astropedia.gr

Υδροχόος - 7 λόγοι για να καμαρώνεις

Υδροχόος - 7 λόγοι για να καμαρώνεις
Το άστρο σου είναι τόσο ιδιαίτερο και τόσο διαφορετικό, που θα ήταν πραγματικά άξιο περίσκεψης να μην γίνεις αντικείμενο ενδιαφέροντος από τους άλλους, είτε για όσα μπορεί να τους φέρουν σε μια ίσως και άβολη θέση, είτε για τα όσα μπορεί να σε θαυμάσουν.
Να είσαι περήφανος που είσαι Υδροχόος, γιατί…

1. Είσαι ανθρωπιστής
Κλονίζεσαι και δείχνεις θεωρητικά και πρακτικά το ενδιαφέρον σου για οτιδήποτε συμβαίνει στον πλανήτη και στους ανθρώπους, με αποτέλεσμα να ενεργοποιείσαι για την βελτίωση όλων των κακών κειμένων, προκειμένου να αλλάξουν τα λάθος δρώμενα και να απολαμβάνουν οι άνθρωποι ισάξια και ισότιμα όλα τα καλά της ζωής. Συγκινείσαι με το ανθρώπινο δράμα και βρίσκεσαι παρών στην εξάλειψη του. Σίγουρα δεν είσαι από εκείνους που μόνο θα δεις στην τηλεόραση αυτά που συμβαίνουν και θα τα σχολιάσεις απλά με τους φίλους, αλλά θα λάβεις δράση πάνω τους σε όποιο βαθμό σε παίρνει.

2. Είσαι μαγνήτης φιλίας
Ανοιχτόμυαλος άνθρωπος που δίπλα σου μπορούν άπαντες να μιλήσουν και να εκφραστούν για το οτιδήποτε τους απασχολεί, χωρίς να αισθανθούν ότι θα κριθούν, θα αναλυθούν ή θα μπουν στη μαύρη λίστα. Αυτό σε κάνει μαγνήτη και γι’ αυτό γίνεσαι ο ιδανικότερος φίλος που μπορεί να φέρει κοντά του ακόμα και άτομα με εντελώς διαφορετικά από σένα ιδανικά ή σκεπτικά. Το γεγονός, παράλληλα, ότι είσαι σούπερ κοινωνικός, αστείος και πολυπράγμων, συμβάλλει ακόμα περισσότερο στο να γίνεσαι συμπαθέστερος και ελκυστικότερος για να σε σκεφτεί κανείς ως άτομο που θα ήθελε να γίνει φίλος του. Και εσύ σαφώς ανταποδίδεις τη φιλία και μπορείς ακόμα και να αναβάλλεις δικά σου πράγματα για να πας να βρεις τους φίλους σου και να περάσετε όμορφα.

3.  Έχεις προχωρημένο μυαλό

Δεν θα υπάρξει άνθρωπος να αντιλογήσει στο ότι είσαι ό,τι πιο αντισυμβατικό και αντικομφορμιστικό υπάρχει στο ζωδιακό κύκλο. Σκέφτεσαι με ταχύτητα εκτός ορίων και δεν ακολουθείς τους συμβατικούς δρόμους. Το μυαλό σου είναι πολύ μπροστά. Με ελεύθερη και αντισυμβατική σκέψη, με αιρετικούς και καυστικούς συλλογισμούς, δεν πας τίποτε αμάσητο κάτω και επεξεργάζεσαι τα πάντα και τους άπαντες, πάντα σε βάθος! Είσαι πνευματώδης και με χιούμορ, που είναι ένδειξη ευφυΐας εξ ορισμού άλλωστε, με φρεσκάδα στον τρόπο που σκέφτεσαι και με αναζητήσεις πρωτοποριακού επιπέδου.

4. Είσαι πρωτοποριακός

Το παρόν υπάρχει, ναι, αλλά εσύ το έχεις σκεφτεί από χτες! Δεν το ζεις το παρόν και δεν το σκέφτεσαι και τόσο, γιατί κοιτάς το μέλλον, με ιδέες και σκέψεις ανεξάρτητες, πρωτοποριακές, διαφορετικές, ίσως και προκλητικές, ασυνήθιστες, μπορεί και να σοκάρουν, και σίγουρα επαναστατικές και γεμάτες πάθος. Και όπως όλοι γνωρίζουμε, οι σκέψεις είναι η είσοδος στις πράξεις, οπότε ανάλογες είναι και οι πράξεις σου.

5. Είσαι εξερευνητής
Το όνειρό σου είναι να γνωρίσεις όλο τον κόσμο, την κάθε ξεχασμένη γωνιά του, το κάθε πρόσωπο, ανεξαρτήτως χρώματος, μεγέθους, βάρους, ηλικίας, θρησκείας, κτλ. Η πραγμάτωση αυτού του ονείρου θα σε κάνει να νιώθεις περήφανος για σένα, για πάντα. Η περιπέτεια, τα ταξίδια και οι εξερευνήσεις παντός είδους, σε χαρακτηρίζουν και σε απογειώνουν.

6. Είσαι μες στα πράγματα

Ένα από τα πάθη σου είναι να γνωρίζεις οτιδήποτε γίνεται γι’ αυτό και είσαι πάντα ενημερωμένος για τα δρώμενα του κόσμου, και πάνω σε οποιοδήποτε θέμα, από την μόδα και τη μαγειρική μέχρι τα αποτελέσματα των συζητήσεων περί των πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικών θεμάτων που αφορούν το Λατζαμάνου της Αυστραλίας! Και εννοείται ότι αυτό σε κάνει και περιζήτητο πρόσωπο για παρέα που μπορεί να φωτίσει τους άλλους με πληροφορίες που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορούσαν να έχουν οι ίδιοι, αν δεν είναι κι αυτοί Υδροχόοι!

7. Δεν είσαι βαρετός

Αν κανείς μπορεί να σε βαρεθεί με τις περιπετειώδεις συμπεριφορές σου, με το αψυχολόγητο που κάποιες φορές σε διακρίνει, με την αίσθηση που αφήνεις στον άλλον  να θέλει να σε κουτουλήσει όταν σαρκάζεις και έχεις εκείνο το ύφος των εκατό καρδιναλίων, με τις εκρηκτικές σου εξάρσεις, με τις απρόβλεπτες εξαφανίσεις σου, με τις διεισδυτικές παρατηρήσεις σου που μπορεί να τον φέρουν σε αμηχανία, ή με τον σνομπισμό σου και το πείσμα σου, τότε να μου τον δείξεις! Μείνε όμως, πως όπως και να ‘χει, εσένα δεν θα σε βαρεθεί κανείς και ποτέ, και είσαι ικανός και κρατάς το ενδιαφέρον όπως κι αν το δει κανείς!
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: