astropedia.gr

Αριθμολογία Δεκεμβρίου

Αριθμολογία Δεκεμβρίου
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες. Η αριθμολογική τάση του Δεκεμβρίου περιστρέφεται γύρω από καταστάσεις που τείνουν να οριστικοποιηθούν ή να διαμορφωθούν με τέτοιο τρόπο που πλέον δεν επιδέχεται σημαντικών αλλαγών και τροποποιήσεων. Είναι ένας μήνας που από την θετική πλευρά σταθεροποιεί τις καταστάσεις και δίνει την δυνατότητα να επεξεργαστούμε λεπτομέρειες που θα κάνουν το έργο μας καλύτερο.

Υπάρχει κούραση και προσπάθεια, περιορισμένος χρόνος και γι’ αυτό είναι απαραίτητη η συγκέντρωση στον στόχο. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν στοιχεία που γκρεμίζουν την ισορροπία και την σταθερή βάση που έχουμε μέχρι τώρα χτίσει και εμπόδια που καθυστερούν την ολοκλήρωση ή την επίτευξη των στόχων μας.

Είναι πρακτικός μήνας και όχι τόσο εύκολος και ''γιορτινός'' και χρειάζεται προσοχή σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον τρόπο που επικοινωνούμε, το πώς μιλάμε και χρησιμοποιούμε τον λόγο για να επικοινωνήσουμε τις ιδέες μας και στην πρόθεση που έχουμε όταν θέλουμε να φέρουμε σε εκδήλωση και να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο. Προσοχή σε εντάσεις και δυσκολίες την πρωτομηνιά, στις 3, 6, 9, 11, 13, 14, 16, 19, 20, 22, 27 και στις 31.

Αισθηματικά
Σοβαρός μήνας και για τα αισθηματικά ζητήματα, καθώς τώρα γίνονται ξεκαθαρίσματα και ο καθένας επιλέγει αν μπορεί να συνεχίσει σε μια συναισθηματική σχέση, αν μπορεί να συμβιβαστεί ή αν μπορεί να περιορίσει κάποιες συναισθηματικές ή ρομαντικές ανάγκες προς όφελος μιας σχέσης που πρακτικά και λογικά αξίζει και είναι χρήσιμη για το άτομο. Είναι κατάλληλος μήνας για να τεθούν καλές και ισχυρές βάσεις στην σχέση και να σχεδιαστεί ένα καλό μέλλον, εντοπίζοντας και απομονώνοντας εμπόδια και θέματα που προβληματίζουν την σχέση, ειδικά αν προέρχονται από τρίτα πρόσωπα. Η εξέλιξη των σχέσεων αυτό τον μήνα γίνεται κάπως αργά, υπάρχουν ζητήματα που μας απασχολούν σε σχέση με παιδιά ή άλλα πρόσωπα και πρέπει να τακτοποιηθούν και γενικότερα μπορεί να υπάρξουν εντάσεις εξαιτίας ψυχολογικής κούρασης ή απόγνωσης. Χρειάζονται λογική και ψύχραιμοι χειρισμοί. Οι ημέρες που κινούν τα θέματα του έρωτα (θετικά ή αρνητικά) είναι στις 2, 7, 8, 11, 16, 17, 20, 25, 26 και 29 του μήνα. Έλεγξε αν ημερομηνίες συμπίπτουν με τις δύσκολες ημέρες του μήνα που αναφέρονται παραπάνω.

Επαγγελματικά
Οι εξελίξεις μπορεί να μην τρέχουν αυτόν τον μήνα, αλλά η τάση που υπάρχει είναι να σταθεροποιηθούν γεγονότα που βρίσκοντας σε εξέλιξη μέχρι τώρα και να ξεκαθαρίσουν καταστάσεις με αποτέλεσμα να ξέρουμε ακριβώς τα δεδομένα που έχουμε και με τα οποία θα δουλέψουμε. Φόρτος εργασίας για κάποιους ή ανατροπές και περιορισμοί ελεύθερου χρόνου για κάποιους άλλους, ο μήνας δίνει την ευκαιρία μέσα από την τριβή με το αντικείμενο να κατανοήσουμε καλύτερα το τι πρέπει να κάνουμε και ποια τακτική να εφαρμόσουμε ώστε να έχουμε το πιο παραγωγικό αποτέλεσμα που μπορούμε να έχουμε την δεδομένη περίοδο. Συμφωνίες και συζητήσεις χρειάζεται να γίνουν με τρόπο προσεκτικό και επιφυλακτικό προς το παρόν γιατί δεν είναι όλα ακόμη ξεκάθαρα. Ο μήνας κάνει ακριβώς αυτό, ξεκαθαρίσει στην πορεία του και αποκαλύπτει πτυχές που δεν φαίνονταν, οπότε δεν βιαζόμαστε να κλείσουμε μια συμφωνία και αφήνουμε τον χρόνο να αποκαλύψει αυτό που δεν πέφτει στην αντίληψή μας αμέσως. Οι ημέρες που κινούν τα θέματα της εργασίας (θετικά ή αρνητικά) είναι την πρώτη του μήνα, στις 6, 9, 10, 15, 18, 19, 24, 27 και 28 του μήνα. Έλεγξε αν ημερομηνίες συμπίπτουν με τις δύσκολες ημέρες του μήνα που αναφέρονται παραπάνω. 

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1
Ο τελευταίος μήνας του έτους σε προετοιμάζει και σου δίνει μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει με την νέα χρονιά. Είναι περίοδος που αρχίζεις και βγαίνεις από την αδράνεια ή την υπομονή που έκανες για να γίνουν κάποια πράγματα, να έχεις εξελίξεις και τώρα νέα δεδομένα έρχονται για να ανανεώσουν τις καταστάσεις ή να τις αλλάξουν. Υπάρχουν ανατροπές και εκπλήξεις που χρειάζεται να τις διαχειριστείς προσεκτικά. Στα επαγγελματικά σου πρόσεξε τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά ενώ στα αισθηματικά σου μην επιμένεις σε κάποια πράγματα.
Ευνοϊκές ημέρες: από 9 έως 15 και στις 17
Δύσκολες ημέρες: 2, 5, 8, 19, 26, 30
Επαγγελματικά: 5, 8, 9, 14, 17, 18, 23, 26, 27
Αισθηματικά: 6, 7, 10, 15, 16, 19, 24, 25, 28


Θεμέλιος λίθος 2
Ο μήνας έρχεται να φέρει την ισορροπία που χρειάζεσαι για να μπορέσεις να συνεχίσεις. Ανανεώνεσαι μέσα από τ μοίρασμα υποχρεώσεων και ευθυνών και τώρα ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι, πόσο μπορείς να επεκταθείς και πού πρέπει να συγκρατηθείς. Τα νέα δεδομένα και οι πληροφορίες που έρχονται αυτόν τον μήνα χρειάζεται να τις επεξεργαστείς και να εντοπίσεις το χρήσιμο και την ευκαιρία. Οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν μπορείς αυτόν τον μήνα να τα τακτοποιήσεις, επαγγελματικά αναλαμβάνεις ευθύνες που σε ικανοποιούν όμως και σε βοηθάνε να εξελιχθείς, ενώ στα αισθηματικά μπορεί να υπάρξει ανασφάλεια και αναστάτωση, είναι στο χέρι σου όμως να φέρει τις ισορροπίες.    
Ευνοϊκές ημέρες: από 8 έως 14 και στις 16
Δύσκολες ημέρες: 1, 4, 7, 18, 25, 29
Επαγγελματικά: 4, 7, 8, 13, 16, 17, 22, 25, 26
Αισθηματικά: 5, 6, 9, 14, 15, 18, 23, 24, 27


Θεμέλιος λίθος 3
Οι υποχρεώσεις και τα τρεξίματα δεν λείπουν και αυτόν τον μήνα και είναι περίοδος που θα σε βάλει σε διαδικασία να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα και να βάλεις πρώτον εσωτερική τάξη, στο μυαλό και στην αυτοπεποίθησή σου και δεύτερον εξωτερική τάξη στις σχέσεις σου με τους άλλους και συγκεκριμένα με πρόσωπα της οικογένειας, με την σχέση σου η με στενούς φίλους Μήνας που μπορείς να διερευνήσεις πιθανά σενάρια, να πάρεις αποφάσεις και να τις εφαρμόσεις. Στα επαγγελματικά υπάρχει κινητικότητα και μια νέα προσφορά ή ευκαιρία ενώ στα αισθηματικά χρειάζεται να προσέξεις γιατί κάτι δεν είναι έτσι όπως φαίνεται.
Ευνοϊκές ημέρες: από 7 έως 13 και στις 15
Δύσκολες ημέρες: 3, 6, 17, 24, 28
Επαγγελματικά: 3, 6, 7, 12, 15, 16, 21, 24, 25
Αισθηματικά: 4, 5, 8, 13, 14, 17, 22, 23, 26


Θεμέλιος λίθος 4
Ο τελευταίος μήνας του έτους σε βάζει σε διαδικασία να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου θέματα και να σχεδιάσεις την στρατηγική σου για τον επόμενο διάστημα, μέσα από ευκαιρίες και ανάσες που προσφέρονται για να βάλεις τάξη και να κάνεις τις απαιτούμενες ρυθμίσεις. Είναι ευνοϊκός και τυχερός μήνας για πρακτικά ζητήματα και τα επαγγελματικά σου παίρνουν ώθηση, ενώ στα αισθηματικά ζητήματα μπορεί να απολαύσεις αποτελέσματα των προσπαθειών που έχεις κάνει μέχρι τώρα και να βιώσεις σταθεροποίηση και ανακούφιση.
Ευνοϊκές ημέρες: από 6 έως 12 και στις 14
Δύσκολες ημέρες: 2, 5, 16, 23, 27
Επαγγελματικά: 2, 5, 6, 11, 14, 15, 20, 23, 24
Αισθηματικά: 3, 4, 7, 12, 13, 16, 21, 22, 25


Θεμέλιος λίθος 5
Ένας μήνας που σε βάζει σε σκέψεις και μέσα από τα γεγονότα και τις εξελίξεις που έχεις στην ζωή σου, φτάνει στο σημείο να καταλάβεις ότι ως εδώ και μη παρέκει και πως τώρα πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις το επόμενο βήμα. Είναι η περίοδος που θα χρειαστεί να εφαρμόσεις την διάκριση και να διαχωρίσεις τι είναι αυτό που είναι χρήσιμο και χρειάζεται να παραμείνει στην ζωή σου και τι είναι αυτό που δεν σε ωφελεί πλέον και χρειάζεται να το αποβάλεις, όσο και αν είσαι συναισθηματικά δεμένος. Στα εργασιακά ζητήματα είναι περίοδος που σου φέρνει ικανοποίηση και αναγνώριση, ενώ στα αισθηματικά θέματα κάτι πάει να αλλάξει, βγαίνεις από την μοναξιά και αρχίζεις να νοιώθεις και πάλι ερωτικός και ζωντανός. 
Ευνοϊκές ημέρες: από 5 έως 11 και στις 13
Δύσκολες ημέρες: 1, 4, 15, 22, 26, 31
Επαγγελματικά: 1, 4, 5, 10, 13, 14, 19, 22, 23, 31
Αισθηματικά: 2, 3, 6, 11, 12, 15, 20, 21, 24


Θεμέλιος λίθος 6
Δυναμικό ξεκίνημα και περισσή ενεργητικότητα και δύναμη υπόσχεται ο νέος μήνας και σου δίνονται αρκετές ευκαιρίες για να κινήσεις τις καταστάσεις προς την κατεύθυνση που θέλεις. Το διάστημα είναι ευνοϊκό για νέα ξεκινήματα και κινήσεις που θα φέρουν αποτελέσματα με διάρκεια στον χρόνο, οπότε ευνοείται η έναρξη μακροπρόθεσμων σχεδίων. Στα επαγγελματικά ζητήματα είναι περίοδος επιβεβαίωσης και ανόδου, ενώ τα αισθηματικά ζητήματα ζεσταίνονται και προωθούνται γρήγορα, ερωτικά και ικανοποιητικά.
Ευνοϊκές ημέρες: από 4 έως 10 και στις 12
Δύσκολες ημέρες: 3, 14, 21, 25, 30
Επαγγελματικά: 3, 4, 9, 12, 13, 18, 21, 22, 27, 30
Αισθηματικά: 1, 2, 5, 10, 11, 14, 19, 20, 23, 28, 29


Θεμέλιος λίθος 7
Συναισθηματικά έντονος και προκλητικός ο καινούργιος μήνας, σε βάζει σε διαδικασία να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι νοιώθεις και τι θέλεις να κάνεις με τις σχέσεις και με τις επαφές που έχεις και συγκεκριμένα με τις στενές και σταθερές σχέσεις που έχεις ή με τις συνεργασίες που διατηρείς στην δουλειά σου. όχι απαραίτητα ο κατάλληλος μήνας για να πάρεις αποφάσεις, καθώς στην πορεία θα έχεις καινούργια δεδομένα και για να πάρεις μια σωστή απόφαση θα χρειαστεί να περιμένεις για να έχεις όλα τα στοιχεία. Στα επαγγελματικά αλλαγές σε συνεργασίες θα σε ωφελήσουν και στην αισθηματική σου ζωή η έντονη ψυχολογία δεν είναι καλός σύμβουλος αυτή την εποχή.
Ευνοϊκές ημέρες: από 3 έως 9 και στις 11
Δύσκολες ημέρες: 2, 13, 20, 24, 29
Επαγγελματικά: 2, 3, 8, 11, 12, 17, 20, 21, 26, 29, 30
Αισθηματικά: 1, 4, 9, 10, 13, 18, 19, 22, 27, 28


Θεμέλιος λίθος 8
Ο Δεκέμβριος είναι η περίοδος που σου επιτρέπει να εκφραστείς και να εκδηλωθείς περισσότερο και τώρα μπορείς να εφαρμόσεις πρακτικά ιδέες και σχέδια που έχεις και μπορείς να δρομολογήσεις ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Επαγγελματικά πρόκειται για έναν επιχειρηματικό μήνα που μπορείς να τολμήσεις κάτι καινούργιο, εφόσον έχεις βέβαια κάνει την ανάλογη έρευνα και προετοιμασία και αισθηματικά είναι μια περίοδος που μπορείς να εκφραστείς περισσότερο στο ταίρι σου ή να γνωρίσεις ενδιαφέροντα άτομα, αν είσαι μόνος.
Ευνοϊκές ημέρες: από 2 έως 8 και στις 10
Δύσκολες ημέρες: 1, 12, 19, 23, 28
Επαγγελματικά: 1, 2, 7, 10, 11, 16, 19, 20, 25, 28, 29
Αισθηματικά: 3, 8, 9, 12, 17, 18, 21, 26, 27


Θεμέλιος λίθος 9
Σημαντικός ο τελευταίος μήνας της χρονιάς γιατί σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις με τον νέο έτος μια καινούργια αρχή αφήνοντας πίσω συ αυτά που δεν θες και που δεν σε βοηθάνε να προχωρήσεις. Αυτόν τον μήνα υπάρχει κούραση και περιορισμός λόγω πρακτικών λεπτομερειών τις οποίες χρειάζεται να διεκπεραιώσεις και ίσως τρέχεις να προλάβεις προθεσμίες ή τον χρόνο γενικότερα. Η ψυχολογία μπορεί να είναι κάπως πεσμένη, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να το αφήσεις να σε εμποδίζεις να πετύχεις αυτά που μπορείς να πετύχεις αυτόν τον μήνα. Επαγγελματικά σταθεροποιούνται καταστάσεις και έχεις υποχρεώσεις και φόρτο εργασίας, ενώ αισθηματικά ξεκαθαρίζει και αποκτά πιο σταθερή βάση μια σχέση ή μια γνωριμία που έχεις κάνει.
Ευνοϊκές ημέρες: από πρώτη έως 7 και στις 9
Δύσκολες ημέρες: 11, 18, 22, 29
Επαγγελματικά: 1, 6, 9, 10, 15, 18, 19, 24, 27, 28
Αισθηματικά: 2, 7, 8, 11, 16, 17, 20, 25, 26, 29