astropedia.gr

Ζώδια σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Ζώδια σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης
Όλοι στη ζωή μας λίγο πολύ έχουμε βρεθεί σε δύσκολες καταστάσεις που πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε. Ο καθένας μας όμως έχει το δικό του τρόπο αντίδρασης.


Κριός
Παρορμητικοί καθώς είστε σίγουρα δεν φημίζεστε και τόσο για τη ψυχραιμία που δείχνετε όταν βρίσκεστε στα δύσκολα. Μάλλον είστε από αυτούς που την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια. Το περίεργο με εσάς είναι πως τα περισσότερα προβλήματα τα δημιουργείτε οι ίδιοι με τη συμπεριφορά σας. Η συμβουλή μας: Σκεφτείτε πριν πείτε ή κάνετε κάτι πού πάτε να μπλέξετε.


Ταύρος
Για σας το θέμα είναι να μη χάσετε τα κεκτημένα σας. Τότε είναι που νομίζετε πως χάνετε τον κόσμο κάτω από τα πόδια σας και αδυνατείτε να αντιδράσετε και τότε είναι που το ρίχνετε στο φαγητό και αρχίζουν οι ημικρανίες. Συμβουλή μας: Ο καλύτερος τρόπος για να βγαίνετε καθαροί από δύσκολες καταστάσεις είναι να αντιμετωπίσετε τις φοβίες σας, μόνο τότε μπορείτε να νιώσετε κύριοι των καταστάσεων.


Δίδυμοι
Για σας φαίνεται πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που να μην έχει λύση. Όταν οι άλλοι πνίγονται σε μια κουταλιά νερό, εσείς είστε ικανοί να βγείτε στεγνοί ακόμα και μέσα από τον ωκεανό. Συγχαρητήρια. Η συμβουλή μας: Συνεχίστε έτσι και θα δείτε πως ακόμα και η τύχη είναι με το μέρος σας!


Καρκίνος
Για εσάς τα ευαίσθητα Καρκινάκια τα πράγματα γίνονται πραγματικά δύσκολα όταν χάνετε τις συναισθηματικές σας  ισορροπίες. Όμως ακόμα και τότε εσείς δε διστάζετε να δείξετε τα συναισθήματά σας και να ζητήσετε βοήθεια. Στο τέλος κατορθώνετε να περνάτε τις κρίσεις με μερικά μόνο τραύματα. Μήπως τελικά δεν είστε και τόσο ευαίσθητα όσο οι άλλοι νομίζουν? Συμβουλή μας: Συνεχίστε να εξωτερικεύετε τα συναισθήματά σας και καμιά κρίση δεν θα είναι αυτή που θα μπορέσει στο τέλος να σας λυγίσει.


Λέων
Ακόμα και στα δύσκολα εξακολουθείτε να νιώθετε και να δείχνετε βασιλιάδες. Για εσάς είναι αδιανόητο να δείξετε πανικό και αδυναμία. Η περηφάνια και ο εγωισμός σας είναι τελικά πάνω και από την οποιαδήποτε κρίση. Πώς τελικά ξεπερνάτε τα δύσκολα? Μα φυσικά κάνοντας shopping therapy και ζώντας μέσα στη χλιδή, γιατί και τα δύσκολα θέλουν καλοπέραση! Συμβουλή μας: Συνεχίστε να αντιδράτε κατά αυτόν τον τρόπο, μόνο προσέξτε να μην το παρακάνετε με τα ψώνια γιατί στο τέλος εκτός των άλλων θα έχετε και οικονομικά προβλήματα!


Παρθένος
Τελειομανείς καθώς είστε σίγουρα βρίσκετε πολύ συχνά το λόγο για να νιώθετε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Μπορεί κάθε μέρα να νομίζετε πως παλεύετε με έναν κυκεώνα προβλημάτων και δεν τα καταφέρνετε, ωστόσο κατά ένα περίεργο τρόπο, ίσως γιατί είστε εκπαιδευμένοι, στα πραγματικά δύσκολα επιδεικνύετε τεράστια ψυχραιμία. Συμβουλή μας: Όταν νιώθετε πως τίποτα δεν πάει καλά, παρατήστε τα όλα και κάντε μια βόλτα, στο τέλος θα καταλάβετε πως υπερβάλετε.


Ζυγός
Είναι σίγουρο πως σε κανέναν δεν αρέσουν τα προβλήματα, όμως εσείς πραγματικά τα αντιπαθείτε, τόσο που κάνετε ό,τι σας περνάει από το χέρι σας για να τα αγνοήσετε. Στο τέλος η δύσκολη κατάσταση έχει πια περάσει κι εσείς δεν έχετε πάρει καν χαμπάρι πως ξεκίνησε! Συμβουλή μας: Συνεχίστε έτσι αφού τα καταφέρνετε. Μη σας χαλάσουμε την όμορφη ισορροπία σας!


Σκορπιός
Για εσάς το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο ίδιος σας ο εαυτός! Το μυαλό σας φτιάχνει διαρκώς σενάρια καταστροφής που θα ζήλευε ακόμα και ο Φώσκολος και έτσι είστε διαρκώς σε μια φανταστική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αποτέλεσμα? Ό,τι το χειρότερο: χάνετε τον έλεγχο των πραγμάτων. Συμβουλή μας: Κάθε φορά που βρίσκεστε σε πανικό θυμηθείτε πως έχετε βρεθεί κι άλλες φορές σ’ αυτή τη θέση κι έχετε επιβιώσει, αφού τίποτα απ’ αυτά που φανταζόσασταν δεν βγήκε αληθινό. Ηρεμήσατε τώρα?


Τοξότης
Για εσάς ταιριάζει απόλυτα η παροιμία «εννιά έχει ο μήνας». Ακόμα κι αν καίγεται το σπίτι σας, εσείς δεν βρίσκετε το λόγο για να ανησυχείτε, ίσα ίσα βρίσκετε την ευκαιρία για να κάνετε ένα ακόμη ταξιδάκι που τόσο αγαπάτε. Προσέξτε όμως γιατί τα προβλήματα δεν κάνουν διακρίσεις και συχνά χτυπάνε και τη δική σας πόρτα. Με το να τα αγνοείτε δεν σημαίνει πως τα λύνετε! Συμβουλή μας: Ορισμένες φορές καλό θα ήταν να μην το βάζετε στα πόδια, αλλά να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα ώστε να μην ξαναεμφανιστεί.Αιγόκερως
«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» αυτό σας αντιπροσωπεύει απόλυτα μια και ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που ρυθμίζουν έτσι τη ζωή τους ώστε να μην τους τυχαίνουν εύκολα απρόβλεπτες καταστάσεις. Αλλά κι αν σας τύχουν παρ’ όλα αυτά η ψυχραιμία σας είναι αξιοζήλευτη. Συμβουλή μας: Δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα σε κρίσεις που αφορούν το συναισθηματικό τομέα, γιατί εκεί δεν είστε και οι καλύτεροι.Υδροχόος
«Ο πλανήτης Γη εκπέμπει SOS», αυτό το πρόβλημα το βιώνετε καθημερινά, είναι ο μόνιμος εφιάλτης σας και ο λόγος που μπορεί να αφήσετε και το σπίτι σας να καίγεται, ή μήπως η δικαιολογία σας για να κάνετε κάτι τέτοιο. Άβυσσος η ψυχή του Υδροχόου. Συμβουλή μας: Πριν ασχοληθείτε με τον κάθε άστεγο που θα βρείτε στο δρόμο, κοιτάξτε λίγο και τι γίνεται στο σπίτι σας.


Ιχθύες
Η ευαισθησία σας είναι αυτή που σας μπλέκει σε χιλιάδες προβλήματα. Ακόμα κι όταν δεν έχετε κάποιο προσωπικό πρόβλημα, φορτώνεστε τα προβλήματα των άλλων και τα κάνετε δικά σας. Είναι μετά να μην πέσετε σε κατάθλιψη; Συμβουλή μας: Αποστασιοποιηθείτε και κοιτάξτε περισσότερο τον εαυτό σας.Newsletter