astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Οκτωβρίου 2022

Αριθμολογικές προβλέψεις - Οκτωβρίου 2022
Η περίοδος που αρχίζει με αυτόν τον μήνα ολοκληρώνει ένα διάστημα αμφιβολιών και διλημμάτων και τώρα μπορούμε να σκεφτούμε πιο λογικά και να αναλύσουμε περισσότερο τις λεπτομέρειες που συνθέτουν τις τελικές μας αποφάσεις. Είναι ένας μήνας που τα πράγματα φαίνονται ξεκάθαρα, μπορούμε να δούμε το αληθινό πρόσωπο των ανθρώπων που μας περιβάλλουν και πλέον έχει έρθει η ώρα για σημαντικές αποφάσεις που προκύπτουν μέσα από την έρευνα που κάνουμε τώρα και σε συνδυασμό με την γνώση που έχουμε αποκομίσει ήδη από το παρελθόν.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.
Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

  • μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι
    τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία ⇨ εδώ

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.


Θεμέλιος λίθος 1

Ο μήνας έχει αρκετές ευθύνες και θα χρειαστεί να φέρεις σε ισορροπία από τη μία την ανάγκη σου να τους έχεις όλους καλά και να εισπράττεις το χαμόγελο και την αγάπη και από την άλλη την ανάγκη που αυτόν τον μήνα μεγαλώνει μέσα σου και δεν είναι άλλη από αυτή της απελευθέρωσης από τους κανόνες και τις κοινωνικές ισορροπίες. Η ανάγκη σου για ανατροπή βέβαια θα πρέπει να έρθει και αυτή σε ισορροπία και θα τα καταφέρεις, αν προσέξεις λίγο περισσότερο τις στιγμές που αισθάνεσαι ότι φτάνεις στα άκρα. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 2

Καρμικός και περίεργος αυτός ο μήνας... Πολλά θα μάθεις και ακόμη περισσότερα θα σου αποκαλύπτονται καθώς οι μέρες του Οκτώβρη θα κυλάνε και θα διαδέχονται η μια την άλλη. Πρόκειται για έναν μήνα που η αντίληψή σου διευρύνεται με αποτέλεσμα από τη μια να εξελίσσεσαι, καθώς οι συνειδητοποιήσεις σου γίνονται βαθύτερες και πιο ουσιαστικές, από την άλλη όμως μπορεί να δημιουργηθούν θέματα, καθώς δε θα μπορείς να διαχειριστείς εύκολα την καθημερινότητά σου. Προσπάθησε να μην αμελείς τις υποχρεώσεις σου, να μην αποκοπείς από συγγενείς και φίλους και δώσε προσοχή στα οικονομικά σου αυτόν τον μήνα καθώς επίσης και στο ταίρι σου. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 3

Η ενέργεια του μήνα εστιάζεται σε θέματα κυρίως οικονομικά. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που θα έχεις την ευκαιρία να φέρεις σε ισορροπία τον προϋπολογισμό σου και να καλύψεις πιθανά απρόβλεπτα έξοδα. Ουσιαστικά όμως αυτός ο μήνας έχει να κάνει με την διαχείριση της ενέργειας, του χρόνου, των συναισθημάτων. Θα χρειαστεί να κάνεις πράξεις και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 4

Ένας μήνας που κορυφώνονται πολλές καταστάσεις στην ζωή σου και ίσως σου βγαίνει η κούραση του προηγούμενου μήνα, με όλο το τρέξιμο που έκανες για να ικανοποιήσεις τους άλλους. Αυτός ο μήνας σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις ο εαυτός σου, αν βέβαια το επιτρέψεις. Είναι περίοδος κύησης του μέλλοντος σου και συλλαμβάνεις ιδέες από άυλες διαστάσεις. Τα οικονομικά σου είναι θέμα που θα σε απασχολήσει, αλλά λύσεις βρίσκονται καθώς βρίσκεις την βοήθεια που χρειάζεσαι. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 5

Αρχίζει μια περίοδος αρκετά σημαντική, αφού πρόκειται να υπάρξουν συνθήκες που θα δυναμώσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι! Καλό διάστημα για δράση και για να πετύχεις πράγματα σημαντικά για σένα. Ένας καλός και έντονος μήνας και για τα ερωτικά σου και την ικανοποίηση που παίρνεις από αυτόν τον τομέα. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 6

Ένας μήνας σημαντικός και ανατρεπτικός αρχίζει. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα έχεις αρκετές εσωτερικές συνειδητοποιήσεις κυρίως όσον αφορά στις ανάγκες συναισθηματικής και ψυχολογικής κάλυψης και πώς αυτές τώρα παρουσιάζονται διαφορετικές μέσα από το νέο πρίσμα αντίληψης. Σε εξωτερικό επίπεδο πρόκειται να υπάρξουν γεγονότα που αλλάζουν την καθημερινότητά σου. Μήνας που ευνοούνται αλλαγές σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια αλλά και σε σχέση με συνεργάτες και τον τρόπο που διεξάγεται η συνεργασία σας μέχρι τώρα. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 7

Με πολλές εξελίξεις, ζωντανός και δραστήριος θα είναι αυτός ο μήνας. Ερωτικά και επαγγελματικά, λίγο πολύ όλοι οι τομείς της ζωής σου θα κινηθούν και στο τέλος θα καταλάβεις πόσα πολλά πράγματα πέτυχες, διεκπεραίωσες ή απόλαυσες και έμαθες κατά την διάρκεια αυτών των ημερών. Εκμεταλλεύσου κάθε ημέρα για να πάρεις αποφάσεις που θα υλοποιήσεις άμεσα και να εφαρμόσεις σχέδιά σου που τα έχεις καιρό στο συρτάρι και που τώρα έρχεται η ώρα για να τους δώσεις σάρκα και οστά. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 8

Δύσκολος και σοβαρός είναι ο μήνας, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως έτσι θα είναι κάθε μέρα του μήνα. Αυτή την περίοδο θέτεις πολύ γερές βάσεις στην ζωή σου, επαγγελματικά και σχεσιακά και αυτό προϋποθέτει κούραση, τρέξιμο, ενασχόληση με κάθε είδους λεπτομέρεια και φροντίζεις τίποτα να μην πάει στραβά και όλα να είναι ελεγχόμενα και μετρημένα. Θα σε απασχολήσουν θέματα κυρίως στην εργασία σου και σε δεύτερο πλάνο θέματα καθημερινότητας στο σπίτι σου. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 9

Ανατρεπτικός και αψυχολόγητος είναι ο μήνας και θα έχεις ραγδαίες εξελίξεις σε πολλά θέματα.  Είναι διάστημα που μπορείς να αλλάξεις αρκετά στην ζωή σου, πρόσεξε όμως μην φέρεις τα πάνω κάτω χωρίς να το θέλεις.  Ήδη τον προηγούμενο μήνα κάποιες ανισορροπίες εμφανίστηκαν και βρέθηκες προ ευθυνών, συναισθηματικά και οικονομικά. Αυτόν τον μήνα έχεις την τάση να προσπαθήσεις, αλλάζοντας κάποια δεδομένα, να αποφύγεις τις ευθύνες του προηγούμενου μήνα και αυτό φυσικά δε θα βγει σε καλό. Οι αλλαγές είναι κάτι καλό, αλλά όχι εις βάρος της δομής που υπάρχει και στην οποία βασίζεται η ζωή σου. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter