astropedia.gr

Τα Ταρώ του Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

Τα Ταρώ του  Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια
Οι προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο μέσα από τις κάρτες Ταρώ και τον Άγγελο Παππά.

Η κάρτα του μήνα: Πέντε Κύπελλα

Μπορεί να βρίσκεστε σε σύγχυση αυτό το μήνα, έχετε αναποφασιστικότητα ως προς το ποια κατεύθυνση να πάρετε. Μη βιαστείτε να πάρετε οποιεσδήποτε αποφάσεις καθώς τώρα δεν μπορείτε να δείτε την πλήρη εικόνα των πραγμάτων, αλλά περιμένετε λίγο ακόμα και θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Τυχόν έγγραφα ή συμφωνίες που ενδεχομένως θέλετε να υπογράψετε, ίσως το καλύτερο είναι να τα αναβάλλετε, ειδικά εάν έχετε οποιαδήποτε ερωτήματα αναπάντητα. Θα πρέπει να προσέχετε που πάτε και να μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Ίσως αισθάνεστε ότι καταβάλετε υπερβολική προσπάθεια για να υλοποιήσετε τους στόχους σας, αλλά το σύμπαν τώρα σας ζητά να κινηθείτε διαισθητικά προκειμένου να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε. Θεραπεύστε την ψυχή σας, σκεφτείτε ήρεμα, διατηρήστε τα αρνητικά συναισθήματά σας υπό έλεγχο.

Διαβάστε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ αντιπροσωπεύει το ζώδιό σας το μήνα Φλεβάρη.

ΚΡΙΟΣ: Επτά των Ράβδων
Αυτός είναι ένας μήνας κατά τον οποίο αισθάνεστε πραγματικά τη δική σας δύναμη, κάνετε ενέργειες συμβιβασμού και συμφιλίωσης, αφήνετε πίσω σας τα εμπόδια. Θα έχετε μια σημαντική ευκαιρία για να προωθήσετε την καριέρα σας, να αναλάβετε ένα ηγετικό νέο ρόλο ή ακόμα να έχετε αυξημένες αρμοδιότητες στην εργασία σας. Μην αφήνετε το φόβο και τους δισταγμούς να σας εμποδίζουν να κάνετε ένα βήμα μπροστά προς τα όνειρά σας. Εξάλλου, το ζώδιό σας είναι δυναμικό και τολμηρό, σίγουρα θα είστε οι νικητές. Στη συναισθηματική σας ζωή, μπορεί να θέλετε να είστε μόνοι προκειμένου να αποσαφηνίσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας, επιδεικνύετε πόσο ανεξάρτητοι και αποφασισμένοι είστε. Ακόμα κι αν έχετε πολλές ερωτικές γνωριμίες, εκπέμπετε γύρω σας μια θετική ενέργεια, νιώθετε δυνατοί και χαρούμενοι και δεν βιάζεστε να δημιουργήσετε μια νέα σχέση, είστε καλά με τον εαυτό σας. Αν είστε σε σχέση, νιώθετε πιο οικεία και συμπονετικά με το σύντροφό σας, αισθάνεστε ότι μαζί μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο. Η σχέση σας γίνεται ισχυρότερη ακόμα κι αν αντιμετωπίσετε εξωτερικά εμπόδια.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Το Άρμα
Τίποτα δεν σας σταματά αυτό το μήνα, έχετε πίστη στις δυνατότητές σας και επιμονή προκειμένου να κινηθείτε προς τα εμπρός σε μια διαδρομή που έχετε επιλέξει εσείς για τον εαυτό σας. Νιώθετε έτοιμοι να σφυρηλατήσετε νέα όνειρα και σχέδια. Αν συναντήσετε εμπόδια στις φιλοδοξίες σας, τα βλέπετε περισσότερο ως ενδιαφέρουσες προκλήσεις ή ευκαιρίες μάθησης και σας δυναμώνουν να προχωρήσετε παραπέρα. Έχετε ένα συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό σας και αργά και σταθερά, σημειώνετε σημαντική πρόοδο στην επίτευξή του. Με τα οικονομικά σας, μην υποκύψετε σε  υπερβολές αλλά κρατήστε στην άκρη κάποια από τα χρήματά σας για τις δύσκολες ημέρες. Μπορεί να υπάρξουν νέες ευκαιρίες για να αλλάξετε καριέρα ή να κάνετε μια μετακίνηση ή να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή ένα επαγγελματικό ταξίδι. Η συναισθηματική σας ζωή θα είναι κάπως περιπετειώδης, αλλά δεν θα βαδίσετε αυτό το μονοπάτι μόνοι σας. Ωστόσο, δεν θα έχετε τη διάθεση να χάσετε χρόνο σε σχέσεις που αισθάνεστε ότι δεν οδηγούν πουθενά ή για οτιδήποτε λιγότερο από ό, τι επιθυμεί η καρδιά σας. Θα πρέπει ο σύντροφός σας να ταξιδεύει στην ίδια συναισθηματική διαδρομή όπως εσείς. Ήρθε η ώρα να πάρετε τα ηνία της δικής σας ζωής!
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 
 ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Οι συμπαντικές ενέργειες αυτού του μήνα θα σας βοηθήσουν να βάλετε τάξη στη σύγχυση που υπάρχει γύρω σας. Είτε αυτό εκδηλώνεται στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική σας ζωή, θα πρέπει να βρείτε λύσεις, διαλύοντας το δράμα! Τα λόγια σας έχουν μεγάλη δύναμη και ο τρόπος επικοινωνίας σας θα σας βοηθήσει να κερδίσετε νέους φίλους, ερωτικούς θαυμαστές και να κάνετε μερικά εκπληκτικά επαγγελματικά ανοίγματα. Υπάρχει έντονη κοινωνική δραστηριότητα ή ταξίδια αλλά κάνετε διπλό έλεγχο στα σχέδιά σας καθώς κάποια από αυτά μπορεί να ανατραπούν ή να μην έχουν την απόδοση που επιθυμείτε. Η αμεσότητα στην επικοινωνία είναι αναγκαία στη συναισθηματική σας ζωή προκειμένου να γνωρίζετε που βαδίζει η σχέση σας. Όχι μόνο θα βγείτε από την ομίχλη της αβεβαιότητας, αλλά και ο σύντροφός σας θα γνωρίζει τις δικές σας προθέσεις. Αν νιώθετε κοντά με το σύντροφό σας, αυτό το μήνα θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη εγγύτητα και συναισθήματα. Αν είστε μόνοι, φροντίστε να μάθετε τι μπορούν να σας προσφέρουν οι υποψήφιοι ερωτικοί σας σύντροφοι, τόσο διανοητικά όσο και συναισθηματικά, θα σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο ταίρι.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ιεροφάντης
Αυτό το μήνα συνειδητοποιείτε ότι εσείς είστε υπεύθυνοι για τη δική σας μοίρα. Επειδή είστε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο ζώδιο, δεν ανέχεστε τις προσβολές των άλλων. Όμως οι συμπαντικές ενέργειες αυτού του μήνα σας συμβουλεύουν ότι πριν αντιδράσετε στους επικριτές σας, εξετάστε σε βάθος ότι η γνώμη που έχουν κάποιοι για σας, δεν σας αφορά, εξάλλου, δεν μπορείτε να είστε επιθυμητοί σε όλους. Στην επαγγελματική σας ζωή έχετε την επιθυμία να προχωρήσετε με τις φιλοδοξίες σας και  μια ατσάλινη αποφασιστικότητα που δεν πτοείται από τα λόγια και τις πράξεις των άλλων. Διατηρώντας την ψυχραιμία σας σε οποιαδήποτε αρνητικά γεγονότα συμβαίνουν στη ζωή σας, σας βοηθά να αποκομίσετε θετικές εμπειρίες και να κερδίσετε κάποιους ανθρώπους με το μέρος σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες να αποκτήσετε έναν ηγετικό ρόλο και να επιδείξετε τις οργανωτικές σας ικανότητες  μαζί με την επιθυμία σας να αναλάβετε δράση για ένα έργο σας. Στη συναισθηματική σας ζωή, όσοι είναι γύρω σας, σας αγαπούν για τον αληθινό εαυτό σας. Υπάρχει όμως επιτακτική ανάγκη να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς για να διατηρήσετε τη σχέση σας.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 
ΛΕΩΝ: Τρία των Ράβδων
Η σκληρή δουλειά σας και η αφοσίωση που έχετε επιδείξει σας βοηθούν να φτάσετε σε σταθερά επιτεύγματα. Δεν φοβάστε να αναλώσετε την ενέργειά σας σε κάτι που θα σας φέρει ανταμοιβές, αντιδράτε γρήγορα σε ορισμένα ζητήματα και καταλήγετε σε γρήγορες λύσεις σε προβλήματα. Παίρνετε μια βαθιά ανάσα και καμαρώνετε το ό, τι έχετε κάνει και έχετε κερδίσει. Εδραιώνετε την επιτυχία σας και σχολαστικά σχεδιάζετε τις επόμενες κινήσεις σας. Είστε έτοιμοι να πάτε στην επόμενη φάση της επέκτασης των οριζόντων και των φιλοδοξιών σας. Επαγγελματικά, όλο το μήνα μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις για αλλαγές στη δομή ή το περιβάλλον της εργασίας σας. Μην ανησυχείτε, για σας η αλλαγή είναι θετική, αισθάνεστε πιο ασφαλείς, βάζει φωτιά στη δημιουργικότητά σας. Στο συναισθηματικό τοπίο της ζωής σας, είναι ένας πολύ καλός μήνας για να συνειδητοποιήσετε τη δική σας δύναμη. Είτε είστε σε σχέση, είτε μόνοι, αν νιώθατε μια μικρή σύγχυση από τη συμπεριφορά του προσώπου που ενδιαφέρεστε, κάνετε ένα βήμα πίσω. Το ζώδιό σας αγαπά να επικοινωνεί με  πάθος και να δείχνει την αγάπη του σε εκείνους που θαυμάζει. Ωστόσο, αυτό το μήνα, μη λέτε πολλά, είναι ο καλύτερος τρόπος για να δώσετε στους άλλους χώρο να εκφράσουν τα δικά τους συναισθήματα.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Ιέρεια
Έρχεται το τέλος μιας παλιάς φάσης ζωής και ξεκινά κάτι καινούργιο, βλέπετε τη ζωή σας να βελτιώνεται. Αυτό επισημαίνεται ιδιαίτερα στη ζώνη της καριέρας σας, όπου μια χρονική περίοδος σχετικής αδράνειας αντικαθίσταται από τη δημιουργικότητα. Δεν μπορείτε να ανεχτείτε τη στατικότητα, θέλετε τώρα να δράσετε. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, θα σας οδηγήσει στο σωστό δρόμο αυτό το μήνα. Αποδεικνύετε  στους άλλους στην εργασία σας αλλά και στον εαυτό σας ότι είστε αποφασισμένοι να πετύχετε, ότι είστε ικανοί να σκεφτείτε νέα σχέδια και να τα υλοποιήσετε. Αυτή η αυξημένη εμπιστοσύνη που έχετε στον εαυτό σας και η διαύγεια της σκέψης σας θα ωφελήσουν επίσης τη συναισθηματική ζωή σας. Το ζώδιό σας είναι ιδιαίτερα αναλυτικό και πολλές φορές αγχώνεστε στην προσπάθειά σας να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το τι είναι ή όχι επιθυμητό και αποδεκτό στη σχέση σας. Αυτό το μήνα όμως νέες γνωριμίες και εμπειρίες φέρνουν τον ενθουσιασμό και νέες προοπτικές στη ζωή σας. Αν είστε σε σχέση, το σύμπαν σας δίνει το έναυσμα να κάνετε μερικές μεγάλες αλλαγές στη σχέση σας. Τίποτα δεν σας σταματά, είστε δυναμικοί, τολμηροί και βέβαιοι ότι θα νικήσετε.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 
ΖΥΓΟΣ: Άσσος των Ξιφών
Αυτό το μήνα εκφράζετε τη γνώμη σας και τα συναισθήματά σας, θέλετε να βρίσκεστε με πολύ κόσμο. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να βγάλετε προς τα έξω ένα κύμα αχαλίνωτων σκέψεων, προτιμήστε να ενεργοποιήσετε την έμφυτη διπλωματία σας και την ευγένειά σας. Οι άνθρωποι αναζητούν τις συμβουλές σας,  ιδιαίτερα στην επαγγελματική σας ζωή, όπου η ιδιαίτερη ικανότητά σας να βρίσκετε την ισορροπία και λύσεις σε προβλήματα, σας βάζει στο προσκήνιο. Η λογική σας και η ικανότητά σας να σκέφτεστε στρατηγικά θα εξασφαλίσουν την επιτυχία σας και την αρμονία στις σχέσεις σας. Συναισθηματικά, αυτός ο μήνας σας προσφέρει την ευκαιρία να γνωστοποιήσετε τις επιθυμίες σας στη σχέση σας. Αν όμως οι ανάγκες σας δεν μπορούν να ικανοποιηθούν, ίσως και να αποχωρίσετε διακριτικά από τη σχέση. Αν και δεν είναι πάντα εύκολο να φύγετε και δεν σας αρέσουν οι αντιπαραθέσεις, τώρα δεν θα επιτρέψετε την ανισορροπία και την αδικία να κλυδωνίζουν την προσωπική σας ζωή. Εάν είστε μόνοι, αφήστε τη λογική να κυβερνήσει την καρδιά σας, είναι πιο πιθανό να συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δύο Κύπελλα
Μια ατμόσφαιρα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας αναπτερώνει το ηθικό σας και βελτιώνει όλες τις σχέσεις σας. Μπορεί να είχατε αισθανθεί μοναξιά και εμπόδια, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή, ίσως η απογοήτευση και η έλλειψη υποστήριξης ή αναγνώρισης μπορεί να σας έκαναν εξαιρετικά ευαίσθητους, χαμογελούσατε εξωτερικά αλλά μέσα σας βράζατε σιωπηλά. Σε αντίθεση με τα άλλα ζώδια, κρύβετε τη δυσαρέσκειά σας από τον κόσμο γενικότερα, έτσι είναι δύσκολο για τους άλλους γύρω σας να καταλάβουν τι σας έχει ενοχλήσει.
Αυτός ο μήνας όμως σας φέρνει μεγάλη συναισθηματική βελτίωση και αναγεννά όλες τις σχέσεις σας. Οι άνθρωποι γύρω σας τελικά συνειδητοποιούν ότι επειδή σας παραμέλησαν, σας έχασαν! Η αποκατάσταση της ισορροπίας σε όλες τις σημαντικές σχέσεις σας είναι το ισχυρότερο χαρακτηριστικό αυτού του μήνα. Νέες γνωριμίες στη ζωή σας προαναγγέλλουν την έναρξη νέων σχέσεων. Αυτές δεν περιορίζονται αποκλειστικά στην ερωτική σφαίρα, θα υπάρξουν επίσης νέες φιλίες ή  επιχειρηματικές συνεργασίες ή δελεαστικές προσφορές νέων θέσεων εργασίας. Έρχεστε σε συμφιλίωση με ανθρώπους από το παρελθόν σας πράγμα το οποίο σας βοηθά να θεραπεύσετε οριστικά κάθε πόνο που βιώσατε.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Κόσμος
Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να συγχαρείτε τον εαυτό σας για το ό, τι έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα. Υπάρχουν κάποιες πτυχές της ζωής σας που ίσως να θέλετε να αναδιοργανώσετε, κι αυτό σας το επιτρέπει να το κάνετε αυτός ο μήνας.  Θυμηθείτε όμως να απολαύσετε πλήρως τις επιτυχίες σας και μην αναλώνεστε σε σκέψεις σχετικά με το τι θα μπορούσε να μην πάει καλά. Επαγγελματικά, πρόκειται για ένα μήνα κατά τον οποίο μπορεί να δείτε το τέλος μιας φάσης στην καριέρα σας και το άνοιγμα μιας άλλης. Εάν έχετε ήδη σχεδιάσει μια νέα κίνηση στην εργασία σας, αυτό το μήνα θα δείτε εξαιρετικά αποτελέσματα για τις προσπάθειές σας. Λαμβάνετε επίσης επαίνους και αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά σας. Το σύμπαν σας φέρνει καλά νέα για την ευημερία σας και θα νιώθετε αναζωογονημένοι από τη βελτίωση της σωματικής, συναισθηματικής ή πνευματικής υγείας σας, αισθάνεστε ηρεμία και πληρότητα. Συναισθηματικά, κάνετε ένα βήμα προς τα εμπρός στη σχέση σας, βρίσκετε κάποιον/α που γεμίζει τη συναισθηματική σας ζωή. Είστε έτοιμοι να κάνετε δέσμευση, είτε κάνοντας μια σοβαρή σχέση, είτε θεσπίζοντας ημερομηνία γάμου ή μιλώντας για παιδιά. Ο μήνας αυτός σας χαρίζει ολοκλήρωση και ικανοποίηση..
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Επικοινωνείτε με όλο τον κόσμο με αυτοπεποίθηση, προβάλετε τη δύναμή σας και σας παρέχονται ευκαιρίες να επιδείξετε τα κατορθώματά σας. Στην επαγγελματική σας ζωή, τα επιτεύγματά σας γίνονται αντιληπτά από τους άλλους. Σίγουρα έχετε εργαστεί επιμελώς για να διασφαλίσετε ότι ένα έργο σας είναι τέλειο και καλά οργανωμένο πριν το παρουσιάσετε. Έτσι λοιπόν, αυτό το μήνα παίρνετε την αναγνώριση που επιθυμείτε για τα ταλέντα σας. Η ζωντανή ενέργεια που σας παρέχει αυτός ο μήνας, σας παρακινεί να κάνετε μεγάλες αλλαγές στις κοινωνικές σας σχέσεις. Ίσως βλέπετε ότι κάποια άτομα δεν σας προσφέρουν τη σταθερότητα που αναζητάτε. Αυτό που ήταν αποδεκτό για σας για πολύ καιρό, μπορεί ξαφνικά να σας φαίνεται ανιαρό. Μπορεί ακόμη και να αλλάξετε τρόπο σκέψης και απόψεις, να σκεφτείτε ότι εκτός από την εργασία έχετε ανάγκη από ενθουσιασμό και ψυχαγωγία. Συναισθηματικά, αν είστε σε σχέση, είστε και οι δύο έτοιμοι να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες από κοινού και να ενισχύσετε το δεσμό σας. Αν είστε μόνοι, νέες ευκαιρίες ενισχύουν τη χαρά και την αυτοπεποίθησή σας, περιβάλλεστε από πολλούς θαυμαστές.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Άσσος των Ράβδων
Όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας, αυτός είναι ένας μήνας που σας χαρίζει χαρά και ενθουσιασμό, φέρνοντας νέες ευκαιρίες να επεκτείνετε την καριέρα σας ή/και τη συναισθηματική σας ζωή. Είστε εξωστρεφείς, ονειρεύεστε και σχεδιάζετε πριν κάνετε οποιεσδήποτε σημαντικές κινήσεις, εκδηλώνετε την αυθόρμητη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Μια επαγγελματική ευκαιρία φτάνει στη ζωή σας η οποία σας ζητά να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο ή να είστε στο προσκήνιο. Αν έχετε σκεφτεί μετακίνηση ή οποιαδήποτε αλλαγή στο σπίτι σας, οι ενέργειες αυτού του μήνα σας βοηθούν να κάνετε αυτό που θέλετε. Συναισθηματικά, οι συμπαντικές δυνάμεις σας ενθαρρύνουν να ανοιχτείτε και να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με κάποιον/α που σας ενδιαφέρει, να έρθετε πιο κοντά, να γευτείτε μια συναρπαστική και αισθησιακή ενέργεια στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε ήδη σε σχέση, βιώνετε την ανανέωση της σπίθας του έρωτά σας. Το σίγουρο είναι ότι τώρα μπαίνουν στη ζωή σας συναρπαστικά νέα άτομα που φέρνουν το χαμένο πάθος στη ζωή σας. Σε όλες τις πτυχές της ζωής σας, πειραματίζεστε και προσπαθείτε να κάνετε νέα πράγματα.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΙΧΘΥΣ: Το Αστέρι
Το ζώδιό σας μπορεί να έχει έλλειψη ενεργητικότητας και δυσκολεύεστε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας αλλά αυτός ο μήνας σας έχει ένα ιδιαίτερο δώρο, όχι μόνο για να σας υπενθυμίσει ότι είναι πολύ καλό να κάνετε όνειρα, αλλά και να αφυπνίσει την ενέργεια για να τα υλοποιήσετε. Αν είχατε αισθανθεί πρόσφατα ενοχλημένοι από τις απαιτήσεις των άλλων και τη σκληρότητα του κόσμου, τώρα συναντάτε θετικούς ανθρώπους που αποκαθιστούν την πίστη σας στη ζωή. Το σύμπαν σας υπενθυμίζει ότι υπάρχει πραγματικά ομορφιά σε αυτό τον κόσμο. Βλέπετε νέους ορίζοντες τόσο  στην αγάπη όσο και την καριέρα σας, αισθάνεστε ανανεωμένοι συναισθηματικά, με χαρά και αισιοδοξία στη ζωή. Οι συναισθηματικές σχέσεις σας, τόσο οι ερωτικές όσο και οι οικογενειακές, θα σας ενθουσιάσουν, δεν θα σας αποστραγγίσουν συναισθηματικά. Αισθάνεστε κατανόηση, υποστήριξη και ενθουσιασμό, εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας και την αγάπη σας και λαμβάνετε ανταπόδοση.

Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

Για να έχετε πληρέστερη εικόνα του μήνα διαβάστε επίσης:Newsletter