astropedia.gr

Αριθμολογία Μαρτίου: Ψυχολογικός πόλεμος, αλλά επιτυχίες στα πρακτικά ζητήματα!

Αριθμολογία Μαρτίου: Ψυχολογικός πόλεμος, αλλά επιτυχίες στα πρακτικά ζητήματα!
Οι αριθμολογικές τάσεις του μήνα από τον Athan
Καλό μήνα σε όλους και όλες.

Ένας σχετικά δύσκολος και αρκετά πιεστικός μήνας ξεκινάει, τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο όμως και σε πρακτικό. Αρχίζει μια περίοδος που τα πράγματα φαίνονται να σοβαρεύουν και οι επιδιώξεις μας γίνονται πιο συγκεκριμένες και πιο πρακτικές ή κυριολεκτικές και ταυτόχρονα η τριβή με την πραγματικότητα αυξάνεται και συναντάμε περισσότερα εμπόδια και καθυστερήσεις. Ο χρόνος που χρειάζεται για να πετύχουμε κάτι είναι μεγαλύτερος ή κυλάει πιο αργά και αυτό μας δημιουργεί αισθήματα κόπωσης, αγανάκτησης και ανυπομονησίας. Δεν είναι απαραίτητα αρνητικός μήνας, απλά χρειάζεται περισσότερο υπομονή. Τα θέματα που έχουν στρωθεί καλά από την αρχή και στα οποία έχουμε κινηθεί μέχρι τώρα λογικά και προσέχοντας τις λεπτομέρειες, αυτόν τον μήνα θα προχωρήσουν. Είναι μήνας που ευνοεί περισσότερο τις σοβαρές σχέσεις με σταθερή βάση και όχι τόσο το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
Προσοχή σε εντάσεις και δυσκολίες στις 7, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 18, 19, 22 και στις 29 του μήνα.

Αισθηματικά

Ο μήνας ευνοεί περισσότερο τις σταθερές σχέσεις και δίνει την δυνατότητα στα ζευγάρια που είναι αρκετό καιρό μαζί να συζητήσουν πρακτικά και να δουν μαζί το μέλλον της σχέσης τους ή να λύσουν ζητήματα και διαφορές που υπάρχουν με εποικοδομητικό και πρακτικό τρόπο. Οι σχέσεις που έχουν διάρκεια στον χρόνο και δεν είναι φρέσκιες μπορούν τώρα να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο. Από την άλλη οι σχέσεις που είναι σχετικά φρέσκιες ή αυτές που δημιουργούνται αυτόν τον μήνα δεν προχωράνε σωστά γιατί επικρατεί περισσότερο η ανάγκη της δέσμευσης ή του ξεκάθαρου στοιχείου, κάτι που βάζει σε δεύτερη μοίρα το πάθος και τον ερωτισμό ή την απλή χαρά που χρειάζεται μια σχέση στα πρώτα της βήματα.
Οι ημέρες που κινούν τα θέματα του έρωτα είναι στις 2, 7, 8, 11, 16, 17, 20, 25, 26 και στις 29 του μήνα.

Επαγγελματικά

Ο μήνας είναι κατάλληλος για να εξετάσουμε και να εργαστούμε πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρησή μας και να εντοπίσουμε τι ακριβώς πάει στραβά ή να βρούμε τρόπους για να γίνουμε πιο αποδοτικοί στην εργασία μας και να οργανωθούμε καλύτερα. Αυτόν τον μήνα μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικότεροι στην εργασία μας, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως όλα θα γίνουν χωρίς μόχθο. Αντιθέτως ο μήνας έχει κούραση και πολλή δουλειά, φόρτο εργασίας και μικροπροβλήματα που θα εμφανίζονται για να μας καθυστερούν και να μας εκνευρίζουν. Όμως αν εστιάσουμε με αποφασιστικότητα στο αποτέλεσμα, θα έχουμε θετική έκβαση και θα πάρουμε υλική και ηθική ικανοποίηση. 
Οι ημέρες που κινούν τα θέματα της εργασίας είναι στις 6, 9, 10, 15, 18, 19, 24, 27 και 28 του μήνα.

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1
Το κλίμα αλλάζει και το σενάριο της ζωής σου σε βάζει να πρωταγωνιστείς αυτόν τον μήνα σε ταινία δράσης, με ζωντανούς διαλόγους και σκηνές που αλλάζουν γρήγορα. Ο μήνας σου δίνει ευκαιρίες να αλλάξεις πολλά από τα πράγματα που έχουν βαλτώσει και να βρεις τρόπους να ξεπεράσεις την έλλειψη γεγονότων που σε πάνε παρακάτω. Ευμετάβλητος και κινητικός μήνας, θέτει σε κίνηση θέματα που άπτονται του επαγγελματικού σου και κινεί διαδικασίες αλλαγής και εξέλιξης. Στο προσωπικό κομμάτι, αν είσαι μόνος είναι μήνας που μπορείς να γνωρίσεις κάποιον με τον οποίο θα περάσεις όμορφα. Μην επενδύσεις ακόμη συναισθηματικά γιατί όλα μπορεί να αλλάξουν. Αν είσαι σε σχέση θα αντιμετωπίσεις την ανάγκη ελευθερίας που έχεις εσύ ή και ο σύντροφος.
Ευνοϊκές ημέρες: Στις 7, από 18 έως 24 και στις 26.
Δύσκολες ημέρες: 6, 8, 9, 11, 14, 17 και 28.
Επαγγελματικά: 5, 8, 9, 14, 17, 18, 23, 26 και 27
Αισθηματικά: 6, 7, 10, 15, 16, 19, 24, 25 και 28

Θεμέλιος λίθος 2
Τα πράγματα σοβαρεύουν λίγο και καλείσαι να αντιμετωπίσεις ευθύνες, υποχρεώσεις, χρονικά περιθώρια και βασικές ανάγκες. Ο μήνας σε φέρνει αντιμέτωπο με θέματα οικονομικά και καλείσαι να φέρεις την ισορροπία στο σπίτι σου ή ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους λειτουργώντας ως διαμεσολαβητής. Στα αισθηματικά σου θέματα είναι ο μήνας που μπορεί να δημιουργηθεί μια ρωγμή στην σχέση σου, την οποία χρειάζεται να θεραπεύσεις άμεσα. Αν βέβαια έχεις μέσα σου πάρει την απόφαση ότι η σχέση στην οποία βρίσκεσαι δεν σε καλύπτει πλέον, τότε ο Μάρτης είναι ο κατάλληλος μήνας για να οδηγήσεις τα πράγματα σε πάγωμα, απομάκρυνση ή και για να χωρίσεις αν το επιθυμείς. Στα επαγγελματικά σου θέματα από την άλλη η περίοδος σου δίνει αρκετές αρμοδιότητες και ευθύνες και σε κάνει να δουλεύεις περισσότερες ώρες από το κανονικό.
Ευνοϊκές ημέρες: Στις 6, από 17 έως 23 και στις 25
Δύσκολες ημέρες: 5, 7, 8, 10, 13, 16 και 27.
Επαγγελματικά: 4, 7, 8, 13, 16, 17, 22, 25 και 26.
Αισθηματικά: 5, 6, 9, 14, 15, 18, 23, 24 και 27.

Θεμέλιος λίθος 3
Ο μήνας είναι δημιουργικός, αλλά όχι απαραίτητα ευχάριστος. Φέρνει στο προσκήνιο θέματα από το παρελθόν στα οποία τώρα εσύ χρειάζεται να δώσεις τις τελικές λύσεις για να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω χωρίς να μεταθέτεις πια τις λύσεις σε αυτά που σε ενοχλούν για αργότερα. Μέσα από την αντιμετώπιση του παρελθόντος μπορείς όμως να δεις ένα κομμάτι από τον εαυτό σου στο μέλλον. Το μέλλον πάντα πλάθεται με υλικά από το παρελθόν, μην το ξεχνάς αυτό. Στα αισθηματικά σου μπορεί να σε απασχολήσουν υποψίες και σκιές, κρυμμένα πράγματα και μυστικά που κρύβεις εσύ ή που υποψιάζεσαι για τον σύντροφό σου. Μια λογική συζήτηση με ψυχραιμία είναι αυτό που χρειάζεται στην περίπτωση. Στα επαγγελματικά σου ζητήματα ο μήνας σου δίνει ευκαιρίες να εφαρμόσεις ιδέες που δουλεύονται στο μυαλό σου εδώ και κάποιο διάστημα και να ανανεώσεις τον τρόπο που κυλά η καθημερινότητα στην εργασία σου. Αν το χρειάζεσαι μπορείς να λείψεις κάποιες μέρες, με άδεια από τον διευθυντή σου ή από την σημαία.
Ευνοϊκές ημέρες: Στις 5, από 16 έως 22 και στις 24.
Δύσκολες ημέρες: 4, 6, 7, 9, 12, 15 και 26.
Επαγγελματικά: 3, 6, 7, 12, 15, 16, 21, 24 και 25.
Αισθηματικά: 4, 5, 8, 13, 14, 17, 22, 23 και 26.

Θεμέλιος λίθος 4

Ο μήνας είναι δυναμικός και αν μπορέσεις να διαχειριστείς τα γεγονότα με υπομονή και στωικότητα και παράλληλα καταφέρεις να είσαι πρακτικός και αποτελεσματικός, τότε θα μπορέσεις να δεις αποτελέσματα και να πεις ότι στο τέλος ο κόπος άξιζε. Δεν είναι όλα ρόδινα, θα συναντήσεις αρκετές δυσκολίες και καθυστερήσεις και μερικές φορές θα νοιώθεις ότι ο χρόνος δεν κυλά ή ότι οι άλλοι βαριούνται να κινηθούν για να κάνουν κάτι που είναι τόσο πολύ απλό. Στα επαγγελματικά σου μπορείς να περιμένεις επιτυχία και επιβεβαίωση ή επιπλέον χρήματα, ενώ στα αισθηματικά σου, ο μήνας δεν είναι απαραίτητα ο πιο ρομαντικός του έτους, ωστόσο μπορείς να δεις ευχάριστες και θετικές εξελίξεις.
Ευνοϊκές ημέρες: Στις 4, από 15 έως 21 και στις 23.
Δύσκολες ημέρες: 3, 5, 6, 8, 11, 14 και 25.
Επαγγελματικά: 2, 5, 6, 11, 14, 15, 20, 23 και 24.
Αισθηματικά: 3, 4, 7, 12, 13, 16, 21, 22 και 25.

Θεμέλιος λίθος 5
Ο μήνας έχει την αίσθηση της ολοκλήρωσης θεμάτων που σε απασχολούν καιρό. Είναι μια περίοδος που σιγά-σιγά τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν στην θέση τους και να δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο. Η αίσθηση που μπορεί να επικρατεί είναι βέβαια αυτή του αποχωρισμού ή του τέλους, αλλά γρήγορα θα αντικατασταθεί από την αίσθηση της προσμονής του καινούργιου που έρχεται στην ζωή σου για να πάρει την σκυτάλη των εξελίξεων. Στα αισθηματικά σου ο μήνας σε κάνει λαμπερό και μαγνητικό και προσελκύεις το ενδιαφέρον από πολλές πλευρές, ενώ στα επαγγελματικά σου η τάση που δημιουργείται είναι να ανοιχτείς περισσότερο είτε γιατί οι πελάτες σου αυξάνονται είτε γιατί το όνομά σου και η δουλειά σου αποκτούν αναγνώριση και εμβέλεια. 
Ευνοϊκές ημέρες: Στις 3, από 1 έως 20 και στις 22.
Δύσκολες ημέρες: 2, 4, 5, 7, 10, 13 και 24.
Επαγγελματικά: 1, 4, 5, 10, 13, 14, 19, 22 και 23.
Αισθηματικά: 2, 3, 6, 11, 12, 15, 20, 21 και 24.

Θεμέλιος λίθος 6
Δυναμικός και θετικός μήνας για σένα και για τα σχέδιά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να διεκδικήσεις περισσότερο αυτά που θες και έχει ανάγκη και να κάνεις τα πρώτα βήματα για κάτι καινούργιο, χωρίς ανασφάλεια και χωρίς πολλά εμπόδια. Η ορμητική ενέργεια γύρω σου σε οδηγεί σχετικά γρήγορα στα πρώτα αποτελέσματα και ένα καινούργιο κεφάλαιο της ζωής σου ξεκινά αυτόν τον μήνα με δυναμική ενέργεια. Στα αισθηματικά σου ο μήνας σου δίνει το προβάδισμα και αν είσαι μόνος μπορείς να ξεκινήσεις μια καλή σχέση με προοπτικές η οποία όμως, στην αρχή τουλάχιστον, θα κινηθεί με αργούς ρυθμούς, ενώ αν είσαι σε  σχέση μπορείς να την ανανεώσεις πρακτικά και αποτελεσματικά. Στα επαγγελματικά σου το διάστημα σου δίνει πολλές ευκαιρίες για εξέλιξη. 
Ευνοϊκές ημέρες: Στις 2, από 13 έως 19 και στις 21.
Δύσκολες ημέρες: 1, 3, 4, 6, 9, 12 και 23.
Επαγγελματικά: 3, 4, 9, 12, 13, 18, 21 και 22.
Αισθηματικά: 1, 2, 5, 10, 11, 14, 19, 20 και 23.

Θεμέλιος λίθος 7
Συναρπαστικός μήνας με πολλά ερεθίσματα και πολλές αισθήσεις που θα χρειαστεί να τις αποκωδικοποιήσεις και να τις επεξεργαστείς συνειδητά για να βγάλεις άκρη. Η ψυχική σου σφαίρα φορτίζεται έντονα και συναισθήματα και σκέψεις μπερδεύονται ευχάριστα και σε οδηγούν σε εμπειρίες που σε φορτίζουν. Είναι ο μήνας που δεν πρέπει να είσαι παθητικός, αλλά να διαχωρίσεις μέσα σου και να καταστήσεις σαφές πρώτα σε σένα και μετά στους άλλους τι είναι αυτό που θες και τι είναι αυτό που δεν θες. Αυτή την περίοδο καλείσαι να διαχωρίσεις τις πραγματικές ανάγκες σου από αυτές που πλάθει το μυαλό σου. Στο επαγγελματικό σου κομμάτι να περιμένεις εξελίξεις και ίσως μια νέα συνεργασία αρχίζει να υλοποιείται, ενώ στο προσωπικό σου κομμάτι τα συναισθήματα είναι αυτά που σε οδηγούν.
Ευνοϊκές ημέρες: Την 1η, από 12 έως 18 και στις 20.
Δύσκολες ημέρες: 2, 3, 8, 11, 12, 17, 20 και 21.
Επαγγελματικά: 2, 3, 8, 11, 12, 17, 20 και 21.
Αισθηματικά: 1, 4, 9, 10, 13, 18, 19 και 22.

Θεμέλιος λίθος 8

Πολλά πράγματα μπορούν να μπουν σε τάξη αυτόν τον μήνα και εσύ να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τα δεδομένα που έχεις στο χέρι σου και με τα οποία καλείσαι να προχωρήσεις και να κινηθείς. Είναι ένας αρκετά κινητικός, δραστήριος και γεμάτος εξελίξεις μήνας, με βασικό χαρακτηριστικό την επικοινωνία και τις συνεννοήσεις. Λαμβάνεις νέα που περίμενες και ξέρεις τώρα πώς να κινηθείς. Στα αισθηματικά σου η περίοδος σε κάνει να θέλεις να είσαι πιο ερωτικός και πιο εκφραστικός με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι μόνος τώρα είναι πιο εύκολο να κινηθείς προς πρόσωπα και να εκδηλώσεις τις προθέσεις σου.  Στα επαγγελματικά σου ζητήματα ο μήνας σε ευνοεί αρκεί να είσαι έτοιμος να αναλάβεις περισσότερη δουλειά ή να κινηθείς σε ένα διαφορετικό πεδίο εργασίας από ό,τι μέχρι τώρα.
Ευνοϊκές ημέρες: Από 11 έως 17 και στις 19.
Δύσκολες ημέρες: 1, 2, 7, 10, 11, 16, 19 και 20.
Επαγγελματικά: 1, 2, 7, 10, 11, 16, 19 και 20.
Αισθηματικά: 3, 8, 9, 12, 17, 18 και 21.

Θεμέλιος λίθος 9
Ένας δύσκολος μήνας που δεν θα σε αφήσει όμως χωρίς αποτέλεσμα, αν επιμείνεις και δεν αφήσεις τις δυσκολίες να σε καταβάλουν και να σε ρίξουν ψυχολογικά ή σωματικά.  Σίγουρα αυτή την περίοδο χρειάζεσαι ξεκούραση. ανάπαυση σώματος και ηρεμία μυαλού. Φρόντισε να πάρεις τον χρόνο σου όποτε το χρειάζεσαι για να το κάνεις αυτό και μην φορτώνεις το μυαλό σου με πολλά. Το περιβάλλον σου, οικογενειακό, φιλικό και εργασιακό θα σε χρειαστεί και εσύ θα πρέπει να είσαι παρών για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες που προκύπτουν.  Στα αισθηματικά σου ζητήματα είναι περίοδος που θα γίνουν ξεκαθαρίσματα, αν και εσύ θα θελήσεις να κρατήσεις σταθερές τις καταστάσεις.
Ευνοϊκές ημέρες: Από 10 έως 16 και στις 18.
Δύσκολες ημέρες: 1, 6, 9, 10, 15, 18 και 19.
Επαγγελματικά: 1, 6, 9, 10, 15, 18 και 19.
Αισθηματικά: 2, 7, 8, 11, 16, 17 και 20.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: