astropedia.gr

Ονειροκρίτης & Όνειρα

Μια κοινή παρανόηση σχετικά με τα όνειρα είναι πως δεν πρόκειται για τίποτε άλλο παρά για «πράγματα της φαντασίας μας». Αντιθέτως όμως, τα όνειρα πηγάζουν από το υποσυνείδητό μας και μας φέρνουν μηνύματα από τον βαθύτερο μας εαυτό.

Πίσω από κάθε ονειρικό σύμβολο, κάθε εικόνα, κάθε αντικείμενο που βλέπουμε υπάρχει μια κρυμμενη αλήθεια που μας καθοδηγεί.

Πάντα πίσω απο ενα Όνειρο κρύβεται μια Πραγματικότητα!    
Θάλασσα

Αν δείτε θάλασσα γαλήνια, ήρεμη, αυτό σημαίνει υγεία, ευτυχία και ήσυχη ζωή. Αν είστε αρραβωνιασμένοι αυτό σημαίνει πως έτσι θα είναι και η ζωή σας με τον σύντροφο που διαλέξατε. Αν δείτε θάλασσα φουρτουνιασμένη, θα περάσετε δυσκολίες οικονομικές, στενοχώριες και ανακατώματα μεγάλα. Αν έχει μεγάλα κύματα και είναι θολή, θα σας βρουν πολλές στενοχώριες και η ζωή σας θα ταραχθεί από αναπάντεχα γεγονότα και θα έχετε απρόβλεπτες περιπέτειες. Αν την δείτε πως δεν κινείται καθόλου θα περάσετε από μεγάλες στενοχώριες εξ αιτίας της αδράνειάς και της τεμπελιάς σας.

Αν δείτε πως πέσατε μέσα στη θάλασσα και δεν πάθατε τίποτα, θα γλιτώσετε από μεγάλους κινδύνους που σας απειλούσαν. Αν σας έσπρωξαν άλλοι και γλιτώσατε, άνθρωποι τον κύκλου σας θέλουν το κακό σας, αλλά δεν θα καταφέρουν τίποτα. Αν δείτε πως πέσατε στη θάλασσα και πνιγήκατε, σας περιμένουν συμφορές μεγάλες, γιατί πήρατε δρόμο άσχημο χωρίς καμιά υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Αν δείτε πως κάνετε μπάνιο σε καθαρή, δροσερή και ήρεμη θάλασσα, σας περιμένει μεγάλη ευτυχία στην οικογένειά σας κι επιτυχία στις δουλειές σας. Για τους ανύπαντρους σημαίνει σοβαρή ερωτική κατάκτηση. Αν δείτε πως κολυμπάτε σε φουρτουνιασμένη θάλασσα, έτσι θα είναι η ζωή σας αυτόν τον καιρό, κούραση, βάσανα και στενοχώριες από αναπάντεχα γεγονότα.

Αν δείτε πως πέσατε στη θάλασσα και αφού κινδυνεύατε να πνιγείτε σας βοήθησε κάποιος ή κάποιοι, σε μια δύσκολη στιγμή σας θα σας δώσουν την ανάλογη βοήθεια για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που θα σας παρουσιαστούν. Αν δείτε πως περπατάτε επάνω στη θάλασσα και δεν βουλιάζετε, θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας, αν είστε εμπορευόμενος θα σημειώσετε μεγάλη εμπορική επιτυχία και πολλά κέρδη. Για τους ανύπαντρους σημαίνει καλό και ευτυχισμένο γάμο. Αν δείτε πως ταξιδεύετε μέσα σε μια απέραντη και ήρεμη θάλασσα, σας περιμένουν χρήματα που δεν τα είχατε υπολογίσει.

Αν δείτε πως είστε σε βάρκα και διασχίζετε τη θάλασσα, θα πετύχετε στα σχέδιά σας τόσο πολύ που δεν το περιμένατε. Γενικά θα πρέπει σημειώσετε πως αν σχεδιάζετε μια δουλειά ή ένα γάμο και δείτε θάλασσα, ανάλογα με το πώς θα δείτε την θάλασσα θα πάνε και οι δουλειές που σχεδιάζετε ή ο γάμος που θα κάνετε. Αν ψαρεύεις στη θάλασσα θα έχεις πρόταση γάμου.

Αν πνιγείς και πεθάνεις πρόσεξε γιατί η συμπεριφορά σου θα σε οδηγήσει στην καταστροφή. Αν πέφτεις στη θάλασσα για να κολυμπήσεις θα μπλεχτείς σε μια άσχημη υπόθεση χωρίς να υπάρχει λόγος. Αν κοιτάς τη θαλασσα και είναι καθαρά τα νερά της θα ακούσεις κάτι ευχάριστο για σένα, αν είναι βρώμικη όμως και με διάφορα αντικείμενα τότε είναι δυσάρεστα. Αν δεις ότι πίνεις θαλασσινό νερό θα αρρωστήσεις με το στομάχι σου.

Αν η θάλασσα είναι κυματώδης, έτσι είναι ο εσωτερικός μας κόσμος, και αυτό μεταφράζεται σε επιπλοκές και προβλήματα. Το να πέσουμε στη θάλασσα πάντα προμηνύει κάποια δυσάρεστη κατάσταση για την οποία θα φταίμε εμείς οι ίδιοι, που σημαίνει ότι έχουμε αφήσει να παρασυρθούμε από τα πάθη ή τα ένστικτά μας. Αν αφεθούμε να βυθιστούμε στη θάλασσα, σημαίνει ότι παραιτούμαστε από την προσπάθεια να αντισταθούμε σε ότι θεωρούμε αναπόφευκτο. Αλλά αν προσπαθούμε να βγούμε στην επιφάνεια και μένουμε εκεί, περιμένοντας για βοήθεια, αυτό αντανακλά την επιθυμία μας να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: