astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Μάιος 2020

Αριθμολογικές προβλέψεις - Μάιος 2020
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Ο πέμπτος μήνας του έτους έρχεται για να φέρει αλλαγές και να πάρουμε τις αποφάσεις μας και να θέσουμε οριστικό τέλος σε καταστάσεις που δεν μας βοηθούν στην εξέλιξή μας και δεν μας αφήνουν να αναπνεύσουμε. Μαζί με το τέλος έρχεται ταυτόχρονα και η επιθυμία να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το καινούργιο και να δρούμε με στόχο την καινούργια αρχή που θέλουμε να κάνουμε στην ζωή μας. Όσο εύκολα ή δύσκολα μπορεί να είναι τα παραπάνω, ανάλογα με το πώς λειτουργεί η ημερομηνία μας την δεδομένη περίοδο, όλοι μας χρειάζεται αυτόν τον μήνα να  κοιτάξουμε μέσα μας και να αντιμετωπίσουμε τις εσωτερικές μας συγκρούσεις και τα θέματά μας, γιατί κάθε αλλαγή, είτε τέλος είτε αρχή, χρειάζεται να γίνει με ισορροπία σε πνεύμα, ψυχή και σώμα.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη των αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον.
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  


Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1
Ένα καλύτερο μέλλον σε περιμένει εφόσον αρχίσεις από τώρα να κάνεις πράξη τις σκέψεις σου και να μην φοβάσαι την πιθανή άρνηση ή τα εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν ή αυτά που φτιάχνει το μυαλό σου. Επικοινώνησε στο 14780 ή στο 900 90980 αν είσαι στην Κύπρο και μάθε τι είναι αυτό που πρέπει ακριβώς να κάνεις για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Θεμέλιος λίθος 2
Η ψυχολογία αρχίζει να παίζει περίεργα και πολλές οι σκέψεις που κάνεις για το μέλλον αλλα και με αφορμή γεγονότα του παρελθόντος που ακόμη δεν έχουν τελειώσει. Δεν χρειάζεται να πέσεις ψυχολογικά και μπορείς, καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν είσαι στην Κύπρο, να βρεις βοήθεια, απαντήσεις και λύσεις.

Θεμέλιος λίθος 3
Αρκετά δημιουργικός και δραστήριος ο μήνας για σένα και τώρα μπορείς να απελευθερωθείς και να κάνεις τις κινήσεις που σκεφτόσουν, να πεις τα λόγια που ήθελες και να αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα στις υποθέσεις σου. Ο κίνδυνος του μήνα είναι τα μπερδέματα που θα δημιουργηθούν, τα οποία μπορείς να αποφύγεις καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 4
Χρειάζεται προσοχή στις κινήσεις σου αυτόν τον μήνα και ειδικότερα στις αποφάσεις που ανακοινώνεις στους άλλους γιατί δεν είναι όλοι έτοιμοι να συμφωνήσουν ή να σε βοηθήσουν στις ιδέες και τα σχέδιά σου. Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980μ αν είσαι στην Κύπρο, για να πάρεις τις κατάλληλες συμβουλές για το πού να μιλήσεις και πού όχι. Οι δυσκολίες του μήνα δεν είναι μεγαλύτερες από αυτό που μπορείς να διαχειριστείς, οπότε μην χάνεις την ελπίδα σου.

Θεμέλιος λίθος 5
Σημαντικός μήνας που θέλει προσοχή όμως στις ισορροπίες. Το καινούργιο στοιχείο που θέλεις να φέρεις στην ζωή σου χρειάζεται να ενταχθεί με τέτοιο τρόπο που να μην καταστρέφει άλλα στοιχεία που ήδη υπάρχουν, αλλά να τα ανανεώνει. Οι συμβουλές και οι κατευθύνσεις που θα πάρεις στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες, ειδικότερα κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, περίοδος που θα είναι αρκετά απαιτητική για σένα.

Θεμέλιος λίθος 6
Μήνας που σε απασχολούν περισσότερο τα οικονομικά σου και οι ισορροπίες που χρειάζεται να κρατήσεις ανάμεσα σε οικογένεια και εργασία. Η περίοδος φέρνει μικρές εντάσεις με τα οικεία πρόσωπα και δημιουργούνται μεγαλύτερες ανασφάλειες τις οποίες θα μπορέσεις να διαχειριστείς καλύτερα με τις συμβουλές στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο. Κάποιος που έχει γνώσεις και ταυτόχρονα είναι αντικειμενικός μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο.

Θεμέλιος λίθος 7
Είναι σημαντικό αυτόν τον μήνα να μην κλειστείς πολύ και να μην αφήσεις τις καταστάσεις που περνάς να σε απομακρύνουν από τους ανθρώπους ή από την ίδια την ελπίδα. Αυτή την περίοδο μπορείς να σκεφτείς και να αναλύσεις βαθύτερα τα θέματα που σε απασχολούν, προφανώς και με την βοήθεια κάποιου στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο και να βρεις αντικειμενικές και πρακτικές λύσεις.

Θεμέλιος λίθος 8
Ευνοϊκός και τυχερός μήνας που σε βοηθά να δεις τα σχέδιά σου να προχωράνε και παράλληλα βλέπεις ότι δεν δουλεύεις μόνος σου, αλλά υπάρχει βοήθεια και ενίσχυση των προσπαθειών σου. Συμβουλέψου όμως κάποιον στο 14780 ή στο 900 90980μ αν καλείς από Κύπρο, γιατί ναι μεν, τα πρακτικά και τα οικονομικά ζητήματα πάνε καλύτερα, ο μήνας όμως στα προσωπικά σου θέματα έχει προκλήσεις και τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα αντιλαμβάνεσαι..

Θεμέλιος λίθος 9
Αν είσαι ήδη σε σκέψη να τελειώσεις κάτι που δεν σε βοηθά πλέον στην ζωή σου και να το απομακρύνεις, τότε αυτός ο μήνας σε βοηθά για να το πετύχεις. Δεν είναι απαραίτητα κάτι εύκολο όμως, ειδικά αν πρόκειται για έμψυχη κατάσταση με συναισθήματα και εδώ χρειάζεται να πάρεις την βοήθεια κάποιου στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο, για να μπορέσεις να πάρεις τις πιο σωστές αποφάσεις για την ζωή σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/  Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
 
 Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: