astropedia.gr

Αριθμολογία - Μάιος 2019

Αριθμολογία - Μάιος 2019
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Ο καινούργιος μήνας φέρνει αλλαγές και ανακατατάξεις. Είναι περίοδος που θέματα που για κάποιο διάστημα ήταν ανενεργά ή σε αναμονή, τώρα παίρνουν ξανά μπρος και τείνουν να διεκπεραιωθούν ή να καταλήξουν με κάποιο τρόπο. Δεν είναι τόσο η περίοδος για νέα ξεκινήματα όμως, τα θέματα που μας απασχολούν έρχονται από το παρελθόν για να τακτοποιηθούν και να βρουν την λύση τους ή να ξεκαθαρίσουν. Στα αισθηματικά καλούμαστε να αναγνωρίσουμε τις καταστάσεις όπως έχουν και να διορθώσουμε λάθη, ενώ στα επαγγελματικά ζητήματα είναι περίοδος που θα μας απασχολήσουν επιλογές και αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρουμε, κυρίως με γνώμονα το οικονομικό.

μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1
Έχει φτάσει η στιγμή που χρειάζεται να βάλεις τα πράγματα σε τάξη και αυτό είναι κάτι που το ξέρεις πολύ καλά, μπορεί μάλιστα να το περίμενες κιόλας! Αυτόν τον μήνα πολλά από τα θέματα σου θα τα δεις να κινούνται και να ολοκληρώνονται, χρειάζεται όμως και εσύ να σπρώξεις λίγο κάποιες καταστάσεις..

Θεμέλιος λίθος 2
Μια δυναμική περίοδος αρχίζει και αυτόν τον μήνα παίρνεις πολύ πιο σοβαρά τις υποθέσεις σου και προχωράς σε αποφάσεις, κινήσεις και πρωτοβουλίες που ίσως έχουν καθυστερήσει κιόλας! Σίγουρα κάποια πράγματα χρειάζονταν τον χρόνο τους για να ωριμάσουν, αλλά τώρα έχει έρθει η στιγμή της δράσης.

Θεμέλιος λίθος 3
Διλήμματα και αμφιβολίες φέρνει μαζί του αυτός ο μήνας και βρίσκεσαι στην θέση αυτού που πρέπει να αποφασίσει αν  θα μείνει ή αν θα φύγει από μια κατάσταση που κάπως δε σου αρέσει ή που δεν σε ικανοποιεί τόσο πλέον όσο παλιότερα. Είναι περίοδος που χρειάζεται να σκεφτείς σοβαρά και να καταλάβεις βαθύτερα τι είναι αυτό που έχει αλλάξει μέσα σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτόν τον μήνα!

Θεμέλιος λίθος 4
Ένας δυναμικός και ευχάριστος μήνας αρχίζει κατά την διάρκεια του οποίου θα μπορέσεις να ξεμπλοκάρεις κομμάτια του εαυτού σου, να μιλήσεις πιο ελεύθερα και να εκφράσεις τις ανάγκες και τις σκέψεις σου, με λιγότερους περιορισμούς από το περιβάλλον ή ψυχαναγκασμού από τον εαυτό σου.

Θεμέλιος λίθος 5
Μήνας πρακτικής εφαρμογής των ιδεών και των σχεδίων σου και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στρωθείς στην δουλειά και να κυνηγήσεις πρακτικά και με συγκεκριμένο τρόπο τα όνειρά σου και τις επιθυμίες σου. Αλλαγές στο σπίτι και στην οικογένεια είναι πιθανόν να σε απασχολήσουν από τα μέσα του μήνα και μετά.

Θεμέλιος λίθος 6
Ένας μήνας που τα έχει όλα! Ανατροπές, ξαφνικές αλλαγές, απρόσμενα γεγονότα, αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις που ανανεώνουν την αισθηματική και την επαγγελματική σου ζωή! Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και κάθε εμπόδιο κρύβει μια ευκαιρία…

Θεμέλιος λίθος 7
Οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο αυτόν τον μήνα για να μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις και να βρεις λύσεις που θα δουλέψουν όχι μόνο άμεσα, αλλά και μακροπρόθεσμα. Στην προσωπική σου ζωή μάλλον πιέζεσαι από τις ευθύνες και θα θελήσεις τον χώρο και τον χρόνο σου.

Θεμέλιος λίθος 8
Μήνας κατά τον οποίο η ανάγκη σου να αποσυνδεθείς λίγο από την καθημερινότητα θα είναι μεγαλύτερη από ό,τι συνήθως και αυτό λογικά μεταφράζεται ως διακοπές ή ως αναδιαμόρφωση του προγράμματός σου, ώστε να έχεις περισσότερο χρόνο για σένα. Οι στιγμές της μοναξιάς και της αποστασιοποίησης είναι σημαντικές αυτόν τον μήνα γιατί θα σε βοηθήσουν να καταστρώσεις καλύτερα τα καινούργια σου σχέδια.

Θεμέλιος λίθος 9
Οικονομικά ζητήματα μπαίνουν σε τάξη και οι καταστάσεις δρομολογούνται προς όφελός σου αυτόν τον μήνα, ενώ στο προσωπικό κομμάτι, είτε αυτό είναι η αισθηματική σου σχέση είτε οι σχέσεις που έχεις με την οικογένεια ή τα παιδιά σου, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και φαίνεται καθαρά ποιος έχει το πάνω χέρι. Εσύ!
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: