astropedia.gr

Τοξότης και κρύσταλλοι

Τοξότης και κρύσταλλοι
Μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς, το ένατο κατά σειρά, συμβολίζει κατά βάση την ανώτερη φιλοσοφία και παράλληλα δηλώνει την ολοκλήρωση της φθινοπωρινής περιόδου και την έλευση της χειμερινής. Οι Τοξότες είναι γενικά ευερέθιστοι και απεχθάνονται να κάθονται ή να στέκονται ακίνητοι. Θυμώνουν εύκολα, ακόμα και με απλά - ασήμαντα πράγματα, δυσανασχετούν όταν τους φορτώνουν με ευθύνες ενώ το τρωτό τους σημείο είναι η βιασύνη. Σε πολλές περιπτώσεις παραβλέπουν καθήκοντα και υποχρεώσεις παραμερίζοντας σημαντικές λεπτομέρειες.

Η αβεντουρίνη είναι ο κατάλληλος λίθος για εσάς.
Η τάση του να μην μπορείτε να καθίσετε ακίνητοι και το ότι γενικά θέλετε να κάνετε συνέχεια κάτι έγκειται στο ότι απεχθάνεστε την απραγία και ουσιαστικά θέλετε να αποδεικνύετε στον εαυτό σας πως μπορείτε να κάνετε πράγματα, κάτι που φυσικά δεν είναι καθόλου κακό. Το κακό είναι πως τόσο το σώμα, όσο και το πνεύμα σας, έχει ανάγκη την ανάπαυση και σε πολλές περιπτώσεις την αναζητάει από μόνο του. Η αβεντουρίνη προσφέρει απλόχερα σωματική και πνευματική ηρεμία και επιπλέον εξισορροπεί το ψυχολογικό επίπεδο. Με λίγα λόγια θα δείτε τον εαυτό σας όχι μόνο να κάθεται, αλλά να το απολαμβάνει κιόλας! Η αβεντουρίνη ενεργοποιεί την αντίληψη και βοηθά τον συντονισμό και την συμβατότητα. Είναι πλέον πιο εύκολος ο εντοπισμός των εναλλακτικών επιλογών και δυνατοτήτων προκειμένου να κατανέμεται σωστά ο χρόνος και οι υποχρεώσεις, να αποφευχθούν οι βιαστικές πράξεις και ο παραμερισμός σημαντικών λεπτομερειών. Η βιασύνη φέρνει συνήθως αντιφατικά αποτελέσματα και οι Τοξότες το γνωρίζουν καλά αυτό! Ο θυμός και η νευρικότητα, επισκιάζονται από την ηρεμία ενώ τα αρνητικά ή καταπιεσμένα συναισθήματα που πιθανόν να υπάρχουν και να γεννούν τέτοιου είδους συμπεριφορές διαλύονται ολοκληρωτικά.

Ο ίασπις φροντίζει για εσάς.

Ο ίασπις έχει τη δυνατότητα να ισορροπεί τα πράγματα μέσα μας και να χαρίζει υπομονή και επιμονή, προκειμένου να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Πρόκειται για τον κρύσταλλο που θα σας βοηθήσει να κλείσετε ανοιχτούς κύκλους και να ολοκληρώσετε σημαντικές συναισθηματικές εκκρεμότητες που τείνουν να διαιωνίζουν μια στασιμότητα που τελικά δεν προσφέρει τίποτα. Κάθε ολοκλήρωση κύκλου δημιουργεί ή επαναφέρει ανάμικτα συναισθήματα για τα οποία επίσης φροντίζει ο ίασπις αφού βοηθάει στην άμεση εναρμόνιση με τον πιο ομαλό τρόπο.

Τοπάζι για τους Τοξότες που αναζητούν το κάτι παραπάνω.

Για τις περισσότερες περιπτώσεις του συγκεκριμένου ζωδίου είναι φανερή η δύναμη της θέλησης που εξωτερικεύεται. Θέληση για να κατακτήσουν περισσότερα και να βιώσουν έτσι πιο έντονα τα συναισθήματα που δημιουργούνται. Το τοπάζι έλκει την αφθονία, την ευτυχία και την επιτυχία κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με το επαγγελματικό/καλλιτεχνικό κομμάτι αλλά και γενικότερα. Προσφέρει γαλήνη, θετική διάθεση, οριοθετεί και προσανατολίζει όλη αυτή την όρεξη για δημιουργία ώστε να εκφραστεί με τον καλύτερο τρόπο για εσάς. Ταυτόχρονα, χαρίζει σιγουριά, πιο σταθερά βήματα και, για τους διαθέσιμους, θέτει την βάση για νέους έρωτες.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: