astropedia.gr

Αστρολογικές προβλέψεις - ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Η διάθεσή σου ανεβαίνει και η σκέψη σου μπορεί να εστιάσει πιο καθαρά στα θέματά σου με την βοήθεια των πλανητών που ευθυδρομούν αυτόν τον μήνα. Πιο συγκεκριμένα η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 4 του μήνα σε βοηθά να δεις μέσα από μια πιο αντικειμενική προοπτική τα σχέδια και τις φιλοδοξίες που έχεις και ξεμπλοκάρει εμπόδια και καθυστερήσεις με φίλους, ενώ από τις 10 του μήνα η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό σου σου δίνει ευκαιρίες να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τρωτά σημεία του εαυτού σου, αλλά και να εντοπίσεις πιο εύκολα τους κρυμμένους σου εχθρούς. Ο Άρης ευθυδρομεί στις 14 του μήνα και αρχίζει να ξεμπλοκάρει το αισθηματικό σου κομμάτι, γίνεσαι πιο δραστήριος και ενεργητικός και κυνηγάς τον έρωτα όσο ποτέ άλλοτε. Τα δημιουργικά σου σχέδια κινούνται και αναλαμβάνεις δράση με αισιοδοξία και πολλές πρωτοβουλίες, ενώ τέλος ο Ποσειδώνας που ευθυδρομεί προς τα τέλη του μήνα σου δίνει έμπνευση που αντλείς από το παρελθόν για να σχεδιάσεις το μέλλον. Η Αφροδίτη παραμένει στον Ζυγό μέχρι και τις 21 του μήνα, δίνοντας γοητεία την οποία χρησιμοποιείς εκτός των άλλων και για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ενώ με το πέρασμά της στον Σκορπιό δημιουργεί αμφιβολίες γύρω από το πώς να κινηθείς με ένα πρόσωπο που δεν είναι πλήρως ελεύθερο ή προσβάσιμο αυτή την περίοδο.
Και φυσικά, η σεληνιακή ολική έκλειψη την τελευταία ημέρα του μήνα καραδοκεί και επηρεάζει από πολύ νωρίτερα… Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760  
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 15 του μήνα έρχεται να ανοίξει θέματα που σχετίζονται με αδυναμίες που έχεις ή που θεωρείς πως έχεις και σου δίνει ευκαιρίες να επεξεργαστείς φόβους και ψυχαναγκασμούς σου, ενώ παράλληλα αρχίζει σταδιακά να σου φανερώνει κρυμμένους σου εχθρούς. Την τελευταία ημέρα του μήνα συμβαίνει ολική έκλειψη Σελήνης απέναντί σου, η οποία φυσικά επηρεάζει από πολύ νωρίτερα και φέρνει αλλαγές (θετικές ή δύσκολες, αυτό εξαρτάται από το προσωπικό σου ωροσκόπιο) στον τομέα που έχει να κάνει με τον σύντροφο, τις συμφωνίες σου, με  νομικά ζητήματα και με συνεργασίες σου.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα κέρδη αυτού του μήνα μπορεί να μην έρχονται κατευθείαν από την κύρια εργασία ου, αλλά από δεύτερες πηγές που ίσως να μην είναι και οι πιο διαφανείς… αλλά τουλάχιστον δεν είναι κάτι παράνομο. Καταστάσεις που έχουν να κάνουν με ασάφειες και μπερδέματα στην οικογενειακή σου ζωή, μπορεί αυτόν τον μήνα να επιδράσουν πλαγίως στην καριέρα σου και να επηρεάσουν αρνητικά την δυνατότητα που έχεις να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο την εικόνα σου στην επαγγελματική αρένα. Πάρε την βοήθεια του αστρολόγου σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μάθε ακριβώς αυτό που θα συμβεί μέσα από την συναστρία σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο ή διάβασε μια γενική τάση γύρω από το ζώδιό σου εδώ…

AstraCard   
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/  
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.