astropedia.gr

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου
Μηνιαίες τάσεις Ταρώ από την Ανθή Ρήγα

ASTRACARD 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σουχωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
Η κάρτα του μήνα είναι ο Πύργος
Ο μήνας φέρνει ξαφνικά γεγονότα και απρόβλεπτες εξελίξεις που σίγουρα δεν γεννήθηκαν από το πουθενά, αλλά έχουν την ρίζα τους ένα τρίμηνο πίσω και σχετίζονται με την ευθύνη που αναλάβαμε για τον εαυτό μας ή με το ότι δεν αναλάβαμε τελικά όταν έπρεπε την ευθύνη για κάτι που μας αφορούσε και μας επηρέαζε προσωπικά. Οπωσδήποτε τώρα θα πρέπει να χαλαρώσουμε τους τόνους και να μην συμπεριφερόμαστε παράλογα και αψυχολόγητα. Είναι μήνας που πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία στην οικονομική μας ασφάλειά και να προσπαθήσουμε να είμαστε κατανοητικοί με τους άλλους και κυρίως με συγγενείς και κοντινά πρόσωπα. Το πνευματικό ανάστημα και η ηθική δύναμη θα μας χρειαστούν για να αποφύγουμε μεγάλες απώλειες και καταστροφές.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

 
ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Ράβδος
Ο μήνας είναι δύσκολος αλλά σταθεροποιητικός και φέρνει αρμονία και απελευθέρωση από πίκρες και βάσανα, χαρά και αισιοδοξία. Αυτή την περίοδο μπορείς λοιπόν να κινηθείς άμεσα και αποτελεσματικά και να ξαφνιάσεις τους άλλους με την δράση σου, πετυχαίνοντας αποτελέσματα από το πουθενά και αποκτώντας πρόοδο και ανταμοιβή για τις προσπάθειές σου, ενώ οι σχέσεις κάθε είδους περνάνε σε μια φάση συμφωνίας και ομόνοιας. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ακόλουθος Κύπελο
Αυτή η κάρτα της μικρής αρκάνας φέρνει ευκαιρίες συναισθηματικής φύσης και τονίζει την φαντασία σου και την δημιουργικότητά σου, καθιστώντας τον μήνα ιδιαίτερα θετικό και ζωντανό λοιπόν και για το επόμενο διάστημα ευνοούνται τα όνειρά σου και οτιδήποτε σχετίζεται με τα αισθήματα και τις σχέσεις. Απόφυγε να παραπλανηθείς όμως από ευκαιρίες που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές, συνήθως δεν είναι, και έχε τα μάτια σου ανοιχτά για συναισθηματικές απάτες από τον σύντροφο ή ακόμη και από φίλους. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Πεντάκτινο
Η κάρτα μιλάει για την ανάγκη υλικής δόμησης και δημιουργίας σταθερής βάσης σε οικονομικά και όχι μόνο θέματα. Ίσως αυτή την περίοδο να εστιάσεις περισσότερο στην ανασφάλεια που προκύπτει καθώς σκέφτεσαι το μέλλον και να προσκολληθείς έντονα σε αυτά που έχεις σε βαθμό που να μιλάμε πλέον για εξάρτηση, ακόμη και για απληστία. Είναι σημαντικό να βρεις την ισορροπία και να καταλάβεις ότι η υπερπροστατευτικότητα σε οποιοδήποτε θέμα, προσωπικό ή οικονομικό, δεν είναι η λύση, αλλά το να κινηθείς με τρόπο τέτοιο ώστε να δημιουργήσεις θετικές συνθήκες και για το μέλλον τολμώντας και χωρίς επανάπαυση, είναι αυτό που θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Πεντάκτινο
Ο μήνας δεν είναι άσχημος, παρά το γενικότερο έντονο κλίμα που επικρατεί, και μπορείς τώρα να δραστηριοποιηθείς ακόμη περισσότερο και να βαδίσεις σε έναν δρόμο που οδηγεί σε βελτίωση της ζωής σου και σε τελειοποίηση των θεμάτων που σε απασχολούν. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις καινούργιες αρχές και να αναπτύξεις μια νέα δραστηριότητα, αλλά να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι η υπερβολική ενασχόληση με την εργασία σου μπορεί να είναι επικίνδυνη και να αποσταθεροποιήσει την προσωπική σου ζωή. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΛΕΩΝ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το  8 Ξίφος
Οι εντάσεις χτυπάνε κόκκινο αυτόν τον μήνα και νιώθεις ότι το μυαλό σου είναι φυλακισμένο και δεν μπορείς να βρεις λύσεις ή έστω να προσεγγίσεις με έναν οποιοδήποτε δημιουργικό τρόπο τα θέματα που σε απασχολούν. Η περίοδος όντως μπορεί να είναι έντονα αυτοπεριοριστική και αυτό να δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη ανασφάλεια και να αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας να απελευθερωθείς από ιδέες και σκέψεις που έχουν καταλάβει εμμονικά το μυαλό σου. Η υπερβολική διανοητική λειτουργία μόνο σε μπλοκάρισμα οδηγεί, γι’αυτό μην σκέφτεσαι τόσο πολύ αυτόν τον μήνα και απελευθερώσου από κοινωνικούς κανόνες που επιδρούν άσχημα και καταπιέζουν την προσωπικότητά σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 2 Ξίφος
Ι μήνας φέρνει αμφιβολίες και ανασφάλειες με αποτέλεσμα να κινείσαι με αναποφασιστικότητα και αυτό να μην φέρνει αποτελέσματα αλλά και να αυξάνει την δική σου εσωτερική ανησυχία και δυσαρέσκεια, Η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σου ή ακόμη και στους άλλους δεν είναι καλό και ειδικότερα αυτή την περίοδο χρειάζεται να απεγκλωβιστείς από την δυαδικότητα και να χρησιμοποιήσεις την λογική για να λύσεις τα προβλήματα και να τακτοποιήσεις τα θέματά σου. Αν χρειαστεί, μην αποφύγεις να εμπλακείς και συναισθηματικά, εφόσον αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λύσεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΖΥΓΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Βασιλιάς Πεντάκτινο
Η κάρτα μιλάει για ρεαλισμό και για πρακτικότητα και εφαρμόζοντας μια τέτοια στάση αυτόν τον μήνα απέναντι στις υποθέσεις σου και στα θέματα που σε απασχολούν, πρακτικά, οικονομικά αλλά και συναισθηματικά, θα μπορέσεις να πετύχεις περισσότερα. Το να κινηθείς με πείσμα ή ακόμη και με ζήλεια δεν θα σε οδηγήσει πουθενά, αντιθέτως θα χάσεις μάλιστα. Διατήρησε και ενίσχυσε την υπομονή σου, λειτούργησε προστατευτικά, να είσαι καλόκαρδος και αξιόπιστος και οι επιτυχίες που περιμένεις θα έρθουν. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Τροχός
Μια κάρτα από την μεγάλη αρκάνα δηλώνει πάντα εξελίξεις που δεν είναι στο χέρι σου και οι οποίες έχουν καρμικό χαρακτήρα. Η συγκεκριμένη κάρτα δηλώνει ότι τώρα είναι μια περίοδος που έρχονται σε σένα τα αποτελέσματα των πράξεών σου και κλείνουν κύκλοι για να ανοίξουν φυσικά καινούργιοι. Ο μήνας μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές στην οικογένεια, στο σπίτι ή ακόμη και στην επαγγελματική σου καριέρα και η τύχη σε βοηθά να βαδίσεις δρόμους που μέχρι τώρα φαίνονταν κλειστοί ή να απομακρυνθούν τώρα τα εμπόδια από τον δρόμο σου. Πρόσεξε όμως γιατί σε συνδυασμό με την γενική κάρτα του μήνα, η περίοδος μπορεί να φέρει ανατροπές και διακοπή από εξωτερικούς παράγοντες.  Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Κύπελο
Προσπάθησε αυτόν τον μήνα να μην αναμασάς τα ίδια και τα ίδια και να αφήσεις το μυαλό σου ελεύθερο να πετάξει σε καινούργιους ορίζοντες και να δημιουργήσεις μια νέα πραγματικότητα/καθημερινότητα για σένα, γιατί η τάση που φανερώνει η κάρτα που έπεσε αυτόν τον μήνα χαρακτηρίζεται από απάθεια και βαρεμάρα και ενισχύει την αδυναμία να δεις μπροστά σου καθαρά και να κινητοποιηθείς για το καλύτερο. Η κακή διάθεση και η τσαντίλα δεν δε βοηθάνε, αντιθέτως σε κλείνουν περισσότερο στον εαυτό σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ    
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ήλιος
Μια πολύ θετική κάρτα αισιοδοξίας και προστασίας από την μεγάλη αρκάνα πέφτει για σένα αυτόν τον μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν εσύ θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και να δεις τα σχέδια σου να πετυχαίνουν και να έχουν θετική έκβαση, αλλά και η προσωπική σου ζωή θα είναι γεμάτη με ευτυχία και ικανοποίηση και κάθε σύννεφο που έριχνε σκιά, τώρα εξαφανίζεται. Αν είσαι μόνος, μην μένεις μόνος για πολύ και μην αφήνεις τις άσχημες σκέψεις να θολώνουν το μυαλό σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Σελήνη
Φρό0ντισε αυτόν τον μήνα να είσαι καθόλα νομότυπος, σωστός και δίκαιος και να ακολουθήσεις τον δρόμο της ηθικής, γιατί η κάρτα που έχει πέσει για τον μήνα σου είναι μια κάρτα της μεγάλης αρκάνας και άρα βαριά και επικίνδυνη για απογοήτευση και λάθη που έρχονται από εξαπάτηση και κοροϊδίες. Μην κινηθείς έτσι εσύ λοιπόν και φρόντισε να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου για τέτοιες συμπεριφορές από το περιβάλλον σου. Αν είσαι προσεκτικός θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις παγίδες και να αποκαλύψεις τις απάτες που μπορεί να γίνονται εις βάρος σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Εγκράτεια
Η κάρτα αυτή δίνει προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια που υπάρχει γύρω σου αυτόν οτν μήνα και σε θεραπεύει από κάθε αρνητική σκέψη που μπορεί να κάνεις εσύ ή ακόμη και να δέχεσαι από κάποιον άλλον, με αποτέλεσμα η περίοδος να είναι θετική για σένα και να αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σου και η εμπιστοσύνη που έχεις στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Λειτούργησε με εγκράτεια και υπομονή και θα έχεις θετική επιρροή στα θέματα που σε απασχολούν, ενώ απόφυγε συγκρούσεις και διαμάχες γιατί θα σε οδηγήσουν σε μεγάλη απογοήτευση. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.