astropedia.gr

Αφροδίτη στον Λέοντα από 6/9

Αφροδίτη στον Λέοντα από 6/9
Άφθονη διασκέδαση, χαρά και ζεστασιά σου χαρίζει η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο αισιόδοξο και δημιουργικό ζώδιο του Λέοντα, από τις 6 Σεπτεμβρίου ως τις 2 Οκτωβρίου. Είσαι τώρα το επίκεντρο της προσοχής, πιο συναισθηματικός και εκφραστικός, η μεγαλοψυχία σου και η γενναιοδωρία σου δεν περνούν απαρατήρητες από τους άλλους. Επίσης, ο πλανήτης της αγάπης κατά την παραμονή της στο ζώδιο αυτό, θα σχηματίσει και τετράγωνο με τον Ουρανό στις 15/9 που μπορεί να φέρει έρωτες-πυροτεχνήματα, αλλά και για κάποιους… ρήξεις.

Γενικότερα πάντως, τώρα θέλεις ο έρωτας να είναι μεγάλος, σαν τους έρωτες που βλέπουμε στην μεγάλη οθόνη, θες να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, και να σε διεκδικήσει και εκείνο με πάθος! Παράλληλα, επειδή ο Λέοντας σχετίζεται με τα παιδιά, πολλοί ίσως σκεφτούν να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με έναν απόγονο. Προσοχή όμως να μην κάνεις επίδειξη δύναμης για να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου, καλύτερα να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να δεις πώς θα το κερδίσεις!

Η διέλευση του Αφροδίτης από το Λέοντα ενεργοποιεί τους γεννημένους στον σταθερό σταυρό δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέες σε Διδύμους και Ζυγούς, όρεξη για δράση, ζωντάνια κι ευκολίες σε Κριούς και Τοξότες. Από τις 6 έως τις 15 Σεπτεμβρίου η επιρροή της Αφροδίτης ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από 15 έως 25 Σεπτεμβρίου και από 25 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου την επιρροή του πλανήτη δέχονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η Αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει
να πλησιάσεις και πάλι το πρόσωπο που αγαπάς.
 

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη κατά την διέλευσή της από τον Λέοντα


Η επιρροή της διέλευσης και τα ζώδια
 

ΚΡΙΟΣ

Η περιπετειώδης και παθιασμένη φύση σου έρχεται στο προσκήνιο χάρη στην Αφροδίτη στον πέμπτο ηλιακό οίκο σου, του έρωτα και των παιδιών. Αυτό το διάστημα θα νιώσεις περισσότερο την ανάγκη για πολλές περιπέτειες και άφθονη διασκέδαση, θέλεις να βγεις έξω, να ανοίξεις τα φτερά σου. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, το πάθος και η έλξη ανάμεσά σας θα αναζωπυρωθούν, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να την επισημοποιήσεις ή να αποκτήσετε με το ταίρι σου, τον πρώτο σας απόγονο. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, οι ερωτικές ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται και εκπέμπεις μια σιγουριά, μια αυτοπεποίθηση που προσελκύει ενδιαφέρουσες υπάρξεις. Η σεξουαλικότητά σου είναι ανεβασμένη και οι νύχτες σου αποκτούν νόημα, πάθος και φλόγα, μίλα όμως και με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να ξέρεις πότε να κινηθείς.


ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι αισιόδοξος και χαρούμενος με το σπίτι σου και την οικογένειά σου καθώς η Αφροδίτη στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, σου παρέχει υποστήριξη και ευτυχισμένες στιγμές. Πρόκειται λοιπόν για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα έχεις τη δυνατότητα να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένειά σου, να ανακαινίσεις ή να διαμορφώσεις αισθητικά το χώρο σου, ακόμη και να μετακομίσεις. Γενικότερα, θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται σε πρώτο πλάνο, ενώ υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες και για αλλαγές στην καθημερινότητα ή στο χώρο εργασίας σου. Σε κάθε περίπτωση, αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου και καταφέρνεις να ξεκλέψεις χρόνο για ιδιωτικές στιγμές, που σου προσφέρουν χαλάρωση και ηρεμία. Εστιάζεις όμως σε όσα λείπουν στον έρωτα και θα χρειαστείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο για λύσεις.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο ηλιακό οίκο σου, αυξάνει τις έμφυτες ικανότητές σου της διπλωματίας και της επικοινωνίας, βρίσκεις τις σωστές λέξεις τη σωστή στιγμή, είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς σε νέες γνωριμίες. Μπορεί να ταξιδέψεις λίγο περισσότερο από ότι συνήθως αυτές τις εβδομάδες ή να πάρεις βοήθεια από συγγενείς. Είσαι περισσότερο ενεργητικός, θέλεις να διασκεδάσεις περισσότερο και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου, πηγαίνοντας ένα κοντινό ταξίδι για να απολαύσεις το φρέσκο ​​αέρα. Προβάλεις τις ιδέες σου και τα επικοινωνιακά ταλέντα σου, ίσως ακόμα αποφασίσεις να προβάλεις ένα δημιουργικό έργο σου ή τις ιδέες σου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οι προτάσεις σου και η γνώμη σου δεν θα περάσουν απαρατήρητες από τους άλλους, ειδικά αν έχεις μιλήσει πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βελτιώνεται η οικονομική σου κατάσταση, κάνεις νέα οικονομικά σχέδια για το μέλλον χάρη στην Αφροδίτη στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων. Μπορεί να πάρεις μια γενναιόδωρη επιταγή ή ένα όμορφο και πολύτιμο δώρο, ίσως από κάποιον που σε αγαπάει και σου συμπαραστέκεται. Έχεις μεγαλύτερη άνεση να ξοδέψεις χρήματα για διασκέδαση και για προσωπική ευχαρίστηση, ενώ αν είχες μια οικονομική συμφωνία στα σκαριά, τώρα θα τη δεις να εξελίσσεται. Όσον αφορά το συναισθηματικό κομμάτι, φαίνεται πως η θεά του έρωτα σου χαρίζει σταθερότητα και προοπτική στις σχέσεις σου, ενώ με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, έχεις την ικανότητα να αξιολογήσεις καλύτερα και τους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους και τις καταστάσεις που σου παρουσιάζονται.

 
ΛΕΩΝ

Η διασκεδαστική και χαρούμενη φύση σου έρχεται στο προσκήνιο, είσαι ανοιχτός σε νέες ερωτικές εμπειρίες χάρη στην Αφροδίτη στο δημιουργικό και παθιασμένο ζώδιό σου. Ανοίγεται ένας νέος δρόμος στην αγάπη, νιώθεις αισιόδοξος, χαίρεσαι τον έρωτα και τη ζωή, με σύμμαχο τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μπορείς να περιμένεις τα πάντα να κυλήσουν σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις σου, νιώθεις τυχερός, είτε είσαι μόνος, είτε σε σχέση. Αν είχες πρόβλημα στη σχέση σου, η γενναιόδωρη και αξιοπρεπής συμπεριφορά σου, σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου, τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα για σένα. Αν είσαι μόνος, είναι πιθανό να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο που θα αφυπνίσει το διασκεδαστικό και χαρούμενο πνεύμα σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου, ενεργοποιεί τον 12ο ηλιακό σου οίκο και εγκαινιάζει μια περίοδο, κατά την οποία θα θελήσεις να κάνεις μια στροφή προς τα μέσα, έναν απολογισμό που θα αφορά την προσωπική. Ο χρόνος που θα έχεις για τον εαυτό σου αυξάνεται και θα θελήσεις να τον αξιοποιήσεις για χαλάρωση και ξεκούραση, μέσα από αποδράσεις ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες, που σε ευχαριστούν. Παράλληλα, ίσως έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση και περισυλλογή, ώστε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα πραγματικά σου συναισθήματα και τις αληθινές σου επιθυμίες, ακούγοντας και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μπορεί να αισθανθείς επίσης απογοήτευση από μερικούς ανθρώπους που πήραν χωρίς να δώσουν. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να νιώσεις λίγο άβολα ή ακόμα και αμφιβολίες για το σύντροφό σου, φέρνοντας στο μυαλό σου κάποιες δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος ή κάνοντας κάποιες αποκαλύψεις.


ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, ξεκινά την πορεία της στον Λέοντα και στον 11ο ηλιακό σου οίκο, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 2 Οκτώβρη. Πρόκειται λοιπόν για ένα διάστημα αυξημένης κοινωνικότητας, όπου οι φίλοι σου θα αποτελέσουν πηγή χαράς και ευχάριστων στιγμών, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και ερωτικές γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο, θα τα ακούσεις και αναλυτικά από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Αν διατηρείς σχέση, θα θελήσετε να διευρύνετε τον κύκλο σας με το ταίρι σου και να ξεκινήσετε κοινές δραστηριότητες, που ανανεώνουν τη σχέση σας. Παράλληλα, επαγγελματικοί στόχοι που είχες θέσει το προηγούμενο διάστημα, προχωρούν προς την υλοποίησή τους το διάστημα αυτό, κάνοντας σε ιδιαίτερα δημιουργικό, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να ενταχθείς σε μια νέα ομάδα ή έναν σύλλογο που θα σου χαρίσει ακόμα περισσότερα εφόδια για το επαγγελματικό σου μέλλον.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας και της φιλοδοξίας, δίνει ώθηση στην καριέρα σου, βλέπεις τους μεγάλους στόχους σου να υλοποιούνται. Εισπράττεις επευφημίες για ένα δημιουργικό έργο σου, έχεις την αναγνώριση των ανωτέρων σου, αγωνίζεσαι με περισσότερο πάθος και ζήλο για να έχεις επιτυχία στην καριέρα σου. Θα έχεις μια λαμπρή ευκαιρία για να προωθήσεις την επιχείρησή σου,  να προσελκύσεις έναν πλούσιο πελάτη ή να λάβεις μια νέα ηγετική θέση, αλλά άκου πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, πριν πάρεις οριστική απόφαση. Βλέπεις πάντως με περισσότερη αισιοδοξία και ελπίδα την πορεία της σταδιοδρομίας σου, θέτεις πολύ υψηλούς στόχους και συναντάς ενδιαφέροντες ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου άνοδο και επιτυχία. Τέλος, σημαντικά άγχη και προβληματισμοί αρχίζουν επιτέλους να φεύγουν από πάνω σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έμφυτη χαρούμενη και αισιόδοξη φύση σου έρχεται στο προσκήνιο χάρη στην Αφροδίτη στον ένατο ηλιακό οίκο σου, της επέκτασης και των μακρινών ταξιδιών. Το διάστημα αυτό θα θελήσεις να επαναφέρεις το όραμα στη ζωή σου, κάνοντας καινούρια σχέδια για το μέλλον σου. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να θελήσεις να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή αναψυχή. Γενικότερα, περνάς σε μια φάση που η κοσμοθεωρία σου αλλάζει προς το καλύτερο, καθώς βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα από μια πιο θετική και αισιόδοξη σκοπιά. Έρωτες με άτομα από διαφορετική κουλτούρα, χώρα ή και θρησκεία, έχουν αυξημένες πιθανότητες να εμφανιστούν στη ζωή σου, συμβουλέψου όμως και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγκαλιάζεις την καλή τύχη σου στην ερωτική σου ζωή και τα οικονομικά που έχεις από κοινού με τους άλλους, καθώς η Αφροδίτη θα κινείται στο σεξουαλικό και οικονομικό όγδοο ηλιακό οίκο σου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και οφειλές, να προχωρήσεις μια οικονομική σου συμφωνία, να ασχοληθείς με κληρονομιές, χρέη και οικονομικούς οργανισμούς, βελτιώνοντας σε κάθε περίπτωση, το αίσθημα της οικονομικής σου ασφάλειας. Παράλληλα, αν σε απασχολεί ένας έρωτας από τα παλιά, την περίοδο αυτή θα θελήσεις να τον προσεγγίσεις, να διορθώσεις λάθη και παραλείψεις, να διαγράψεις απωθημένα και καταπιεσμένες επιθυμίες, αρκεί να μιλήσεις πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Επίσης, αν διατηρείς ήδη μια σχέση, το πάθος για το σύντροφό σου θα είναι ακόμα πιο έντονο και πολλά προβλήματα ίσως να μπουν κάτω από το χαλί, μέσω της έντονης σεξουαλικότητας που θα υπάρχει μεταξύ σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα και τον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό θα θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να αποκαταστήσεις τυχόν διαφορές που υπάρχουν με τους άλλους. Γενικότερα, ο πλανήτης της αγάπης φέρνει περισσότερη σταθερότητα και αρμονία σε όλες τις σχέσεις σου, σε βοηθά να αναζωογονήσεις συναισθηματικά την ερωτική σχέση σου, να νιώσεις πιο τρυφερά και ρομαντικά. Οι ευχάριστες, ερωτικές στιγμές ανάμεσα σε σένα και τη σχέση σου πληθαίνουν, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχουν πιθανότητες για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γνωριμία, που μπορεί να εξελιχθεί και σε μόνιμη σχέση, ρώτα όμως πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, για να ξέρεις στα σίγουρα. Επίσης, η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, είτε μέσω σύναψης νέων είτε με κέρδη από τις υπάρχουσες.
 

ΙΧΘΥΕΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα και στον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά και στην καθημερινότητά σου, η οποία γίνεται καλύτερη χάρη στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και τις συμβουλές του! Το διάστημα αυτό λοιπόν, οι κόποι σου πιάνουν τόπο στον τομέα της εργασίας σου, ενώ παράλληλα ίσως αναλάβεις ένα νέο δημιουργικό έργο, που θα σου φέρει ανάλογη ανταμοιβή. Παράλληλα, οι συναδελφικές σχέσεις βελτιώνονται και θα έχεις τη δυνατότητα να οργανώσεις καλύτερα το καθημερινό σου πρόγραμμα, ώστε να καταφέρεις να ξεκλέψεις και προσωπικό χρόνο. Από την άλλη, θα θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με τη φυσική σου κατάσταση, είτε μέσα από γυμναστική είτε από βελτίωση των διατροφικών σου συνηθειών. Τέλος, επειδή ο έκτος οίκος κυβερνά την υγεία, βάζεις νέες πιο υγιείς συνήθειες στη ζωή σου και νιώθεις περισσότερη ευεξία και ζωτικότητα.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
 Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: