astropedia.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΓΕΝΙΚΑ
Ο Ερμής από τις 4/8 και για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό είναι κάτι που σου δίνει μεγάλη δύναμη καθώς μπορείς να διακρίνεις καθαρά πλέον αυτό που συμβαίνει και να πάρεις τις πιο κατάλληλες αποφάσεις για σένα και το μέλλον σου, ενώ από τις 26 του μήνα ο κυβερνήτης σου περνά στον Ζυγό και οι επαφές σου τώρα αρχίζουν να περιστρέφονται κυρίως γύρω από τα οικονομικά σου και το πώς μπορείς να κάνεις αυτές τις συμφωνίες που θα σου φέρουν το μεγαλύτερο κέρδος. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη παραμένει στον Καρκίνο κάνοντάς σε μαγνητικό και γλυκό στις επαφές σου και στα μάτια των άλλων, ενώ παράλληλα το διάστημα ευνοεί την βοήθεια και την υποστήριξη στα δημιουργικά σου σχέδια και στις φιλίες. Από τις 11 του μήνα ο πλανήτης της έλξης εισέρχεται στον φλογερό Λέοντα και πλέον αρχίζει ένα διάστημα κατά το οποίο οι αισθηματικές αποφάσεις και επιλογές είναι καυτές, αλλά ταυτόχρονα σε προβληματίζουν και σου δημιουργούν μεγάλα διλήμματα. Μέχρι τις 20 του μήνα, ο Άρης από τον Ταύρο συνεχίζει να σε παροτρύνει και να σε σπρώχνει σε δράση γύρω από ιδέες και όνειρα που έχεις τα οποία μπορείς να τα κάνεις τώρα πραγματικότητα, ενώ με την είσοδό του στους Διδύμους, κάνει το τρίτο δεκαήμερο του μήνα αρκετά απαιτητικό και δραστήριο σε θέματα εργασίας και καριέρας, αλλά καλό είναι να αποφύγεις προστριβές και διενέξεις σε επαγγελματικούς χώρους. Η αναδρόμηση του Ουρανού από τις 24 του μήνα και μετά, φέρνει αλλαγές που σου δίνουν την δυνατότητα να αναθεωρήσεις γενικότερα την φιλοσοφία σου και τις απόψεις που έχεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ   
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12 του μήνα σου αποκαλύπτει το πώς χρειάζεται να κινηθείς γύρω από θέματα της καθημερινότητάς σου, με την υγεία σου και με την εργασία σου, ενώ η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 27 του μήνα σε ενεργοποιεί γενικότερα, σου δίνει ενέργεια και σε καλεί να δώσεις σημασία σε κάθε λεπτομέρεια που επηρεάζει σημαντικούς τομείς της ζωής σου. 
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας εδώ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας σε προετοιμάζει για δράση και σημαντικές κινήσεις ή αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις στα επαγγελματικά σου με σκοπό πάντα την επιτυχία και την άνοδο. Οι συνθήκες στην εργασία σου βελτιώνονται, το περισσότερο άγχος φεύγει και η ψυχολογία σου μπαίνει σε πιο θετικά μονοπάτια, πράγμα που επίσης σε βοηθά να κάνεις το καλύτερο που μπορείς στα επαγγελματικά σου. Οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν όμως μπορεί να σε απασχολήσουν τώρα και θα χρειαστεί να βάλεις τα οικονομικά σου σε μια τάξη. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο μήνας μπορεί να αυξήσει τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες σου γύρω από τα αισθηματικά σου γενικότερα ή με αφορμή κινήσεις που κάνει συγκεκριμένα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και οι οποίες δεν είναι ξεκάθαρες και δείχνουν ότι κάτι κρύβει. Από την άλλη και εσύ ο ίδιος δεν είσαι εντελώς ανοιχτό βιβλίο αυτόν τον μήνα και κάπου μπορεί να θέλεις την ησυχία σου και να απομονωθείς ή να εστιάσεις σε δικά σου θέματα και όχι τόσο πολύ στις σχέσεις… Πολλά θα ξεκαθαρίσουν τις τελευταίες ημέρες του μήνα μέσα από κάτι πολύ σημαδιακό που θα συμβεί, αλλά μέχρι τότε θα παραμείνεις με ερωτηματικά και αγωνία. Μην αφήνεις τίποτα να σε μπερδεύει και κάλεσε νωρίς τον αστρολόγο σου  στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.