astropedia.gr

Αριθμολογία - Απρίλιος 2019

Αριθμολογία - Απρίλιος 2019
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Ο καινούργιος μήνας που αρχίζει μας σπρώχνει να κινηθούμε σε μονοπάτια αυθεντικότητας και αποδοχής και μας δίνει ευκαιρίες για να μπορέσουμε να δείξουμε εμπιστοσύνη στην δημιουργική δύναμη που κρύβεται τόσο μέσα σε εμάς τους ίδιους όσο και μέσα στους άλλους. Το στοίχημα του μήνα είναι να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε την δημιουργική μας δύναμη μέσα από παραγωγικά κανάλια και να φέρουμε απτά αποτελέσματα αποφεύγοντας να την χρησιμοποιήσουμε με τρόπο που οδηγεί τελικά στην διάλυση ή στην αποξένωση. 

μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1
Η βοήθεια που θα πάρεις αυτόν τον μήνα είναι αυτή ακριβώς που χρειάζεσαι για να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει και να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Η ενέργεια που έχεις επενδύσει στα θέματά σου, τώρα δίνει αποτελέσματα. Μήνας που ευνοεί θέματα οργάνωσης, διοίκησης, επιμερισμού εργασίας και αρμοδιοτήτων και οικονομικά ζητήματα.

Θεμέλιος λίθος 2
Η περίοδος που αρχίζει τώρα ευνοεί το να μπορέσεις να απομονώσεις τους παράγοντες εκείνους από την ζωή σου και την καθημερινότητά σου που σου απορροφούν ενέργεια, που είναι βλαπτικοί για την ηρεμία και την εσωτερική σου ισορροπία και που δεν προάγουν τις εξελίξεις, αλλά αντιθέτως σε κρατάνε δέσμιο και στάσιμο. Ψυχολογικά δεν είναι ο πιο ευχάριστος μήνας, αλλά πρακτικά μπορείς να έχεις αποτελέσματα και επιτυχίες.

Θεμέλιος λίθος 3

Δυναμική περίοδος με πολλές ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Μπορείς τώρα να μιλήσεις πιο καθαρά και πιο συγκεκριμένα σε σχέση με αυτό που επιθυμείς ή αυτό που σου είναι απαραίτητο και να το έχεις, καθώς είσαι τώρα πιο ξεκάθαρος μέσα σου και πιο συνειδητοποιημένος ενώ παράλληλα η δύναμη της πειθούς σου είναι μεγάλη.

Θεμέλιος λίθος 4

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο αυτόν τον μήνα και είναι μια περίοδος που τα συναισθηματικά και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα θα έχουν το πάνω χέρι. Χρειάζεται λοιπόν να είσαι ψύχραιμος και να κινηθείς λογικά καθώς θα παίρνεις τις αποφάσεις σου, ενώ παράλληλα χρειάζεται να εκτιμήσεις σωστά αυτό που ήδη έχεις πριν να αρχίσεις να σκέφτεσαι να το πετάξεις στον κάλαθο των αχρήστων.

Θεμέλιος λίθος 5
Κατάλληλος μήνας για να κάνεις επαγγελματικές κινήσεις που αλλάζουν το σκηνικό και που σου προσφέρουν άνοδο ή ευκολία. Τα πράγματα γενικότερα στην ζωή σου τώρα γίνονται πιο απλά και πιο ξεκάθαρα και ξέρεις τι μπορεί και τι θέλεις να κάνεις. Η δημιουργική ενέργεια που σε διαποτίζει αυτή την περίοδο φέρνει θετικές εξελίξεις τόσο στα πρακτικά ζητήματα, όσο και στην αισθηματική σου ζωή.

Θεμέλιος λίθος 6

Απαιτητικός μήνας με έμφαση στην εργασία σου, στις λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξεις, στην κούραση και μερικές φορές στην απαισιοδοξία, αλλά ταυτόχρονα η περίοδος σου δίνει την δυνατότητα, με λίγη παραπάνω προσπάθεια και εστίαση, να πετύχεις την δημιουργία μιας καλής βάσης και να σταθεροποιήσεις ή να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις προς όφελός σου. Ο μήνας ευνοεί θέματα σπιτιού και οικογένειας.

Θεμέλιος λίθος 7
Αλλαγές και ανανέωση υπόσχεται ο μήνας για σένα και μέσα από διαδικασίες που έχουν να κάνουν με την λογική εξέταση των καταστάσεων μπορείς τώρα να πετύχεις άνοδο και επιτυχία που σε καλύπτουν τόσο πρακτικά όσο και ηθικά ή πνευματικά. Μήνας που δικαιώνονται λοιπόν οι προσπάθειές σου και που μπορείς να απολαύσεις αυτό που έχεις δημιουργήσει.

Θεμέλιος λίθος 8
Οι υποχρεώσεις τρέχουν αυτόν τον μήνα και οι ευθύνες που έχεις αυξάνονται, είτε γιατί εσύ οικειοθελώς αναλαμβάνεις κάτι που έχει περισσότερες ευθύνες είτε γιατί αναγκάζεσαι να επωμιστείς ευθύνες τρίτων προσώπων. Δεν είναι κάτι απαραίτητα αρνητικό αυτό, ειδικά αν μπορέσεις να θέσεις ξεκάθαρα όρια και λειτουργήσεις βάσει προγραμματισμού. Ο μήνας έχει θέματα οικονομικά και θέματα που αφορούν στο σπίτι σου και την οικογένειά σου ή την σχέση σου. 

Θεμέλιος λίθος 9
Ο πειραματισμός είναι κάτι που πάντα βοηθά να μάθουμε περισσότερα ή να μάθουμε καλύτερα κάτι συγκεκριμένο και ειδικότερα αυτόν τον μήνα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις και να ξεκαθαρίσεις πολλά. Η περίοδος λοιπόν θέλει να προσπαθήσεις να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα ή να κάνεις τα ίδια πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο για να καταλήξεις σε συμπεράσματα που θα σε διαφωτίσουν. Ο μήνας ευνοεί την εξειδίκευση και την γνώση και σου φέρνει νέα και ειδήσεις που αποκαλύπτουν καταστάσεις.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: