astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Οκτώβριος 2023

Αριθμολογικές προβλέψεις - Οκτώβριος 2023
Ο μήνας φέρνει αριθμολογικές δονήσεις που μας οδηγούν στην επιτυχία και στο τελικό στάδιο υλοποίησης στόχων και προσδοκιών. Αυτήν περίοδο έρχονται εις πέρας σημαντικά εγχειρήματα που ξεκινήσαμε ακόμη και από τις αρχές του έτους και το σύμπαν μας χαρίζει την επιτυχία και την αναγνώριση που έχουμε κερδίσει με το σπαθί μας. Οι οικονομικές υποθέσεις κινούνται και μπορούμε να διερευνήσουμε και να κάνουμε μια σημαντική επένδυση που θα φανεί ωφέλιμη στο μέλλον και για εμάς ατομικά, αλλά και για άλλους που μπορούν να ευνοηθούν και να ωφεληθούν. Η συλλογική δύναμη είναι μεγαλύτερη από την ατομική και αυτόν τον μήνα λοιπόν είναι καλό να φροντίσουμε όχι μόνο για το ατομικό μας συμφέρον, αλλά και για το συμφέρον μιας ομάδας στην οποία ανήκουμε. Εκκρεμότητες που σέρνονται από τις αρχές του έτους, τώρα αναγκαστικά τακτοποιούνται, αλλιώς θα υπάρξουν επιπλοκές που δεν θέλουμε.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

  • μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι
    τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία ⇨ εδώ


Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.


Θεμέλιος λίθος 1
Αυτός ο μήνας φέρνει ολοκλήρωση στις προσωπικές σου υποθέσεις και η περίοδος είναι σημαντική από την απόψη ότι θα καταλήξεις σε αποφάσεις και θα βάλεις τελεία σε θέματα που δεν προχωράνε πλέον και δε σεπάνε πουθενά. Δε θα υπάρχει πίκρα, αντιθέτως είσαι ετοιμος να ξεκινήσεις εναν καινούργιο κυκλό με πολλά καινούργια δεδομένα που κανουν την εμφάνισή τους... Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 2
Ένας καλός μήνας για ξεκινήματα και καινούργιες αρχές σε όλα τα επίπεδα, αλλά κυρίως πάνω σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ανάπτυξη και προβολή. Θα προσέξεις να μην το παρακάνεις όσον αφορά στο πείσμα με το οποίο υποστηρίζεις τις θέσεις σου, εκτός βέβαια αν αυτό που υποστηρίζεις το έχεις σκεφτεί πολύ καλά και το έχεις δει από όλες τις πλευρές. Στα προσωπικά θέματα είναι ευνοϊκός μήνας για επισημοποίηση σχέσης ή για ολοκλήρωση με θετικό τρόπο της κατάστασης και κάτι καινούργιο μπορεί να γεννηθεί μέσα από τη σχέση σου. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 3
Ο μήνας έχει ψυχολογικές διακυμάνσεις και αρκετές φορές, κατά τη διάρκειά του, θα αισθανθείς ότι βγαίνεις εκτός ορίων και ότι θέλεις να γκρεμίσεις ό,τι έχεις χτίσει μέχρι τώρα. Να μην το κάνεις φυσικά αυτό και μια λύση είναι το να γειωθείς όσο μπορείς μέσα από την θεματική της καθημερινότητάς σου, στοχεύοντας σε λύσεις πάνω σε απτά καθημερινά προβλήματα και όχι ξεφεύγοντας μέσα από θεωρητικές προσεγγίσεις, μια τακτική δηλαδή που συσσωρευτικά σε οδηγεί σε εντονότερες ψυχολογικές διακυμάνσεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 4
Έχεις έναν πολύ δημιουργικό μήνα μπροστά σου, γι’αυτο εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που μπορεί να σου παρουσιαστεί. Ο μήνας περιστρέφεται βέβαια γύρω από θέματα που αφορούν την προσωπική σου έκφραση και το ξεδίπλωμα των ταλέντων σου και κάποιες αντιδράσεις που μπορεί να συναντήσεις από το ευρύτερο περιβάλλον σου, να τις λάβεις υπόψη ώστε να μη δημιουρηθούν διαφωνίες και εντάσεις... Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 5
Δύσκολος ο μήνας αν και βέβαια έχεις περάσει και δυσκολότερες καταστάσεις και τώρα είσαι σαφέστατα προετοιμασμένος και για το καλό και για το κακό με αποτέλεσμα να μπορέσεις να αντέξεις και να ξεπεράσεις τα προβλήματα του μήνα. Είναι πολύ καλός μήνας για να εδραιώσεις και να σταθεροποιήσεις καταστάσεις στα επαγγελματικά σου αλλά και σε θέματα καθημερινότητας του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Στα αισθηματικά σου θέματα αρχίζουν και οριστικοποιούνται κάποιες καταστάσεις που το ξεκίνημά τους βρίσκεται στον Σεπτέμβρη που μας πέρασε. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 6
Αρκετά απρόβλεπτος αυτός ο μήνας και μη θεωρήσεις τίποτα ως δεδομένο! Κάποια θέματα που δεν έχεις τακτοποιήσει από τον προηγούμενο μήνα ή κάποιες καταστάσεις στις οποίες δεν συμπεριφέρθηκες σωστά επανέρχονται αυτόν τον μήνα ζητώντας τακτοποίηση και λύσεις. Προσοχή σε θέματα που αφορούν στο σπίτι σου και στις υποχρεώσεις που υπάρχουν εκεί. Στα αισθηματικά σου θα χρειαστεί να προσγειωθείς ελαφρώς και να δεις τι ακριβώς θέλεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Θεμέλιος λίθος 7
Αναστατώσεις που δε θα κρατάνε πολύ αλλά θα είναι πολλές και κάθε τόσο στη διάρκεια του μήνα, κάτι που θα σου δημιουργήσει τη γενικότερη αίσθηση ότι τίποτα δεν πάει καλά και τίποτα δε σταθεροποιείται. Εκεί που πας να πάρεις ανάσα από το ένα θέμα, προκύπτει κάτι καινούργιο και φτου και από την αρχη. Ευτυχώς όλα τακτοποιούνται, εσύ αρκεί να φροντίσεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Θα σε απασχολήσουν θέματα οικονομικά και καλό είναι να μην αφήσεις εκκρεμότητες. Στα αισθηματικά θέματα, προσοχή σε χωρισμούς για ανούσιους λόγους. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 8
Αποστασιοποιημένος και σκεφτικός αυτόν τον μήνα θα είσαι, οχι γιατι κάτι κακό συμβαίνει αλλά γιατί θα θελήσεις να κατεβάσεις διακόπτες για λίγο και να παρατηρήσεις τα πράγματα κρατώντας μια απόσταση. Φρόντισε να μην απομακρυνθείς από τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν όμως γιατι δεν είναι απαραίτητο οι άλλοι να σε καταλαβαίνουν πάντα. Αν όντως θέλεις τον χρόνο σου, απλά εξήγησέ τους το. Καλός μήνας λοιπόν, για ανασυγκρότηση και για να σχεδιάσεις το μέλλον σου τόσο επαγγελματικά όσο και αισθηματικά. Προσοχή σε κρυμμένα πράγματα που δε θέλεις να βγουν στο φως. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 9
Ισχυρός μήνας με ανάπτυξη θεματολογίας που έχει να κάνει με οικονομικά ζητήματα, δημοσιους φορείς και συνθήκες που μέσα από τις οποίες θα κληθείς να δείξεις ποιος είσαι και τι μπορείς να κάνεις. Είναι μήνας που θα σου δοθούν ευκαιρίες να ασκήσεις την δύναμη που έχεις ή την εξουσία που σου δίνει η θέση σου και να κινήσεις νήματα κατά το δοκούν. Μην εκμεταλλευτείς καταστάσεις και να πράξεις για το καλό της ομάδας. Στα αισθηματικά σου θέματα, ο μήνας σε καλεί να εφαρμόσεις αυτά που έχεις υποσχεθει και να δώσεις εκ νέου καινούργιες υποσχέσεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.