astropedia.gr

Αριθμολογικές κατευθύνσεις - Φεβρουάριος

Αριθμολογικές κατευθύνσεις -  Φεβρουάριος
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες! Ο δεύτερος μήνας του έτους μας καλεί να φέρουμε σε ισορροπία την καθημερινότητά μας, σε όλες τις πτυχές της, αλλά ειδικότερα προβάλλει θέματα σχέσεων και την ισορροπία που χρειάζεται να φέρουμε σε αυτόν τον τομέα. Πολλά τα νέα δεδομένα που έφερε ο προηγούμενος μήνας και τώρα χρειάζεται να γίνει σωστή ανάλυση και πρακτική εφαρμογή, ώστε να υπάρξει καλή συνεννόηση και από τις δυο πλευρές.  Ο μήνας επίσης θέτει θέματα σωστής διαχείρισης των οικονομικών μας και μια επένδυση που στο τώρα φαίνεται δύσκολη, χρονοβόρα και που απαιτεί αυτοσυγκράτηση και περιορισμό, μπορεί στο μέλλον να έχει καλά αποτελέσματα.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον.
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  


Θεμέλιος λίθος 1
Ένας μήνας που σε φέρνει αντιμέτωπο με το τι έχεις μέχρι τώρα κάνει και τι έχει μέχρι τώρα γίνει. Είναι περίοδος αυτοεξέτασης, αλλά και προετοιμασίας σου για το επόμενο βήμα.

Θεμέλιος λίθος 2
Ο μήνας σε βοηθά να αποκτήσεις μια καλύτερη εικόνα των οικονομικών σου και να μπορέσεις να οργανώσεις το πλάνο σου για το μέλλον. Οι επιθυμίες, αλλά και οι ανάγκες σου αυξάνονται ή γίνονται πιο έντονες και καταλαβαίνεις τώρα ότι πρέπει να οργανώσεις πρακτικά τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην ικανοποίηση.

Θεμέλιος λίθος 3
Ο μήνας σε βοηθά να ανοιχτείς περισσότερο και να έρθεις σε επαφή με περισσότερο κόσμο, οπότε αν πέρασες μια περίοδο μοναξιάς, αυτό αλλάζει. Παράλληλα αυτή την περίοδο μπορείς να καταλάβεις καλύτερα τα κίνητρα των άλλων, αλλά και να κατανοήσεις βαθύτερα τα δικά σου κίνητρα.

Θεμέλιος λίθος 4

Ένας μήνας αρκετά δυναμικός που σε προτρέπει να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο και να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από πρόσωπα και καταστάσεις που σε περιορίζουν, που δεν σε βοηθούν να προχωρήσεις και να αναπτυχθείς ή που σε κρατάνε καθηλωμένο σε πεποιθήσεις που δεν έχουν πρακτική εφαρμογή πλέον. Η περίοδος είναι καλή για νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, αρκεί να έχεις σκεφτεί και υπολογίσει από πριν.

Θεμέλιος λίθος 5
Ο μήνας σου φέρνει προκλήσεις στα αισθηματικά σου θέματα και σε καλεί να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να σε δυσκολεύουν ή να σε πονάνε. Είναι μια περίοδος που χρειάζεται να ξεκαθαρίσει το προσωπικό τοπία και να ειπωθούν κάποια πράγματα με το όνομά τους. Μια συνεργασία αυτόν τον μήνα μπορεί να σε κάνει να αμφιταλαντευτείς αρκετά..

Θεμέλιος λίθος 6
Ένας σημαντικός μήνας που σου δίνει ευκαιρίες να κάνεις βήματα και να πάρεις αποφάσεις που και θα σε πάνε παραπέρα, αλλά και θα σε βοηθήσουν να βάλεις τάξη στα κακώς κείμενα της ζωής σου. Η περίοδος σε θέλει αποφασιστικό και έτοιμο να δρομολογήσεις τις επιθυμίες σου εφαρμόζοντας τις αποφάσεις σου.

Θεμέλιος λίθος 7
Ένας μήνας που είναι δύσκολος αντικειμενικά και χρειάζεται να επιστρατεύσεις την υπομονή και τις ανοχές σου για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Από την θετική πλευρά οι δυσκολίες και οι απαιτήσεις του μήνα σε οδηγούν να καταλάβεις καλύτερα πού πρέπει να δώσεις έμφαση και τι να αφήσεις να περιμένει και αυτό σε βοηθά να κάνεις καλύτερη χρήση του χρόνου σου. θέματα σπιτιού ή εργασίας σε απασχολούν και τώρα εμφανίζονται οι λύσεις.

Θεμέλιος λίθος 8
Ο μήνας έχει ευκαιρίες για ανέλιξη επαγγελματική και προσωπική και ειδικότερα ενεργοποιούνται θέματα από το πρόσφατο παρελθόν σου που είχαν για κάποιο λόγο μπει στον πάγο από σένα ή από τους άλλους μέχρι τώρα. Απόφυγε να είσαι πολύ χαλαρός όμως και αυτή την περίοδο να προσέχεις κάθε λεπτομέρεια στις υποθέσεις σου.

Θεμέλιος λίθος 9
Ο μήνας φέρνει αναστάτωση στα οικονομικά σου σχέδια και θα χρειαστεί να  κάνεις αναπροσαρμογές και να επανεξετάσεις παραμέτρους που δεν λειτουργούν αποδοτικά σε αυτόν τον τομέα. Η περίοδος ανακινεί θέματα και στα αισθηματικά σου και αυτόν τον μήνα αποφασίζεις να ανανεώσεις αυτό τον τομέα της ζωής σου. Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: