astropedia.gr

Ανεκπλήρωτη αγάπη.. ένας δρόμος σε αδιέξοδο…

Ανεκπλήρωτη αγάπη.. ένας δρόμος σε αδιέξοδο…
Ο έρωτας είναι ένας από τους μεγαλύτερους δασκάλους της ζωής μας αλλά και ένα μυστήριο, είναι τόσο σημαντικός που πολλές φορές τον ζητάμε απεγνωσμένα στην προσπάθειά μας να νιώσουμε ευτυχία και συναισθηματική πληρότητα. Τι γίνεται όμως όταν είμαστε ερωτευμένοι με κάποιον/α και αυτός/η δεν ανταποδίδει την αγάπη μας;

Η ανεκπλήρωτη αγάπη συμβαίνει όταν ένα άτομο επιθυμεί με πάθος ένα άλλο και αυτό το άτομο δεν ενδιαφέρεται. Μερικές φορές αυτό το πρόσωπο δεν έχει ιδέα ότι ο άλλος τον αγαπά. Μπορεί να νομίζουμε ότι κάτι κάναμε λάθος, τα βάζουμε με τον εαυτό μας, προσπαθούμε να διορθώσουμε τα σφάλματά μας και είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας. Όσο περισσότερο διεκδικούμε το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, τόσο περισσότερο γινόμαστε η σκιά του εαυτού μας, αποποιούμενοι την αληθινή εσωτερική δύναμή μας και πολλές φορές φτάνουμε σε εμμονή, ακόμα και την παράνοια, κάνοντας τα πάντα για να τραβήξουμε έστω και για μια στιγμή την προσοχή του/της.

Η ειρωνεία είναι ότι η ανεκπλήρωτη αγάπη έχει πολύ λίγο να κάνει με το άλλο πρόσωπο. Έχουμε εμμονή με το συγκεκριμένο πρόσωπο γιατί εμείς οι ίδιοι τον έχουμε βάλει επάνω σε ένα βάθρο και δεν θέλουμε να δούμε ποιος πραγματικά είναι. Το έχουμε μετατρέψει σε αντικείμενο λατρείας, ένα ψεύτικο είδωλο. Εφόσον στην πραγματικότητα δεν είμαστε πραγματικά σε σχέση μαζί του, πλάθουμε τους δικούς μας μύθους, πιστεύουμε ότι είναι τέλειος και φαντασιωνόμαστε ότι τα πάντα θα ήταν ιδανικά αν θα ήμασταν μαζί του.

Η δύναμη του πάθους που δημιουργείται από την ανεκπλήρωτη αγάπη οφείλεται στο γεγονός ότι όλα γίνονται στον κόσμο της φαντασίας μας, δεν υπάρχει λογική και συνειδητοποίηση της πραγματικότητας. Στις πραγματικές σχέσεις όμως, οι άνθρωποι αγαπιούνται αλλά και εκφράζουν τις επιθυμίες τους. Συζητούν, κάνουν έρωτα, ανταλλάσσουν παθιασμένα λόγια αγάπης. Στον κόσμο της φαντασίας, αυτό ποτέ δεν θα συμβεί. Η ανεκπλήρωτη αγάπη είναι στην πραγματικότητα μια μορφή εθισμού. Ένα όνειρο που φέρνει στην επιφάνεια τρυφερά και παθιασμένα  συναισθήματα τα οποία όμως δεν μπορούν να μας δώσουν τη χαρά και την ευτυχία που όλοι μας επιθυμούμε.

Από πνευματική άποψη, με αυτό το πρόσωπο έχουμε μια σχέση από προηγούμενες ζωές, δηλαδή έχουμε ζήσει μαζί σε μια άλλη ζωή, έτσι ώστε σε αυτή τη ζωή αισθανόμαστε απίστευτα οικεία. Κολλημένοι όμως σε ένα παρελθόν, μπορεί να εμποδίσει την ανάπτυξη της ψυχής μας σε αυτή τη ζωή. Πρέπει να σώσουμε τον εαυτό μας, να διεκδικήσουμε τη δική μας δύναμη, αναγνωρίζοντας ότι έχουμε περιέλθει σε μια αρνητική κατάσταση εξαιτίας της γοητείας αυτού του ατόμου, ο οποίος όμως δεν είναι πρόθυμος να κάνει ό, τι χρειάζεται για να μας ανταποδώσει την αγάπη του. Με αυτόν τον τρόπο, θα απελευθερωθούμε και έτσι θα μπορέσουμε να      
    
ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Η Αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει να πλησιάσεις και πάλι το πρόσωπο που αγαπάς.
Πότε λοιπόν είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για να κάνεις επανασύνδεση;
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699          

Ανεκπλήρωτη αγάπη και Αστρολογία
Αν ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε δυσαρμονική όψη στο γενέθλιο χάρτη σου με τον  Ήλιο, τη Σελήνη ή την Αφροδίτη, τα πράγματα μπορεί να γίνουν λίγο ομιχλώδη στην αγάπη και μπορεί να βιώσεις στη ζωή σου κάποια στιγμή έναν έρωτα που δεν οδηγεί πουθενά. Τα συναισθήματά σου μπορεί να είναι συγκεχυμένα, τα μηνύματα που στέλνεις προκαλούν σύγχυση. Ο Ποσειδώνας κυβερνά το ρομαντισμό αλλά και το ψέμα, έτσι ίσως βιώσεις εξαπάτηση, απογοήτευση, ακόμα και κατάθλιψη εξαιτίας κάποιου ατόμου που σου στέλνει μπερδεμένα συναισθήματα.
       
Νιώθεις να βρίσκεσαι σε έναν εντελώς άλλο κόσμο, μια διαφορετική διάσταση.
Ο Ποσειδώνας σε κάνει να περπατάς ανάμεσα σε δύο κόσμους, ο ένας βασίζεται στην πραγματικότητα και σε απτά γεγονότα και ο άλλος στο όνειρο και την φαντασία. Δεν μπορείς να κατανοήσεις τι είναι πραγματικό και τι όχι, περνάς μια συναισθηματική δοκιμασία πλάθοντας με τη φαντασία σου ανέφικτες καταστάσεις. Παρασύρεσαι από τη γοητεία και την υπνωτική ενέργεια του Ποσειδώνα και στο τέλος καταλήγεις να είσαι το θύμα, αφού δεν μπορείς να αναλάβεις την ευθύνη για τις δικές σου κακές επιλογές. Αυτή η αυτοθυσία σου σε φτάνει στο σημείο να παραιτείσαι από οτιδήποτε προκειμένου να είσαι μαζί με το αντικείμενο του πόθου σου.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να βάλεις τη λογική σου και να δεις την πραγματικότητα, να κατανοήσεις το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα σου και πως θα μπορούσες να απαλλαγείς από αυτό το άτομο το οποίο στην ουσία δεν μπορεί να σου προσφέρει την ευτυχία που αναζητάς, παρά μόνο πόνο και θλίψη. Ο Ποσειδώνας κρύβει την αλήθεια και στη συνέχεια, κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη, που συντρίβει και θλίβει το άτομο.
 
Πώς μπορείς να απελευθερωθείς από έναν ανεκπλήρωτο έρωτα;
 
  • Αποδέξου ότι ο έρωτας δεν είναι συνήθως μια συνειδητή απόφαση. Έτσι, αν ένα άτομο γνωρίζει ότι τον αγαπάς, αλλά δεν αισθάνεται το ίδιο για σένα, μην το βλέπεις ως προδοσία ή εξαπάτηση. Τα συναισθήματα δεν εκβιάζονται γι’ αυτό μην το πάρεις προσωπικά.
  • Εάν αισθάνεσαι πόνο ή ακόμα και κατάθλιψη, αυτό συμβαίνει γιατί νομίζεις υποσυνείδητα ότι χρειάζεσαι την αγάπη αυτού του ατόμου, ώστε να είσαι ευτυχισμένος.
  • Απομακρύνσου. Δεν θέλεις να είσαι κοντά σε κάποιον που δεν σε θέλει, δεν είναι υγιές. Μην ακούς τις συμβουλές τρίτων προσώπων, κάποιοι θα μπορούσαν να προσπαθήσουν να σε πείσουν για το αντίθετο. Απλά προσπάθησε να ξεφύγεις για λίγο. Μην πας σε χώρους όπου ξέρεις ότι πάει κι αυτός/η, και αν έχεις κάποια αναγκαστική επαφή (όπως στην εργασία) κράτησε απόσταση. Προβληματίσου  σχετικά με την κατάσταση και μάθε περισσότερα για τον εαυτό σου.
  • Αποδέξου την άνευ όρων αγάπη. Αν αισθάνεσαι ότι πραγματικά αγαπάς αυτό το πρόσωπο, τότε ίσως μπορείς να τον αγαπάς άνευ όρων. Αυτό θα το συνειδητοποιήσεις όταν πραγματικά νιώθεις ευτυχισμένος για κείνον, ακόμη και αν η ευτυχία του δεν σε συμπεριλαμβάνει. Με την άνευ όρων αγάπη, δεν υπάρχει καμία αίσθηση πόνου και προδοσίας, επειδή η ευτυχία σου απορρέει από αυτά που δίνεις και όχι από αυτά που παίρνεις.
  • Άφησε ελεύθερα τα συναισθήματά σου, αποδέξου τον πόνο και τη θλίψη σου, αυτό θα μπορούσε ακόμη και να σε βοηθήσει να αισθανθείς καλύτερα. Φρόντισε μόνο να μην σταθείς στην αρνητικότητα για πολύ καιρό και κάνε κάτι διασκεδαστικό, σκέψου αισιόδοξα και λογικά. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές τα συναισθήματα δεν μπορούν να είναι αμοιβαία. Αυτό δεν πρέπει να σε απογοητεύσει, σκέψου ότι  υπάρχουν πολλοί άλλοι άνθρωποι που θα σε βρουν ελκυστικό, πνευματικά, σωματικά, συναισθηματικά. Θα πρέπει να αποδεχθείς την κατάσταση και να προχωρήσεις μπροστά, κατανοώντας ότι αυτό το πρόσωπα απλά δεν ήταν για σένα, δεν ήταν καρμικό να είστε μαζί και ότι υπάρχει κάποιος άλλος που σε περιμένει.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter