astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Ιανουάριος 2022

Αριθμολογικές προβλέψεις - Ιανουάριος 2022
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες και καλή χρονιά! Ο πρώτος μήνας του νέου έτους φέρνει την δυνατότητα να θέσουμε σε εφαρμογή τις ιδέες και τα σχέδιά μας, εφόσον τα έχουμε σκεφτεί σωστά και έχουμε κάνει ήδη την σωστή προεργασία και έρευνα. Είναι μια περίοδος παρολαυτά ακόμη διερευνητική και καθώς δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι για το πώς εξελίσσονται τα γεγονότα στο μέλλον, διατηρούμε επιφυλακτική διάθεση και κρατάμε στάση αναμονής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορούμε να βασιστούμε στην καθαρότητα της σκέψης μας ως προς την λήψη αποφάσεων και στην πεποίθηση ότι κάνουμε το σωστό.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.

☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία εδώ

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
 

Θεμέλιος λίθος 1
Ο μήνας είναι κάπως μουδιασμένος και τα θέματα που σε απασχολούν τώρα σε βάζουν σε κατάσταση παρατήρησης, περισυλλογής και σκέψης. Θα χρειαστεί να αναλάβεις κάποιες ευθύνες ή να συνεχίσεις και αυτόν τον μήνα να είσαι υπεύθυνος για κάποια πράγματα, κάτι που τώρα όμως μπορεί να σε κουράζει και να θέλεις μια διέξοδο. Φρόντισε να είσαι εντάξει με αυτά που έχεις αναλάβει ή που σου έχουν ανατεθεί και οι λύσεις που αναζητάς έρχονται κατά το δεύτερο μέρος του μήνα. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Θεμέλιος λίθος 2
Ο μήνας φέρνει επιτυχίες και δυνατότητες εξέλιξης και ανόδου. Ευνοούνται κυρίως τα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα τώρα και καλό είναι να δώσεις την προσοχή σου σε αυτά και να εστιάσεις την ενέργειά σου στο πώς μπορείς να έχεις βελτίωση και πρόοδο. Τα αισθηματικά δεν είναι το φόρτε σου αυτόν τον μήνα, χωρίς όμως να σημαίνει αυτο πως δεν μπορείς να έχεις ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφο.  Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Θεμέλιος λίθος 3
Ο μήνας σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να προετοιμάσεις τα τελευταία στάδια ενός εγχειρήματος, προτού κάνεις το πρώτο και μεγάλο σου βήμα. Δεν είσαι στην καλύτερη σου φάση ψυχολογικά και μπορεί να αισθάνεσαι ότι είσαι μόνος, ότι δεν σε καταλαβαίνουν ή ότι οι καταστάσεις ή κάποια πρόσωπα περιορίζουν την ελευθερία σου και τις κινήσεις σου. Βοήθεια μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις και είναι ένας καλός μήνας για να αφήσεις να μπουν στην ζωή σου καινούργια πρόσωπα. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Θεμέλιος λίθος 4
Ο μήνας είναι δυναμικός και είσαι γεμάτος από ενέργεια δράσης και επιτυχίας. Είσαι αποφασισμένος να πετύχεις και να ανοίξεις έναν καινούργιο δρόμο για σένα και βλέπεις ότι όντως υπάρχουν ευκαιρίες και σημάδια που στο δείχνουν αυτό. Τα καινούργια ξεκινήματα που κάνεις αυτόν τον μήνα θα σε συνοδεύσουν για αρκετό καιρό μπροστά, γι’αυτό σκέψου μακροπρόθεσμα και μην βιάζεσαι να δράσεις, τουλάχιστον όχι χωρίς σκέψη και προετοιμασία. Αρκετά ερωτικός μήνας.. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Θεμέλιος λίθος 5
Ο μήνας σε φέρνει αντιμέτωπο με τα συναισθήματα, τις σχέσεις σου και ουσιαστικά με την ψυχή σου και τις ανάγκες που έχεις και που δεν έχουν ακόμη ικανοποιηθεί. Είναι περίοδος που μπορεί να γίνουν αλλαγές όσον αφορά σε θέματα κατοικίας, σπιτιού ή σχέσης και καλό είναι να μην αφήσεις φόβους ή αμφιβολίες να μπλοκάρουν την λογική σου και κατ’επέκταση τις αποφάσεις σου. Είναι σημαντικό αυτόν τον μήνα να μην πάρεις τον πρώτο ρόλο, αλλα να ακολουθήσεις και να συνεργαστείς, έχοντας κατά νου το καλό της ομάδας..  Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Θεμέλιος λίθος 6
Ο μήνας είναι ικανοποιητικός και σου φέρνει αρκετές ευκαιρίες για να χαρείς και να απολαύσεις στιγμές ευχάριστες με το ταίρι και με τους φίλους, αλλά ταυτόχρονα και για να εκμεταλλευτείς συνθήκες και να βελτιώσεις πράγματα τον εργασιακό σου τομέα ή να εξελίξεις και να προωθήσεις σχέδια και πλάνα που έχουν ως στόχο την οικονομική σου ασφάλεια. Απόφυγε να είσαι απόλυτος και προσπάθησε αυτόν τον μήνα να είσαι συνεργάσιμος και όχι πολύ ανυπόμονος. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Θεμέλιος λίθος 7
Ο μήνας φέρνει κάποιες δυσκολίες και έχει αρκετή κούραση. Θα χρειαστεί μια κάποια επιπλέον προσπάθεια από σένα τώρα για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις τις δουλειές σου και να είσαι εντάξει με τις εκκρεμότητές σου. Στο τέλος θα δεις ότι θα μπορέσεις να τα καταφέρεις και μάλιστα, αν έχεις βάλει στόχους και είσαι εστιασμένος σε αυτούς, θα συνειδητοποιήσεις ότι έχεις επιτυχία και ότι άξιζε η κούραση τελικά ή η επιπλέον προσπάθεια! Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Θεμέλιος λίθος 8
Ο μήνας φέρνει αλλαγές και γεγονότα που αρχικά μπορεί να σε κάνουν να νομίσεις ότι έρχονται τα πάνω κάτω. Είναι μια περίοδος ευκαιριών όμως που θα πρέπει να τις εντοπίσεις και για να το πετύχεις αυτό χρειάζεται τώρα να είσαι ελαστικός και διαλλακτικός. Μην κάνεις σημαντικούς προγραμματισμούς αυτόν τον μήνα και έχε ανοιχτό μυαλό. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Θεμέλιος λίθος 9
Ο μήνας σε φέρνει αντιμέτωπο με κάποια από τα θέματα που είχες αφήσει πίσω σου, με την πρόθεση να ασχοληθείς κάποια στιγμή μετά.. Ήρθε λοιπόν αυτή η στιγμή και δεν υπάρχουν αναβολές. Η περίοδος θέλει από σένα να βρεις τρόπους για να φέρεις σε ισορροπία τις καταστάσεις που τρέχουν και γενικότερα την ζωή σου και είναι η στιγμή που θα θελήσεις να βάλεις τάξη στα προσωπικά σου, στις σχέσεις σου με την οικογένεια, αλλά και στα οικονομικά σου ζητήματα. Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τις τάσεις του μέλλοντος. Τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter