astropedia.gr

Αριθμολογία Απριλίου: Όλα παίζουν!

Αριθμολογία Απριλίου: Όλα παίζουν!
Οι αριθμολογικές τάσεις του μήνα από τον Athan
Καλό μήνα σε όλους και όλες.


Ένας μήνας που μας ανανεώνει και ταυτόχρονα μας προετοιμάζει για τις αποφάσεις που έχουμε να πάρουμε ή για τα αποτελέσματα των αποφάσεων που έχουμε ήδη πάρει. Το βασικό μοτίβο του μήνα έχει να κάνει με την αλλαγή και την ανανέωση σε όλα τα επίπεδα. Ο Απρίλιος εγκαινιάζει μια περίοδο που είναι αρκετά ρευστή και όχι εύκολα προβλέψιμη και μπορεί να κρύβει ανατρεπτικές εξελίξεις που ξαφνιάζουν, αναστατώνουν, απορυθμίζουν και καλό είναι να αποφύγουμε να κλείσουμε πολύ σημαντικά ραντεβού αυτόν τον μήνα, καθώς υπάρχει τάση αναβολής ή αλλαγής ημερομηνίας. Η επιστροφή του παρελθόντος αυτόν τον μήνα γίνεται για να επανεξετάσουμε με νέο βλέμμα τις καταστάσεις και να αποφασίσουμε αν το παρελθόν μας μπορεί να επανενταχθεί λειτουργικά στο παρόν μας ή μήπως τελικά χρειαζόμαστε ένα εντελώς καινούργιο κεφάλαιο στην ζωή μας.

Προσοχή σε εντάσεις και δυσκολίες στις 7, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 και 18.

Οι ημέρες που κινούν τα θέματα του έρωτα είναι στις 2, 7, 8, 11, 16, 17, 20, 25, 26 και 29.
Οι ημέρες που κινούν τα θέματα της εργασίας είναι στις 6, 9, 10, 15, 18, 19, 24, 27 και 28.

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

  • Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείς με μια ματιά να εντοπίσεις τις προσωπικές ευνοϊκές ημέρες του μήνα σημειωμένες με πράσινο χρώμα, τις δύσκολες ημέρες με κόκκινο και τις ουδέτερες με κίτρινο χρώμα, ανάλογα με τον θεμέλιο λίθο σου.

Κάτω από τον πίνακα υπάρχει μια γενική περιγραφή
του μήνα για κάθε θεμέλιο λίθο ξεχωριστά.

Θεμέλιος λίθος 1
Ένας μήνας με υποχρεώσεις και έγνοιες ο οποίος όμως μπορεί να εξελιχθεί άκρως ικανοποιητικά, εφόσον καταφέρεις να φέρεις σε ισορροπία οικονομικά ζητήματα και να καταπραΰνεις έριδες ή εντάσεις που υπάρχουν στην οικογένειά σου ή μεταξύ εσού και κάποιου στενά φιλικού προσώπου. Τα αισθηματικά αυτόν τον μήνα ανανεώνονται και μπορείς να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Φρόντισε προβλήματα που εμφανίζονται ή που προϋπήρχαν να μην τα αφήσεις τώρα να κλονίσουν την σχέση σου.

Θεμέλιος λίθος 2
Αρκετές σκέψεις σε ταλαιπωρούν αυτόν τον μήνα. Χρειάζεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και νοιώθεις ότι δεν είσαι έτοιμος ακόμη γιατί χρειάζεσαι χρόνο ή γιατί χρειάζεται περισσότερη έρευνα, ώστε να πάρεις την καλύτερη επιλογή. Είναι ο μήνας που, αν αυτό βέβαια είναι εφικτό, θα ήταν καλό να απομακρυνθείς λίγο από την καθημερινότητα, να πάρεις μια μικρή άδεια ή να αλλάξεις παραστάσεις, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τα δεδομένα.

Θεμέλιος λίθος 3

Ο μήνας εγκαινιάζει ένα σημαντικό διάστημα για σένα που ως βασικό μοτίβο του έχει την επικράτηση και την άσκηση ελέγχου και δύναμης πάνω στις υποθέσεις σου. Νοιώθεις πιο ικανός να  διαχειριστείς καταστάσεις και πρόσωπα και να οργανώσεις και να δρομολογήσεις τόσο σημαντικά ζητήματα, όσο και την τρέχουσα καθημερινότητά σου. Είναι ένας καρμικός μήνας που σου δίνει τις ευκαιρίες για να κινηθείς αλλά ταυτόχρονα σου δείχνει και τα σημεία που χρειάζεται να δουλέψεις περισσότερο.

Θεμέλιος λίθος 4
Ο μήνας σε φέρνει αντιμέτωπο με εκκρεμότητες που χρειάζεται επειγόντως να τακτοποιηθούν και κάποιες από τις εξελίξεις δεν είναι απαραίτητα στο χέρι σου. Η στάση των άλλων και ο ρόλος που έχουν να διαδραματίσουν αυτόν τον μήνα στην ζωή σου έχουν σημασία και τις περισσότερες αποφάσεις σου θα χρειαστεί να τις φιλτράρεις μέσα από τις δικές τους ανάγκες ή με βάση τις δικές τους απαιτήσεις. Κατάλληλος μήνας για να ζητήσεις και να λάβεις σημαντική βοήθεια από ισχυρό πρόσωπο.

Θεμέλιος λίθος 5
Ο μήνας σε προδιαθέτει να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, να ανανεώσεις την ενέργειά σου και να αλλάξεις αυτά που πλέον δεν σου πάνε, σε κουράζουν ή που είναι πλέον ανώφελα. Δυναμισμός, ερωτισμός και αποφασιστικότητα, προσοχή να μην ξεπεράσεις τα όρια όμως που χωρίζουν την αυτοπεποίθηση από τον εγωισμό. Η περίοδος σου φέρνει αλλαγές και εκπλήξεις, θέματα που έχεις ξεχάσει καιρό τώρα ανακινούνται με απρόσμενο τρόπο και να περιμένεις εξελίξεις σε εργασιακά θέματα, με ευκαιρίες να παρουσιάζονται και να ευνοείσαι ώστε να εξελιχθείς ή να ωριμάσεις. Η κατάσταση στο σπίτι σου, στην οικογένειά σου και στην προσωπική σου ζωή μπορεί να σε προβληματίσει μέσα από ξαφνικά γεγονότα, αλλά θα μπορέσεις να διαχειριστείς με δύναμη και ψυχραιμία τα γεγονότα.

Θεμέλιος λίθος 6
Συναισθηματικά πρόσφορος μήνας που σε ευνοεί, αν είσαι μόνος σου, να ερωτευτείς και να γνωρίσεις κάποιον που θα σου μιλήσει στην ψυχή σου, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, τότε ο μήνας σε βοηθά να εκτιμήσεις την κατάσταση και να ενισχύσεις τα θετικά της σχέσης. Η ανάγκη σου για ασφάλεια και προστασία βγαίνει έντονα αυτόν τον μήνα και θέλεις να νοιώσεις ασφαλής αλλά και να κάνεις αυτούς που νοιάζεσαι να νοιώσουν επίσης ασφάλεια. Παρέχεις την βοήθεια με όλη σου την καρδιά, πρόσεξε να μην το παρακάνεις όμως γιατί δεν είναι όλοι έτοιμοι να την δεχτούν. Η περίοδος σε φέρνει αντιμέτωπο με σοβαρές αποφάσεις που χρειάζεται να πάρεις, μην βιαστείς να προβείς σε κινήσεις χωρίς να είσαι σίγουρος ότι με το μυαλό σου είναι σύμφωνη και η καρδιά σου.

Θεμέλιος λίθος 7
Επικοινωνία, συζητήσεις και αποφάσεις έχει αυτός ο μήνας για εσένα. Είναι η στιγμή που θα αρχίζουν να υλοποιούνται τα πρώτα αποτελέσματα ενός σχεδίου που έχεις θέσει σε εφαρμογή και νοιώθεις χαρά, σιγουριά και ελπίδα για το μέλλον. Σε προσωπικό επίπεδο είναι ο καιρός που ξεκαθαρίζουν θετικά για σένα διλήμματα που σε απασχολούσαν και σε βάραιναν ή σε έκαναν να περιμένεις και να δίνεις τον χρόνο στο άλλο πρόσωπο. Τώρα μπορείς να μιλήσεις πιο ανοιχτά και ξεκάθαρα και να ξεμπλοκάρεις θέματα που σε βασάνιζαν. Επαγγελματικά κλείνεις μια σημαντική συμφωνία ή παίρνεις μια εξίσου σημαντική απόφαση που θα επηρεάσει και θα δρομολογήσει τις επόμενες εξελίξεις.

Θεμέλιος λίθος 8
Δύσκολο, πιεστικό και απαιτητικό το διάστημα που εγκαινιάζεται από τον Απρίλιο και θα βρεθείς στην θέση που θα χρειαστεί να σφίξεις τα δόντια και να συνεχίσεις χωρίς πολλούς συναισθηματισμούς αυτό που κάνεις. Ο μήνας έχει πολλή δουλειά και πολλή κούραση που βγαίνει μέσα από καθημερινά προβλήματα που πρέπει να βρεις την λύση τους και μέσα από περιορισμούς και ανατροπές. Είναι ο κατάλληλος μήνας για να εστιαστείς στην δημιουργία μιας καλής και σταθερής βάσης για το μέλλον, να επενδύσεις και να δουλέψεις πάνω σε μια ιδέα που θα δώσει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Θεμέλιος λίθος 9
Αλλαγή και ανανέωση της καθημερινότητας και του σκηνικού της ζωής σου, καθώς νέα δεδομένα κάνουν την εμφάνισή τους και εσύ καλείσαι να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις επιλογές που σαν σκοπό τους έχουν την μετατροπή και την μεταμόρφωση των καταστάσεων. Δεν είναι ο πιο σταθερός μήνας της ζωής σου και παρόλο που έχει ενέργεια ανανέωσης, θα πρέπει να φροντίσεις να είσαι προετοιμασμένος για πιθανές ανατροπές και αλλαγές που δεν είναι προγραμματισμένες από σένα. Κάθε ανατροπή όμως κρύβει μια ευκαιρία για σένα  να αλλάξεις και να βαδίσεις με διαφορετικό ρυθμό στον δρόμο που έχεις επιλέξει.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: