astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Ιανουάριος 2023

Αριθμολογικές προβλέψεις - Ιανουάριος 2023
Η αρχή του έτους γίνεται με αποφασιστικότητα και με κινήσεις που επιβεβαιώνουν την επιτυχία και την αποτελεσματικότητα. Η επιτυχία αυτόν τον μήνα έρχεται μέσα από την συλλογικότητα και την προσπάθεια της ομάδας παρά ενός μοναδικού ατόμου. Ο πρώτος μήνας της καινούργιας χρονιάς φέρνει μαζί του καρμικά στοιχεία και κατά την διάρκεια της περιόδου θα έρθουν σε όλους αυτά για τα οποία έχουν κοπιάσει και φροντίσει. Τα επαγγελματικά ευνοούνται, ενώ οι ρομαντικές σχέσεις μπορούν να σταθεροποιηθούν, εφόσον βέβαια αυτό είναι κάτι που αξίζει..

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699 
  • μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι
    τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία ⇨ εδώ
Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.


Θεμέλιος λίθος 1

Ο πρώτος μήνας του έτους είναι μια καινούργια αρχή αλλά και ένα τέλος που έχει να κάνει με το άγχος που οφείλεται στα οικονομικά σου, στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην σχέση σου ή το τέλος μιας παρεξήγησης. Είναι μια περίοδος που καλείσαι να ολοκληρώσεις κύκλους και να φέρεις εις πέρας κάθε εκκρεμότητα που σε απασχολεί πρακτικά, αλλά και να βάλεις τέλος σε δικές σου συμπεριφορές που δεν σε οδηγούν κάπου θετικά, όπως ήδη έχεις παρατηρήσει. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 2

Είναι ένας δυναμικός και δραστήριος μήνας κατά τον οποίο μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή με αποφασιστικότητα και σιγουριά, είτε γιατί οι περιστάσεις είναι κατάλληλες, είτε γιατί εσύ πλέον δεν μπορείς να αντέξεις την ακινησία και την αδράνεια. Αυτόν τον μήνα ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις, αλλά πρέπει να προσέξεις στο πώς θα το πεις. Η σωστή λέξη την σωστή στιγμή μπορεί να ανοίξει την πόρτα που επιθυμείς. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 3

Τα συναισθήματα, οι λέξεις και οι σχέσεις σε απασχολούν έντονα κατά τον πρώτο μήνα του έτους καθώς η ανάγκη σου για ουσιαστική επικοινωνία και πραγματική επαφή με τους άλλους κορυφώνεται και τώρα θέλεις να ζήσεις την ζωή σου πραγματικά, αληθινά, έντονα και κυρίως έχοντας κάποιον στο πλάι σου που σε καταλαβαίνει και σε νιώθει. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 4

Κινητικός, δραστήριος και γεμάτος από επικοινωνίες, διαδρομές, μετακινήσεις και επαφές είναι ο πρώτος μήνας της καινούργιας χρονιάς για σένα καθώς τώρα προσπαθείς να γεφυρώσεις το επικοινωνιακό χάσμα που μπορεί να έχει υπάρξει με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου ή να ανανεώσεις σχέσεις, επαφές και φιλίες. Πρόσεξε στο πώς εκφράζεις τα σκέψεις, τις ιδέες και τις επιθυμίες σου όμως γιατί είναι πολύ εύκολο να συμβούν και πάλι παρανοήσεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Θεμέλιος λίθος 5

Απαιτητικός μήνας που σε βάζει απότομα σε τάξη και σε κάνει να συνειδητοποιείς ότι οι διακοπές τέλειωσαν και τώρα πρέπει και πάλι να αναλάβεις ευθύνες, αρμοδιότητες κι να πέσεις και πάλι με τα μούτρα στην δουλειά. Σε απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και τις λεπτομέρειες που επηρεάζουν την επαγγελματική σου ζωή, ενώ η ζωή στο σπίτι απαιτεί περισσότερο από τον χρόνο σου. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 6

Ο μήνας φέρνει εκπλήξεις και αλλαγές, άλλες αναπάντεχες που σε λυτρώνουν και άλλες ανατρεπτικές που σε αγχώνουν. Η περίοδος είναι αρκετά μεταβλητή και καλό είναι να κάνεις αναγνωριστικά βήματα στις κινήσεις σου, ειδικότερα σε ό,τι αφορά επάγγελμα και οικονομικά, ενώ στα προσωπικά θέματα ο μήνας μάλλον σε απελευθερώνει από προβλήματα και σε βοηθά να αναζωπυρώσεις το πάθος στην προσωπική σου ζωή. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 7

Η ανάγκη σου για συναισθηματική αλλά και για οικονομική κάλυψη είναι έντονη αυτόν τον μήνα και η επιθυμία που φωλιάζει στην καρδιά και στο μυαλό του συντρόφου σου ίσως δεν κάνει την εμφάνισή της, τουλάχιστον όχι έτσι όπως θα το ήθελες εσύ. Είναι περίοδος για να προσπαθήσεις να ανανεώσεις το παλιό και να του δώσεις καινούργια μορφή, διατηρώντας όμως τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένο το παρελθόν σου, η σχέση σου και ο τραπεζικός σου λογαριασμός. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Θεμέλιος λίθος 8

Αυτόν τον μήνα αντιλαμβάνεσαι ότι τα πράγματα σοβαρεύουν και αρχίζεις να συνειδητοποιείς πως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και πως πρέπει όχι μόνο να πάρεις αποφάσεις αλλά να κάνεις και κινήσεις, οι οποίες θα καθορίσουν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου από εδώ και μπρος. Μην κλείσεις τα αυτιά σου στο καμπανάκι που χτυπά…  Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.Θεμέλιος λίθος 9

Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς εγκαινιάζει μια καλή περίοδο για να βάλεις σε τάξη όλα αυτά και αυτούς που σε αποσυντονίζουν και σε εκνευρίζουν και να εκφράσεις με πράξεις, ακμαίο ηθικό και υψηλό ανάστημα, αυτό που πιστεύεις και αυτό που έχεις αποφασίσει να κάνεις. Η τύχη σε ευνοεί αυτόν τον μήνα και ένας άγγελος σου ψιθυρίζει τι να κάνεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.