astropedia.gr

Αριθμολογία Μαρτίου: Βρες την ισορροπία μέσα σου!

Αριθμολογία Μαρτίου: Βρες την ισορροπία μέσα σου!
Οι αριθμολογικές τάσεις του Μαρτίουαπό τον Athan
Καλό μήνα! Ο Μάρτιος είναι ένας αρκετά κινητικός και ενεργητικός μήνας με  πολλές εξελίξεις, λόγια, συζητήσεις και αποφάσεις. Πολλές καταστάσεις θα δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο και μέσα από διάλογο που αφορά τα δύο μέρη ή μέσα από πληροφόρηση μας πάνω στο θέμα που μας απασχολεί, θα προβούμε σε δηλώσεις, εκδηλώσεις και ξεκαθαρίσματα.

  • Αισθηματικά
    Ο μήνας ευνοεί τις ερωτικές σχέσεις που γίνονται πιο φλογερές και πιο δραστήριες. Φεύγει σιγά σιγά ο συναισθηματισμός και η αμφιβολία και τα αισθήματα εκδηλώνονται πιο ξεκάθαρα και πιο ορμητικά. Ο μήνας ευνοεί την εξέλιξη των σχέσεων και την δημιουργία μιας πιο θετικής κατάστασης στα ζευγάρια ή ακόμη και στις νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτόν τον μήνα.
  • Επαγγελματικά
    Ο μήνας εμφανίζει αποτελέσματα στους κόπους που έχουμε καταβάλει έως τώρα και δίνει πολλές ευκαιρίες για δράση, ανανέωση στην επιχείρησή μας, για προσαρμογές που μπορούν να γίνουν και για αλλαγές με σκοπό την βελτίωση. Νέες επιχειρήσεις μπορούν να γεννηθούν και οι παλιές μπορούν να ανανεωθούν από ανανέωση του προσωπικού τους. Η αγορά κινείται αρκετά.

Ας δούμε τι θα φέρει αυτός ο μήνας για σένα

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7.  Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1
Πρακτικός μήνας που σε φέρνει αντιμέτωπο με προβλήματα που πρέπει να λύσεις και με περιορισμούς που δε θα μπορέσεις να αποφύγεις. Το σπίτι και η οικογένειά σου επίσης σε απασχολούν και συνειδητοποιείς ότι η δική σου δράση και στάση διαμορφώνει καταστάσεις μέσα στις οποίες ζουν και οι άλλοι. Αυτό σου δίνει την αίσθηση ότι ο λόγος σου περνάει και έτσι μπορείς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και με περισσότερη υπομονή να τις διεκπεραιώσεις. Στα αισθηματικά θέματα, ο μήνας είναι μάλλον αδρανής και χωρίς γεγονότα, αν και η λίμπιντο σου μπορεί περιοδικά να θέλει να ξεσπάσει.

Θεμέλιος λίθος 2
Αλλαγές και ανατροπές έχει αυτός ο μήνας για σένα. Αυτό μπορεί να είναι καλό από την μία καθώς σε κάποια θέματα καθυστερούσες συνειδητά από φόβο ή από υπολογισμό να αντιδράσεις και έτσι ο μήνας σου φέρνει το τέλος που χρειαζόταν για να κλείσει κάποιος κύκλος. Από την άλλη όμως, θα χρειαστεί να είσαι υπομονετικός και με κατανόηση στις ανατροπές που έρχονται σε θέματα που τα είχες φροντίσει και που σημαίνουν πολλά για σένα. Είναι διάστημα που καλό είναι να μην προγραμματίσεις σημαντικά ραντεβού γιατί μπορεί να ανατραπούν ή να μετατεθούν αργότερα καθυστερώντας τις εξελίξεις σου και φρόντισε οι αλλαγές που φέρνεις εσύ να μην είναι πολλές και απανωτές. Διατήρησε σταθερή την βασική δομή της ζωής σου, ώστε να μπορείς να αντιμετωπίσεις καλύτερα τις ανατροπές.

Θεμέλιος λίθος 3
Ένας μήνας καλός και ευνοϊκός για σένα σε θέματα αισθηματικά και ή και ερωτικά. Οι ημέρες σε κάνουν να δραστηριοποιείσαι και να εκδηλώνεις περισσότερο και πιο καθαρά τις ανάγκες σου και αυτό έχει αποτέλεσμα. Θα σε απασχολήσουν οικογενειακές ή οικονομικές υποχρεώσεις και θα χρειαστεί να βάλεις κάποιο όριο στα έξοδά σου ή στα έξοδα του σπιτιού σου. Στα αισθηματικά θέματα και αν ανήκεις στην περίπτωση που η σχέση που έχεις δεν πάει πολύ καλά, πρόσεχε γιατί ο μήνας ευνοεί έναν χωρισμό ή μια πρόσκαιρη απομάκρυνση. Αν θέλεις να προχωρήσεις μπροστά, ο μήνας σου δίνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Θεμέλιος λίθος 4
Ένας κλειστός κάπως μήνας για σένα, σε βρίσκει να περιορίζεσαι στις σκέψεις σου και στα σχέδιά σου. Δεν είναι αρνητικός ο μήνας ούτε απαραίτητα μοναχικός, αν και η απόσταση από πρόσωπα και καταστάσεις θα σε ξεκουράσει αρκετά. Είναι ένα ευνοϊκότερο διάστημα σε σύγκριση με προηγούμενους μήνες για να μπορέσεις να συγκεντρωθείς και να αποφασίσεις πώς θα δράσεις και τι θέλεις να κάνεις. Έρευνα, μελέτη, αναζήτηση. Ταξίδι, μετακίνηση, ανανέωση.

Θεμέλιος λίθος 5
Μήνας που θέτεις πρακτικά σε εφαρμογή τα σχέδιά σου και αποκτάς την δύναμη πάνω στον εαυτό σου αλλά και πάνω στους άλλους γύρω σου που μαζί δημιουργούν την πραγματικότητά σου. Σε απασχολούν οικονομικής φύσης ζητήματα και μπορείς να ανοίξεις τα φτερά σου επενδύοντας χρόνο και χρήμα σε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο. Στα αισθηματικά σου θέματα δεν προβλέπεται ξεκάθαρα αλλαγή ή καινούργια γνωριμία, αλλά σε υπάρχουσα σχέση μπορείς να πάρεις το πάνω χέρι και να δρομολογήσεις καταστάσεις προς κατευθύνσεις που επιθυμείς. Το κλειδί του μήνα είναι να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του και να είσαι πάνω από τα πράγματα.

Θεμέλιος λίθος 6
Ένας πολύ όμορφος μήνας που θα σε ικανοποιήσει στην θετική περίπτωση ή που θα σε ανακουφίσει στην αρνητική περίπτωση. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως, αυτόν τον μήνα κλείνουν μικροί κύκλοι και εσύ ετοιμάζεσαι με χαρά να προϋπαντήσεις το μέλλον που έρχεται. Αισθηματικά βρίσκεσαι μπροστά από μια καλή πιθανότητα για μια σχέση που σε καταλαβαίνει και είναι εκεί για σένα και τις ανάγκες σου, ενώ επαγγελματικά ετοιμάζεσαι για ανανέωση καθηκόντων και ανάληψη περισσότερων ευθυνών. Γενικότερα πάντως, η περίοδος σε ευνοεί, σε κάνει να λάμπεις και μεγαλώνει την προβολή σου και τον κοινωνικό σου κύκλο.

Θεμέλιος λίθος 7

Ένας δυνατός μήνας αρχίζει για να καθώς τώρα είναι η στιγμή που βλέπεις ότι τα σχέδια σου και οι σκέψεις σου αρχίζουν να υλοποιούνται και ότι τώρα είναι η στιγμή που και εσύ ο ίδιος νοιώθεις έτοιμος να κάνεις τις κινήσεις, να πεις τα λόγια και είναι διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν. Μια καινούργια αρχή γίνεται στα αισθηματικά σου, η ερωτική ενέργεια αυξάνεται και η θέλησή σου για ύπαρξη και για ζωή είναι έντονη και δυνατή. Στα επαγγελματικά θέματα κάνε κινήσεις που θα σε ευνοήσουν και θα φέρουν αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα και μην μένεις τόσο πολύ στο τι μπορείς να πετύχεις μόνο για την επόμενη εβδομάδα.

Θεμέλιος λίθος 8
Η ένταση των πραγμάτων ή η ταχύτητα των εξελίξεων σε έχουν ελαφρώς κουράσει και ίσως αυτόν τον μήνα θελήσεις να πάρεις λίγο τον χρόνο σου και να ηρεμήσεις. Θα προσέξεις να το κάνεις με τρόπο διπλωματικό όμως και να μην κάψεις γέφυρες που έχεις χτίσει ή επαφές που έχουν γίνει, γιατί το να είσαι κάθετος και απόλυτος αυτό το διάστημα δε θα σου βγει σε καλό. Στα αισθηματικά σου θα βρεθείς σε σκέψεις και θα αναρωτηθείς τι πρέπει νακάνεις. Μίλησε με τον σύντροφό σου ήρεμα και άκουσε την θέση του. Στα επαγγελματικά σου, οι συνεργασίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο, προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις και συγκρούσεις και να φανείς διαλλακτικός.

Θεμέλιος λίθος 9
Ο μήνας σου δίνει πολλές ευκαιρίες να λύσεις θέματα που σε απασχολούν και να βρεις την βοήθεια, αρκεί όμως να την ζητήσεις. Είναι ούτως ή άλλως μια σημαντική χρονιά αυτή για σένακαι κάποιοι μήνες μπροστά σου θα είναι σχετικά δύσκολοι από την ψυχολογική πλευρά κυρίως. Αυτός ο μήνας είναι από τους ευχάριστους και θα μπορέσεις να μιλήσεις, να επικοινωνήσεις, να βοηθήσεις και κυρίως να βοηθηθείς. Στα αισθηματικά θέματα το τοπίο αλλάζει και γίνεται πιο ενδιαφέρον και ερωτικό ενώ στα επαγγελματικά σου  οι ευκαιρίες για εξέλιξη υπάρχουν αρκεί να τις δεις. Ο μήνας σου φέρνει πολλές ειδήσεις και πληροφορίες που θα σου φανούν χρήσιμες στην πορεία.