astropedia.gr

Αριθμολογία Φεβρουαρίου: Μήνας που θα τεθούν νέες βάσεις!

Αριθμολογία Φεβρουαρίου: Μήνας που θα τεθούν νέες βάσεις!
Καλό μήνα!
Μπαίνουμε στον δεύτερο μήνα της χρονιάς και αφήνουμε σιγά-σιγά πίσω μας την αρχή του έτους για να προχωρήσουμε περισσότερο τις υποθέσεις που μας απασχολούν και τρέχουν στη ζωή μας. Ο Φλεβάρης είναι μήνας καινούργιων ξεκινημάτων με δυνατή και έντονη την ενέργεια της δράσης και των εξελίξεων. Αριθμολογικά σφραγίζεται από τον αριθμό 10/1, μας σπρώχνει προς καινούργιες κατευθύνσεις και δημιουργεί την διάθεση (και την ανάγκη ίσως) για ανανέωση, ανοίγοντάς μας πόρτες και παρέχοντάς μας τις ευκαιρίες που χρειαζόμαστε για δράση, διεκδίκηση και εξέλιξη σε όλους τους τομείς.
Στα αισθηματικά μας μπορούμε να δώσουμε μια πιο ενεργητική, καθαρή και ζωντανή κατεύθυνση, ανανεώνοντας και κάνοντας ακόμη καλύτερη τη σχέση μας, ενώ στις περιπτώσεις που η σχέση μας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, τότε είναι ο μήνας που το καρμικό 10 θα μας φέρει μπροστά από τις ευθύνες μας, όχι για να χωρίσουμε, αλλά για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και να κάνουμε τη σχέση μας καλύτερη.
Στα επαγγελματικά, είναι μήνας ανασυγκρότησης και παρά τα προβλήματα που θα προκύψουν (κυρίως λόγω λανθασμένων κινήσεων υφισταμένων ή συνεργατών ή λόγω προηγούμενης αμέλειας και ελλειματικής προσοχής από την πλευρά εργοδοτών και υπευθύνων κατά τον προηγούμενο μήνα ), οι προδιαγραφές του μήνα είναι ευνοϊκές και το κέρδος θα έρθει μέσα από κινήσεις και επενδύσεις σε καινούργιους τρόπους διαχείρισης της εργασίας μας.

Κόκκινες ημέρες ~ Stop!
Οι ημέρες του μήνα που χρειάζονται προσοχή γιατί η ενέργεια κινείται έντονα και μπορεί να δώσει εντάσεις, παρεξηγήσεις, αναστάτωση και παρανοήσεις που δε θέλουμε είναι η 1η του μήνα, στις 2 και στις 3, στις 6, στις 9, 10 και 11, στις 13 και 14, στις 16, πολύ έντονα στις 19 του μήνα, στις 20 και στις 22.

Πράσινες ημέρες ~ Just Do It!
Ιδιαίτερα θετικές και ενεργειακά δυνατές μέρες είναι η 2η μέρα του μήνα, στις 12, στις 21 και από 23 μέχρι και το τέλος του μήνα. Οι παραπάνω ημέρες δεν είναι απαραίτητα ευχαριστές και χαλαρές, είναι όμως πολύ εποικοδομητικές, εκμεταλλευτείτε τες!

Ερωτικές ημέρες ~ Feel the Love!
Κάθε ημέρα είναι ημέρα για να νοιώσουμε την αγάπη, αλλά αριθμολογικά μέσα στον μήνα υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες που ευνοούν τα αισθηματικά μας, είτε για να συζητήσουμε θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν και τα οποία εμποδίζουν την σχέση μας είτε για να τονίσουμε περισσότερο το ερωτικό στοιχείο με τον σύντροφό μας και να ανανεώσουμε την σχέση μας. Η έμφαση στις σχέσεις λοιπόν πέφτει για τον Φεβρουάριο στις δύο πρώτες μέρες του μήνα, στις 5, στις 10 και 11, στις 14, στις 19 και 20, στις 23 και την τελευταία μέρα του μήνα.

Επαγγελματικές ημέρες ~ Shut up and Work!
Κάποιες μέρες είναι κατάλληλες για σκληρή εργασία χωρίς ανάσα, κάτι που μπορεί να είναι από κουραστικό έως και εξαντλητικο, αλλά η δουλεια εκείνες τις μέρες βγαίνει με το παραπάνω! Κάποιες άλλες μέρες πάλι μπορούν να είναι κατάλληλες για επαγγελματικές κινήσεις, ευνοϊκές για ραντεβού ή για να κινηθούμε έτσι ώστε να ωφεληθούμε. Η ενέργεια αυτού του μήνα μας συνδέει με τα επαγγελματικά μας περισσότερο στις  3 και 4 του μήνα, στις 9, 12 και 13, στις 18, 21 και 22 και πάλι στις 27.

Ανάλογα βέβαια με την προσωπική σας ημερομηνία γέννησης και το πώς αυτή αναλύεται, μπορεί οι παραπάνω ημερομηνίες να μην λειτουργήσουν τόσο άσχημα ή δύσκολα για εσάς ή όχι και τόσο ευχάριστα και δημιουργικά. Οι ημερομηνίες που δίνονται έχουν γενική ισχύη και περιγράφουν το κλίμα της ημέρας. Στην ανάλυση του μήνα για τον προσωπικό θεμέλιο λίθο σας παρακάτω, θα δείτε τις θετικές και αρνητικές ημέρες για εσάς προσωπικά.

Ας δούμε πώς θα λειτουργήσουν οι δονήσεις για τον καθένα μας ξεχωριστά.

Η ''πέτρα'' της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.

Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Θεμέλιος Λίθος 1
Ο μήνας για εσάς έχει μια κάποια έντονη δυναμική, κυρίως όσων αφορά σε θέματα σχέσεων και γενικότερων συγκινήσεων.  Είναι περίοδος που θα υπάρξουν αρκετές μεταβολές στη ζωή σας στο σπίτι είτε γιατί εσείς θα το θελήσετε είτε γιατί ήρθε η ώρα και πρέπει να αλλάξουν κάποιες πτυχές της ζωής σας. Αυτός ο μήνας σας σπρώχνει να εκφραστείτε και να εκδηλωθείτε συναισθηματικά, αν και για κάποιους αυτό θα χρειαστεί να γίνει προσεκτικά και μετριασμένα (συναίσθημα μαζί με ψύχραιμη λογική δηλαδή) ώστε να αποφευχθούν εξάρξεις που πολύ γρήγορα θα ξεφουσκώσουν.  Θέματα μετακόμισης, αλλαγών μέσα στον χώρο σας ή στο πώς αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας θα σας απασχολήσουν.
Οι πρώτες εννιά μέρες του μήνα είναι σημαντικές και μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα, κυρίως στα επαγγελματικά σας, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι όλα κυλούν μέλι-γάλα και πως δε θα υπάρξουν εμπόδια ή εντάσεις. Υπάρχει μια αίσθηση μοιραίου στην ζωή σας αυτό το διάστημα και μέσα από τις επιλογές και τις αποφάσεις σας ξεπληρώνετε χρεωστούμενα του παρελθόντος. Από τις 10 μέχρι και τις 18 του μήνα διανύετε το πιο περίεργο διάστημα του Φλεβάρη με την έμφαση να πέφτει στα αισθηματικά σας θέματα και τις συνεργασίες σας. Πολλές σκέψεις σας απασχολούν και μπορεί να μη βρίσκετε την άκρη, όχι μόνο γιατί εσείς είστε μπερδεμένοι, αλλά γιατί και οι άλλοι γύρω σας σάς στέλνουν μπερδεμένα μηνύματα. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα, αλλά συλλέξτε τα δεδομένα και αναζητήστε την αλήθεια. Από τις 19 μέχρι και το τέλος του μήνα, το κλίμα γίνετε πιο ξεκάθαρο και πιο ευχάριστο. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε πράξεις και να εφαρμόσετε τις αποφάσεις σας. Επικοινωνείτε καλύτερα, μετακινείστε, συνδιαλέγεστε και πειραματίζεστε στον έρωτα.
Κόκκινες ημέρες: 2, 3, 5, 8, 9, 11, 18, 22, 27
Πράσινες ημέρες: 1, 12-17, 20
Ερωτικές ημέρες: 1, 4, 9, 10, 13, 18, 19, 22, 27, 28
Επαγγελματικές ημέρες: 2, 3, 8, 11, 12, 17, 20, 21, 26
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 2
Ο δύσκολος και γεμάτος προκλήσεις Γενάρης πέρασε και για εσάς αρχίζει ένας καινούργιος μήνας, λίγο πιο εύκολος να τον διαχειριστείτε. Η  ενέργειά σας είναι πιο δημιουργική τον Φλεβάρη, κινείστε περισσότερο, υλοποιείτε σχέδια που είχατε στο μυαλό σας και που μπορεί και να σας βάραιναν μέχρι τώρα και γενικότερα αρχίζετε να απολαμβάνετε περισσότερο τη ζωή. Μπλοκαρίσματα που είχαν την ρίζα τους είτε στον δικό σας ψυχισμό είτε στα εμπόδια που ήρθαν από το εξωτερικό σας περιβάλλον αρχίζουν και ξεπερνιούνται. Η έμφαση τώρα δίνεται στην καλύτερη και πιο ζωντανή οργάνωση της ζωής σας και μπορείτε να μιλήσετε πιο ελεύθερα , δίνοντας φωνή στην συνείδησή σας. Πιθανότατα, θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με αδέλφια, με το άμεσο περιβάλλον σας, αλλά και με την ικανοποίηση που παίρνετε από τον έρωτα.
Οι πρώτες οκτώ μέρες του μήνα είναι κατάλληλες για να τις χρησιμοποιήσετε στην διεκπεραίωση και τακτοποίηση επαγγελματικών σας υποθέσεων καθώς επίσης και για να αρχίσετε να εκδηλώνετε και να κοινοποιείτε τις αποφάσεις που έχετε πάρει και εν ολίγοις αυτό που θέλετε να γίνει.  Από τις 9 μέχρι και τις 17 είναι περίοδος με ψυχολογικές διακυμάνσεις, αλλά και με ασφάλεια που θα πάρετε μέσα από τον σύντροφό σας και τη σχέση σας. Δεν είστε μόνοι ούτε στα επαγγελματικά, μιας και βοήθεια που θα λύσει ξεκαθαρίζοντας κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σε αυτόν τον τομέα θα έρθει ως από μηχανής θεός. Αυτό όμως είναι και το διάστημα που θα πρέπει να κάνετε εσωτερική εργασία και να προσπαθείστε να βάλετε σε τάξη τον βαθύτερό σας εαυτό, καθώς τώρα θα δείτε και το αποτέλεσμα των κινήσεων που κάνατε κατά το πρώτο διάστημα του μήνα. Λαμβάνετε το feedback από τις αποφάσεις που ανακοινώσατε και τώρα δραστηριοποιείστε ώστε να διορθώσετε ό,τι δεν είναι αρμονικό και εποικοδομητικό για το μέλλον σας. Από τις 18 μέχρι και το τέλος του μήνα βρίσκετε τις ισορροπίες σας τόσο σε εργασία όσο και στον έρωτα και λειτουργείτε πλέον συνθετικά όσον αφορά τις ανάγκες σας και τις αντιδράσεις των άλλων σε αυτές. Βρίσκετε τη μέση οδο και απολαμβάνετε τη ζωή και αυτο που έχει να σας προσφέρει. Η τελευταία μέρα του μήνα θέλει λίγο προσοχή, υπερβολική κούραση αλλά και ξαφνικό γεγονός που περιορίζει την ελευθερία και τις κινήσεις σας.
Κόκκινες ημέρες: 1, 2, 4, 7, 8, 10, 21, 26
Πράσινες ημέρες: 11-17, 19
Ερωτικές ημέρες: 3, 8, 9, 12, 17, 18, 21, 26, 27
Επαγγελματικές ημέρες: 1, 2, 7, 10, 11, 16, 19, 20, 25, 28
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 3

Ένας μήνας που σοβαρεύετε γιατί αντιλαμβάνεστε ότι και τα πράγματα γύρω σας είναι σοβαρά. Αναγκάζεστε να περιορίσετε τις σκέψεις και τα όνειρά σας για λίγο ώστε να ασχοληθείτε πρακτικά και αποτελεσματικά με αυτά που τρέχουν στην καθημερινότητά σας. Η εργασία είναι το θέμα του μήνα για εσάς αλλά και η ανασκόπηση σε λανθασμένες κινήσεις του πρόσφατου παρελθόντος που τώρα βλέπετε ότι σας έχουν φέρει σε κάποια δύσκολη θέση. Οργανώνεστε περισσότερο πρακτικά και δίνεται συγκεκριμένη μορφή στον τρόπο που απαντάτε στις καταστάσεις. Κουραστικός μήνας που δε σας δείχνει το πρόσωπό του αμέσως. Έχετε ένα κάποιο περιθώριο ακόμη να γίνετε συγκεκιμμένοι και να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα. Το αληθινό πρόσωπο του μήνα θα φανεί τις τελευταίες ημέρες και τότε θα καταλάβετε αν έχετε σκοτώσει τον Μινώταυρο ή πρέπει να παλέψετε ακόμη.
Οι πρώτες επτά μέρες του μήνα έχουν τέτια δυναμική που μπορείτε να στρέψετε τα πράγματα προς την κατεύθυνση που εσείς προς το παρόν επιθυμείτε. Φροντίστε να μην ξεπεράσετε όμως κάποια όρια, από καπρίτσιο ή από έλλειψη διάκρισης γιατί αυτό δε θα είναι καλό αργότερα. Από τις 8 μέχρι και τις 16 του μήνα τα πράγματα κινούνται περισσότερο σε δεύτερο πλάνο, εσωτερικεύετε περισσότερο χωρίς αυτό να σημαινει απαραίτητα οτι πέφτει η ψυχολογία σας. Αντιθέτως είναι διάστημα που αντιλαμβάνεστε την βαθύτερη ουσία των καταστάσεων που εξελίσσονται γύρω σας κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Ερωτικά θέματα θα σας απασχολήσουν. Από τις 17 μέχρι και τις 26 του μήνα είναι καλό διάστημα, εξωστρεφές και ερωτικό. Επικοινωνείτε και κινείστε περισσότερο, προσοχή όμως σε υπερβολές και λανθασμένες τοποθετήσεις σε σχέση με συγγενείς και γείτονες ή σε αγορές που υπερβαίνουν το πορτοφόλι σας. Οι δύο τελευταίες μέρες του μήνα έχουν σκληρή εργασία, περιορισμό αλλά και ικανοποίηση από αποτελέσματα που έχετε στην εργασία ή στον έρωτα. Αυτές τις δύο τελευταίες μέρες θα δείτε τι πραγματικά έχετε πετύχει!
Κόκκινες ημέρες: 1, 3, 6, 7, 9, 20, 25
Πράσινες ημέρες: 10-16, 18
Ερωτικές ημέρες: 2, 7, 8, 11, 16, 17, 20, 25, 26
Επαγγελματικές ημέρες: 1, 6, 9, 10, 15, 18, 19, 24, 27, 28
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 4
Μήνας εξελίξεων, κινητικός και ανατρεπτικός. Δεν θα ηταν σοφό εκ μέρους σας αυτόν τον μήνα να δρομολογήσετε  πολύ σημαντικά πράγματα καθώς θα υπάρχουν αρκετές ανατροπές και αλλαγές σε συναντήσεις, ραντεβού και οτιδήποτε ενέχει την έννοια του προγράμματος. Είναι περίοδος που το άγνωστο σας χτυπάει την πόρτα για να σας ανανεώσει στην καλύτερη των περιπτώσεων  και να σας δείξει ίσως τι πρέπει να αλλάξετε στην περίπτωση που το άγνωστο δεν είναι τόσο καλό μαζί σας. Δίνετε βάση στα επαγγελματικά σας, ενα πεδίο το οποίο θα ευνοηθεί αρκετά και δείτε πού και πώς μπορείτε να επενδύσετε χρήματα, σχέδια και ενέργεια. Στα αισθηματικά ενδέχεται να υπάρξει επανεμφάνιση από πρόσωπα του παρελθόντος ή στη σχέση σας να προκύψουν αλλαγές που έχουν τη ρίζα τους πιο πίσω στον χρόνο. Για τους αδέσμευτους ο μήνας είναι θετικός για δράση και γνωριμίες, βηματίστε όμως αργά και σταθερά. Οι πρώτες έξι μέρες του μήνα έχουν πιο έντονα το στοιχείο της ανατροπής και καλό είναι να είστε φειδωλοίστις δικές σας κινήσεις που στοχεύουν σε αλλαγή κατάστασης. Θα έρθουν ούτως ή αλλως αρκετές αλλαγές στην πορεία μην τις βιάζετε εσείς. Είναι κατάλληλο διάστημα όμως για να εντοπίσετε και να φέρετε την αλλαγή σε ένα πολύ σημαντικό και χρόνιο θέμα σας, που σας απασχολεί ή και σας βασανίζει καιρό. Ήρθε η ώρα του! Από τις 7 μέχρι και τις 15 του μήνα είναι διάστημα που θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις σας και το μυαλό σας θα μηχανευτεί πολλούς τρόπους για να σιγουρευτείτε ότι το ταίρι είναι πιστό, ότι είναι μαζίσας για εσάς και όχι για την υλική ή άλλου είδους ασφάλεια που μπορεί να τυ δίνει η σχέση και θα δείτε ότι με σωστούς χειρισμούς θα μπορέσετε να φέρετε την ισορροπία, μέσα σας κυρίως. Σε γενικές γραμμές όμως ειναι διάστημα που πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και σε θέματα υγείας και καταπόνησης του οργανισμού σας αλλά και στο κατά πόσο τα κίνητρά σας είναι σωστά ή όχι.. Από τις 16 μέχρι και τις 25 του μήνα το διαστημα ευνοεί τις αλλαγές που θέλετε εσείς να φέρετε στη ζωή σας καθώς η ενέργεια κυλάει περισσότερο απρόσκοπτα και είναι με το μέρος του καινούργιου. Σημαντικό διάστημα για ερωτικές υποθέσεις, προσοχή να μην μπλέξετε τα αισθηματικά με τον χώρο της εργασίας σας αυτό το διάστημα. Οι τρείς τελευταίες μέρες του μήνα είναι ικανοποιητικές για εσάς και τους πρακτικούς σας στόχους και θα μπορέσετε να ηρεμήσετε από τις αλλαγές και τις ανατροπές του μήνα, σταθεροί πανω στην βάση που έχετε χτίσει.
Κόκκινες ημέρες: 2, 5, 6, 8, 19, 24
Πράσινες ημέρες: 9-15, 17
Ερωτικές ημέρες: 1, 6, 7, 10, 15, 16, 19, 24, 25, 28
Επαγγελματικές ημέρες: 5, 8, 9, 14, 17, 18, 23, 26, 27
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 5
Ένας μήνας που σας φέρνει ανιμέτωπους με ευθύνες και υποχρεώσεις και ελαφρώς σας προσγειώνει σε μια πραγματικότητα η οποία δεν είναι βέβαια ούτε άσχημη ούτε ζοφερή. Ερχεστε σε επαφή με φίλους που έχετε καιρό να δείτε, σας απασχολούν θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας ή με πρόσωπα που ανήκουν στην οικογένειά σας, ενώ στα επαγγελματικά σας είναι περίοδος να φανούν τα αποτελέσματα κάποιων κινήσεων που έγιναν τον προηγούμενο μήνα και η ατμόσφαιρα να βελτιωθεί. Στα αισθηματικά ζητήματα, είναι μήνας αγάπης, αλλά μερικές στιγμές (που είναι δυνατές ώστε να φέρουν χωρισμούς) η ανασφάλεια θα χτυπήσει κόκκινο. Οι πρώτες πέντε μέρες του μήνα ειναι δυναμικές για να μπορέσετε να ασχοληθείτε και να φέρετε σε ισορροπία θέματα που σχετίζονται με οικονομικά και επαγγελματικά. Ένα ανδρικό πρόσωπο θα σας ανοίξει κάποιες πόρτες παρέχοντάς σας βοήθεια ή εξυπηρέτηση. Από τις 6 μέχρι και τις 14 του μήνα τα αισθηματικά σας σάς απασχολούν βαθύτερα, αυτό ειναι και ένα διάστημα επικίνδυνο για εντάσεις και χωρισμούς. Το μυαλό σας δουλέυει αυτές τις μέρες σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα και αυτό θα σας φέρει διλήμματα που θα χρειαστεί να απαντήσετε. Γενικότερα πάντως θα μπορέσετε να διατηρήσετε ισορροπίες, καθώς ο μήνας στο σύνολό του σας ευνοεί. Από τις 15 μέχρι και τις 24 του μήνα είστε στο στοιχείο σας, τα σύννεφα έχουν φύγει και ο ήλιος λάμπει. Είναι περίοδος που θα κάνετε κάποιο ξεκαθάρισμα και θα μπορέσετε να ζήσετε με χα΄ρα και ευχαρίστηση τη ζωή, Τακτοποιούνται ευνοϊκά τα ζητήματα που σας βαραίνουν σε σχέση με χρήματα και οικογένεια. Οι τέσσερις τελευταίες μέρες του μήνα σταθεροποιούν την καθημερινότητά σας και τα άτομα ή οι καταστάσεις γύρω σας σάς θέτουν περιορισμούς και όρια. Προσοχή σε απώλειες παντώς είδους αυτές τις τελευταίες μέρες.
Κόκκινες ημέρες: 1, 4, 5, 7, 18, 23
Πράσινες ημέρες: 8-14, 16
Ερωτικές ημέρες: 5, 6, 9, 14, 15, 18, 23, 24, 27
Επαγγελματικές ημέρες: 4, 7, 8, 13, 16, 17, 22, 25, 26
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 6
Μήνας συνειδητοποιήσεων και μοναχικών διαδικασιών. Αρχίζετε και σκέφτεστε βαθύτερα τις προεκτάσεις της ζωής σας και θέλετε να τακτοποιήσετε όσον το δυνστόν πιο άμεσα και γρήγορα εκκρεμότητες, ώστε να μπορέσετε να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να κρυφτείτε λίγο από την καθημερινότητα που τρέχει. Είναι μήνας που θα μπορέσετε να δείτε περισσότερο αντικειμενικά τα πράγματα και η εκτιμήσεις που θα κάνετε θα είναι πιο κοντά στην αλήθεια. Τα συναισθήματα που τρέφετε για κάποιον βαθαίνουν αλλά και περιπλέκονται. Στα εργασιακά σας θέματα αναμένεται πρόοδος μιας και θα βρείτε τρόπους να εκτελείτε τα καθήκοντά σας καλύτερα και με περισσότερη ακρίβεια, καθώς εξειδικεύεστε. Οι πρώτες τέσσερις μέρες του μήνα είναι καλές για να τις αξιοποιήσετε σε θέματα εργασίας και να ξετρυπώσετε την ευκαιρία που θα σας κάνει τη ζωή εύκολότερη. Από τις 5 μέχρι και τις 13 του μήνα διανύετε μια περίοδο που τα συναισθήματα που έχετε και οι σκέψεις που κάνετε είναι πολλά και πολύ έντονα είτε για το καλό είτε για το κακό. Ασχοληθείτε με έρευνα αγοράς ή με το πώς μπορείτε καλύτερα να επενδύσετε τον χρόνο και τα χρήματά σας. Στα αισθηματικά είναι μια περίοδος που θα σας φέρει πιο κοντά σε φίλους, αλλά και σε πρόσωπο για το οποίο τρέφετε συναισθήματα. Λειτουργήστε επιφυλακτικά ακόμη και μην ανοίγετε όλα σας τα χαρτιά. Από τις 14 μέχρι και τις 23 του μήνα είναι πιο ευχάριστο το διάστημα και περισσότερο δημιουργικό. Αυτά που έχετε συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα τα εφαρμόζετε και επαναπροσεγγίζετε θεματα που σας απασχόλησαν στην πρώτη περίοδο του Φλεβάρη με ένα καινούργιο τρόπο που σας φέρνει αποτελέσματα. Οι πέντε τελευταίες μέρες του μήνα έχουν σκληρή εργασία και καρμικές ανταμοιβές. Θεματα σπιτιού και καθημερινότητας θα σας απασχολήσουν με τρόπο που θα σας κουράσει.
Κόκκινες ημέρες: 3, 4, 6, 17, 22, 28
Πράσινες ημέρες: 7-13, 15
Ερωτικές ημέρες: 4, 5, 8, 13, 14, 17, 22, 23, 26
Επαγγελματικές ημέρες: 3, 6, 7, 12, 15, 16, 21, 24, 25
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 7
Διανύετε έναν μήνα ο οποίος θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Σίγουρα οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να κινηθείτε κάπως πλαγίως και όχι πολύ ξεκάθαρα για να πετύχετε τον σκοπό σας, αλλά αυτό δεν είναι απραίτητα κακό ή μεμπτο, αρκεί βέβαια να μην παρεκλίνετε της ηθικής και του νόμου. Θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και θα βρείτε τρόπους να κάνετε καλύτερη διαχείριση των χρημάτων σας και του χρόνου που επενδύετε στο γραφείο, στη δουλειά ή στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Αυτόν τον μήνα θα μπορέσετε να ασχοληθείτε ταυτόχρονα με πολλά πράγματα, έχοντας επιτυχία σε όλα. Στα ερωτικά σας δείξτε περισσότερο την αγάπη σας ή το ενδιαφέρον σας για τον σύντροφό σας και μην κλείνεστε πολύ στον εαυτό σας ή μην σας απορροφά πολύ η εργασία εις βάρος της σχέσης. Οι πρώτες τρείς μέρες του μήνα έχουν την γεύση της επιτυχίας και της εκπλήρωσης ενώ από τις 4 μέχρι και τις 12 του μήνα το βάρος πέφτει σε οικονομικά και συνεργασίες αλλά και στην εύρεση τρόπων για να διαχειριστείτε, να καλοπιάσετε ή να ικανοποιήσετε το ταίρι σας. Από τις 13 μέχρι και τις 22 του μήνα για τους ελέυθερους είναι διάστημα γνωριμιών που θα έχουν ενδιαφέρον και για τους δεσμευμένουν μια χαρούμενη περίοδος με σαρκική απόλαυση και χαρά μέσα στη σχέση.  Επαγγελματικά πρόκειται για διάστημα με κινήσεις από εσάς και εξελίξεις από το περιβάλλον σας που σας οδηγούν σε αλλαγές και τροποποιήσεις. Οι έξι τελευταίες μέρες του μήνα έχουν επιμονή, έντονη προσήλωση σε στόχους, ικανοποίηση μέσα από υλικά πράγματα και σταθερότητα στη σχέση. Το τελευταίο μπορεί και να σας κουράσει λίγο.
Κόκκινες ημέρες:2, 3, 5, 16, 21, 27
Πράσινες ημέρες: 6-12, 14
Ερωτικές ημέρες: 3, 4, 7, 12, 13, 16, 21, 22, 25
Επαγγελματικές ημέρες: 2, 5, 6, 11, 14, 15, 20, 23, 24
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 8
Ένας ικανοποιητικός μήνας με την αίσθηση της ολοκλήρωσης να διατρέχει σχεδόν τα πάντα. Είναι περίοδος που γίνεστε πιο δοτικοί και μοιράζετε αυτό που έχετε (αγάπη, χρόνος, χρήμα, βοήθεια) με τους άλλους. Δίνετε αλλά και δέχεστε βοήθεια και σε γενικές γραμμές ο μήνας είναι καλός για να προετοιμάσετε τα σχέδιά σας για το μέλλον. Σε ψυχολογικό επίπεδο ίσως να νοιώσετε μοναξιά και πως η ύπαρξή σας είναι τόσο μικρή και ασήμαντη μέσα στο σύμπαν ή από την άλλη να νοιώσετε οτι αποτελείτε το κέντρο του κόσμου! Αισθηματικές ευκαιρίες για τους αδέσμευτους και για τους δεσμευμένους η αγάπη επικρατεί και βασιλεύει, με εξαίρεση ίσως τις δύο πρώτες μέρες του μήνα όπου μπορεί να βγούν αρκετές εντάσεις στη σχέση σας. Από τις 3 μέχρι και τις 11 του μήνα η τάση που δημιουργείται σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και αντιδραστικούς. Προσοχή στο πώς μιλάτε στο ταίρι σας αλλά και στις επαφές σας με τους συνεργάτες ή πελάτες σας. Η περίοδος πάντως, παρά τις πιθανές εντάσεις που θα προκύψουν, είναι πολύ καλή για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Από τις 12 μέχρι και τις 21 του μήνα το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο και είναι ημέρες που θα τις αξιοποιήσετε σε όλα τα επίπεδα, κανοντας πολλά πράγματα και σχεδιάζοντας ακόμη περισσότερα. Δημιουργική δράση που στοχεύει όχι μόνο σε εσάς αλλά συμπεριλαμβάνει και τον κόσμο γύρω σας. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα (22-28/2) είναι αρκετά απαιτητική και πρέπει να έχετε μια σοβαρή στάση απέναντι σε οτιδήποτε τρέχει στην ζωή σας εκείνες της ημέρες.
Κόκκινες ημέρες: 1, 2, 4, 15, 20, 26
Πράσινες ημέρες: 5-11, 13
Ερωτικές ημέρες: 2, 3, 6, 11, 12, 15, 19, 20, 24
Επαγγελματικές ημέρες: 1, 4, 5, 10, 13, 14, 19, 22, 23, 28
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος Λίθος 9
Ο μήνας είναι αρκετά δυναμικός, με επιτυχίες και νέα ξεκινήματα, αλλά θέλει προσοχή στον τρόπο που θα διεκδικήσετε αυτά που αξίζετε ή στο πώς θα κάνετε τα νέα ξεκινήματά σας. Αυτόν τον μήνα ολοκληρώνετε έναν κύκλο και αρχίζετε έναν καινούργιο. Ήδη από τον προηγούμενο μήνα έχετε αρχίσει να αφήνετε πίσω σας πρόσωπα και καταστάσεις που στέκονται εμπόδιο, συνήθειες που δε σας βοηθούν και τώρα μπαινετε βαθύτερα στον εαυτό σας και συνειδητοποιείτε αυτά τα ψυχολογικά μοτίβα που λειτουργούν ως τροχοπέδη στην ανάπτυξή σας. Τα βάζετε με τον εαυτό σας και νικάτε! Η πρώτη μέρα του μήνα θελει προσοχή σε εσωτερικές συγκρούσεις και ξεσπάσματα στον περίγυρό σας, αλλά από τις 2 μέχρι και τις 10 του μήνα είναι μια περίοδος που παίρνετε στα χέρια σας τον έλεγχο της συναισθηματικής σας σφαίρας και βάζετε τάξη μέσα ακαι έξω, εξηγώντας στους άλλους τι θέλετε και τι είναι αυτό που σας ρίχνει. Κατάλληλη περίοδος για να διαχειριστείτε καταστάσεις τόσο σε επαγγελματικές συνεργασίες όσο και στην σχέση σας. Από τις 11 μέχρι και τις 20 του μήνα τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για εσάς, είστε περισσότερο επικοινωνιακοί με ευφράδεια και περισσότερο ερωτικοί. Κατάλληλη περίοδος για ναανθίσει η σχέση σας ή αν είστε μόνοι για να μαγνητίσετε τα βλέμματα που σας ενδιαφέρουν. Οι τελευταίες δέκα μέρες του μήνα απαιτουν από εσάς αυτοσυγκρότηση και σκληρή δουλειά, με έμφαση στις λεπτομέρειες . Ο,τι και αν γίνεται μέσα σε αυτό το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι σημαντικό και θα πρέπει να γίνει σωστά και προσεκτικά (όσο χρόνο και αν πάρει) γιατί θα αποτελέσει τη βάση για τους μελλοντικούς μήνες.
Κόκκινες ημέρες: 1, 3, 14, 19, 25, 28
Πράσινες ημέρες: 4-10, 12
Ερωτικές ημέρες: 1, 2, 5, 10, 11, 14, 19, 20, 23, 28
Επαγγελματικές ημέρες: 3, 4, 9, 12, 13, 18, 21, 22, 27
Μάθετε περισσότερα μιλώντας με τον Athan στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Για να έχετε πληρέστερη εικόνα του μήνα διαβάστε επίσης:Newsletter