astropedia.gr

Ονειροκρίτης & Όνειρα

Μια κοινή παρανόηση σχετικά με τα όνειρα είναι πως δεν πρόκειται για τίποτε άλλο παρά για «πράγματα της φαντασίας μας». Αντιθέτως όμως, τα όνειρα πηγάζουν από το υποσυνείδητό μας και μας φέρνουν μηνύματα από τον βαθύτερο μας εαυτό.

Πίσω από κάθε ονειρικό σύμβολο, κάθε εικόνα, κάθε αντικείμενο που βλέπουμε υπάρχει μια κρυμμενη αλήθεια που μας καθοδηγεί.

Πάντα πίσω απο ενα Όνειρο κρύβεται μια Πραγματικότητα!    
Άλογο

Αν δείτε στο όνειρο σας άλογα να βόσκουν ήρεμα σε κάποιο λιβάδι, σας λάβετε χαρμόσυνα μηνύματα και θα έρθει ευτυχία στη ζωή σας. Αν τα άλογα είναι ανοιχτόχρωμα, οι συνθήκες τις ζωής σας θα βελτιωθούν προς το καλύτερο. Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε άλογο και είστε αδέσμευτοι, τότε θα παντρευτείτε πολύ σύντομα. Αν είστε παντρεμένοι, να περιμένετε την γέννηση ενός παιδιού που θα φέρει χαρά στο σπίτι σας.

Αν δείτε ότι το άλογο είναι ανοιχτόχρωμο, όμορφο και γυμνασμένο, να περιμένετε ευτυχισμένες στιγμές στον έρωτα, στο γάμο ή τη σχέση σας. Αν δείτε πως ιππεύετε άλογο σε αγώνα κούρσας, θα ζήσετε έντονη ζωή, με πολλές περιπέτειες και αλλαγές. Αν δείτε δύο άλογα μαζί, αυτό είναι προμήνυμα γρήγορου αρραβώνα ή γάμου. Αν δείτε σκουρόχρωμα άλογα να καλπάζουν ελεύθερα, να περιμένετε πλούτη, ευτυχία και άνοδο σε επαγγελματικά και οικονομικά. Αν ονειρευτείτε φοράδες, να περιμένετε αρμονία και εξομάλυνση των προβλήματων στη σχέση ή το γάμο σας.

 Αν δείτε πως ιππεύετε ένα βρόμικο και αδύναμο άλογο, μην ξεκινήσετε τίποτα νέο στον επαγγελματικό τομέα και προσέξτε ανθρώπους που σας κάνουν τους φίλους. Αν δείτε πως πέφτετε από το άλογο, θα περάσετε κάποιες διακυμάνσεις σε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα. Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε ατίθασο άλογο, να περιμένετε δυσκολίες στην πραγματοποίηση των ονείρων σας. Με κόπο και επιμονή θα φτάσετε ψηλά, μετά από πολλές δυσκολίες. Αν ονειρευτείτε πως σκοτώνεται κάποιο άλογο, θα ακούσετε άσχημα νέα για την υγεία κάποιου συγγενή ή κάποιου φίλου. Αν ονειρευτείτε πολλά άλογα μαζί,  θα αποκτήσετε πολλά πλούτη. Αν δείτε λευκό άλογο, θα αποκτήσετε δόξα και φήμη κάποια στιγμή στη ζωή σας.

Αν δείτε γκρίζο άλογο, σημαίνει πως θα δυσκολευτείτε στην επίτευξη των στόχων σας και θα κάνετε πολλά λάθη. Αν ονειρευτείτε κόκκινο άλογο, προβλέπεται προαγωγή σε θέση κύρους ή αλλαγή εργασίας και μάλιστα πολύ γρήγορα. Αν δείτε μαύρο άλογο, θα έχετε τύχη στη ζωή σας, θα αποκτήσετε πλούτη, αλλά θα έρθει μια μέρα που μπορεί να καταστρέψετε εσείς οι ίδιοι όλα όσα χτίσατε. Αν δείτε ένα αδάμαστο άλογο να σας επιτίθεται, θα έχετε κακή τύχη, θα ακολουθήσουν ζημιές, οικονομικές απώλειες και εύθραστη υγεία. Αν δείτε νεκρό άλογο, σημαίνει απογοητεύσεις και αποτυχία στα σχέδια σας.

Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε άλογο κοντά σε νερό, θα έχετε πολύ καλή τύχη στη ζωή σας. Αν το νερό είναι θολό, θα έχετε μια ερωτική απογοήτευση. Ο σύντροφο σας δεν είναι ξεκάθαρος απέναντί σας. Αν δείτε πως εκπαιδεύετε και δαμάζετε πολλά άλογα να περιμένετε μια όχι καλή έκβαση της προσωπικής σας σχέσης, που θα ξεπεράσετε πολύ γρήγορα. Αν δείτε άλογα με βούλες, σημαίνει πως οι επιχειρήσεις σας θα σας αποφέρουν πολλά κέρδη. Αν δείτε 'αλογο αδύνατο, κάποιος ζηλιάρης φίλος ή γυναίκα θα σας προδώσει. Αν μια γυναίκα δει μαύρο άλογο, σημαίνει πως ο άνδρας της είναι άπιστος. Αν δείτε μια φοράδα να βόσκει ήρεμη με το πουλάρι της σε πράσινο λιβάδι, σας περιμένει ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα σας αποφέρει κέρδος.

Αν μια νέα γυναίκα δει στο όνειρο της πως ιππεύει ένα άλογο, έχοντας από πίσω κάποιο φίλο, σημαίνει πως πολλοί πετυχημένοι και καταξιωμένοι άνδρες θα την επιθυμήσουν. Αν δείτε πως ιππεύετε ασέλωτο άλογο, σημαίνει πως θα κερδίσετε πλούτη μετά από σκληρού αγώνες. Αν δείτε πως έχετε μαζί σας κι άλλους άντρες, σημαίνει πως θα έχετε γύρω σας έντιμους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν και η επιτυχία σας θα είναι εξασφαλισμένη. Αν δείτε πως περιποιείστε τη χαίτη ή την ουρά ενός αλόγου, σημαίνει πως θα γίνετε καλός οικονομολόγος ή αγρότης. Για τους ανθρώπους των γραμμάτων σημαίνει ότι προσέχουν πολύ την δουλειά τους και οι ανταγωνιστές σας νοιάζονται τις επιχειρήσεις τους με άγχος. Αν δείτε άλογα να σέρνουν οχήματα, σημαίνει πως ο πλούτος και η αγάπη βρίσκονται πολύ κοντά, αλλά αντιμετωπίζουν εμπόδια.

Αν δείτε ωραία αρσενικά άλογα, είναι σημάδι επιτυχίας και ζωής υψηλού επιπέδου. Σημαίνει ακόμη ότι θα σας επηρεάσουν άνομα πάθη. Αν δείτε πως προσπαθείτε να πεταλώσετε άλογο με πέταλο μικρότερο από το πόδι του, θα κατηγορηθείτε πως κάνατε επίβουλες συμφωνίες με ανθρώπους υπεράνω υποψίας. Αν δείτε πως κατεβαίνετε έφιππος λόφο, αναμφίβολα οι επιχειρήσεις σας θα σας απογοητεύσουν. Αν μια νέα γυναίκα δει πως ιππεύει ένα άσπρο άλογο που καλπάζει και πως την ακολουθεί κάποιος με ένα μαύρο άλογο, σημαίνει πως θα περάσει μια περίοδο ανάμεικτων συναισθημάτων λύπης και χαράς, κατά την οποία κάποιος θα προσπαθήσει να την υπονομεύσει.

Αν ανεβαίνετε ένα λόφο ιππεύοντας και το άλογο πέσει αλλά εσείς φτάσετε στην κορυφή, σημαίνει πως θα κάνετε περιουσία, αν και θα έχετε να παλέψετε με εχθρούς και με το φθόνο. Αν εσείς και το άλογο φτάσετε στην κορυφή, σημαίνει πως η κοινωνική και οικονομική σας άνοδος θα είναι μεγάλη και σταθερή. Για ένα νέο κορίτσι που θα δει πως ιππεύει ένα μαύρο άλογο, σημαίνει πως πρέπει να ζητήσει τις συμβουλές κάποιου σοφότερου. Ακόμα, κάποιες επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν σε απρόσμενο χρόνο. Το μαύρο χρώμα στα άλογα σημαίνει αναβολή αποφάσεων.

Αν δείτε ένα λεπτοκαμωμένο άλογο, σημαίνει πως κάποια αναπάντεχη δυσαρέσκεια θα παρεμβληθεί στην ευτυχία σας. Αν ονειρευτείτε πως πεταλώνετε άλογο, η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει ένα καλό και πιστό σύζυγο. Αν ονειρευτείτε πως πιάνετε και σελώνετε άλογο, σημαίνει πως θα υπάρξει καλυτέρευση στις επιχειρήσεις σας και πως θα σας πλησιάσουν πολλοί άνθρωποι.

Αν αποτύχετε να πιάσετε το άλογο, τότε η τύχη σας θα πάει στραβά. Αν ονειρευτείτε πως ένα άλογο σας κλωτσά, σημαίνει πως ο σύντροφος σας θα σας διώξει και η τύχη σας θα αλλάξει λόγω κακής υγείας. Αν δείτε πως κολυμπάτε καβάλα σε άλογο μέσα σε καθαρό νερό, η προσδοκία σας για έναν έντονο έρωτα θα γίνει πραγματικότητα. Για έναν επιχειρηματία, αυτό το όνειρο σημαίνει μεγάλο κέρδος.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: