astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Οκτώβριος 2021

Αριθμολογικές προβλέψεις - Οκτώβριος 2021
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Ο καινούργιος μήνας φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη να βάλουμε σε τάξη την ζωή μας και να βρούμε αυτή την λεπτή ισορροπία που χρειάζεται για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε με αρμονία σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Είναι η στιγμή που είναι απαραίτητο να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε άλλο πρόσωπο στην δουλειά και άλλος είναι στην θέση μας στο σπίτι, αλλά εμείς είμαστε συνέχεια παντού και ίσως αυτό τώρα να μας έχει κουράσει, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις, αντιπαραθέσεις ή και χωρισμοί στις σχέσεις ή στις συνεργασίες αυτόν τον μήνα… Προσέχουμε την υγεία μας, κάνουμε την ζωή μας πιο απλή και εστιαζόμαστε σε αυτό που είναι χρήσιμο αλλά και ευχάριστο ταυτόχρονα. Καλό μήνα σε όλους και όλες! 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.

☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 
Μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνίαεδώ

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
 

Θεμέλιος λίθος 1
Ο μήνας φέρνει τάσεις ενδοσκόπησης και αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται να αλλάξεις κάτι στον εαυτό σου και στον τρόπο που λειτουργείς για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις, αλλά δεν έρχονται ακόμη. Η αποστασιοποίηση από τα πράγματα, η καταγραφή των σκέψεών σου ή ακόμη και ένα σύντομο ταξίδι που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις παραστάσεις, μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις τον δρόμο σου. Μην βασίζεσαι σε φίλους, οικογένεια και συνεργάτες αυτόν τον μήνα… Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 2
Ο μήνας φέρνει πρόοδο στα θέματά σου και σου δίνει την δυνατότητα να κινηθείς πιο στοχευμένα πάνω στις υποθέσεις σου, ελέγχοντας και δρομολογώντας σε ικανό βαθμό τις εξελίξεις. Είναι μια καλή περίοδος για να οργανώσεις τον χρόνο σου, την εργασία σου και τις συνήθειές σου, ώστε να λειτουργείς πλέον πιο παραγωγικά και πιο ξεκάθαρα και απομακρύνοντας κάθε προβλέψιμο εμπόδιο. Οι σκέψεις από το παρελθόν καλό είναι να βρουν τρόπο να ενσωματωθούν στο παρόν σου, γιατί διαφορετικά σε παρασύρουν σε μονοπάτια λιγότερο φωτισμένα και περισσότερο επικίνδυνα… Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 3
Ένας πολύ δημιουργικός μήνας αρχίζει και κατά την επόμενη περίοδο σου προσφέρονται πολλές ευκαιρίες να δικτυωθείς, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Αυτό που καλό είναι να προσέξεις αυτόν τον μήνα είναι να μην κάνεις πολλά σχέδια που εκ των πραγμάτων δεν θα προλάβεις να τα φέρεις εις πέρας μέσα σε έναν μήνα και έτσι θα απογοητευτείς. Συγκεντρώσου στο πρακτικό και το χρήσιμο και μην βάζεις όλα σου τα αυγά σε ένα καλάθι, γιατί έτσι όπως έρχονται καινούργια πρόσωπα στην ζωή σου, έτσι φεύγουν με διακριτικά πηδηματάκια και πρόσωπα που θεωρούσες φίλους σου… Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 4
Δυναμικά ξεκινάει αυτός ο μήνας για σένα και μπορείς τώρα να προωθήσεις με πρακτικό και άμεσο τρόπο τα σχέδιά σου και να μπορέσεις να δεις γρήγορα τα αποτελέσματα που περιμένεις. Οι ευθύνες αυτόν τον μήνα, τόσο επαγγελματικά όσο και οικογενειακά, γίνονται πιο εύκολα διαχειρίσιμες και κατά την επόμενη περίοδο θα καταφέρεις να βρεις χρόνο για να φροντίσεις και τον εαυτό σου που πάντα τον παραμελείς. Ο μήνας είναι θετικός γενικότερα για πρωτοβουλίες και αποφασιστικές κινήσεις, μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε ανώφελες σκέψεις και φοβίες.  Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 5
Ο μήνας είναι απαιτητικός και χρειάζεται να λειτουργήσεις με γνώμονα την λογική και την ψυχραιμία, καθώς τώρα αρχίζει μια  περίοδος που οι σχέσεις σου, τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι προσωπικές, περνάνε από μια δύσκολη φάση και χρειάζεται να φροντίσεις να υπάρχει ισορροπία σε κάθε πλευρά. Αυτόν τον μήνα μια επαγγελματική προσφορά ή μια συνεργασία θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σου, ενώ παράλληλα στο αισθηματικό κομμάτι κάνεις πολλές σκέψεις και διατηρείς τις αμφιβολίες σου για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 6
Ο μήνας φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και νέα που σε κάνουν να βλέπεις ότι ο δρόμος μπροστά είναι ανοιχτός και τα εμπόδια έχουν πλέον παραμερίσει. Η ψυχολογία σου ανεβαίνει περισσότερο μαζί με την αυτοεκτίμησή σου καθώς κατά την επόμενη περίοδο σου δίνονται ευκαιρίες να ακουστεί η φωνή σου και να περάσεις θέσεις και απόψεις, προωθώντας έτσι τα δημιουργικά σου σχέδια. Στα προσωπικά σου ο μήνας είναι αρκετά βοηθητικός για να διορθωθούν οι καταστάσεις με το ταίρι και να ξαναβρείς την ισορροπία στην σχέση σου. Δεν αποκλείονται καθόλου αυτόν τον μήνα επιστροφές προσώπων από το παρελθόν. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 7
Ο μήνας είναι κάπως δύσκολος και χρειάζεται προσοχή σε λεπτομέρειες και μια καλή οργάνωση του χρόνου σου. Είναι ένα διάστημα που οι εξελίξεις μπορεί να κυλάνε αργά ή ακόμη και αυτές που περιμένεις να μην έρχονται, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας αδιόρατος εκνευρισμός και ανυπομονησία. Χρησιμοποίησε τον χρόνο σου και την ενέργειά σου σοφά αυτόν τον μήνα και δημιούργησε την σωστή βάση και γερά θεμέλια που δεν τραντάζονται πάνω στα οποία θα οικοδομήσεις τις μελλοντικές σου επιτυχίες. Στα προσωπικά σου θέματα, αυτή την περίοδο οι κανόνες και τα πρέπει κοστίζουν αρκετά στο συναίσθημα και στις επιθυμίες. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 8
Ο μήνας είναι θετικός και σου δίνει ευκαιρίες που μπορούν να ανανεώσουν την επαγγελματική σου ζωή ή να προωθήσουν την καριέρα σου και την επιτυχία σου, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο η περίοδος δεν είναι καθόλου άσχημη, καθώς η διάθεσή σου για φλερτ και πειραματισμό μεγαλώνει και αυτό έχει θετικά αποτελέσματα στην σχέση σου ή αν είσαι μόνος, αυξάνει τις πιθανότητες να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες που σε ανανεώνουν και φέρνουν χαρά και απολαύσεις στην ζωή σου. Η περίοδος γενικά σου δίνει έναν μεγαλύτερο βαθμό ελεύθερης βούλησης και οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις αυτή την περίοδο δημιουργούν κατοπινές εξελίξεις που σε μικρό ή μεγάλο βαθμό μπορούν να σου αλλάξουν την ζωή. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 9
Ο μήνας έχει αρκετές υποχρεώσεις και καλείσαι μέσα στην επόμενη περίοδο να διορθώσεις καταστάσεις και να επαναφέρεις την ισορροπία σε σχέσεις με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για σένα και βρίσκονται στην καθημερινότητά σου. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν και σε αγχώνουν, αλλά τώρα καταφέρνεις να φέρεις τα πράγματα έτσι ώστε να διασφαλίσεις αυτό που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις, ενώ στην αισθηματική σου ζωή η περίοδος φέρνει πρόσωπα από το παρελθόν ή παρέχει την ευκαιρία για μια επανασύνδεση μετά από έναν πρόσφατο χωρισμό. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.  
   
Newsletter