astropedia.gr

Αριθμολογία Φεβρουαρίου

Αριθμολογία Φεβρουαρίου
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan 
 
Ο δεύτερος μήνας του έτους είναι απαιτητικός και έχει κανόνες, όρια, προθεσμίες και κούραση. Συναισθηματικές δυσκολίες και εντάσεις που έχουν την ρίζα τους σε ανικανοποίητες επιθυμίες χρωματίζουν τις σχέσεις μας αυτόν τον μήνα, κατά τον οποίο χρειάζεται φυσικά υπομονή και ψυχραιμία, καθώς δεν είναι εύκολο να αλλάξουμε τα πράγματα. Η περίοδος είναι πιο θετική για τα επαγγελματικά ζητήματα, αν και πάλι παρατηρούμε εκνευριστικές καθυστερήσεις ή βιώνουμε πίεση μέσα από υπερβολικό φόρτο εργασίας και τα πράγματα που πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα. Παρότι κουραστικός ο μήνας είναι κατάλληλος για να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις, για να ελέγξουμε το έδαφος που υπάρχει κάτω από τα πόδια μας προτού κάνουμε  μια σημαντική αλλαγή που σκεφτόμαστε να κάνουμε και για να τακτοποιήσουμε λεπτομέρειες και εκκρεμότητες, κυρίως πρακτικής φύσης. Ο χρόνος κυλάει πιο αργά αυτόν τον μήνα και καλό είναι να μην βιαζόμαστε και να εστιαζόμαστε πρακτικά στο εδώ και τώρα και στην αξία που κρύβει κάθε μικρή στιγμή. 
 


Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα; 

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις. 
 
Θεμέλιος λίθος 1
Ανατρεπτικός μήνας που χρειάζεται υπομονή, αυτοσυγκράτηση και σωστή διαχείριση της ενέργειας και του χρόνου σου. Από την μια το γενικότερο κλίμα σε βάζει σε διαδικασία να ασχοληθείς με λεπτομέρειες και να επιμείνεις σε θέματα που ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί και απαιτούν την προσοχή σου. Από την άλλη η τάση που αναπτύσσεται μέσα σου έχει να κάνει με το να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να κάνεις καινούργια βήματα σε δρόμους που σε ανανεώνουν και σε εξιτάρουν. Μην λειτουργήσεις παρορμητικά και φρόντισε να διατηρήσεις τις ισορροπίες που χρειάζονται. Καινούργια πρόσωπα στην ζωή σου από αυτόν τον μήνα και καινούργιες ευκαιρίες σε πολλά επίπεδα. 
 
Θεμέλιος λίθος 2
Είτε λόγω εσωτερικής εξέλιξης είτε επειδή οι περιστάσεις σε αναγκάζουν, αυτόν τον μήνα είσαι πιο συνειδητός στις πράξεις και στις αποφάσεις που παίρνεις και γενικότερα στο πώς οδηγείς και κατευθύνεις την ζωή σου. Αυτή την περίοδο χρειάζεται να διατηρήσεις τις ισορροπίες, αλλά ταυτόχρονα να μην υποχωρήσεις από τις θέσεις σου και να μην θυσιάσεις αυτό που έχεις πετύχει μέσα από την υπομονή σου και τον μόχθο σου. Η περίοδος φέρνει μπροστά σου οικονομικά ζητήματα και θέματα με οικογενειακές ή στενές σχέσεις και θα μπορέσεις να τα φέρεις εις πέρας και να πετύχεις αυτό που θες. 
 
Θεμέλιος λίθος 3
Η δημιουργικότητα παίρνει καινούργιες διαστάσεις και αυτόν τον μήνα μπορείς να δεις τον εαυτό σου να λειτουργεί εντελώς διαφορετικά και χωρίς πολλά εμπόδια. Υλοποιείς σχέδια, θέτεις σε εφαρμογή ιδέες τις οποίες τις έχεις σκεφτεί ήδη καλά και τώρα έρχεται η ώρα για να τις υλοποιήσεις. Καλός μήνας για επαγγελματικά ζητήματα, για συμφωνίες και συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε καλά αποτελέσματα, αν και στα προσωπικά ζητήματα ο μήνας, χωρίς να φέρνει σώνει και καλά εμπόδια, δεν βοηθά να αλλάξουν οι καταστάσεις. Προσοχή σε παράλληλες σχέσεις ή σε αδιέξοδες καταστάσεις. 
 
Θεμέλιος λίθος 4
Ο μήνας αυτός παγιώνει καταστάσεις και ξεκαθαρίζει το τοπίο με αποτέλεσμα να ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι. Είναι διάστημα που υπόσχεται επιτυχίες και μπορείς, κυρίως σε επαγγελματικά ή πρακτικής φύσεως ζητήματα, να κινηθείς αποφασιστικά και να οδηγήσεις τις εξελίξεις στην κατεύθυνση που επιθυμνείς, αλλά σε προσωπικά ζητήματα, ο μήνας δεν είναι ο πιο ρομαντικός και ζωντανός που έχεις ζήσει. Χρειάζεται υπομονή και λογική επεξεργασία των αισθηματικών καταστάσεων για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.    

Θεμέλιος λίθος 5
Είναι ένας καλός μήνας για να μπορέσεις να απελευθερωθείς από παλιά πρότυπα και μοτίβα εκδήλωσης και να υιοθετήσεις νέου τρόπους διαχείρισης της πραγματικότητας, των εξελίξεων και της ίδιας σου της  ζωής. Αυτό που δεν είναι ωφέλιμο και χρήσιμο φεύγει και δημιουργείται νέος χώρος για να έρθουν ευκαιρίες, νέα πρόσωπα και για να ανανεωθείς πλήρως και σε όλα τα επίπεδα.          
 
Θεμέλιος λίθος 6
Δυναμική αρχή σε πολλά θέματα φέρνει αυτός ο μήνας και κυρίως σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Το επόμενο διάστημα σε οδηγεί στο να κινηθείς αποφασιστικά και ξεκάθαρα και να θέσεις τους όρους που καταλαβαίνεις ότι χρειάζονται για να μπορέσει να λειτουργήσει καλύτερα μια σχέση ή μια συνεργασία σου. Καλός μήνας επίσης για να σκεφτείς μια μακροπρόθεσμη επένδυση των χρημάτων σου ή να ξεκινήσεις κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο που θα σου δώσει βάσεις για το μέλλον. 
 
Θεμέλιος λίθος 7
Συναισθηματικά φορτισμένος και έντονος μήνας κατά τον οποίο θα βρεθείς αρκετές φορές στο σημείο να νοιώσεις ότι δεν πάει άλλο και πως κάτι πρέπει να κάνεις. Το διάστημα χρειάζεται ψυχραιμία και λογική επεξεργασία των δεδομένων που τρέχουν και οι αποφάσεις που θα πάρεις χρειάζεται να είναι μελετημένες και σίγουρες. Σε απασχολούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου, την αισθηματική σου ζωή, την ασφάλεια που νοιώθεις ή που χρειάζεσαι να νοιώσεις και η υγεία σου.
 
Θεμέλιος λίθος 8
Εκφραστική, εκδηλωτική και δημιουργική περίοδος που θα σε βοηθήσει να προωθήσεις ιδέες και σχέδια που έχεις, είτε αυτά αφορούν επαγγελματικά ζητήματα είτε έχουν να κάνουν με την προσωπική σου ζωή. Ο μήνας σου δίνει ευκαιρίες να μιλήσεις πιο ανοιχτά για τις επιθυμίες σου, τα όνειρά σου και τα θέλω σου και βλέπεις θετικά αποτελέσματα και την στάση των άλλων να αλλάζει προς εσένα. Είναι ένας καλός μήνας που μπορεί να σε πάει ένα βήμα παραπέρα, μην σπαταλήσεις τον χρόνο και την ενέργειά σου σε πράγματα που δεν θέλεις και που δεν δίνουν νόημα στην ζωή σου.
 
Θεμέλιος λίθος 9
Μήνας που θέλει λίγη προσοχή στο πώς μιλάς, κινείσαι, συμπεριφέρεσαι και ουσιαστικά στο πώς αποφασίζεις και στο πώς επιθυμείς να δράσεις. Αυτή την περίοδο είναι πιο εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και να ξεσπάσουν καταστάσεις από εκεί που δεν υπήρχαν, καθώς δεν θα κρατηθείς σε μερικές περιπτώσεις να ρίξεις λάδι στην φωτιά σε θέματα που σε καίνε ή που καίνε κάποιον άλλον.  Εστιάσου περισσότερο στην δουλειά σου ή στα πρακτικά ζητήματα της ζωής σου και άφησε τους άλλους να λένε ό,τι θέλουν. 
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: