astropedia.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής από τις 4/8 και για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στην Παρθένο ενεργοποιώντας τις σκέψεις σου και την ικανότητα να μπορείς να πετάξεις μακριά και ψηλά με το μυαλό σου και να δεις σφαιρικά μια κατάσταση που σε προβληματίζει έτσι ώστε να βρεις και τις λύσεις που χρειάζεσαι. Από τις 26 του μήνα, ο Ερμής περνά στον Ζυγό και πλέον το ενδιαφέρον σου εστιάζεται αρκετά στην εργασία και την καριέρα σου, έχεις σημαντικές εξελίξεις και ενημερώσεις και κλείνεις συμφέρουσες συμφωνίες. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη παραμένει στον Καρκίνο και συνεχίζει να σε ευνοεί στις σχέσεις και τις συνεργασίες κάνοντας το κλίμα πιο ανθρώπινο και τρυφερό. Από τις 11 του μήνα ο πλανήτης της έλξης εισέρχεται στον φλογερό Λέοντα και πλέον αρχίζει ένα διάστημα κατά το οποίο σε απασχολούν τα οικονομικά σου, όπου μπορείς να βρεις λύσεις και διεξόδους, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο είναι μια περίοδος που η ανάγκη σου να έρθεις πολύ πιο κοντά στο ταίρι σου μεγαλώνει. Μέχρι τις 20 του μήνα, ο Άρης από τον Ταύρο συνεχίζει να σε γεμίζει ενέργεια που χρησιμοποιείς για τα δημιουργικά σου σχέδια, το φλερτ και την έκφραση του εαυτού σου που θέλει να διεκδικήσει αυτό που έχει να προσφέρει η ζωή, ενώ η είσοδος του πλανήτη στους Διδύμους, κάνει το τρίτο δεκαήμερο του μήνα αρκετά απαιτητικό ως προς τους καθημερινούς σου ρυθμούς, ο φόρτος εργασίας μπορεί να αυξηθεί και ενδέχεται να είσαι ευέξαπτος στις καθημερινές σου επαφές. Η αναδρόμηση του Ουρανού από τις 24 του μήνα και μετά, φέρνει αλλαγές που σου δίνουν την δυνατότητα να αναθεωρήσεις κινήσεις σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σου, αν είσαι γονιός, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει από το παρελθόν ένα πρόσωπο που είχε συγκλονίσει την αισθηματική σου ζωή. 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ   
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12 του μήνα σου αποκαλύπτει το πώς χρειάζεται να κινηθείς γύρω από θέματα που επηρεάζουν την οικονομική σου κατάσταση και σε βοηθά να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες προς τρίτα πρόσωπα και φορείς, ενώ η νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27 του μήνα σε βοηθά να συλλάβεις νέες ιδέες, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και σε καλεί να δώσεις σημασία σε κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να σχετίζεται με ένα ταξίδι που προετοιμάζεις ή με ένα σεμινάριο που παρακολουθείς.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας εδώ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Πολλά προετοιμάζονται, αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να εστιάσεις στην επαγγελματική δράση, αλλά περίοδος για να εξετάσεις το κλίμα που διαμορφώνεται και να προετοιμάσεις και να σχεδιάσεις τις μελλοντικές σου κινήσεις. Τα οικονομικά σου από την άλλη, είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει πιο άμεσα αυτόν τον μήνα και καλό είναι να βάλεις μια τάξη για να μην βρεθείς προ απροόπτου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Το πάθος και ο ερωτικός πόθος κορυφώνονται αυτόν τον μήνα και σχεδόν απαιτείς την ερωτική ικανοποίηση, αν και αυτό δεν είναι μόνο στο χέρι σου. Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε είναι απασχολημένο με γήινες υποχρεώσεις και οικονομικές εκκρεμότητες είτε το μυαλό του είναι πιεσμένο και έχει άγχος, με αποτέλεσμα να χρειάζεται μια κάποια ώθηση από σένα.. Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο. Το μυαλό σου μπορεί να ανατρέξει σε πρόσωπα ή καταστάσεις από το παρελθόν ή μπορεί και ακόμη να εμφανιστεί κάποιο άτομο από το παρελθόν σου. Το αν είναι καλό για σένα να ανοίξεις και πάλι κεφάλαια που έχουν κλείσει, θα το μάθεις μόνο μέσα από τον αστρολόγο σου. 

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.