astropedia.gr

Αριθμολογία Σεπτεμβρίου: Η μαγεία στην δράση!

Αριθμολογία Σεπτεμβρίου: Η μαγεία στην δράση!
Καλό μήνα σε όλους!
Οι αριθμολογικές τάσεις του Σεπτεμβρίου από τον Athan.

Ένας σημαντικός και δυναμικός μήνας αρχίζει και με αυτόν μπαίνουμε στο φθινόπωρο, αποχαιρετώντας σιγά-σιγά ενα καυτό από όλες τις πλευρές καλοκαιρι. Ο μήνας αριθμολογικά σφραγίζεται από τον αριθμό 8 ο οποίος συνδέεται και ενισχύει την ετήσια αριθμολογική δόνηση που είναι επίσης 8. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε μπροστά μας μια δυναμική περίοδο όπου η έμφαση θα πέσει στα επαγγελματικά και στις συμφωνίες που θα γίνουν ή στις συνεργασίες που θα διαλυθούν γιατί δεν εξυπηρετούν πλέον το όραμα για συνέχεια. Ο αριθμός 8 συνδέεται επίσης με την κλειστά κυκλώματα αλλά και με το κάρμα και πολλά γεγονότα θα έχουν τον χαρακτήρα του αναπόφευκτου και του μοιραίου.

Για να έχετε πληρέστερη εικόνα του μήνα δείτε επίσης:
Οικονομικά-Επαγγελματικά
Ένας μήνας που θα έχουμε εξελίξεις σε σχέση με οικονομικά ζητήματα που αφορούν σε παγκόσμια θέματα, σε θέματα της χώρας μας αλλά και ζητήματα που μας επηρεάζουν ατομικά. Κατάλληλος μήνας να αρχίζουμε να εφαρμόζουμε και να θέτουμε σε πράξη τις ιδέες που συλλάβαμε και τα σχέδια που οργανώσαμε το προηγούμενο διάστημα ώστε να αρχίσουμε να έχουμε οικονομικά και επαγγελματικά οφέλη και εξελίξεις.

Αισθηματικά

Η πιθανή εργασιομανία αυτού του μήνα ίσως να μη δώσει το προβάδισμα στις σχέσεις ή να στερήσει τον χρόνο από τους συντρόφους να είναι μαζί. Ο μήνας όμως μπορεί να ενώσει τα ζευγάρια αν αρχίσουν να εργάζονται μαζί για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού μέσα στην σχέση. Γενικότερα πάντως δεν είναι ο πιο ερωτικός μήνας του έτους για σχέσεις και γνωριμίες, παρότι δεν αποκλείεται οι γνωριμίες που θα συμβούν αυτόν τον μήνα να έχουν έναν τόνο μοιραίο και αναπόφευκτο.

Κόκκινες ημέρες-Stop!

Οι ημέρες του μήνα που χρειάζονται προσοχή γιατί η ενέργεια κινείται έντονα και μπορεί να δώσει εντάσεις, παρεξηγήσεις, αναστάτωση και παρανοήσεις που δε θέλεις είναι για τον Σεπτέμβριο στις 2, 5, 11, 13, 14, 16 (πολύ έντονη), 19, 23 και 27.

Πράσινες ημέρες-Just Do It!
Ιδιαίτερα θετικές και ενεργειακά δυνατές μέρες αυτόν τον μήνα είναι από 4 έως 12 και πάλι από 21 έως 29. Οι παραπάνω ημέρες δεν είναι απαραίτητα ευχαριστες και χαλαρές, είναι όμως πολύ εποικοδομητικές, εκμεταλλεύσου τες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Ερωτικές ημέρες-Feel the Love!

Κάθε ημέρα είναι ημέρα για να νοιώσουμε την αγάπη, αλλά αριθμολογικά μέσα στον μήνα υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες που ευνοούν τα αισθηματικά σου, είτε για να συζητήσεις θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν και τα οποία εμποδίζουν την σχέση είτε για να τονίσεις περισσότερο το ερωτικό στοιχείο με τον σύντροφό σου και να ανανεώσεις την σχέση σου. Φυσικά αυτές οι μέρες μπορούν να πυροδοτήσουν διενέξεις και χωρισμούς, αν βέβαια η σχέση βρίσκεται ήδη σε κρίση. Η έμφαση στις σχέσεις λοιπόν αυτόν τον μήνα πέφτει στις 3, 4, 7, 12, 13, 16, 21, 22, 25 και στις 30
Προσοχή στις ερωτικές μέρες που ταυτίζονται με κόκκινες ημέρες, καθώς υπάρχει κίνδυνος έντονων συγκρούσεων.

Επαγγελματικές ημέρες-Shut up and Work!

Κάποιες μέρες είναι κατάλληλες για σκληρή εργασία χωρίς ανάσα, κάτι που μπορεί να είναι από κουραστικό έως και εξαντλητικο, αλλά η δουλειά εκείνες τις μέρες βγαίνει με το παραπάνω! Κάποιες άλλες μέρες πάλι μπορούν να είναι κατάλληλες για επαγγελματικές κινήσεις, ευνοϊκές για ραντεβού ή για να κινηθείς έτσι ώστε να έχεις ώφελος. Η ενέργεια αυτού του μήνα συνδέεται με τα επαγγελματικά μας περισσότερο στις 2, 5, 6, 11, 14, 15, 20, 23, 24 και στις 29.

Οι ημερομηνίες που δίνονται έχουν γενική ισχύ και περιγράφουν το κλίμα της ημέρας. Η δική σου προσωπική ημερομηνία θα καθορίσει το αν είναι θετική ή δύσκολη η ημέρα σου και θα χρειαστεί να συμβουλευτείς προσωπικά έναν αριθμολόγο.

Ας δούμε τι θα φέρει αυτός ο μήνας για σένα

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7.  Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

 • Θεμέλιος Λίθος 1
  Ένας μηνας που θα σε μπερδέψει λίγο γιατί δεν ξέρεις αν πρέπει να τελειώσεις κάτι ή να αρχίσεις κάτι άλλο. Ίσως το δίλημμα να είναι πως αν τελειώσει κάτι τότε ίσως δεν αρχίσει κάτι άλλο. Οι απαντήσεις που ψάχνεις θα έρθουν αυτόν τον μήνα μέσα από την επαφή σου με τον κόσμο, καθώς είναι περίοδος που έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο και όλοι αναζητούν την ενέργεια, την λάμψη σου και την παρουσία σου. Στα αισθηματικά σου κάτι αλλάζει καθώς απελευθερώνεσαι από καταπιεστικές συμπεριφορές, ενώ γενικότερα αυτόν τον μήνα πρόσεχε τις αργοπορίες ή τις βιασύνες.

 • Θεμέλιος Λίθος 2
  Δεν είναι καθόλου άσχημος μήνας για να κάνεις μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσεις να εφαρμόζεις μια ιδέα που μπορεί και να στριφογυρίζει στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Είτε στα αισθηματικα σου είτε στα επαγγελματικά σου, είναι καλή περίοδος, ειδικά οι πρώτες δέκα μέρες του μήνα, για να δεις τον εαυτό σου να ανοίγει τα φτερά του και να πετάει ψηλότερα. Προσπάθησε να καταπολεμήσεις την βασική τάση αυτής της περιόδου για σένα που δεν είναι άλλη από έναν καλά κρυμμένο εγωισμό πίσω από σκέψεις και κινήσεις.

 • Θεμέλιος Λίθος 3
  Εχεις πολλά πράγματα στο πιάτο σου αυτόν τον μήνα και θα χρειαστεί να είσαι ευλύγιστος με το πρόγραμμά σου, αλλά και με τις διαθέσεις των άλλων. Επαγγελματικές ευκαιρίες εμφανίζονται που δεν πρέπει να χάσεις και μια συνεργασία μπορεί να αλλάξει πρόσωπο. Στα αισθηματικά είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος, θα νοιώσεις πιεστική την ανάγκη να σε καταλάβουν και να επικοινωνήσεις με την ψυχή και όχι με το στόμα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις αυτόν τον μήνα είναι οι συναισθηματικές εντάσεις/εξάρσεις και οι αλλαγές στο σπίτι σου.

 • Θεμέλιος Λίθος 4
  Ειδικά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, χωρίς να πάνε πίσω οι υπόλοιπες μέρες, είναι για σένα διάστημα έντονο και δραστήριο με πολλαπλές ασχολίες και ευθύνες. Στα επαγγελματικά σου γίνεσαι πιο κινητικός και ομιλητικός και διεκδικείς αυτά που σου ανήκουν ή αυτά που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την δουλειά σου καλύτερα και στα αισθηματικά ζητήματα, ο μήνας σε κάνει πιο εκδηλωτικό και πιο ερωτικο. Το σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι η υπερβολή και η βιασύνη.

 • Θεμέλιος Λίθος 5
  Δυνατός μήνας που σου παρέχει αφθονες ευκαιρίες και αφορμές για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι γίνεται και να βάλεις μια τάξη. Είναι κάτι που απέφευγες τον τελευταίο καιρό, να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου δηλαδη, και αυτή η περίοδος σε φέρνει αντιμέτωπο με την πραγματικότητα. Ακούγεται σκληρό και περιοριστικο και όντως είναι σε κάποιο βαθμό. Η ελευθερία σου περιορίζεται, οι ευθύνες και η δουλειά σου γίνονται πιεστικές και η κούραση και τα νεύρα πολλά. Από την άλλη όμως σοβαρεύεις και μπορείς να χτίσεις γερές βάσεις για το μέλλον. Αυτόν τον μήνα πρόσεχε την υγεία σου.

 • Θεμέλιος Λίθος 6
  Ένας μήνας που θα σε ανανεώσει και θα σε κάνει να δεις τη ζωή με άλλο μάτι. Μπορείς να βρεις λύσεις και βοήθεια σε θέματα που σε απασχολούν και να καταφέρεις να αλλάξεις την πορεία κάποιων γεγονότων που δεν φάνταζαν να έχουν θετική κατάληξη μέχρι τώρα. Αυτό θα γίνει γιατί και οι συνθήκες γύρω σου αλλάζουν ευνοώντας σε, αλλα και γιατι εσύ ο ίδιος αλλάζεις συμπεριφορά και στάση. Στα ερωτικά έχεις αναζωπύρωση της σχέσης σου ή αν είσαι μόνος έχεις καινούργιες γνωριμίες. Πρόσεξε τις υπερβολές και την υπεραισιοδοξία και μην καθυστερείς κινήσεις σου.

 • Θεμέλιος Λίθος 7
  Μήνας με αυξημένες τις απαιτήσεις των άλλων από εσένα τόσο στην εργασία όσο και στην σχέση σου. Οι ευθύνες σου αυξάνονται ή αν παραμένουν οι ίδιες τότε αισθάνεσαι το βάρος τους μεγαλύτερο πάνω σου. Δεν είναι αρνητικός ο μήνας, αλλά έχει την αίσθηση της επιστροφής στην πραγματικότητα. Δώσε βάση σε θέματα που απασχολούν το πρακτικό κομμάτι της σχέσης (συμβίωση, καθημερινότητα, χρόνος μαζί) και στην εργασία σου να είσαι συγκεντρωμένος ώστε να μην διαφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες από την αντίληψη και την προσοχή σου. Πρόσεξε τις γυναίκες γύρω σου αυτόν τον μήνα.

 • Θεμέλιος Λίθος 8
  Περίοδος που αρχίζεις να συγκεκριμενοποιείς την σκέψη σου και που αρχίζεις να εφαρμόζεις ιδέες και όνειρα δίνοντας τους σάρκα και οστά. Είναι μήνας που η διαίσθηση σου μπορεί να σε οδηγήσει αλλά μόνο αν συνδυάσεις μαζί και την λογική. Περίοδος που μπορείς να ερευνήσεις βαθύτερα αυτό που σε απασχολεί ή να μελετήσεις περισσότερο ή ακόμη και να αφιερωθείς σε μια μελέτη ή έρευνα. Αποκαλύψεις και αναλαμπές που οδηγούν σε επιτυχία να περιμένεις από τις 25 του μήνα και μετά. Φρόντισε να ασκείς την ελεύθερη σου βούληση και να μην καταπιέσεις σημαντικά κομμάτια της προσωπικότητάς σου αυτόν τον  μήνα.

 • Θεμέλιος Λίθος 9
  Αυτόν τον μήνα έχεις την δύναμη επιτέλους να πετύχεις αυτά που θες και να οργανώσεις το περιβάλλον σου με τέτοιο τρόπο που να εξυπηρετεί τους σκοπούς σου. Μήνας που το βάρος πέφτει στα οικονομικά ζητήματα και στο πώς θα οργανώσεις το πορτοφόλι σου ή τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Μπορείς να κανεις μια καλή επένδυση αυτή την περίοδο που θα σου αποφέρει κέρδη μακροπρόθεσμα. Στα αισθηματικά σου κίνησε τα νήματα που χρειάζεται να κινηθούν και θα δεις φως. Αυτόν τον μήνα πρόσεχε εξοδα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και την οικογένεια σου.