astropedia.gr

Ας δούμε πως στέκονται τα ζώδια απέναντι στον θυμό τους

Ας δούμε πως στέκονται τα ζώδια απέναντι στον θυμό τους
Θύμωσε! Και τώρα; Πότε θα ξεθυμώσει;   

Με οτιδήποτε μπορεί κανείς να θυμώσει. Υπάρχουν τόσοι λόγοι, άλλωστε, γύρω μας! Όσο κι αν κάποιος έχει δουλέψει με τον εαυτό του για να διαχειρίζεται το συναίσθημα του θυμού, είναι αναπόφευκτο πως κάποια στιγμή θα βγει στην επιφάνεια αυτό το συναίσθημα…

Ας δούμε πως στέκονται τα ζώδια απέναντι στον θυμό τους.


ΚΡΙΟΣ:
Αδυναμία του να θυμώνει εύκολα. Εκτονώνει το θυμό του με νευρώδη ενέργεια. Όμως μια μέρα είναι, θα περάσει. Γιατί τόσο περίπου κρατάει ο θυμός ενός Κριού. Μια μέρα το πολύ.


ΤΑΥΡΟΣ: Εγκρατής στο να εκτονώνει το θυμό που θα νιώσει. Μαζεύει, μαζεύει και όταν θα φτάσει στο αποκορύφωμα γίνεται έκρηξη. Δεν παραδέχεται εύκολα ότι θυμώνει πολύ. Και δυστυχώς, κρατάει ο θυμός του για πάρα πολύ καιρό...

 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο θυμός στο Δίδυμο είναι μια ακόμα καλή ευκαιρία να μιλήσει. Μόνο που, θα μιλήσει και θα τσακίσει ταυτόχρονα. Μένει στην κατάσταση του θυμού αρκετή ώρα και εκτονώνεται μέσω λόγων , αλλά ευτυχώς μετά τη λήξη όλα έρχονται σε κατάσταση ηρεμίας μέσα σε μισό λεπτό.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βιώνει έντονα το θυμό του και συνήθως πνίγει την οργή μέσα του. Αν φτάσει στο πικ και δεν αντέχει άλλο το στομάχι του, τότε η απόλυτη μανία κάνει την εμφάνισή της. Και θα πάρει μερικά χρόνια που θα το κρατάει...

 
ΛΕΩΝ:
Φουντώνει εύκολα και βρυχάται δυνατά. Δεν το βάζει στα πόδια και ούτε υποχωρεί, όταν θα θυμώσει. Και, είτε θα κρατήσει για πάντα ο θυμός του, είτε θα φανεί γενναιόδωρος με μια δική σας συγγνώμη.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Δεν εκφράζει το θυμό του. Δεν επιτρέπει στον εαυτό του εκρήξεις και επιδίδεται σε διάφορες δραστηριότητες για να μην ξεσπάσει. Σπάνια θα ξεφύγει των ορίων του και τότε η γλώσσα του θα τσακίσει κόκκαλα. Του κρατάει κανένα μήνα, όχι παραπάνω.

 
ΖΥΓΟΣ: Δεν είναι πάντα σίγουρος αν είναι θυμωμένος ή έχει απλά νευριάσει λίγο. Το αποτέλεσμα αυτής της αβεβαιότητας είναι να μην θυμώνει τελικά συχνά και να υποχωρεί στο εκάστοτε συμβάν που τον μπερδεύει αν είναι θυμωμένος ή όχι. Στο επόμενο λεπτό έχουν όλα περάσει...

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Ο θυμός και η εκδίκηση είναι ζευγάρι, στην περίπτωση του Σκορπιού. Ο θυμός του έντονος και σπέρνει όλεθρο. Δεν ξεχνάει ποτέ. Όχι, τουλάχιστον, μέχρι να πάρει το αίμα του πίσω. Δεν είναι διαχειρίσιμος ο θυμός του Σκορπιού ούτε για τον ίδιο, αλλά ούτε και γι ‘αυτόν που θα τον υποστεί.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ:
Βλέποντας την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, ο Τοξότης δεν θυμώνει συχνά και εύκολα. Όταν όμως συμβεί αυτό, δεν ξέρεις από που θα σου έρθει! Φλόγες ξεπετιούνται παντού. Βγαίνει από τα όριά του. Ευτυχώς, δεν κρατάει παραπάνω από δυο μέρες.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Θυμώνει ακόμη και ο πειθαρχημένος Αιγόκερως! Δεν εκρήγνυται, αλλά υποτιμά και ταπεινώνει με λόγια σκληρά που μένουν αξέχαστα. Καλό είναι να μην φτάνει στα άκρα, γιατί είναι επιρρεπής σε βίαιες καταστάσεις. Δεν ξεχνά ποτέ, παρότι συγχωρεί.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Ξεσπάσματα της στιγμής. Συνήθως απομακρύνεται από ό,τι τον θυμώνει. Σπάνια θα τον ακούσει η γειτονιά, αλλά αν έρθει αυτή η σπάνια στιγμή, ξεσπά έντονα και μετά φεύγει. Του κρατάει κανένα χρόνο ο θυμός του.

 
ΙΧΘΥΕΣ:
Ο ήσυχος Ιχθύς δεν θυμώνει εύκολα, αλλά θυμώνει! Θυμώνει συναισθηματικά και ξεσπά σκληρά, εκδικητικά, βίαια και αυτοκαταστροφικά. Δεν κρατάει για πολύ χρόνο το θυμό του. Μέχρι δυο μήνες το πολύ.


Έλα να ανακαλύψουμε μαζί το μέλλον. Διάλεξε τον κατάλληλο συνεργάτη για εσένα και το θέμα σου ανάμεσα σε  αστρολόγους, μέντιουμ, αριθμολόγους και αναλυτές ταρώ που μπορούν να δώσουν λύσεις και απαντήσεις ζωντανά. Είμαστε μαζί σου 24 ώρες το 24ωρο!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.