astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Μάρτιος 2023

Αριθμολογικές προβλέψεις - Μάρτιος 2023
Ο πρώτος μήνας της άνοιξης έχει φέτος αριθμολογικές δονήσεις παρόμοιες με το αρχετυπικό νόημα της άνοιξης: μια καινούργια αρχή προετοιμάζεται και στα σπάργανα για να γεννηθούν και να ανθίσουν βρίσκονται οι σπόροι των σχεδίων που σκεφτόμασταν το τελευταίο διάστημα και τώρα έρχεται η στιγμή που είναι η κατάλληλη για να θέσουμε σε εφαρμογή και να αρχίσουμε να υλοποιούμε τις ιδέες μας. Ο μήνας ευνοεί καινούργια ξεκινήματα, σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις και για κάποιους μπορεί και να σηματοδοτεί την αρχή μιας έντονης, φλογερής και σημαντικής σχέσης με διάρκεια.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

  • μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι
    τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία ⇨ εδώ


Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.


Θεμέλιος λίθος 1
Εντάσεις και ανακατατάξεις στην αισθηματική σου ζωή αυτόν τον μήνα. Είσαι ένα βήμα προτού αρχίσεις να εφαρμόζεις αυτό που σκέφτεσαι τον τελευταίο καιρό και αυτό που διαισθητικά γνωρίζεις ότι είναι καλό να γίνει. Αν είσαι δεσμευμένος, να προσέξεις περισσότερο την σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έχεις καλές ευκαιρίες να μπλεχτείς στα δίχτυα του έρωτα. Περίοδος αλλαγών σε θέματα σπιτιού. Προσοχή σε θέματα υγείας. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 2
Επικοινωνίες, δώρα, μετακινήσεις, φλερτ, αλλά και δουλειά, εργασία και χαρά και αποτελέσματα στους κόπους σου. Γενικότερα, ευχάριστος μήνας που θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες να εκφραστείς, αλλά και να περάσεις τα μηνύματά σου σε αυτούς που θέλεις. Μεγάλη τόνωση στην ερωτική σου ζωή. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 3
Κρίσιμος αυτός ο μήνας, κυρίως σε θέματα εργασίας και οικογένειας. Αρκετοί περιορισμοί που σου δένουν τα χέρια, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι δε μπορείς να κάνεις τίποτα απολύτως. Αντιθέτως, να επιμείνεις στο πρόβλημα και στην δυσκολία που έχεις, μην εθελοτυφλείς και μην περιμένεις η βοήθεια να έρθει από το πουθενά. Τώρα μπορείς να βάλεις σε τάξη, αν και με κόπο, την ζωή σου. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική
ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 4
Αυτός ο μήνας φέρνει αρκετές αλλαγές και σε ανανεώνει. Οι εξελίξεις θα τρέχουν και εσύ θα νοιώσεις δυνατός και δραστήριος καθώς σου δίνεται υλικό για να ασχοληθείς και ευκαιρίες επαγγελματικές που θα εκμεταλλευτείς. Προσοχή χρειάζεται να δώσεις σε καταστάσεις που αφορούν το σπίτι σου ή την σταθερή σου σχέση ώστε να μην γκρεμίσεις αυτό που υπάρχει. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 5
Θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου αυτόν τον μήνα και καλό είναι να φροντίσεις από την αρχή του μήνα να εξασφαλίσεις το τέλος και οτιδήποτε πρέπει να πληρωθεί ή να τακτοποιηθεί οικονομικά τότε. Στα αισθηματικά ζητήματα αν είσαι δεσμευμένος, να προσέξεις πιθανούς χωρισμούς ή εντάσεις που δημιουργούνται από τρίτα πρόσωπα και αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να προχωρήσεις κάνοντας κινήσεις προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 6
Μια σημαντική περίοδος αρχίζει για σένα που παρότι δεν έχει σημαντικά γεγονότα, σου δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς βαθύτερα, να χαλαρώσεις και να σχεδιάσεις τις μελλοντικές σου κινήσεις. Η σταθερή σου σχέση θα περάσει από κάποια σκαμπανεβάσματα και τρίτα πρόσωπα θα σου βάλουν ψύλλους στα αυτιά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να κάνεις γνωριμίες και να περάσεις όμορφα, αλλά δεν δημιουργείται σε αυτή την φάση μια σχέση με μέλλον, τουλάχιστον όχι ακόμη. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 7
Μήνας καλός και ευνοϊκός στα οικονομικά σου. Ανταμείβονται οι κόποι σου και η ενέργεια που έχεις επενδύσει στην εργασία σου ή στις γενικότερες ασχολίες σου. Στα αισθηματικά παίρνεις αυτόν τον μήνα το πάνω χέρι και είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος, εσύ και μόνο εσύ θα δρομολογήσεις τις καταστάσεις. Προσοχή μόνο στα όρια και στους κανόνες που βάζεις, αυτόν τον μήνα θα χρειαστεί να είσαι λίγο πιο ελαστικός με τους άλλους γύρω σου. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 8
Αυτόν τον μήνα χρειάζεται να βάλεις όντως τάξη τόσο στις σκέψεις σου και στα σχέδιά σου, όσο και στο πώς προσεγγίζεις πρακτικά την ζωή σου και τις καθημερινές σου ασχολίες. Οι σχέσεις σου ολοκληρώνουν έναν μικρό κύκλο και κάποιες προχωράνε στο επόμενο στάδιο, ενώ κάποιες άλλες σταματάνε εδώ. Θα σε απασχολήσει η διαχείριση των οικονομικών σου ή της δύναμης που έχεις πάνω σε άτομα για τα οποία είσαι υπεύθυνος. Καλός μήνας για επαγγελματική λάμψη και επιτυχία. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 9
Ένας δυνατός αλλά και καρμικός μήνας είναι για σένα αυτός ο Μάρτης. Η ζωή σου γεμίζει με νέα ξεκινήματα, δράση, αποφασιστικότητα και ερωτισμό και ένα ανδρικό πρόσωπο θα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, είτε πρόκειται για τον αισθηματικό σου τομέα, είτε πρόκειται για τα επαγγελματικά σου, με τις αποφάσεις που θα πάρει ή με τις κινήσεις που θα κάνει. Προσοχή στα εγωιστικά κίνητρα που κρύβονται πίσω από την βοήθεια που δίνεις ή την βοήθεια που παίρνεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.