astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Αύγουστος 2022

Αριθμολογικές προβλέψεις - Αύγουστος 2022
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες! Ο Αύγουστος εγκαινιάζει αριθμολογικά μια περίοδο που έχει να κάνει με την αλλαγή, την ανανέωση και την εξέλιξη των υποθέσεων που μας απασχολούν, αλλά και του ίδιου μας του εαυτού. Θέλουμε να αλλάξουμε και να προχωρήσουμε μπροστά, απολαμβάνοντας αυτό που μπορεί να μας προσφέρει η ζωή και ταυτόχρονα αισθανόμαστε το βάρος του παρελθόντος να μας εμποδίζει να κινηθούμε άνετα προς το μέλλον. Είναι λοιπόν μια περίοδος που καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις γύρω από το τι χρειάζεται να συνεχίσουμε να διατηρούμε και τι χρειάζεται πλέον να αφήσουμε πίσω μας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.
Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

  • μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία ⇨ εδώ

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.


Θεμέλιος λίθος 1
Ιδιαίτερος και εύθραυστος μήνας για σένα αυτός που ξεκινάει τώρα. Το θέμα της ισορροπίας και της διατήρησης των κεκτημένων είναι το βασικό μοτίβο και χρειάζεται να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις και τις επιλογές που κάνεις, αλλά και σε αυτό που συμβαίνει γύρω σου από τους άλλους. Με την φράση ‘‘διατήρηση των κεκτημένων’’, δεν εννοούμε μόνο το ότι θα χρειαστεί να υπερασπιστείς αυτό για το οποίο έχεις εργαστεί και αφιερώσει ενέργεια, όπως μια δουλειά ή μια σχέση, αλλά εννοούμε και την τάση που θα έχεις εσύ ο ίδιος να τινάξεις στον αέρα τον κόπο των προηγούμενων μηνών επειδή δεν αντέχεις άλλο ή επειδή θέλεις να κάνεις ένα εντελώς και σε όλα τα επίπεδα καινούργιο ξεκίνημα, διαρρηγνύοντας κάθε σχέση με το παρόν σου. Η ανάγκη σου να απελευθερωθείς και να αρχίσεις εκ νέου και φρέσκος χρειάζεται προσοχή αυτόν τον μήνα και οι κινήσεις σου πρέπει να είναι υπολογισμένες και όχι παρορμητικές. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 2
Ο μήνας σε φέρνει αντιμέτωπο με ευθύνες που έχεις αναλάβει και εκκρεμότητες που έχεις παραμελήσει. Η φυσική σου τάση θα είναι να αποφύγεις τα πάντα και να προσποιηθείς ότι κανείς δεν σου χτυπάει την πόρτα. Όμως η τάση για διαφυγή σε μια άλλη πραγματικότητα ή ο στρουθοκαμηλισμός δεν θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να αφοσιωθείς σε αυτά που θέλεις και σε ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι ήρεμος. Χρειάζεται κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος να προσπαθήσεις να φέρεις σε ισορροπία πρακτικές πλευρές και ζητήματα της ζωής σου. Τα θέματα που σε καλούν να ασχοληθείς μαζί τους μπορεί να είναι τετριμμένα για τα γούστα σου και πολύ επίγεια, ενώ εσύ θες αυτόν τον μήνα να αναζητήσεις το νόημα και να δοθείς σε κάτι περισσότερο ουσιαστικό και ανώτερο. Διαχειρίσου τα επίγεια πρώτα όμως και μετά πέτα στα ουράνια ελεύθερος. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 3
Οικονομικά ζητήματα και υποθέσεις που σχετίζονται με επένδυση (ύλης, χρόνου, αισθήματος) και με οργάνωση και διευθέτηση, είναι τα βασικά μοτίβα του μήνα που διανύεις, έτσι όπως οι κοσμικές δονήσεις φιλτράρονται μέσα από το ριζικό μέρος της ημερομηνίας της γέννησης σου. Αυτή την περίοδο βλέπεις τα αποτελέσματα των πράξεων, των μέχρι τώρα κινήσεών σου και των σκέψεων που έχεις κάνει στο πρόσφατο παρελθόν. Είναι μήνας που σου φέρνει απολαβές και τυχερές εξελίξεις. Τυχερές, αλλά όχι τυχαίες, καθώς η περίοδος έχει την καρμική υπογραφή του γνωστής φράσης: όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Τα αισθηματικά σου αποκτούν μια κάποια ισορροπία, αλλά το ζήτημα θέλει λίγο δουλίτσα ακόμη από σένα. Τα επαγγελματικά σου κινούνται πολύ καλά όμως, με ανέβασμα, προαγωγή, βελτίωση και εξέλιξη και αυτός ο τομέας θα αντισταθμίσει οποιαδήποτε έλλειψη, έστω και μικρή, υπάρχει στο συναισθηματικό σου πεδίο. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 4
Καθόλου βαρετός αυτός μήνας για σένα, καθώς πρόκειται να ενεργοποιηθεί κατά πολύ το κοινωνικό σου κομμάτι, αλλά και με κάποιο τρόπο η ευθύνη που έχεις απέναντι σε πρόσωπα συγκεκριμένα ή σε καταστάσεις με τις οποίες θα χρειαστεί να ασχοληθείς και να αφιερώσεις χρόνο. Ο κύκλος σου διευρύνεται και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μπαίνουν στην ζωή σου νέα πρόσωπα και εσύ σε αυτή την περίπτωση καλείσαι να διακρίνεις χρησιμοποιώντας την εμπειρία σου, αν είναι αυτά που θέλεις να παραμείνουν στην ζωή σου γιατί είναι θετικά και βοηθητικά. Μπορεί όμως στην ζωή σου να ξαναμπούν άτομα που υπήρχαν, αλλά πλέον είχαν απομακρυνθεί για κάποιο λόγο. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί και πάλι να διακρίνεις, βάσει τις προτέρας εμπειρίας σου, αν πρέπει να παραμείνουν στην ζωή σου ή να εξαφανιστούν μιας και δια παντός. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 5
Ιδανικός μήνας για να ξεκινήσεις οτιδήποτε καινούργιο επιχειρησιακά, για να κάνεις μια σημαντική νέα αρχή στην ζωή σου ψυχολογικά και για να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή ή να βρεις έναν καινούργιο σύντροφο, αν αυτό επιθυμείς. Το τελευταίο διάστημα ήσουν στο στάδιο της προνύμφης που βρισκόταν μέσα στο κουκούλι της και τώρα ετοιμάζεσαι να περάσεις στο επόμενο στάδιο, αυτό της πεταλούδας που έχοντας περάσει μια δύσκολη και μεταμορφωτική διαδικασία, τώρα μπορεί να ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει ψηλά. Έχεις αφήσει πίσω σου πολλά και ετοιμάζεσαι να υποδεχτείς περισσότερα. Σημαντικοί κύκλοι έκλεισαν, μια συνεργασία έφτασε στο τέλος της ή μια σχέση άλλαξε. Τώρα έχεις την εμπειρία και την γνώση να προχωρήσεις σε κάτι καλύτερο. Μην αφήσεις τον εγωισμό να σε εμποδίσει από το να ζήσεις με καλύτερο τρόπο την ζωή σου σε όλα τα επίπεδα. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 6
Μήπως αυτό που άρχισες να κάνεις τον προηγούμενο μήνα, δεν το είχες σκεφτεί πολύ καλά και τώρα συναντάς εμπόδια; Μήπως το είχες σκεφτεί καλά, αλλά τώρα εσύ ο ίδιος φοβάσαι πως δεν έπρεπε να το κάνεις γιατί οι άλλοι δεν είναι οκ με αυτό; Πόσο πολύ χρειάζεσαι τελικά την έγκριση των άλλων και την αποδοχή; Ο μήνας σε βάζει σε σκέψεις για σένα τον ίδιο και τις βαθύτερες και ουσιαστικές σου ανάγκες. Συλλαμβάνεις νέες έννοιες και τις επεξεργάζεσαι. Κάποια από τα πράγματα που αντιλαμβάνεσαι τώρα νοιώθεις ότι σου δίνουν απαντήσεις. Κάποια άλλα πράγματα που αντιλαμβάνεσαι σε γεμίζουν φόβο ή ένταση, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συναισθηματικές εκρήξεις στην πορεία των επόμενων ημερών. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 7
Κατάλληλος μήνας για να εκφράσεις και να πεις καθαρά αυτό που σκέφτεσαι, χωρίς να βάζεις εμπόδια στον λόγο σου, στην σκέψη σου και συνεπώς στην πράξη σου. Το διάστημα μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητικό για τους στόχους σου και να σε βοηθήσει να καταλάβεις πως δεν ήταν μάταια όλα αυτά που πέρασες τον προηγούμενο μήνα. Σε προσωπικό επίπεδο ο μήνας είναι αρκετά ερωτικός, με φλερτ, ζωντανές συζητήσεις που σου δίνουν χαρά και ελπίδα και με στιγμές που μπορείς να απολαύσεις μαζί με κάποιον, είτε αυτός ο κάποιος είναι το ταίρι σου είτε είναι μια καινούργια γνωριμία που έχει αρχίσει να εξελίσσεται πρόσφατα και να σε συναρπάζει. Δημιουργικός μήνας και στα επαγγελματικά ζητήματα με συζητήσεις, συμφωνίες και εξελίξεις. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 8
Προκλητικός και έντονος ο μήνας αυτός για σένα, με δυσκολίες που εντοπίζονται κυρίως στην καθημερινότητα και σε αυτά που πρέπει να κάνεις. Η δουλειά σου περνάει πρώτη στις προτεραιότητές σου και οι χρόνοι σου αναγκαστικά θα προσαρμοστούν γύρω από το πρόγραμμα της εργασίας σου. Οι ανάγκες που υπάρχουν επίσης στο σπίτι μεγαλώνουν ή γίνονται περισσότερο πιεστικές. Δύσκολος μήνας στα αισθηματικά ζητήματα, καθώς μέσα από τα τρεξίματα, την πίεση και την κούραση δεν έχεις την διάθεση ή την υπομονή να λειτουργήσεις θετικά σε αυτό το κομμάτι. Τα επαγγελματικά σου, που σε απασχολούν περισσότερο αυτόν τον μήνα, είναι ένα πεδίο όπου χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός σε συζητήσεις, συμφωνίες και ρυθμίσεις ή μετακινήσεις, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι και λάθη, αν δεν είσαι προσεκτικός. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 9
Ιδιαίτερος και κομβικός μήνας κατά την διάρκεια του οποίου θα παρατηρήσεις αρκετές αλλαγές και διαφοροποιήσεις στις καταστάσεις γύρω σου και μέσα σου. Σου δίνεται μια καλή ευκαιρία για να αλλάξεις κάποια από τα δεδομένα της καθημερινότητάς σου τα οποία σε πιέζουν ή δεν σε αφήνουν να κινηθείς ελεύθερα και δημιουργικά, με τον τρόπο που εσύ θέλεις. Μην το παρακάνεις με τις αλλαγές ή με την ένταση που θα τις κάνεις και κράτα τις ισορροπίες. Ο μήνας δεν είναι ο μήνας της επανάστασης, είναι ο μήνας της αλλαγής και της βελτίωσης. Η βάση δεν θα αλλάξει, θα αλλάξουν όμως σημεία που δεν λειτουργούν καλά και, αν χρειαστεί, θα φύγουν για να δώσουν την θέση τους σε καινούργια, καλύτερα στοιχεία. Στα αισθηματικά υπάρχει ανανέωση, απόλαυση και θετικές εμπειρίες, ενώ στα επαγγελματικά σου δεν είναι απίθανο να πέσεις με τα μούτρα στην δουλειά, κάτι που θα σε ευχαριστήσει όμως ή να έχεις μια καινούργια επαγγελματική πρόταση ή ευκαιρία. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter