astropedia.gr

Ταρώ προβλέψεις - Αύγουστος 2022

Ταρώ προβλέψεις - Αύγουστος 2022
Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ από την Ανθή Ρήγα

Μήνας γρήγορος  και κινητικός, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η ταχύτητα των αλλαγών είναι μεγάλη, σε βαθμό που ίσως να μπαίνουμε στον πειρασμό να θεωρήσουμε ότι τίποτα δεν είναι σταθερό και να υπερβάλλουμε στις κινήσεις μας ή ακόμη να θεωρήσουμε ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε πιθανότητα, ευκαιρία και παράθυρο που ανοίγει για να μην χάσουμε κάτι με αποτέλεσμα να κατακερματίζουμε την ενέργειά μας και να χάνουμε τον κύριο στόχο μας. Τα γεγονότα στο σύνολό τους είναι ευνοϊκά, αυτά που περιμένουμε δεν αργούν και οι ειδήσεις που παίρνουμε είναι θετικές, ενώ κάποιο μπορεί να έχουν απρόσμενες επιτυχίες που έρχονται σαν έκπληξη και σαφώς φορτίζουν θετικά την ψυχολογία και την αισιοδοξία.

Στο ίδιο μοτίβο κινούνται και τα θέματα των σχέσεων, τα βέλη του έρωτα αυτόν τον μήνα χτυπάνε παντού και μόνο αν ζούμε σε άλλον πλανήτη θα ξεφύγουμε από τον φτερωτό θεό! Δεν πρέπει να είμαστε βιαστικοί αυτόν τον μήνα, να μην αναλαμβάνουμε περισσότερα από όσα μπορούμε να διεκπεραιώσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τον δυναμισμό μας σε συγκεκριμένους στόχους που έχουν αξία και προοπτική για μέλλον.   

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Η κάρτα του μήνα είναι το 8 Ράβδος

ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Εγκράτεια

Αν είχες απογοητευθεί τον τελευταίο καιρό από τη συμπεριφορά των άλλων ανθρώπων ή είχες αντιμετωπίσει φαινομενικά ανυπέρβλητα εμπόδια, επανέρχεται αυτόν το μήνα η ηρεμία στη ζωή σου. Μπορεί ακόμη και να είχες εξοργιστεί με ορισμένους ανθρώπους και καταστάσεις, είτε στο σπίτι σου, είτε στα επαγγελματικά σου, αλλά τώρα να ξέρεις ότι θα χαλαρώσεις και θα μπορέσεις να σκεφτείς καθαρά και πάλι. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Μάγος

Από αυτόν το μήνα έρχεται το τέλος μιας έντονης χρονικής περιόδου, νιώθεις μια μαγική δύναμη μέσα σου και γύρω σου που κατευθύνει τη ζωή σου. Αν είχες υπομείνει καιρό μια αρνητική κατάσταση από ανάγκη, τώρα βαδίζεις σε νέα μονοπάτια. Στην επαγγελματική σου ζωή υπάρχουν νέα ξεκινήματα και συναρπαστικές ευκαιρίες για πρόοδο και άνοδο στη σταδιοδρομία σου, συναντάς τα σωστά άτομα, στο σωστό μέρος, τη σωστή χρονική στιγμή. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.  


ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ερημίτης

Ήρθε η ώρα για προβληματισμό και σκέψη, να αποσαφηνίσεις τι και ποιους χρειάζεσαι για να είσαι ευτυχισμένος. Αν και θα είσαι σε συνεχή κίνηση και θα ασχοληθείς με πολλές δραστηριότητες, ο Αύγουστος σου φέρνει την ευκαιρία να κάνεις λίγο πίσω και να σκεφτείς αναλυτικά τι θέλεις να κάνεις, πού θέλεις να φτάσεις και ποια άτομα επιθυμείς στη ζωή σου.
Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Ράβδος

Θα είσαι σε συνεχή κίνηση και δράση αυτόν το μήνα, έχεις μέσα σου μια έντονη ενεργητικότητα, θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου, να πετάξεις μακριά. Στην επαγγελματική σου ζωή, θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψηλά στην εργασία σου, έτσι θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δράσεις γρήγορα για να επωφεληθείς πλήρως από αυτές. Οι μεγάλες φιλοδοξίες σου ευοδώνονται και οι ιδέες σου αναγνωρίζονται. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Άσσος των Ξιφών

Νέα ξεκινήματα και νέα μονοπάτια διαβαίνεις αυτόν το μήνα, παίρνεις μια βαθιά ανάσα από τις προκλήσεις που έχεις αντιμετωπίσει, και με τη δύναμη και το θάρρος σου εξορίζεις τους φόβους και τις ανασφάλειες που είχες για την πραγματοποίηση αλλαγών. Αν είχες αμφιβολίες και αρνητικές σκέψεις που σε εμπόδιζαν να αναλάβεις δράση, τώρα κάνεις νέα ξεκινήματα, τόσο στη σχέση σου όσο και στα επαγγελματικά σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 10 Κύπελλο

Η ευτυχία σου βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα αυτό το μήνα. Συναντήσεις με τους στενούς φίλους σου, την οικογένεια σου η με άτομα από τη δουλειά σου, θα σου φέρουν την αληθινή ικανοποίηση. Αναζητάς μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής σου ζωής και θα καταφέρεις στο τέλος να τα συνδυάσεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΖΥΓΟΣ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι 6 Πεντάκτινο

Ο μήνας αυτός σου δίνει την ευκαιρία να εξισορροπήσεις κάπως τη ζωή σου. Αυτή η κάρτα μπορεί να εκδηλωθεί ως μια ευκαιρία για να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια στα οικονομικά σου. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα σου δοθεί η δυνατότητα για να επιτευχθεί η ισορροπία στις σχέσεις σου, επαγγελματικές ή προσωπικές. Οι θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου ίσως δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα με ορισμένους ανθρώπους, οι οποίοι δυσανασχετούν με την επιτυχία σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ  
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 10 Κύπελλο

Η αληθινή ευτυχία σου χτυπά την πόρτα. Αυτό το μήνα ευνοούνται νέες συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, τόσο στην ερωτική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Στα επαγγελματικά σου ανοίγονται νέες πόρτες για συνεργασίες με νέα άτομα και αυτό επεκτείνει την κοινωνική σου ζωή αλλά και την ανοδική πορεία της εργασίας σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Τρελός

Μια αισιόδοξη, ανέμελη και χαρούμενη ενέργεια σε περιβάλει αυτό το μήνα, έχεις  μια πιο ανοικτή και αισιόδοξη άποψη για τον κόσμο. Ένα νέο, χαρούμενο ξεκίνημα έρχεται στη ζωή σου, που αφορά την ικανότητά σου να δεις τον εαυτό σου και τις καταστάσεις γύρω σου με μια πιο θετική προοπτική. Ανακαλύπτεις εκ νέου τον εαυτό σου, κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Στην επαγγελματική σου ζωή, διαμορφώνεις τη δική σου διαδρομή, πιστεύεις στην δύναμή σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Ξίφος

Αυτόν το μήνα μπορεί να χρειαστεί να ξεκουραστείς περισσότερο και να αφοσιωθείς στην ισορροπία των δικών σου αναγκών με τις επιθυμίες των άλλων. Αν κάποια γεγονότα και άνθρωποι είχαν μονοπωλήσει το χρόνο και την ενέργειά σου, τώρα αναζητάς χρόνο για τον εαυτό σου. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις ανανέωση, κυρίως σε πνευματικό επίπεδο. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Άσσος Πεντάκτινο

Ήρθε η ώρα να αρχίσεις να σκέφτεσαι πως θα θέσεις τα σχέδιά σου σε δράση και να προσπαθήσεις να αγωνιστείς για την υλοποίηση των στόχων σου. Αυτή η κάρτα  αντιπροσωπεύει ένα νέο ξεκίνημα, και σε αυτή την περίπτωση νέων οικονομικών ευκαιριών και εγχειρημάτων. Σε ενθαρρύνει να φυτέψεις τους σπόρους της οικονομικής ευημερίας και αφθονίας και να αγωνιστείς για να αναπτυχθούν. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΙΧΘΥΕΣ   
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Κρεμασμένος

Αυτόν το μήνα δεν κάνεις επικίνδυνα άλματα, ούτε και παίρνεις τολμηρά ρίσκα, αναζητάς  την ηρεμία και είσαι σε διαδικασία περισυλλογής. Ωστόσο, είναι ένας μήνας όπου θα αφιερώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου στον προγραμματισμό, την προετοιμασία, αλλά και την αναθεώρηση κάποιων σχεδίων. Μπορεί να επιθυμείς ή ακόμα και να χρειάζεσαι κάποια αλλαγή σε ορισμένες πτυχές της ζωής σου αλλά είναι σημαντικό να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις βιαστικά. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.