astropedia.gr

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Δεκέμβριος

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Δεκέμβριος
Μηνιαίες τάσεις Ταρώ από την Ανθή Ρήγα

ASTRACARD 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σουχωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
Η κάρτα του μήνα είναι ο Τρελός

Στο κλείσιμο του έτους πέφτει μια κάρτα από την μεγάλη Αρκάνα, πράγμα που σημαίνει ότι ο μήνας έχει καρμικές αποχρώσεις και δεν είναι εύκολο να κινηθούμε μέσα από την δική μας βούληση και θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις εξελίξεις, έτσι όπως ορίζονται από τα γεγονότα και την μοίρα. Είναι ένας μήνας που αν δεν έχουμε προσέξει τα θέματα που αναπτύσσονται στον προηγούμενο μήνα, τότε η ζωή μας θα πάρει μια κατεύθυνση που δεν είναι σε ισορροπία και μπορεί να ανατραπούν τα πάντα!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει! 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980     

ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Κύπελο 
Η κάρτα μιλάει για αυταπάτες και υπερβολικά όνειρα και τονίζει την ανάγκη να ξυπνήσεις αυτόν τον μήνα και να δεις την πραγματικότητα έτσι όπως είναι. Μην δίνεις χρόνο και ενέργεια και μην εστιάζεσαι σε επιθυμίες και στόχους που δεν είναι ζωτικοί και δεν έχουν την προοπτική να υλοποιηθούν άμεσα και χρησιμοποίησε τις δημιουργικές σου δυνατότητες πιο πρακτικά! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Κύπελο
Ο μήνας φέρνει κακή διάθεση και νεύρα με αποτέλεσμα να θελήσεις να κλειστείς στον εαυτό σου και να μην είσαι προσβάσιμος στους άλλους. Ουσιαστικά όμως αυτό που κάνεις είναι απλά να παραμένεις προσκολλημένος στο παρελθόν και να μην εκμεταλλεύεσαι τις νέες ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Παραμέρισε λοιπόν τις φανταστικές ανησυχίες και βρες κίνητρο για δράση. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης Πεντάκτινο
Ο μήνας σταθεροποιεί τις υποθέσεις σου και ξεκαθαρίζει θέματα και υποθέσεις που εδώ και κάποιο διάστημα βρίσκονταν σε εκκρεμότητα ή δεν είχαν πάρει συγκεκριμένη μορφή, πράγμα που σε άγχωνε. Τώρα αρχίζεις να νοιώθεις πιο σταθερό το έδαφος κάτω από τα πόδια σου και μέσα από το αίσθημα αυτό της ασφάλειας αποκτάς επιμονή και ανθεκτικότητα. Μην παραμένεις όμως κολλημένος, αδιάλλακτος και στατικός και βάλε νερό στο κρασί σου για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 2 Κύπελο
Ο μήνας ξεκινά με μια θετική κάρτα που υπόσχεται καλές και τρυφερές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή που θα βοηθήσουν την σχέση σου να προχωρήσει θετικότερα και με περισσότερη αγάπη και κατανόηση ή αν είσαι μόνος, ο μήνας σου παρέχει ευκαιρίες να έχεις μια καλή και πολύ ενδιαφέρουσα καινούργια γνωριμία. Μην κρύβεις όμως πράγματα εσύ ο ίδιος και αντιμετώπισε χωρίς υποκρισία τις καταστάσεις, τόσο στα προσωπικά σου, όσο και σε θέματα συνεργασιών. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Ξίφος
Ο μήνας σε φέρνει αντιμέτωπο με τον ίδιο σου τον εαυτό και το πώς δουλεύει το μυαλό σου. Εξετάζεις την περίπτωση να βάζεις τον εαυτό σου εσύ ο ίδιος σε μια μορφή φυλακής και να μην τον αφήνεις να αναπνεύσει και να αισθανθεί ελεύθερος και δημιουργικός. Παρέχονται λοιπόν ευκαιρίες να απελευθερωθείς από ιδέες και σκέψεις που έχουν καταλάβει το μυαλό σου και να αλλάξεις τον τρόπο που δρας και αντιδράς στις καταστάσεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης Ξίφος
Ο μήνας δίνει την ευκαιρία να ξυπνήσεις και να βρεθείς ξανά σε μια κατάσταση πνευματικής εγρήγορσης που ίσως δεν είχες το τελευταίο διάστημα. Τώρα μπορείς να έχεις την ακρίβεια που επιθυμείς στην σκέψη σου και να πετύχεις πολύ συγκεκριμένους στόχους σου πιο εύκολα. Απόφυγε όμως ειδικά αυτόν τον μήνα την σκληρή και σε μερικές περιπτώσεις επιθετική κριτική, ακόμη και να ξέρεις ότι έχεις δίκιο και μην επιμένεις σε συζητήσεις που βλέπεις ότι δεν μπορούν να πείσουν, όχι αυτή την στιγμή τουλάχιστον… Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Πεντάκτινο
Αυτός ο μήνας δημιουργεί την ανάγκη να δομήσεις καλύτερα τόσο τον εαυτό σου όσο και την πραγματικότητα γύρω σου και να θέσεις συγκεκριμένους κανόνες και όρια. Ταυτόχρονα όμως δεν πρέπει να κρατήσεις μια εντελώς απόλυτη ή υπερπροστατευτική στάση και να δώσεις τα περιθώρια που χρειάζονται οι άλλοι. Απόφυγε την απληστία, τόσο συναισθηματικά όσο και υλικά και μην απομονώνεσαι. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Βασιλιάς Ξίφος
Ο μήνας δημιουργεί συνθήκες αντικειμενικές και ο ρεαλισμός σου σε βοηθά να αντιληφθείς τις καταστάσεις έτσι όπως είναι και να προχωρήσεις με κινήσεις φιλόδοξες και ταυτόχρονα γεμάτες ευφυία. Κάποιο μπορεί να σε  κατηγορήσουν ότι είσαι αρκετά ψυχρός και υπολογιστικός και ότι ο τρόπος σου είναι χειριστικός, αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά που σου συμβαίνει κάτι τέτοιο! Προχώρα μπροστά με λογικά και καίρια βήματα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.  

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Πεντάκτινο
Ο μήνας θέλει να κάνεις λίγη ακόμη υπομονή και σύντομα θα δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωράνε και να απογειώνονται. Η αναμονή για κάτι που αξίζει θα ανταμειφθεί και οι κόποι σου πλέον ωριμάζουν και αρχίζουν να αποδίδουν. Μην αφήσεις την ανυπομονησία σου ή την βιασύνη σου να καταστρέψει αυτό που έχεις χτίσει τόσον καιρό τώρα… Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Βασίλισσα Κύπελο
Ο μήνας υπόσχεται δημιουργικότητα και επιτυχίες που έρχονται μέσα από την χρήση της διαίσθησης που έχεις και μέσα από την υποχώρηση σε κάποιο βαθμό της λογικής σου υπέρ του συναισθήματος. Τα αισθηματικά σου μπορούν αυτόν τον μήνα να προχωρήσουν και να πάρουν καλή τροπή, αρκεί όμως να αποφύγεις να παρασυρθείς από ξελογιάσματα και από πρόσωπα που είναι ασταθή και σε έχουν ήδη προδώσει στο παρελθόν. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Θάνατος
Ο μήνας φέρνει ανακούφιση μετά από έναν κύκλο δράσεων και προσπαθειών που τώρα έρχεται στο τέλος του για να σου δώσει την ευκαιρία να ανασάνεις, αλλά και να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου. Κάποιες καταστάσεις μπορεί και να τελειώνουν άδοξα ή όχι ακριβώς με τον τρόπο που εσύ θα ήθελες αυτόν τον μήνα, αλλά το σίγουρο είναι ότι όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει… Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Κύπελο
Ο μήνας σε δικαιώνει μέσα από τα γεγονότα και σου δίνει την αφορμή να γιορτάσεις και να επωφεληθείς από τις καλές στιγμές της ζωής. Οι συνθήκες γύρω σου είναι ωραίες και αρμονικές και εσύ μπορείς να χαρείς την ζωή και να ανασάνεις. Αν παρολαυτά συνεχίζει κάτι στην ζωή σου να μην είναι καλό και να σε κάνει να υποφέρεις ή να δυσανασχετείς, μην κρύψεις την πραγματικότητα πίσω από μια ευχάριστη εμφάνιση και μίλησε για τα προβλήματά σου ή για ό,τι είναι αυτό που σε ενοχλεί. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

AstraCard    
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/   
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.     
    Newsletter