astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Δεκέμβριος 2021

Αριθμολογικές προβλέψεις - Δεκέμβριος 2021
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Ο τελευταίος μήνας του έτους είναι αρκετά ικανοποιητικός ως προς τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας και φέρνει ικανοποίηση και επιτυχία σε επαγγελματικά θέματα και μια σημαντική ενίσχυση στο πορτοφόλι μας. Η περίοδος προσφέρεται για να κάνουμε μια καλή εκκαθάριση στο τι είναι χρήσιμο και έχει πρακτική σημασία και αξία στην ζωή μας και έτσι να μειώσουμε τα υλικά αλλά και τα συναισθηματικά έξοδα, αυξάνοντας το κέρδος και ανεβάζοντας το επίπεδο της ζωής μας.

Δεν είναι καλό να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε και να περιορίσουμε τα πρόσωπα με τα οποία διατηρούμε σχέσεις ή να κάνουμε πράξεις που έχουν ανήθικη βάση γιατί αυτό θα μας οδηγήσει σε μεγαλύτερη ανασφάλεια και τελικά θα μας αποκόψει ακόμη περισσότερο από αγαπημένα πρόσωπα ή και συνεργάτες. Η επιτυχία και η ικανοποίηση αυτόν τον μήνα έρχονται μέσα από την εμπιστοσύνη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.

☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 
Μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνίαεδώ

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
 

Θεμέλιος λίθος 1

Ο μήνας είναι θετικός και κερδίζεις τις εντυπώσεις, κάτι που μπορεί να διευρύνει περισσότερο τον κοινωνικό σου κύκλο και να φέρει καινούργιες γνωριμίες, αλλά ένα αδιόρατο άγχος συνεχίζει να υπάρχει και κάποια θέματα ζητάνε τώρα την τακτοποίησή τους, καθώς τα περιθώρια στενεύουν. Μην αμελείς τα επαγγελματικά σου και μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Μάθε περισσότερα και πιο προσωπικά καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 2
Ο μήνας είναι θετικός και δυναμικός, τώρα μπορείς να αφήσεις πίσω σου σκέψεις και ανασφάλειες που είχες τον προηγούμενο μήνα και να κάνεις μια νέα αρχή, αποφασιστικά και με αυτοπεποίθηση. Η περίοδος ευνοεί καινούργια σχέδια και ξεκινήματα, σου δίνει ευκαιρίες για μια καινούργια γνωριμία, αν αυτό είναι κάτι που σε ενδιαφέρει και στα επαγγελματικά σου μπορείς να γίνεις το κέντρο του ενδιαφέροντος. Μάθε περισσότερα και πιο προσωπικά καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 3
Ο μήνας είναι απαιτητικός συναισθηματικά και ψυχολογικά και τώρα χρειάζεται να λειτουργήσεις με υπομονή, να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και ίσως να υποχωρήσεις γύρω από κάποιες σημαντικές σου ανάγκες, περιμένοντας μια καλύτερη στιγμή αργότερα για να τις διεκδικήσεις. Ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου και την δική σου προσωπική βελτίωση, δώσε έμφαση στην υγεία σου και έλα πιο κοντά με τους στενούς σου φίλους. Μάθε περισσότερα και πιο προσωπικά καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 4
Ο μήνας φέρνει κινητικότητα, επικοινωνίες, επαφές, συναντήσεις και πολλές συζητήσεις που κάπου οδηγούν, αν και θα χρειαστεί να διακρίνεις ποιες από αυτές είναι όντως χρήσιμες και ποιες είναι απλά λόγια του αέρα. Ρομαντικός και ερωτικός μήνας, εκμεταλλεύσου προτάσεις και βάλε χαρά στην καθημερινότητά σου. Μάθε περισσότερα και πιο προσωπικά καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 5
Ο μήνας σε αναγκάζει να εστιάσεις στα πρακτικά θέματα της ζωής σου και να ασχοληθείς επισταμένως με λεπτομέρειες και σημαντικά πράγματα που πρέπει να γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στην ζωή σου στο σπίτι με την οικογένεια και τις ευθύνες που απορρέουν. Το διάστημα μπορεί να σου φανεί δύσκολο και κουραστικό, σαφώς και θα υπάρξουν στιγμές χαλάρωσης, αλλά τώρα πρέπει να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει και αυτό θα φανεί χρήσιμο αργότερα.  Μάθε περισσότερα και πιο προσωπικά καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 6
Ο μήνας φέρνει μια σημαντική αλλαγή που σε ανανεώνει προσωπικά ενώ ταυτόχρονα μπορεί να βελτιώσει και την ζωή των γύρω σου, ειδικότερα των αγαπημένων προσώπων της ζωής σου. Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν ευκαιρίες που είναι βοηθητικές για την εξέλιξή σου, ενώ στα αισθηματικά μπορείς να βάλεις τάξη και να τολμήσεις να ζητήσεις αυτό που έχεις ανάγκη, χωρίς φόβο και δεύτερες σκέψεις. Μάθε περισσότερα και πιο προσωπικά καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 7
Ο μήνας έχει ανασφάλειες και διλήμματα που όμως μπορούν να έχουν απάντηση αρκεί να τολμήσεις να θέσεις τα θέματα και να κάνεις τις ερωτήσεις που χρειάζονται. Απόφυγε να δώσεις δικαιολογίες και μην το κάνεις ούτε για την άλλη πλευρά, αλλά ούτε και για τον εαυτό σου. Φρόντισε περισσότερο τα οικονομικά σου αυτόν τον μήνα και επένδυσε στην οικογενειακή γαλήνη και αρμονία. Μάθε περισσότερα και πιο προσωπικά καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 8
Ο μήνας ευνοεί τα επαγγελματικά σου και μπορείς αυτή την περίοδο να σχεδιάσεις μια καλύτερη τακτική στην δουλειά ή να στοχεύσεις σε σημαντικούς πελάτες ή ένα πρότζεκτ με καλά αποτελέσματα. Τόλμησε να πλασάρεις τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου με περισσότερη αυτοπεποίθηση και χτύπα την πόρτα που πιστεύεις ότι δεν ανοίγει. Μάθε περισσότερα και πιο προσωπικά καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 9
Ο μήνας φέρνει ικανοποίηση μέσα από επιδιώξεις που τώρα δείχνουν ότι φέρνουν τα ποθητά αποτελέσματα. Η ψυχολογία ανεβαίνει και μπορείς να βασιστείς στις εξελίξεις που σε καλύπτουν τόσο οικονομικά και πρακτικά, όσο και συναισθηματικά, καθώς τώρα παίρνεις το πάνω χέρι και ορίζεις εσύ τον ρυθμό και τον σκοπό. Μάθε περισσότερα και πιο προσωπικά καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.