astropedia.gr

Τα Ταρώ του Μαρτίου για όλα τα ζώδια

Τα Ταρώ του Μαρτίου για όλα τα ζώδια
Οι προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο μέσα από τις κάρτες Ταρώ και τον Άγγελο Παππά.

Η κάρτα του μήνα: Η Βασίλισσα των Ξιφών


Αυτό το μήνα μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση η οποία βασίζεται στη λογική και τις αρχές σας και όχι στη διαίσθηση. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι πάντα προς το συμφέρον σας να στηρίζεστε αποκλειστικά στο ένστικτό σας και τα συναισθήματά σας.
Η Βασίλισσα των Ξιφών σας βγάζει από τη σύγχυση και την αβεβαιότητα και συνειδητοποιείτε τις ανάγκες σας. Θα πρέπει να αφήσετε κάποιον ή κάτι πίσω σας αποδεχόμενοι ότι δεν είναι καλό για σας ή να μάθετε μια αλήθεια ακόμα κι αν αυτή σας πληγώσει.
Ακόμα κι αν ο ουρανός είναι σκοτεινός και βλέπετε τα πράγματα δυσοίωνα, να ξέρετε ότι έχετε τη δύναμη να δείτε τον ήλιο, να βρείτε την ισορροπία μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς σας, των συναισθημάτων και της λογικής σας.
Πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις ορθολογιστικά και αντικειμενικά, όντας δίκαιοι και αμερόληπτοι. Εάν αυτή η απόφαση αφορά ένα πρόσωπο που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, θα ήταν σοφό να ακούσετε τι θέλει να σας πει. Δείξτε συμπόνια και πείτε την αλήθεια.

Διαβάστε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ
αντιπροσωπεύει το ζώδιό σας το μήνα Μάρτη.


ΚΡΙΟΣ: Η Δύναμη
Καιρός να δείξετε τις ηγετικές σας ικανότητες και την εξουσία σας, χωρίς όμως να έρθετε σε σύγκρουση με τους άλλους. Έχετε αυτοπεποίθηση, εκδηλώνετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, κερδίζετε από τους άλλους. Αυτό είναι περισσότερο εμφανές στην επαγγελματική σας ζώνη, όπου απομακρύνονται τα εμπόδια, αποκτάτε έναν ηγετικό ρόλο, ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και τι να κάνετε για να πάρετε αυτό που θέλετε. Μπορεί ακόμη και να εξετάσετε την έναρξη της επιχείρησής σας.
Συναισθηματικά, έχετε τη δύναμη να βγείτε νικητές μέσα από κάποιες δύσκολες καταστάσεις και να επιφέρετε την ισορροπία στην ερωτική σας ζωή. Μην ξεχνάτε ότι  η διατήρηση της ψυχραιμίας σας και να μην εμπλέκεστε σε ανταγωνιστικές καταστάσεις είναι ζωτικής σημασίας για την πορεία της σχέσης σας.
Ακόμα κι αν κάποιο ζήτημα γίνεται πηγή άγχους ή ανησυχίας, μην επιτίθεστε αλλά απαντήστε με ηρεμία, σταθερότητα και εκφράστε τις ανάγκες σας με διπλωματία, όχι με εγωισμό και αλαζονεία. Αν είστε μόνοι, νέες συναισθηματικές γνωριμίες μπαίνουν στη ζωή σας και νιώθετε ευτυχισμένοι.
 

Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο
στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

 ΤΑΥΡΟΣ: Η Κρίση
Προβαίνετε σε απολογισμό της προσωπικής σας ζωής, των δράσεων και των αποφάσεων σας, ίσως να λυπάστε για κάποια λάθη του παρελθόντος. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν έρχονται στο δρόμο σας νέες ευκαιρίες, καθώς συναισθήματα ενοχής και φόβου να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος, μπορεί να αναστείλουν την αισιοδοξία σας.
Υπάρχει ένα ισχυρό μήνυμα για σας αυτό το μήνα, να μην κρίνετε τον εαυτό σας τόσο σκληρά και αφήνετε τους φόβους σας να μπλοκάρουν τις ενέργειές σας. Μπορεί αυτό το μήνα να χρειαστεί να πάρετε μια μεγάλη απόφαση και ίσως προβληματιστείτε κατά πόσο η απόφαση αυτή είναι σωστή για εσάς και αν κάνετε το σωστό. Στη συναισθηματική ζώνη δεν ψάχνετε κάτι εφήμερο. Έχετε μάθει από τα προηγούμενα μαθήματα και δεν ανέχεστε πλέον επαναλαμβανόμενα μοτίβα.
Αν έχετε περάσει από δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις, βλέπετε τώρα κάτω από την επιφάνεια τη συμπεριφορά των άλλων και εξετάζετε γιατί ενεργούν με αυτόν τον τρόπο. Κάτι τέτοιο θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε για το αν θα συνεχίσετε με τη σχέση σας ή τελικά αποφασίσετε να φύγετε. Όντας ειλικρινείς στην επικοινωνία σας με το σύντροφό σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να αποφασίσετε.


Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο
στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έξι των Κυπέλλων
Αφήνετε πίσω σας το παρελθόν και αγκαλιάζετε το παρόν. Αν κάποια παλιά γεγονότα είχαν στοιχειώσει τη ζωή σας, τώρα βαδίζετε σε ένα νέο μονοπάτι καθώς εξαλείφετε τα παλιά πρότυπα συμπεριφοράς. Οι παλιές πληγές επουλώνονται πλήρως και εκδηλώνετε την παιχνιδιάρικη και δημιουργική σας προσωπικότητα. Στη σταδιοδρομία σας έρχονται μερικές συναρπαστικές προσφορές, τα καλά πράγματα που έχετε κάνει στο παρελθόν τώρα σας επιστρέφονται και λαμβάνετε ανταμοιβές.
Αν η επαγγελματική σας ζωή αναλώνει μεγάλο μέρος του χρόνου σας, τότε είναι πολύ σημαντικό να βρείτε μια διέξοδο με πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες εκτός του ωραρίου εργασίας σας. Η γενναιοδωρία σας και η χαρούμενη διάθεσή σας εκδηλώνονται στη συναισθηματική ζωή σας, η ατμόσφαιρα στη σχέση σας γίνεται πιο ρομαντική, ο σύντροφός σας, σας υποστηρίζει, όχι μόνο με την έννοια του να είναι ευγενικός και τρυφερός αλλά σε πιο πρακτικό επίπεδο και με πιο απτούς τρόπους.
 Αν είστε μόνοι, είναι καιρός να συνειδητοποιήσετε την αξία σας και να μην πάτε πίσω σε οποιεσδήποτε παλιές σχέσεις που δεν σας γεμίζουν. Αυτό που πραγματικά θα σας δώσει αληθινή συναισθηματική ισορροπία και ευτυχία, είναι το νέο.


Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο
στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ιππότης των Ξιφών
Η ενέργεια αυτού του μήνα δεν φέρνει μόνο μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας, αλλά είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι κινείτε τα νήματα. Επαγγελματικά, έχετε την επιθυμία για δράση, κάνετε ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός. Εάν εργάζεστε ως μέρος μιας ομάδας, θα είστε εσείς εκείνοι που θα τραβήξετε την προσοχή με την απόδοσή σας.
Εάν είστε επιχειρηματίες ή μέρος μιας συνεργασίας, θα είστε γεμάτοι ιδέες και εσείς που παίρνετε τις τελικές αποφάσεις. Με τα οικονομικά σας, καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να κόψετε οποιεσδήποτε δαπάνες. Μπορεί επίσης να λάβετε αναπάντεχα δώρα ή χρήματα από επενδύσεις του παρελθόντος.
Στη συναισθηματική σας ζωή, περιμένετε το αναπάντεχο! Αν είστε μόνοι, το σύμπαν φέρνει συναρπαστικά άτομα στη ζωή σας, που μπορεί να συναντήσετε σε στιγμές και μέρη που δεν το περιμένετε.
Αν είστε δεσμευμένοι, ίσως νιώσετε λίγο απογοητευμένοι με τη ρουτίνα στη σχέση σας, αλλά αποφύγετε να ανταγωνιστείτε με το σύντροφό σας και δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε την πειθώ και τις ευαισθησίες σας.
Αρπάξτε την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες γνωριμίες, έχετε τη δυνατότητα να συναντήσετε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους που σας βοηθούν στο δρόμο προς την επιτυχία.

Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο
στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 

ΛΕΩΝ: Ο Βασιλιάς Πεντάκτινο
Η λογική και μετρημένη προσέγγισή σας, σας φέρνει την επιτυχία στην επαγγελματική και οικονομική σας ζωή. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αλλά θα πρέπει κι εσείς να επικεντρωθείτε στις δικές σας μετρημένες προσπάθειες και τις συνετές δαπάνες. Είστε φιλόδοξοι για το μέλλον, επεκτείνεστε στην οικονομική, επαγγελματική ή ακόμη και τη συναισθηματική σας ζωή. Επαγγελματικά, άτομα με εξουσία θα μπορούσαν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο να αποκτήσετε μεγαλύτερη προβολή ή να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο. Μπορεί επίσης ένα συγκεκριμένο άτομο, ίσως άντρας, να σας προσφέρει συμβουλές και πολύτιμη υποστήριξη.
Στη συναισθηματική σας ζωή, είναι ένας μήνας που θα αγαπηθείτε γι’ αυτό που είστε και όχι προβάλλοντας μια ψεύτικη εκδοχή του εαυτού σας. Αν είστε σε μακροχρόνια σχέση, νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά, αισθάνεστε πολύ άνετα με το σύντροφό σας και σε αρμονία μεταξύ σας.
Αν είστε μόνοι, νέες ευκαιρίες είναι κοντά σας, δεν θα ταξιδέψετε πολύ μακριά για να βρείτε το πρόσωπο που θέλετε. Οι υποψήφιοι σύντροφοί σας είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν σταθερότητα, ασφάλεια και εμπιστοσύνη.


Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο
στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι Εραστές
Ένας μήνας για νέες συνεργασίες και συναισθηματικές δεσμεύσεις είναι αυτός για εσάς, καθώς μπορεί να προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις για το πώς και με ποιον θα μοιραστείτε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο εκδηλώνετε τη δύναμή σας, ειδικά αν σκέφτεστε καιρό να κάνετε μια κίνηση ή μια καίρια αλλαγή στην τρέχουσα πορεία της σταδιοδρομίας σας.
Μπορεί να υπογράψετε μια νέα συμφωνία, να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, να αισθανθείτε ενθουσιασμό και πάθος για ό, τι κάνετε. Το πάθος και ο ενθουσιασμός είναι θαυμάσια πράγματα, αλλά να είστε σίγουροι, λαμβάνοντας υπόψη σας όλες τις λεπτομέρειες και κάνοντας την έρευνά σας.
Συναισθηματικά, αυτό το μήνα η αγάπη είναι ένα βασικό θέμα στη ζωή σας και αν είστε σε σχέση αρχίζετε να σκέφτεστε τη μονιμότητα και τη δέσμευση, παίρνετε επιβεβαίωση των συναισθημάτων του συντρόφου σας. Αν η σχέση σας είναι λίγο περίπλοκη, ίσως αποφασίσετε ακόμα και να φύγετε αφού διαισθάνεστε ότι καλύτερο σας περιμένει.
Για όσους από εσάς δεν έχετε ακόμη βρει το ταίρι σας, τότε αυτός ο μήνας σας φέρνει την αδελφή ψυχή σας! Θα υπάρξει μια άμεση οικειότητα με κάποιον που θα γνωρίσετε και θα ενθουσιαστείτε με τα κοινά ενδιαφέροντά σας.

Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο
στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΖΥΓΟΣ: Η Δικαιοσύνη
Ίσως έχετε υποστεί πολλές αδικίες στο παρελθόν αλλά τώρα είστε αποφασισμένοι να αποκαταστήσετε την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή σας. Αυτό μπορεί να αφορά είτε την εργασία σας, είτε την προσωπική σας ζωή. Οι άλλοι γύρω σας κατανοούν ότι θέλετε χώρο και χρόνο για τον εαυτό σας. Αυτό το μήνα λαμβάνετε ανταμοιβές και αναγνώριση για τις προσπάθειές σας, βελτιώνετε τις δεξιότητές σας, έχετε καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες. Αναζητώντας την ισορροπία της ζωής σας λαμβάνετε μέριμνα για καλύτερη υγεία και πνευματική ευεξία.
Συναισθηματικά μπορεί να θέσετε υπό αμφισβήτηση τη σχέση σας, αν υπήρξαν στο παρελθόν διαμάχες. Αυτό το μήνα ίσως αποφασίσετε αν θα μείνετε ή θα φύγετε. Γενικά είστε σε μια διαδικασία που θα επιλέξετε ποιους ανθρώπους θα κρατήσετε στη ζωή σας και ποιους θα απομακρύνετε, αν στο παρελθόν σας είχαν προσφέρει πόνο και πίκρα.
Αν είστε μόνοι, αυτός είναι ο μήνας που μπορεί να παθιαστείτε με κάποιο άτομο. Μη δώσετε όμως γρήγορα την καρδιά σας, ακόμα κι αν τα συναισθήματα και το πάθος σας είναι έντονα. Να είστε πολύ σαφείς σε σχέση με το τι θέλετε και τι μπορείτε να δώσετε στη σχέση για να αποφευχθούν τυχόν σύγχυση ή παρερμηνεία.

Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο
στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δέκα των Κυπέλλων
Η ευτυχία σας βρίσκεται στο σπίτι σας και κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτό το μήνα. Συναντήσεις με τους στενούς φίλους σας, την οικογένεια, τους συναδέλφους σας, θα σας φέρουν την αληθινή ικανοποίηση. Αναζητάτε μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής και θα καταφέρετε να μπορέσετε να τα συνδυάσετε.
Στην εργασία σας, αναμείνετε να προκύψουν νέες ευκαιρίες ή μπορεί να γίνετε ο ηγέτης σε μια ομάδα ή να πάρετε μια προαγωγή που σας ωθεί σε ένα υψηλότερο επίπεδο στην καριέρα σας. Είστε το πρόσωπο κλειδί στην επαγγελματική σας ζωή αλλά μην επαναπαυθείτε στις δάφνες σας όμως, θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ισχύ σας.
Στη συναισθηματική ζωή σας, είναι καιρός να νιώσετε χαρά και αισιοδοξία. Τυχόν διαφωνίες που μπορεί να υπήρχαν στη σχέση σας, έχουν μια ευτυχή κατάληξη για σας καθώς ο σύντροφός σας είναι έτοιμος να λάβει υπόψη του την άποψή σας.
Για όσους είστε μόνοι, κοινωνικές και ομαδικές συγκεντρώσεις σας προσφέρουν μια θαυμάσια ευκαιρία να συναντήσετε κάποιον που μοιράζεται τον τρόπο σκέψης σας για τη ζωή και τα συναισθήματά σας.

Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο
στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.   

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Βασίλισσα των Ξιφών
Η λογική είναι ο καλύτερος φίλος σας αυτό το μήνα, σκέφτεστε καθαρά και προγραμματίζετε το μέλλον σας για να πάτε μπροστά. Κάνετε νέα σχέδια για επέκταση και εφαρμόζετε αυτά τα σχέδια μεθοδικά. Τώρα σταθμίζετε πλήρως μια κατάσταση ή ένα πρόσωπο, πριν κάνετε ένα άλμα μπροστά.
Στην επαγγελματική ζώνη, δεν είναι μόνο η λογική που θα σας βοηθήσει αλλά και το ένστικτό σας. Ξέρετε το τι θέλετε να πετύχετε και με ποιον να συνεργαστείτε. Θυμηθείτε όμως να μετριάσετε την έπαρσή σας, η διακριτικότητα και η διπλωματία θα σας σώσουν από δύσκολες επαγγελματικές καταστάσεις αυτό το μήνα. Αν αισθάνεστε ότι είστε απότομοι, κάντε πίσω και μη δίνετε αυθόρμητα τις συμβουλές σας.
Στη συναισθηματική σας ζωή, λειτουργείτε επίσης με καθαρή σκέψη, δεν παρασύρεστε τώρα από τα μεγάλα οράματά σας. Μην απελπίζεστε όμως, αυτό δεν αποκλείει την αγάπη από τη ζωή σας. Απολαμβάνετε περισσότερο μια πιο συναισθηματική ατμόσφαιρα, αντί να αναζητάτε το απόλυτο πάθος ή τη δέσμευση.
Σίγουρα θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές και θα ανταλλάξετε τρυφερά λόγια με το σύντροφό σας, απλά βεβαιωθείτε ότι τα πιστεύετε!


Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο
στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Ένας χαρούμενος και θετικός μήνας είναι αυτός για σας, έχετε ιδιαίτερο ζήλο και ενθουσιασμό να ζήσετε τις στιγμές. Γίνεστε τώρα πιο εξωστρεφείς, θέλετε να κάνετε νέα πράγματα στη ζωή σας, δημιουργείτε έκπληξη στους γύρω σας καθώς είστε από τη φύση σας εσωστρεφείς και ελαφρώς δύσκολοι σε οποιαδήποτε αλλαγή. Τώρα ισορροπείτε τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σας με τον ελεύθερο χρόνο σας.
Τα γεγονότα που θα συμβούν κάνουν τη ζωή σας πιο όμορφη, βάζετε κατά μέρος την επιφυλακτική πλευρά σας. Το σπίτι σας είναι τώρα το καταφύγιό σας εκεί όπου η ψυχή σας γαληνεύει. Οποιαδήποτε συναλλαγή σε σχέση με το σπίτι σας ή την ακίνητη περιουσία σας ευνοείται αυτό το μήνα. Στη συναισθηματική σας ζωή, αν είστε μόνοι, ψάξτε την αγάπη μέσα στο κοινωνικό και φιλικό περιβάλλον σας ή ακόμα και σε ένα ταξίδι. Είναι πραγματικά ένας πολύ κοινωνικός μήνας τόσο για όσους είστε μόνοι όσο για σας που είστε δεσμευμένοι.
Δοκιμάζετε καινούργιες δραστηριότητες με το σύντροφό σας, ίσως κάνετε σχέδια για ένα ταξίδι. Με μια ανανεωμένη ευεξία και ζωτικότητα, θέτετε νέους στόχους για το μέλλον σας, δίνετε μια πραγματικά μεγάλη ώθηση στην ευημερία σας και την ευτυχία σας.


Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο
στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επτά Πεντάκτινο
Αυτός είναι ένας μήνας όπου η επιμέλεια και η σκληρή δουλειά σας ανταμείβονται. Ολοκληρώνετε συγκεκριμένα σχέδια ή παίρνετε απτές ανταμοιβές στην καριέρα σας. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχάσετε την τεράστια προσπάθεια που καταβάλατε για να φτάσετε εδώ που είστε. Πάτε λίγο πίσω, δείτε πώς αγωνιστήκατε και χαρίστε στον εαυτό σας λίγη ανάπαυλα και ηρεμία που την έχετε ανάγκη. Με τα οικονομικά σας, ο καλός προγραμματισμός και η εξοικονόμηση, θα σας αποδώσουν καρπούς.
Στη συναισθηματική σας ζωή, βλέπετε μεγάλη βελτίωση στη σχέση σας καθώς τώρα κάνετε απολογισμό των θετικών και αρνητικών στοιχείων και γνωρίζετε πώς λειτουργεί ο σύντροφός σας. Εάν έχετε αντιμετωπίσει δυσκολίες ή βρίσκεστε σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο, ίσως να αποφασίσετε να μη δώσετε δεύτερη ευκαιρία και να προχωρήσετε μπροστά, αναζητώντας μια νέα σχέση.
Φτάνετε σε ένα σημείο όπου δεν μπορείτε να αναλώνετε πλέον την ενέργειά σας σε μια αποτελματωμένη σχέση. Αν είστε μόνοι, οποιαδήποτε απογοήτευση του παρελθόντος την αφήνετε πίσω σας και είστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί και απαιτητικοί, δεν θέτετε σε κίνδυνο την καρδιά σας και τις βαθύτερες επιθυμίες σας.


Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο
στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΙΧΘΥΣ: Άσσος των Κυπέλλων
Υποδέχεστε μια αλλαγή ατμόσφαιρας στη ζωή σας, γίνεστε πιο ανοικτοί στους γύρω σας. Αν και έχετε μια ισχυρή ιδεαλιστική και ρομαντική πλευρά, αρχίζετε να λειτουργείτε με τη λογική σας.
Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να ήταν ιδιαίτερα δύσκολη αλλά αρχίζει και φεύγει ένα μεγάλο μέρος της πίεσης και του πόνου σας. Μέσα στο χώρο της εργασίας σας θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές όπου οι περισσότερες είναι προς μεγάλο όφελός σας. Ξεκινάει κάτι νέο στη ζωή σας, νιώθετε αναγεννημένοι, τόσο στην ψυχή σας όσο και στο περιβάλλον σας. Η σκληρή δουλειά σας, σας παρέχει οικονομικά οφέλη με τα οποία θα μπορέσετε να εξοφλήσετε παλαιά χρέη ή κάνετε επενδύσεις.
Στη συναισθηματική σας ζωή επωφελείστε με διασκεδαστικές και ρομαντικές στιγμές. Εάν ανησυχούσατε για τις προθέσεις και τα συναισθήματα του συντρόφου σας, αυτό το μήνα επιβεβαιώνεστε για την αγάπη του. Απολαμβάνετε την παρουσία του στη ζωή σας, έχετε εμπιστοσύνη, δεν ανησυχείτε για τα κίνητρά του. Αν είστε μόνοι, υπάρχει η δυνατότητα σύναψης μιας ξεχωριστής σχέσης.
Μόνο μην αφήσετε να σας παρασύρουν τα συναισθήματά σας, πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων, βάλτε την κοινή λογική και μην αφήσετε τις ανησυχίες σας να σας κάνουν κομμάτια πριν καν αρχίσετε!


Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο
στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 
Για να έχετε μια πληρέστερη εικόνα του μήνα δείτε επίσηςΕγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: