astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις Απριλίου 2024

Αριθμολογικές προβλέψεις Απριλίου 2024
Αριθμολογικές προβλέψεις Απριλίου

Ο μήνας φέρνει δικαιοσύνη και αρμονία στις υποθέσεις μας, με τις εκκρεμότητές μας να επιλύονται και τα πράγματα να τακτοποιούνται. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό συμβαίνει αναμενόμενα, ως αποτέλεσμα των προσπαθειών και των σωστών κινήσεων που κάναμε, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, η έλευση δικαιοσύνης και αρμονίας μπορεί να είναι επιβεβλημένη, αναγκαστική, πέρα από τη δική μας θέληση και όχι απαραίτητα ευχάριστη. Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτός ο μήνας μας επιτρέπει να αξιολογήσουμε προσεκτικά το πού μας οδήγησαν οι προηγούμενες κινήσεις μας και αν η κατεύθυνση που έχουμε επιλέξει είναι η σωστή ή όχι.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699
  • μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία ⇨ εδώ

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.


Θεμέλιος λίθος 1
Ο μήνας χρειάζεται λίγη προσοχή παραπάνω σε λεπτομέρειες καθώς δεν είναι και τόσο εύκολο για σένα να περάσεις στους άλλους ακριβώς αυτό που εννοείς και αυτό μπορεί να φέρει από νεύρα μέχρι και παρεξηγήσεις. Ο χρόνος σε περιορίζει και οι αντοχές σου πέφτουν, φρόντισε την υγεία σου και μην βιάζεσαι. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 2
Έχεις την ανάγκη να απελευθερωθείς από τις υποχρεώσεις και τους περιορισμούς και να κάνεις κάτι καινούργιο το οποίο θα σε ανανεώσει και θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις δυνάμεις που έχεις χάσει. Νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται για κάτι καινούργιο είτε στα προσωπικά σου είτε στα επαγγελματικά σου, καλό είναι να σκεφτείς καλά όμως πριν προβείς σε ριζικές αλλαγές. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 3
Μήνας κατά τον οποίο μπορείς να βρεις τις ισορροπίες σου και να αφήσεις τον εαυτό σου να ξεκουραστεί και να βρει τις λύσεις που χρειάζεσαι. Ευχάριστες οι πιθανότητες για ρομαντικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή, η περίοδος έχει γνωριμίες που φαίνονται ενδιαφέρουσες, αλλα ταυτόχρονα οι οικονομικές εκκρεμότητες απαιτούν την προσοχή σου. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 4
Ιδιαίτερος ο μήνας καθώς σου δίνει φτερά για να δημιουργήσεις, να ταξιδεύσει το μυαλό σου και να οραματιστείς, αλλά ταυτόχρονα δυσκολεύεσαι να αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις της καθημερινότητάς σου και θέλεις να αποφύγεις τα πολλά-πολλά με συγγενείς και φίλους. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 5
Κατάλληλος μήνας για να προγραμματίσεις και να βάλεις σε τάξη καθετί που έχει απορρυθμιστεί το τελευταίο διάστημα, ενώ παράλληλα μπορείς να ασχοληθείς με επαγγελματικά σχέδια και οικονομικά θέματα που ευνοούνται. Ο μήνας γενικότερα φέρνει επιτυχίες, αν κινηθείς σωστά. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 6
Απελευθερωτικός μήνας που σε βοηθά να κλείσεις κύκλους που σε ταλαιπωρούν και που σχετίζονται με οικονομικές σου εκκρεμότητες, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, με πρόσωπα που πλέον φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει μέλλον και συνέχεια. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Θεμέλιος λίθος 7
Μήνας δυναμικός και με δυνατότητες εξέλιξης τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε πρακτικό. Αυτή την περίοδο μπορείς πιο εύκολα να εφαρμόσεις τις ιδέες σου και να απαιτήσεις κατά κάποιον τρόπο την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Ζήτα λοιπόν και θα λάβεις! Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 8
Ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο θέματα συνεργασίας και θα χρειαστεί να επενδύσεις περισσότερο στην ενέργεια ατόμων που μπορούν να βοηθήσουν εσένα, τα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Στα αισθηματικά βασίσου περισσότερο στον σύντροφο, χωρίς να χάνεις όμως την ατομικότητά σου ή την αυτονομία σου. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 9
Δημιουργία, κίνηση, επικοινωνία και ιδέες φέρνει ο μήνας και εσύ βρίσκεσαι στην ευχάριστη θέση να μπορείς πλέον πρακτικά και ψυχολογικά να δεχτείς τις ευκαιρίες που προσφέρονται και να ανοίγεις τα φτερά σου σε νέες περιπέτειες. Μάθε τις τυχερές σου ημερομηνίες για τον μήνα και πάρε απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter