astropedia.gr

Δώδεκα θανάσιμες πεθερές. Τι ζώδιο είναι η δικιά σας;

Δώδεκα θανάσιμες πεθερές. Τι ζώδιο είναι η δικιά σας;
Έχετε γνωρίσει το άλλο σας μισό. Η γνωριμία ήταν σαν σκηνή από ταινία, κοιταχτήκατε και πάγωσε ο χρόνος, σταμάτησε να γυρίζει η Γη. Αρχίσατε να βγαίνετε και σιγά σιγά γίνατε ζευγάρι. Η σχέση προχωράει υπέροχα και αποφασίζετε να κάνετε το επόμενο βήμα. Να γνωρίσετε τα μέλλοντα πεθερικά σας! Είναι μια συνάντηση που προκαλεί άγχος ακόμα και στους πιο ψύχραιμους. 

Όι ψυχολόγοι λένε πως δεν παντρεύεσαι μόνο τον άνθρωπό σου αλλά και την οικογένειά του. Η αλήθεια είναι πως πια θα γίνεται με μια μεγάλη οικογένεια. Θα γίνετε και αγαπημένη όμως; Θυμάμαι μια σκηνή από μια ταινία με την Michelle Pfeiffer και τον Bruce Willis.

Ήταν ένα ζευγάρι σε κρίση και αποφάσισαν να επισκεφθούν έναν σύμβουλο γάμου. Ο σύμβουλος τους πληροφόρησε πως όταν ένα ζευγάρι ξαπλώνει στο κρεββάτι εκείνη την στιγμή υπάρχουν και άλλοι τέσσερις άνθρωποι μαζί τους. Οι γονείς τους! Και εκεί που ξαφνικά είναι οι δυό τους στο κρεββάτι, εμφανίζονται και οι τέσσερις γονείς και βέβαια τσακώθηκαν η Michelle με τον Bruce...

Η ομάδα του astropedia.gr σας δίνει ένα άρθρο για να ξέρετε τι να περιμένετε από την πεθερά σας και για να σας προετοιμάσει ψυχολογικά για την υπόλοιπη ζωή σας!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πού να εστιάσω; Τι να προσέξω;    
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699  
 
 
  

 
Πεθερά - Κριός
Είναι κοινωνικές και δυναμικές. Βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση και έχουν έναν υποβόσκοντα εκνευρισμό. Το συνεχές της άγχος και ο εγωϊσμός της είναι πιθανόν να δημιουργήσουν προβλήματα στην σχέση σας αν δεν βάλετε από την αρχή τα όρια σας. Η πεθερά Κριός αγαπάει τα παιδιά της πάρα πολύ και προσφέρει την υποστήριξή της και την βοήθειά της απλόχερα. Η συμπεριφορά της, όμως, μπορεί να γίνει υπερβολική θέλοντας να έρχεται πάντα πρώτη χωρίς να διστάζει να εκφράσει τη γνώμη της για όλα τα θέματα γεμάτη μαχητικότητα και ενθουσιασμό. Κατά βάθος έχει μια καρδιά μάλαμα και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τα πάτε καλά.


Πεθερά - Ταύρος
Η πεθερά Ταύρος είναι αρκετά συντηρητική με μια ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αίσθηση του σκεπτικισμού και της λογικής. Έχει τάσεις προς την κυριαρχία, την κτητικότητα και τον δεσποτισμό απέναντι στην οικογένεια της και τα παιδιά της. Για να τα πάτε καλά μαζί της, θα πρέπει να της δείξετε σεβασμό, να μην θίξετε ποτέ την αξιοπρέπεια της και να μην γίνεται ποτέ επικριτκή απέναντί της. Κοινώς, απαιτείτε από εσάς απόλυτη ευγένεια και τυπικότητα. Της αρέσουν τα δώρα και να δείχνετε σεβασμό στις συντηριτικές της απόψεις...


 
Πεθερά - Δίδυμος
Με μια πεθερά Δίδυμο δεν θα έχετε ποτέ κανένα αντικείμενο διαμάχης που θα βάλει σε μπελάδες τη σχέση σας. Αν και της αρέσει να ανακατεύετε σχεδόν παντού, ξέρει πως να χειριστεί τις καταστάσεις με εξυπνάδα και πνεύμα που δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον για την σωστή φροντίδα και την εκπαίδευση των μελώ της οικογένειας! Ουτέ και σε αυτή αρέσουν οι διαπληκτισμοί και θα πρέπει να θυμάστε ότι είναι ευαίσθητη ακόμα κι αν το κρύβει.  

 
Πεθερά - Καρκίνος
Η πεθερά Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητη και στοργικη με πολύ έντονο το μητρικό ένστικτο. Κάνει ότι μπορεί για να στηρίξει τα παιδιά της και θα σας βοηθήσει στα πάντα (δουλειές του σπιτιου, babysitting κλπ.) αν της ζητηθεί. Είναι η μητέρα που στην πρώτη συνάντηση θα βγάλει όλες τις φωτογραφίες των παιδιών της από την γέννησή τους μέχρι τώρα και θα σας πει όλες τις αστείες ιστορίες από τα παιδικά τους χρόνια. Αν είστε καλός ακροατής τότε θα σας βοηθάει πάντα ακόμα και με οικονομική ενίσχυση. Προφανώς είναι η ιδανική νταντά για τα εγγόνια της και το θέλει σαν τρελλη!

 
Πεθερά - Λέων
Αν η ιδιοσυγκρασία σας είναι λίγο διαφορετική από την δική της, τότε είναι πολύ δύσκολο να επικοινωνήσετε με την πεθερά Λέοντα. Παρ' όλο που είναι αρκετά αξιοπρεπής, της αρέσει να ανακατεύεται ελέγχοντας τα πάντα και κάνοντας τον αρχηγό στο σπίτι της αλλά και στο σπίτι σας. Μπορεί να είναι αυστηρή και τυπική ως μητέρα αλλά είναι γενναιόδωρη όσον αφορά στη σωστή εκπαίδευση συμπεριφοράς και την αποκατάσταση των παιδιών της και των εγγονιών. Αν θέλετε να έχετε μια καλή σχέση μαζί της, δείξτε της σεβασμό για τις απόψεις της και με κάποιο τρόπο κάντε την να νοιώσει μέρος της καθημερινότητας του σπιτιού σας... Κάπως, είπαμε, όχι πολύ θάρρος!  

 
Πεθερά - Παρθένος
H πεθερά που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου είναι λιγάκι υποχόνδρια (εώς πολύ) και έχει ισχυρή ψυχαναλυτική και κριτική στάση απέναντι στα παιδιά. Συχνά θα σας τονίσει τα αρνητικά σας και τις ελλείψεις σας, χωρίς όμως καμία κακία και πονηρία. Της αρέσει η τάξη και το νοικοκυριό και θα είναι σχεδόν πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει στο μαγείρεμα και τη φροντίδα των παιδιών. Είναι όμορφη, λεπτή και οπαδός της οικονομίας που θα κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει ένα σταθερό οικονομικό μέλλον για τα παιδιά της αλλά και τα εγγόνια της! Συνήθως κάνει παραχωρήσεις και διασφαλίζει ότι θα είστε καλά με το παιδί της ανιδιοτελώς. Βοηθάει πάντα στις κρίσεις της σχέση αποτρέποντας έναν χωρισμό! 

 
Πεθερά - Ζυγός
Η πεθερά Ζυγός είναι καλόγουστη, ευαίσθητη και αντιμετωπίζει την ζωή με χιούμορ. Η συμβουλές που θα σας προσφέρει θα είναι πολύτιμες εναλλακτικές λύσεις γεμάτες ενθουσιασμό και ανιδιοτελή αγάπη. Συχνά αγνοεί τις δικές της ανάγκες προκειμένου να ευχαριστήσει τα παιδιά της και θα κάνει τα πάντα για να είναι δίκαιη στη σχέση σας δείχνοντας φροντίδα και την αγάπη και προς του δυό σας αλλά και προς τα εγγόνια της. Εκείνη δεν θα ήθελε να ανακατεύτει ποτέ στη σχέση σας αλλά μερικές φορές ο διπλωματικός της χαρακτήρας της το επιβάλλει. Παρ' όλ' αυτά ο τρόπος της και το τακτ της δεν θα της επιτρέψουν οι κινήσεις της να είναι παρεξηγήσιμες. Είναι πολύ στοργική και τρυφερή με τα εγγόνια της, αλλά η χαρά της είναι να συνδράμει οικονομικά στην εκπαίδευση και την φροντίδα τους.

 
Πεθερά - Σκορπιός
Η πεθερά Σκορπιός έχει μια ισχυρή αίσθηση της αξιοπρέπειας και αντιπαθεί τις ερωτήσεις. Είναι αυστηρή με τα παιδιά της και νοιάζεται για την οικογενειακή γαλήνη και την ευτυχία τους. Αν και είναι συχνά απότομη θα δώσει απλόχερα την πλήρη βοήθειά της χωρίς να κρύβει πίσω ανάμεικτα συναισθήματα είτε στην σχέση σας είτε σε δικό σας προσωπικό επίπεδο. Πολλές φορές μπορεί να είναι αυταρχική με τα εγγόνια της, λόγω της ευθύνης που νοιώθει απέναντί τους. Λειτουργεί κυρίως με το ένστικτο και για αυτό αν σας αντιπαθήσει στην αρχή τα πράγματα θα είναι δύσκολα για εσάς!

 
Πεθερά - Τοξότης
Η πεθερά Τοξότης έχει έμφυτη ικανότητα να τα πάει καλά με τον σύντροφο τού παιδιού της. Αν ξεχάστε σχεδόν αμέσως οτί είναι η πεθερά σας τότε πολύ γρήγορα θα γίνετε οι καλύτερες φίλες. Έχει μια τάση προς το μεταφυσικο και αγαπάει την διασκέδαση. Η πεθερά-Τοξότης είναι αισιόδοξη και πάντα με ένα ειλικρινές χαμόγελο. Αγαπά τα παιδιά και είναι πρόθυμη να παίξει με τα εγγόνια της περιμένοντας πολλά από αυτά. Δεν της αρέσουν οι αντιπαραθέσεις και για αυτό δεν θα ανακατευτεί ποτέ στην σχέση σας αρκεί να μην της το αμφισβητήσετε. 

 
Πεθερά - Αιγόκερως
Η πεθερά  Αιγόκερως είναι σοβαρή και έχει πολύ έντονη αίσθηση της αξιοπρέπειας. Με βαθιά ριζωμένες τις παραδοσιακές αξίες είναι λάτρης της ποιότητας και το σπίτι της δεν αποκλείεται να θυμίζει μουσείο γεμάτο αντίκες, πίνακες ζωγραφικής, ακριβά έπιπλα κλπ. Δεν θέλει να αναμειγνύεται στην προσωπική ζωή των παιδιών της. Αυτό είναι πιθανό να δημιουργήσει δυσκολίες στην επικοινωνία με τα εγγόνια της. Θα συμβάλλει οικονομικά για καλύτερη μόρφωση και την εκπαίδευσή των παιδιών σας αλλά δεν θα μπορέσει να επικοινωνήσει βαθύτερα μαζί τους. Το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι η σκληρή κριτική της. Επειδή θέλει τα πάντα στην εντέλεια και είναι τελειομανής, δεν είναι απίθανο να σχολιάσει τις ικανότητες στα πάντα. 

 
Πεθερά - Υδροχόος
Η πεθερά Υδροχόος βρίσκεται πάντα στο πνεύμα της εποχής. Είναι πολύ εκκεντρική τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και στις πεποιθήσεις της. Της αρέσει να αναμειγνύεται περισσότερο σε κοινωνικά θέματα παρά στο γάμο και στα προσωπικά των άλλων και ειδικά στων παιδιών της. Με τα παιδιά της διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με πλήρη ελευθερία και με σχεδόν καθόλου διαφωνίες. Είναι πιθανό να είναι δύσπιστη απέναντί σας και για τις προθέσεις σας ως προς το παιδί της και να το εκφράζει με κάποια αγένεια και παροθυμία.

 
Πεθερά - Ιχθύς
Η πεθερά Ιχθύς είναι πολύ ευσεβής και αφοσιωμένη στη πνευματικότητα και τον μυστικισμό. Είναι ευγενική, καλοπροαίρετη και συναισθηματικά δεμένη με τα παιδιά της. Είναι ευαίσθητη και ευάλωτη. Πολλές φορές οι απόψεις τηε φαίνονται να είναι εκτός τόπου και χρόνου. Τα παιδιά τα έχει συνήθως κακομάθει και με αφορμή αυτό δεν διστάζει να χώσει τη μύτη της στα θέματα του γάμου σας, που πραγματικά δεν την αφορούν. Αν θέλετε να τα πάτε καλά μαζί της θα πρέπει να φροντίσετε να δείξετε ψυχραιμία στην εντελώς παράλογη συμπεριφορά της. Με τα εγγόνια της θα είναι συναισθηματικά πολύ γενναιόδωρη, ευαίσθητη και πάντα θα τους προσφέρει μια ζεστή αγκαλιά. Μην σοκαριστείτε αν τα παιδιά σας συμπεριφέρονται με κακομαθημένο τρόπο μετά από μερικές ώρες μαζί της.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter