astropedia.gr

Αριθμολογία : Συμβολισμός ημερομηνίας γέννησης!

 Αριθμολογία : Συμβολισμός ημερομηνίας γέννησης!
Η ημερομηνία γέννησης συμβολίζει τον συγκεκριμένο χρόνο, τη συγκεκριμένη στιγμή που το άτομο έρχεται στη Γη και κατ’ επέκταση συμβολίζει αυτό που είναι έμφυτο στο άτομο, όλα αυτά που κουβαλάει και φέρνει το άτομο μαζί του στη ζωή, τα βασικά του χαρακτηριστικά και τις ικανότητές του καθώς επίσης και όλα αυτά που μπορεί να πετύχει στη ζωή.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη των
αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 


 • Η ημέρα
  Αυτός ο αριθμός είναι ευαίσθητος και εσωτερικός. Μπορεί να συνδεθεί με τη Σελήνη και δηλώνει την υποκειμενική αντίληψη του ατόμου, τον εσωτερικό χώρο. Δείχνει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του ατόμου που γίνεται αντιληπτό όταν είμαστε ικανοί να παρατηρήσουμε και να αισθανθούμε αυτό που το άτομο προσπαθεί να εκφράσει.
 • Το έτος
  Ο αριθμός αυτός είναι εκφραστικός και εξωτερικός. Μπορεί να συνδεθεί με τον Ήλιο και δηλώνει την αντικειμενική αντίληψη του ατόμου, τον εξωτερικό χώρο. Δείχνει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του ατόμου όταν το άτομο εκφράζει αυτό που αντιλαμβάνεται.
 • Ο μήνας
  Μπορεί να συνδεθεί με τον ζωδιακό κύκλο και συμβολίζει τη ζωή και το όργανο που καθορίζει την αντίληψή  μας, το μυαλό μας με το οποίο κάνουμε την επεξεργασία των πληροφοριών και αναπτύσσουμε τις ιδέες. Σαν γέφυρα δείχνει τον τρόπο που το μυαλό ενώνει την αντίληψη και την αίσθηση στη διαδικασία για να κωδικοποιήσει την ιδέα.

Ο μήνας λοιπόν είμαστε εμείς, το μυαλό δηλαδή που αναλύει τις αισθητηριακές προσλήψεις μέσω των αισθήσεων. Προσλαμβάνουμε πληροφορίες μέσα από το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου μας, το οποίο είναι λογικό και αντικειμενικό και μέσω του δεξιού ημισφαιρίου, που είναι διαισθητικό και υποκειμενικό.

Αν σταματήσουμε να βλέπουμε την ημερομηνία μας απλά σαν κάποιους αριθμούς που χρησιμεύουν στην εφορία και στις αστυνομικές αρχές για την ταυτοποίησή μας και ‘μπούμε μέσα της’…αν την φορέσουμε πάνω μας ...αν δηλαδή εντάξουμε μέσα στην ημερομηνία εμάς σαν συνολικό σώμα τότε πολύ εύκολα και πολύ φυσιολογικά μπορούμε να φανταστούμε την ημερομηνία από τη μορφή που την βλέπουμε όταν είμαστε απ’ έξω ΜΕΡΑ ΜΗΝΑΣ ΕΤΟΣ να παίρνει την εξής σειρά ΕΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΕΡΑ όπως ακριβώς όταν βλέπουμε ένα ρούχο απέναντι μας στη βιτρίνα και όπως όταν το φοράμε πάνω μας. Σχηματικά λοιπόν φαίνεται ότι το στοιχείο αριστερά στον πυρήνα-Εγώ είναι το Έτος (λογικό, αριστερό ημισφαίριο) και δεξιά από τον πυρήνα βρίσκεται το στοιχείο της Μέρας (διαισθητικό, δεξί ημισφαίριο)

 • Το σύνολο των χαρακτηριστικών του ατόμου που γίνονται αντιληπτά με την πρώτη ματιά από το περιβάλλον του ατόμου είναι ο Εξωτερικός χαρακτήρας - ΕΤΟΣ
 •  Το σύνολο των χαρακτηριστικών του ατόμου που γίνονται αντιληπτά από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του ατόμου είναι ο Εσωτερικός χαρακτήρας - ΜΕΡΑ
 • Ο Εξωτερικός και ο Εσωτερικός χαρακτήρας του ατόμου εφόσον είναι και τα δύο εκφράσεις του ατόμου θα πρέπει να αναλυθούν  σε σχέση πάντα με την αντιληπτική ικανότητα του ατόμου που είναι ο ΜΗΝΑΣ. 

Η δομή της ημερομηνίας μοιάζει με το ανθρώπινο σώμα.
Ο αριθμός της Ημέρας καθορίζει τον εσωτερικό χαρακτήρα. Όπως και το σώμα έχει φλέβες που δε φαίνονται όμως με γυμνό μάτι έτσι και ο εσωτερικός χαρακτήρας του ατόμου είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτός με την πρώτη ματιά.

Ο αριθμός του Μήνα καθορίζει τον ‘ενδιάμεσο‘ χαρακτήρα, δηλαδή τον σύνδεσμο ανάμεσα στο εσωτερικό με το εξωτερικό. Είναι κάτι όπως ο σκελετός στο ανθρώπινο σώμα. Δε φαίνεται ο ίδιος αλλά φαίνεται ότι κάτι υπάρχει πάνω στο οποίο στηρίζονται οι μύες

Ο αριθμός του Έτους καθορίζει τον εξωτερικό χαρακτήρα, αυτός που γίνεται αντιληπτός όταν κάποιος έρχεται σε επαφή με το άτομο και είναι κάτι αντίστοιχο όπως οι μύες στο ανθρώπινο σώμα.

Οι αριθμοί που αποτελούν μια ημερομηνία είναι στην ουσία προαιώνιες ενέργειες που ενεργοποιούν και δίνουν ζωή στον χαρακτήρα του ατόμου και λειτουργούν όπως και το αίμα που μεταφέρει τη ζωτική ενέργεια στο σώμα.

Εφόσον λοιπόν η ΜΕΡΑ και το ΕΤΟΣ αντιπροσωπεύουν τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αντιληπτή από το άτομο η πραγματικότητα, τόσο υποκειμενικά όσο και αντικειμενικά, τότε εννοείται ότι από τη στιγμή που το άτομο θα αρχίσει να εκφράζεται θα το κάνει μέσα από τον αριθμό του ΜΗΝΑ, μέσα δηλαδή από αυτό που έχει αντιληφθεί. Ο τρόπος που θα εκφράσει εντέλει το άτομο τον εξωτερικό του χαρακτήρα (ΕΤΟΣ) περνάει αναπόφευκτα μέσα από τη διάνοια και το μυαλό του (ΜΗΝΑΣ)

Μυαλό και Νους
 
Πολλοί από εμάς δεν συνειδητοποιούμε ότι η υπάρχουν δύο είδη, δύο τρόποι ή δύο συχνότητες σκέψης οι οποίοι λειτουργούν ταυτόχρονα. Υπάρχει η σκέψη που γίνεται μέσω του εγκεφάλου, του μυαλού μας και η σκέψη που γίνεται μέσω του Νου. Ο Νους και ο Εγκέφαλος δεν είναι το ίδιο πράγμα.

Ο Εγκέφαλος είναι στην ουσία ένας οργανικός μηχανισμός πουτον προγραμματίζουν οι εμπειρίες μας πάνω στη Γη μέσα από τον Χρόνο. Ο Νους είναι μια κληρονομημένη φυλογενετική κατάσταση (‘κληρονομιά’) που περικλείει τις σκεπτομορφές και τις συλλογικές εμπειρίες ανδρών και γυναικών που έχουν ζήσει πριν από εμάς και των οποίων οι εμπειρίες έχουν καταγραφεί στα Ακασσικά Αρχεία, ή στο συλλογικό Ασυνείδητο, αν θέλουμε να εκφραστούμε με σύγχρονους, ψυχολογικούς όρους.

Η σκέψη μέσω του Νου δεν είναι στην ουσία ‘σκέψη’ αλλά ‘μορφοποίηση εικόνας μέσω της φαντασίας’… Αυτοί που σκέφτονται μέσα από τη λογική χρησιμοποιούν περισσότερο το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου ενώ όσοι  χρησιμοποιούν τον Νου, χρησιμοποιούν περισσότερο το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου. Οι πρώτοι είναι ‘ εγκεφαλικοί’ ενώ οι δεύτεροι είναι ‘ διανοητικοί’.

Οι πρώτοι βλέπουν τα μέρη και όχι το σύνολο, οι δεύτεροι λειτουργούν περισσότερο ολιστικά. Οι πρώτοι είναι εφευρετικοί και οι δεύτεροι δημιουργικοί. Στους εγκεφαλικούς αρέσει για παράδειγμα η Φυσική ενώ στους διανοητικούς αρέσει για παράδειγμα η Τέχνη. Οι εγκεφαλικοί είναι γραμμικοί, απωθούν, κομφορμιστές και εξωτερικά κατευθυνόμενοι. Οι διανοητικοί είναι μεταβλητοί, εικονοκλάστες, ανεξάρτητοι και εσωτερικά κατευθυνόμενοι.

Σύμφωνα με τους Γνωστικούς, τους Ταοϊστές και τους Μύστες η αληθινή σοφία δε μπορεί να κατακτηθεί μέσα από τη σκέψη, ούτε αυτή του Εγκεφάλου ούτε αυτή του Νου γιατί τίποτα από τα δύο δε μπορεί να συλλάβει αυτό που είναι! Η ίδια η διαδικασία της σκέψης αλλάζει το αντικείμενο της σκέψης και αυτόν που σκέφτεται ταυτόχρονα. Η Αλήθεια δε μπορεί να γίνει γνωστή.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter