχώς από περίεργες σκέψεις και δεν εστιάζεστε στο παρόν, ίσως δεν είστε γειωμένοι. Μάθετε τα βήματα για να ξεκαθαρίσετε το μυαλό σας, σύμφωνα με το στοιχείο που σχετίζεται με το ζώδιο σας.

Η ενεργειακή γείωση μπορεί να επιτευχθεί όταν φτάσετε στην αντίληψη ότι η έννοια του χρόνου δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο. Ο Αϊνστάιν είπε: «Ο χρόνος δεν υπάρχει». Δεν υπάρχει παρελθόν ή μέλλον, μόνο το παρόν. Αν γνωρίζετε το τώρα, μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε για το παρελθόν και το μέλλον.

Μπορεί να είναι δύσκολο να σταματήσετε να σκέφτεστε τι συνέβη και τι όχι στο παρελθόν, αλλά δεν μπορείτε να το αλλάξετε. Μπορείτε σίγουρα να οικοδομήσετε το δικό σας μέλλον και μερικές φορές αυτό μπορεί να γίνει συντριπτική σκέψη σχετικά με τους στόχους και τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μερικές φορές, εάν δεν είστε γειωμένοι, το σύμπαν στέλνει ένα είδος μηνύματος για να σας βοηθήσει να εστιάσετε στον εσώτερο εαυτό σας. Αυτό μπορεί μερικές φορές να είναι εκπληκτικό ή ακόμη και σωματικά επώδυνο, αλλά χρησιμεύει ως ένα ισχυρό μήνυμα για τον εαυτό μας.

Έχουμε τη δυνατότητα να καθαρίσουμε την ενέργεια που εκπέμπεται από τους άλλους και έχει μπλοκάρει την πορεία και εξέλιξή μας και να ξεφορτωθούμε από το μυαλό μας την συσσωρευμένη ενέργεια. Υπάρχουν μερικοί απλοί τρόποι για να επιτευχθεί αυτό, αλλά απαιτούν κάποια επιμελή προσπάθεια.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980


Εστίαση στο εδώ και τώρα


Όταν πηγαίνετε κάπου ή κάνετε κάτι, επικεντρωθείτε στις σωματικές σας αισθήσεις και σε αυτό που παίρνετε από τα τοπία που βρίσκεστε, τις μυρωδιές και τους ήχους. Παρατηρήστε την απλότητα και την ομορφιά γύρω σας . Βγάλτε από το μυαλό σας σκέψεις που σας δημιουργούν ένα σωρό ερωτηματικά σχετικά με το παρελθόν και το μέλλον. Επικεντρωθείτε στο τώρα. Μην ασχολείστε με αυτό που πρέπει να κάνετε αύριο, την επόμενη εβδομάδα ή τον επόμενο μήνα. Απολαύστε τις στιγμές που συμβαίνουν.

Βγείτε έξω

Βγάλτε τα παπούτσια σας, βάλτε τα πόδια σας γυμνά στο έδαφος και αισθανθείτε την γη. Κάντε μια βόλτα στο γρασίδι. Συνδεθείτε με την ενέργεια της Μητέρας Γης. Απολαύστε την ενέργεια του ήλιου και νιώστε την δροσιά ή την ζεστασιά από τη γη. Αν ζείτε κοντά στην ακτή, επισκεφθείτε την παραλία, αισθανθείτε τη άμμο, ακούστε τα κύματα του θάλασσας ή ακούστε τον ήχο του ανέμου. Επισκεφθείτε ένα πάρκο ή έναν αρχαιολογικό χώρο και απλά καθίστε και απολαύστε την στιγμή. Η ενέργεια που θα λάβετε θα είναι πολύ μεγάλο βοήθημα για να μπορέσετε να αποφορτιστείτε από σκέψεις που σας ρουφάνε την ενέργεια.

Τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) θα απολαύσουν ιδιαίτερα αυτή την μέθοδο, γιατί φυσικά έχουν μια ισχυρή σύνδεση με την γη. Ωστόσο, όλοι οι άλλοι μπορούν και πρέπει να εξασκήσουν αυτή την μέθοδο εξίσου.


Ασκηθείτε 

Κατά την διάρκεια της άσκησης παίρνουμε βαθιές εισπνοές και εκπνοές, το μυαλό μας επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στο σώμα μας και μόνο. Με την άσκηση γνωρίζουμε τα σημεία του σώματος μας που δίνουμε περισσότερο βάρος και μπορούμε να αισθανθούμε τον φυσικό αντίκτυπο.

Σκεφτείτε

Καθαρίστε το κεφάλι σας από περιττές σκέψεις. Δεν μπορείτε να επηρεάσετε το παρελθόν. Μάθετε από αυτό, αλλά μην το φέρετε μαζί σας τώρα. Ακούστε τους ήχους γύρω σας. Εστιάστε στην αναπνοή σας, σε κάθε εισπνοή και σε κάθε εκπνοή. Εάν αισθάνεστε μια σκέψη ή μια ανησυχία να έρχεται στο μυαλό σας, απλά αφήστε την να φύγει.

Ο καθαρισμός του ριζικού (πρώτου) τσάκρα είναι κάτι που θα σας βοηθήσει και μάλιστα με καθοριστικό τρόπο. Το ριζικό τσάκρα σας είναι το ενεργειακό πεδίο που βρίσκεται στη βάση της σπονδυλικής στήλης. Το χρώμα που του αντιστοιχεί είναι το κόκκινο. Ορισμένες πέτρες που είναι καλό γι 'αυτό είναι ο κόκκινος ίασπις, το ρουμπίνι, ο γρανάτης, ο αιματίτης και ο μαγνητίτης.

δείτε περισσότερα για τα τσάκρα
--> http://astropedia.gr/enalaktiki-chakra
δείτε περισσότερα για τους κρυστάλλους --> http://astropedia.gr/kristaloi

Καθαρίστε την ατμόσφαιρα

Ο καθαρισμός του χώρου με φασκόμηλο θα βοηθήσει ιδιαίτερα στον εξαγνισμό του χώρου μας αλλά και της αύρας μας διώχνοντας κάθε είδους αρνητική ενέργεια. Χρησιμοποιήστε ένα ματσάκι φασκόμηλο ανάψτε φωτιά στη άκρη με προσοχή, μόλις ανάψει η φλόγα φυσήξτε την για να αρχίσει να αναδύεται θυμίαμα με την χαρακτηριστική μυρωδιά του φασκόμηλου και τοποθετήστε το σε ένα σκεύος που αντέχει τη θερμότητα. Ξεκινήστε με το να θυμιατίσετε την αύρα σας και στη συνέχεια μπορείτε να θυμιατίσετε τις γωνίες του χώρου σας. Να είστε πάντα προσεκτικοί με την συγκεκριμένη μέθοδο λόγω της χρήσης φωτιάς.

Τα ζώδια του αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) μπορούν να χρησιμοποιήσουν ιδιαίτερα αυτή την μέθοδο, διότι είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο για να γειωθούν.

Καθαρίστε το σώμα σας

Κάντε μπάνιο ή ντους χρησιμοποιώντας αιθέρια έλαια και σκεφτείτε την αρνητική ενέργεια να ρέει προς τα κάτω με το νερό.

Τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) εναρμονίζονται καλύτερα με μεθόδους απελευθέρωσης ενέργειας μέσω του ύδατος.

Δες Επίσης:

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: